login |

Criss Angel megint Mindfreak – ötödjére

2009. 08. 18. 22:00 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: kritika, merre tovább,

Lehet, hogy másnak is van olyan sorozata, mint nekem a Monk, vagy némelyik reality, esetleg a Criss Angel: Mindfreak. Olyan sorozat, amely nem biztos, hogy 10/10-es részeket hoz hétről-hétre, de maga a koncepció a csillagos 10/10-es. És mi más tartozna ebbe a kategóriába, mint a Mindfreak, mely jelenleg az egyetlen tévés bűvészsorozat? Aki bepróbálná, ne fogja vissza magát, hiszen minden rész különálló, bárhol el lehet kezdeni.

criss-01

Nemrég kiderült, hogy visszatér Criss Angel, mint ahogy az is, hogy csak 5 rész lesz az 5. évad, 5 dupla rész. Ezúttal a halálos csapdák tematika köré épülnek az epizódok, de a felállás nem változott: az elején kapunk pár tipikusan Criss Angel-ös street magic trükköt, majd pedig a folyamatosan felvezetett nagy attrakció viszi el a műsoridő másik felét.

Az az igazság, hogy mint írtam, elfogult vagyok, nem is pontozok, olyan közepesen erős rész volt. Abszolút szerettem nézni, sajnáltam, hogy vége, de hazudnék, ha nem mondanám azt, hogy nem egy elnyújtott fél órás részre emlékeztetett a Fehér Halál-epizód.

A cím megfejtése: Criss Angel ezúttal egy hóban történő élve eltemetést vállal be, s nálam ez alapból mínusz pontot jelent, ugyanis én az illuzionista Criss Angel-t kedvelem, nem pedig a szabadulóművészt. Ez igaz akkor is, ha a szabadulásban illúzió, átverés is van – felőlem feltűnhetett volna Angel valahol a nézők között is, valahogy a szabadulás sosem volt a kedvencem. (Szóval kösz, hogy ilyen lesz ez az évad.:)

criss-02

Viszont a kis trükkök továbbra is ezerrel nézősek, bár továbbra is túlzásba viszik a “vágás nélküli felvétel” emlegetését, ami akkor gáz, ha nem említik, hiszen rögtön gyanakodni kezd az ember. Ugyanez a helyzet a “nincs beavatott ember?” kérdéssel – ha nem jelzik, akkor bekapcsol az embernél a vészvillogó.

Persze ez csak elmélet, már régebben is írtam, hogy nem megfejteni akarom a trükköket, hanem élvezni és leginkább, látni az emberek reakciót. Azt azonban hibának tartom, hogy olyan trükköket is mutatnak, amik, ha velem csinálnák meg, akkor ütne, azonban így, tévében sokan azt mondják, hogy meg van rendezve – ld. mondjuk a rendszámos poén. Ezekért kár.

A sorozat továbbra is erősen over-the-top, túl van húzva ezerrel, ami egy újonc gyomrát megfeküdheti, de hát mi ezt (is) szeretjük benne.

9 hozzászólás Ne habozz!

Julius Bond - 2009. 08. 18. 22:25

Kb 1 éve lettem sorozatfüggő. Azóta kedvenc sorozatom, azaz folyamatosan várom a folytatást (ahol még lehet):
– Better off Ted
– How I Met Your Mother
– My name is Earl
– IT Crowd
– The Big Bang Theory
– Californication
– 30 Rock
– Chuck
– Firefly

Ezenkivül még néztem sorozatokat, de azok felejtősek, egyszernézősek.

nodaba - 2009. 08. 18. 22:33

Mennyi sitcom Julius.
Na de ezt meg kell nezzem de nemtudom mikor lessz belole valami a gyenge angolom miatt.

JoHn - 2009. 08. 18. 22:52

@nodaba nem hinném hogy egy bűvész showhoz kéne csillagos ötös angoltudás :)

Én továbbra is azt mondom: Criss Angel Is A Douchebag ;)

prof.chaos - 2009. 08. 18. 23:30

Ááááá, imádom!!! Láttam az összes részt! Aki nem látta és kicsit érdekli a téma kötelezőőő!!! Legnagyobb!!!

Amon87 - 2009. 08. 19. 08:53

valamikor láttam jutyúbon egy videot,ahol valamit elba**rintottak a gijotinnal….ott valaki meghalt vagy fejezték picit??? nem tudja valakai??

winnie - 2009. 08. 19. 10:03

mi is kiraktuk pár napja, csak reklám elvileg.

Dark Wolf - 2009. 08. 19. 19:51

LOL

LSL - 2009. 08. 24. 00:17

megnéztem pl 4×01-et, nem tudom lehet hülye részt fogtam ki, de ott walk on water volt fő cucc

nyílván ő sem tud vízen járni, valamilyen egyszerű trükk az egész, jo mégsem inkább egyszerű, de biztos kiábrándító lenne ha tudnám hogy hogy csinálja
nem tudom, de lényegtelen, mert tudom hogy trükk, ráadásul tv-ben látom, szóval ott még 1xűbb “átbaszni”
meg a magic szót használni, amikor illúió igazából

pedig a valóságban az egyszerű illúzionista is könnyen “elkápráztat” de ez így nekem szAr

winnie - 2009. 08. 24. 00:30

erre írtam, hogy tévében mindenki így meg úgy gyanakszik, de ha a helyszínen lát ilyesmit, akkor leesik az álla. ergó a helyszínen lévő szempárokon át érdemes nézni a műsorokat. a bűvészek mindig csalnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz