login |

Survivor: kezdett a 19. évad

2009. 09. 19. 19:35 - Írta: winnie

217 hozzászólás | kategória: kritika, merre tovább, reality,

I have an alliance with the dumb short-haired blonde. I have another alliance with the even dumber long-haired blonde. It’s my dumb-ass girl alliance.

Priceless. Ismét egy Survivor-évad, a tizenkilencedik, 20(!) játékos és nagy örömömre egyre több a hazai néző is. Uhh ennyi játékos…, kemény lesz, nagy kihívás és szerencsére ezúttal olyan a kezdés, ami akár az első szezonját kezdő Survivor-nézőt is beránthatja. Ezúttal ugyanis nem panaszkodom lassú kezdésre, bár abban biztos vagyok, hogy a lényeg akkor kezdődik, amikor 5-6-tal kevesebben lesznek.

survivor01

Tudom, ha Survivor – 19×01, akkor csakis egy téma lehet, az új szupergonosz, akinek nyilván az a célja, hogy bekerüljön a Survivor történelmébe. Általában a reality-kben mindig csípem a rosszfiúkat, hiszen őket jó nézni, előjön a klasszikus love to hate, az “imádom utálni” jelenség, én speciel, bár Coach inkább idegesítő volt tavaly, szurkoltam neki, mint ahogy szurkoltam Johnny Fairplay-nek vagy a többi rosszfiúnak.

A mostaninak viszont… Tudom, hogy ő elég “hú!”, meg “ha!”, de azért van különbség a rosszfiúság és a bunkóság között, még akkor is, ha utóbbival határozottak a figura céljai. (Hmm, vajon az újonc nézőket el fogja riasztani vagy be fogja rántani “ő”? Gondolom a régieket is megosztja, nem?) Kell a kavarás, naná, de menetközben úgy éreztem, hogy egy könnycseppet nem hullatnék “érte”, ha már az első tribal council során kiszavaznák.

survivor02

Igen, ebben bíztam, hogy minden idők legnagyobb koppanását láthatjuk, hiszen az első kiszavazások során klasszikus szcenárió, hogy azt csapják ki, aki leginkább szervezkedik. Szerencsére a remény, egy jelenettel itt is felvillant, bár azt a tanácsra való indulás előtti szegmenst nem nagyon tudtam értelmezni.

Bár a Survivor olyan, hogy akár minden héten lehetne róla írás, nem tudom garantálni az állandó jelenlétet, de olykor fogok írni róla, addig is, ez a bejegyzés marad a fix kibeszélő. A kezdés, bár egyelőre nem nagyon ismerjük a versenyzőket, 7,5/10. Tipikus magas Survivor-minőség.

217 hozzászólás Ne habozz!

Ulquirra - 2009. 09. 19. 19:22

Nem tudom de nekem az összes évadból mindig a legeleje a kedvencem ,a season cold open , ahogyan Jeff mondja a szokásos “…. they must learn to adapt….” szövegét, aztán amikor beindítják alatta a zenét “…One Survivor”..kamera távolodik…hát azok annyira profik hogy na

máig kedvencem a Palau, akkor mondatm hogy az a csávó, az tud valamit:)

Dylan - 2009. 09. 19. 19:22

One more thing: Na de hol az intro?

Tudom hogy sokaknak talán mellékes dolog lehet, de szerintem már eleve ha beindul a főcím, elkap a gépszíj, úgyhogy a héten nagy csalódás ért…

Amúgy a főcímzene készen van, csak a képi megjelenést hiányoltam…
http://www.youtube.com/watch?v=ouuh40Nmcss

Bruzsy - 2009. 09. 19. 19:24

Néztem is, hogy hogy nem két rész volt, így hogy foja a nézőt berántani… De aztán tévedtem. :-P

Malik - 2009. 09. 19. 19:25

Nekem se túlzottan jön be a csávó. A rész számomra azért jobban bejött, mint neked, 8,5/10.

Ulquiorra - 2009. 09. 19. 19:27

Bocs a dupe-ér de ezt megosztom video formában

http://www.youtube.com/watch?v=TWeK0-b-ulk

Bár eléggé dilemma hogy nézzem-e hetente, mivel az előző 10 évadot darába láttam, 4 résznél kevesebb nem volt elég egyszerre… nem tudom hogy bírnám ki ha hetente kéne rá várni:)

winnie - 2009. 09. 19. 19:39

“a legeleje a kedvencem ,a season cold open , ahogyan Jeff mondja a szokásos “…. they must learn to adapt….” szövegét, aztán amikor beindítják alatta a zenét “…One Survivor”..kamera távolodik…hát azok annyira profik hogy na”

nekem mindegyik megvan, olykor nézegetem, szóval egy cipőben járunk. 1-2 évaddal ezelőtt írtam is egy videóról, ahol mutatják, hogy hogy készül az ilyen. nem semmi.

winnie - 2009. 09. 19. 19:40

“One more thing: Na de hol az intro?”

probst írta a blogjában, hogy a 2. részben már lesz, csak túl sok volt az anyag.

Gabe - 2009. 09. 19. 19:47

Jó volt ez meg minden de messze ez volt az utóbbi 8-10 évad legrosszabban megvágott premierje. Túl sok midnen volt ez 1 órához. 2 óra is lehet h kevés lett volna. Máskor 1 challenge van 2 órára 16-18 embernek. Itt meg 20 ember 2 challenge 1 óra. SZÉGYEN!!!
Ettől függetlenül már 3szor újranéztem, és még így negyedszeri újranézés előtt is 9/10. :D

Gabe - 2009. 09. 19. 19:49

Bocs a dupláért de ez kimaradt:
az intro egy kalap sz@r. Szinte egy az egyben Tocantins ja meg kapott egy kis Samoan harci kurjongatást (De most legalább férfihang)
Nem akarok illegálisan terjesztenio de ha valakit érdekel mp3-ban jó minőségben az intro muzsika akkor megoldhatjuk ha ezt felsőbb hatalmak is engedik. ;)

sixx - 2009. 09. 19. 20:05

úgy látszik egyedül vagyok a vélemnyemmel, de ez szerintem az utóbbi 10 évad legrosszabb nyitórésze volt, a magát supervillainnak beállító faszi meg egyszerüen egy tuskó. coach legalább szórakoztató volt a maga idiotizmusával.

winnie - 2009. 09. 19. 20:10

a tuskó sokat vitt a minőségből, de eddig mindig lassúnak tartottam a nyitányokat, most viszont a 2 játék, a játékok milyensége és már az 1. fordulós stratégia, kvázi helyezkedés mozgalmassá tette a részt. (nem is tudom, mindig 2 játék szokott lenni az elején? mintha egy rémlene.)

próbálom magam érzelmileg függetleníteni a taplóságtól, érzelemmentesen kedvelni a részt. vagy nem, de nem megyek addig, mint a twop-n pár ember, hogy amíg van russel, addig nem is nézi:)

winnie - 2009. 09. 19. 20:19

“Máskor 1 challenge van 2 órára 16-18 embernek”

ilyen lett volna? mindig a 45. perc után volt kiszavazás, nem? egyszer volt dupla premier, de az is két rész volt egymás után, nem egy nagy premier.

viszont látni, hogy nem mindenki ugyanazt keresi a premierben: én már nagyjából kezdem elfogadni, hogy a régi évadokhoz képest sokkal kisebb a tábori jelenetek aránya. anno még simán volt idő arra, ahogy mentek a treemailért és tsai.

Lyana - 2009. 09. 19. 20:56

Nem meglepetés, nagyon tetszett az első rész:)
A rosszfiúból a végére már kicsit sok volt, de ettől még élveztem a jeleneteit, mert így lehet azon izgulni, hogy vajon mikor bukik le és mikor beszélik ki egymás közt a többiek, rájövén, hogy mindenkit átejtett. Mostani TC is veszélyes volt, egy ideig azt hittem, hogy a kiszavazott el fogja árulni, hogy “szövetségre lépett vele”, s akkor ugye onnantól már mindenki tudta volna kapásból, hogy mi is az ábra valójában.

lacczko - 2009. 09. 19. 21:02

Ez még csak a második évadom a nyitány nem volt rossz, nekem tetszett.
De ez a mostani rosszfiú tényleg elég gáz Coach sokkal “kedvelhetőbb” volt és nem egy bunkó.

Gmeister - 2009. 09. 19. 21:08

Hát én most vesztettem el a Survivor szüzességemet de nagyon tetszett! (Köszi a tippet amúgy, ha anno nem olvasok róla itt a junkie-n magamtól száz, hogy nem kezdtem volna el).

A kopasz csávó nem egy szimpatikus forma szerintem túlságosan nagyon beleugrott a dolgokba én úgy gondolom, hogy ez még később visszafog ütni.

Ja mellesleg magyar felirat szokott készülni hozzá? Nekem ugyan egy két szót leszámítva nincs gondom az angollal de anyum belenézett megtetszett neki is de ő egy szót sem beszél idegennyelven és nem biztos, hogy minden részt lesz időm még egyszer megnézni és közben narrálni neki.

Ulquiorra - 2009. 09. 19. 21:14

Én nem tudok róla de ugyanez a probléma vele nekem is . A TAR-t még tudom fordítani a családnak, de itt annyi az info hogy már nem lehet úgy narrálni hogy ne veszítsen az élvezeti értékéből jelentősen.

Neyodalka - 2009. 09. 19. 21:14

én nemtudom ki, hogy van vele, de engem szétirritált az első rész….tudom hogy el kéne fogadnom hogy ez csak játék, de a youtube-os intrók alapján marisa tünt a legérdekesebbnek, russel meg már ottis látszott h egy *****************************************………szoval baromira sajnáltam hogy pont őt szavazták ki, nem is értettem hogy milyen alapon, visszanéztem és semmi olyat nem mondott, csak az a baromarcú ben beugatott:@….valamiért az idén a realitykben nem jo annak lenni akinek én szurkolok

Gmeister - 2009. 09. 19. 21:18

Ulquiorra én úgy csináltam most, hogy először megnéztem kiélvezkedtem magam aztán másodjára narráltam de ha minden rész ennyi időbe fog telni akkor ezt is be kell terveznem a hétvégémbe.

Bandee - 2009. 09. 19. 21:56

Szerintem baromi jó ötlet volt berakni a csáveszt, rendesen kavarja a szart, amíg bele nem bukik. Lila team rulz, ők jóarcok, dehát jóarcúsággal nem lehet nézőket nyerni :)

Bandee - 2009. 09. 19. 22:00

Ha a lilák elvesztik a következő védettség játékok egyikét, akkor sztem erős a gyanú, hogy Shambo fog távozni, bár annak a mérnök srácnak aki sokat pofázott az elején, hogy mit hogy kő csinálni, annak se jósolok túl nagy jövőt.

naughtyL - 2009. 09. 19. 22:06

Én eddig csak AXN-en néztem régebbi évadokat, és úgy döntöttem ezt az évadot hétről-hétre fogom nézni!!
És nekem nagyon bejött, kár, hogy nálunk ez nem működött így..

alig várom a következő részt:)

winnie - 2009. 09. 19. 23:11

gabe: töröltelek, sorry. keresünk az infónak jobb helyet, itt veszélyes, lehet, hogy valaki fél szemmel elolvassa.

Jamesch - 2009. 09. 19. 23:35

Jó kezdőrész volt sztem, nem szaroztak.
Persze tapló a kopasz, de teccik a stratégiája, új, kíváncsi vagyok mi lesz a vége a kavarásainak. Egyelőre úgy néz ki bejött neki, ki tudta szavaztatni Marissa-t.
Mondjuk lehet hogy tényleg túlpörgette, hogy mindenkivel egyszerre beszélt, de hamar kitette azt aki félig átlátott rajta, lehet a 2 szőke meg tényleg szőke, de legalább hozzák az eyecandy faktort.
Még a rendőrnőt lesz érdekes figyelni, ő is egyből átlátott rajta, de nem volt annyira elhamarkodott hogy meg is mondja neki. Szóval jó lesz ez.

Amúgy azért Fairplay sztem más, ő minden mozdulatában poén volt amellett hogy kavarta rendesen, ez a csávó meg komojan veszi a taplóságot, de legalább felpörgeti a szezon elejét.

CyClotroniC - 2009. 09. 19. 23:54

A bunkó rosszfiút nem szavazzák meg a végén, a kreatív és jóarc backstabberek viszont nyerhetnek a szavazásnál. Amúgy megfigyeltem, hogy mindig sunnyogtatják az első részekben a végső győztes karaktereket, legalábbis úgy vágják meg… Feltünően semmi szövege nem volt a lila csapatban a szöszi lánynak, szóval az minimum a 4-ig fog sunnyogni. Amúgy hajrá lila csapat eddig. Shamboo mehet onnan először, már kép alapján tudtam, hogy idegesítő lesz.

winnie - 2009. 09. 20. 00:06

kérdés, hogy mennyire tud fű alatt bunkó lenne a bunkó. mert, ha a többiek nem sokat sejtenek és vele vannak alliance-ben, akkor bármi lehet. persze ezt nem hiszem, hogy kivitelezni tudná.

CyClotroniC - 2009. 09. 20. 02:20

A nagyobb létszám szerintem erre (is) jó, hogy a nagyobb közösség értelemszerűen kevésbé tud összetartó lenni… Legalábbis egy 10 fős csapat, az továbbra is csapat, míg a 6 fős már kisebb családiasabb kollektíva. Örök igazság a Survivorben mondjuk, hogy a merge előtt, ha a nagyobb csapat összetartó tud lenni, akkor kiszavazhatják a másik csapatot szépen sorban, bár ha van egy-két renitens ember, az megkavarhatja a dolgokat, bár általában őket is hamar lemorzsolja a másik csapat utána.

Szóval ez ilyen kétélű fegyver, mindenesetre a mostani szezonban látok fantáziát, hogy jó legyen, bár összességében szerintem alacsonyabb lett a mostani cast átlagéletkora, mint korábban, ami nem feltétlenül baj. Sose szerettem, ha valami árral sodródó ember nyer, aki annyira nem erős a többiek szemében, hogy kiszavazzák az egyéni fázisban, annyira nem gyenge, hogy már a csapatos résznél mennie kelljen, annyira nincs nagy szája, hogy magára haragítsa a többieket, és gyakorlatilag kellően kiveszi a részét a munkából is. Sok ilyen “szürke” győztes volt, akit általában mindig valaki más vitt be a döntőbe, mert úgy érezte, hogy őt kevesebben kedvelik, csak azt felejtették el mind, hogy kevesebben is utálják. Remélem most valami mastermind nyer majd.

b0bs0n - 2009. 09. 20. 02:31

brief kritika:
a dwarf 1 tahó, Mick = LostJack :D

bíztam benne hogy a leaderek kapnak valamilyen individual immunityt azzal a nyaklánccal, valahogy meg kéne oldaniuk hogy TÉNYLEG leader legyen a leader, és ne szavazzák ki a 2. részben mert “HÜ**E K***ÖG NE PARANCSÓGASSÁ MÁ”, amíg nem kapnak valami védelmet addig mindenki próbál kussolni és szervezkedni a háttérben, ezért nem illik rájuk a “Tribe” kifejezés :)

amúgy mindkét csapat tetszik, de a dwarf miatt asszem inkább maradok a liláknál :>

kiwagyok - 2009. 09. 20. 12:37

Nekem azt tünt fel, hogy az elmúlt évadokból már az első részben ment valaki az ‘exile’-ra, ebben meg nem. Ez vajon azt jelenti hogy idén nem is lesz olyan, vagy csak későbbre tartogatják?(Vagy én emlékszem rosszul?)
És mintha az idén a szokásosnál is kevesebb kisebbségi lenne a csapatokban. (Vagy erre sem emlékszem:-))

Bandee - 2009. 09. 20. 14:01

kiwagyok: Sztem következő résztől csak lesz exile, gondolom a reward challenge végétől.

minase - 2009. 09. 20. 14:09

nekem tetszett, hogy kiragadtak egy érdekes szálat és azt vezetgették ahelyett, hogy mondjuk 20 arcot megpróbáltak volna belezsúfolni bemutatkozás szinten

TorenteXY - 2009. 09. 20. 21:21

Jó kezdet.
Érdekes, ilyenkor az elején mindenki sunnyogni szokott, és pár idegesítő/munkakerülő alakot szoktak kivágni, most meg egy okos csaj ment. Viszonylag okos. Végre nem a szokásos unalom az első pár részben. Lehet most évad végén még emlékezni fogok rá, hogy az első részekben mik történtek. De végre egy érdekes stratégia.
Azért remélem kialakul még egy tirpák Russel mellett, mint amilyen Tyson volt tavaly.

És Cyclotroniccal értek egyet abban, hogy megint egy mastermind nyerjen már, ne valami szerencsés bentmaradó. Meg ne is olyan legyen már mint tavaly, hogy mindenki imádta a nyertest. Ben Linus-t a Survivorbe! :D

JoHn - 2009. 09. 22. 22:51

Szerintem poén, hogy kijelenti, hogy nem a pénzért jött. Bár amilyen magabiztos, tuti, hogy pofáraesés lesz, mert nagyon nem könnyű ezt a játékot megnyerni. Viszont azért elérte a célját a Russell gyerek, mert a postok 90%-a már most róla szól. Pedig ő ráadásul az erősebbnek hitt, mégis vesztes csapatban szerepel és hát hogy is mondjam: nem is biztos, hogy erősebbek. A dumb girl allianceból ketten maradtak, de azok butábbak. A rendőr csaj meg nem elég egyéniség szerintem, hogy a kiesését meg tudja akadályozni, ha arra kerülne a sor. A szakács, előzetesek alapján a kedvencem, óriási csalódás volt.

Másik csapatról – erősek, egységesek. Johnnyboy-t nagyon utálom, milyen gáz volt már, ahogy az úszás után fetrengett. Mondjuk eleve nem értettem, hogy miért farmerben ment úszni, az jó sok energiáját vehette el – fölöslegesen. Jairon meg milyen büszke volt, hogy tud úszni :DD

Ui.: Winnie, nem lehet tudni, hogy a tribal councilon jeff által elmondott kérdések előre meg vannak-e írva vagy esetleg ott helyben reagál-e az aktuális történésekre? Mert ez mindig is érdekelt. Köszi a válszt előre is :)

winnie - 2009. 09. 22. 23:25

megvan kábé, hogy mit akar, de a válaszoktól függően improvizál is. van bőven ideje rá, nem rövid egy ilyen tribal, mi csak a töredékét látjuk.

zsíroskenyér - 2009. 09. 23. 20:02

Nem akarok nagyon belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy már most imádom ezt az évadot :D

Russel az első már nagyon régóta, akiben látom a potenciált, hogy Fairplay-magasságokba emelkedjen, bár ez a “kilocsolom a vizet, szabotálom a törzset” egy hatalmas baromság, így, a legelején, mert azon kívűl, hogy mindenki legyengül, semmi haszna nincs. Viszont ha ezt eljátsza majd a merge után is, baromi nagyot kaszálhat vele.

JoHn - 2009. 09. 23. 20:31

@winnie: egy egész tribalt meg lehet nézni valamerre?

winnie - 2009. 09. 23. 20:32

passz. mintha egyszer lett vlna valahol régen vagy dvd-n, nem tudom.

Borcsa - 2009. 09. 25. 12:43

meglepődtem, hogy el kellett hagynia a játékot az öregnek és mégis volt TC. Régebben nem ugy volt, h akkor a vesztes csapatnak nem kellett kiszavaznia senkit?

Meg nekem nem tetszik, hogy egybe van a reward meg az immunity chalange is :( Olyan jó amikor két játék van.
Remélem késöbb így lesz majd.

Amugy meg az évad, már bejövős. Tetszik h russel most emghúzza magát és hagyja had civodjanak a tobbiek. Viszont az a feka csaj tényleg irritáló volt..

Bandee - 2009. 09. 25. 20:49

19×02

Feka csajnak vége sztem (vagy esetleg Shambonak, mekkora lúzerség már elbaszni a pipát meg a frissen nyert horgászcuccot)

Ekkora pofával nem fogja sokáig húzni a törzsénél, kibaszott irritáló. Russel jól tolja, simán Bent szavazták volna ki, de ő simán ráerőltette az akaratát a többiekre, hogy Betsyt szavazzák ki, mert tartott tőle, hogy átlát a csaj rajta. Eddig jól csinálja a srác, meglátjuk meddig húzza.

dzsordzso - 2009. 09. 25. 23:51

19×02

És milyen volt már az eleje? Elkezdi nézegetni a fát… áhh :)

CyClotroniC - 2009. 09. 26. 03:37

Nem szoktam ilyennel vádaskodni, de kicsit scriptelt szaga volt, hogy Russel random idolt keres, és talál. Eleve melyik Survivorben dugták a szobrot a tábor közelébe? Akkor meg minek próbálkozik a környéken? Na mindegy, furcsa volt… A sárga csapatban amúgy 1-2 kivételtől eltekintve csak gyökerek vannak, a lilák jobb arcoknak tűnnek még mindig, de lehet csak azért, mert még nem mutatták őket. Mondjuk a játékon beszartam, hogy mennyire komolyan vették. Az a kemény, hogy most tele van antihősökkel a szezon.

winnie - 2009. 09. 26. 03:42

pedig általában jellemző, hogy a legvalószerűtlenebb dolgok azok, amik valóságosak és, amik természetesnek tűnnek, azok szkripteltek. mármint általánosságban, hiszen, ha valamit szkriptelsz, természetes akarsz lenni. viszont hiába tervez el valamit egy producer, jön egy játékos és mindent felboríthat egy hirtelen, előre nem látott húzással.

ezt nem russelre mondom, hanem általánosságban.

viszont: általában a tábornál szokott lenni, nem? a zászlónál volt egyszer, meg volt, hogy a kunyhónál ástak valamit, nem emlékszem már. de az, hogy mindenki orra előtt szedje ki…, no komment.

majd írok róla bővebben.

dzsordzso - 2009. 09. 26. 07:48

spoilerek korábbról

Időrendben visszafele haladva, amire nagyjából emlékszem:
– Brazíliában a tree mailnél
– Gabonban a táborban az oszlopon (Charlie)
– Kínában szintén oszlopon a tábor mellett (James)
– Fijin a tábor közepén ásott Youman
A többi exile islandon, illetve erdőben egy fán.
Szóval simán gondolhatott rá Russel, volt rá példa már nem egyszer.

Bandee - 2009. 09. 26. 09:28

Ja, igen, tényleg mekkora volt már, hogy keresgél egy kicsit és megtalálja az immunity idolt. Most vagy vki elárulta neki a stábból, vagy tényleg qrva dörzsölt a csávesz :D+

CyClotroniC - 2009. 09. 26. 11:26

Az addig rendben is van, de számomra ugye az lenne a logikus lépés, hogy míg a csapatok játszanak az immunity/reward gamen, addig helyezem el az idolt a tábornál, mert ugye utána fog csak átmenni oda egy lila játékos. Nem igazán értem, hogy mit keresett ott a cucc már a nap elején :S

CyClotroniC - 2009. 09. 26. 11:30

Ja és még ennyit, hogy ez azért furcsa, mert a sárgákhoz tették, és még nem tudhatták elméletileg, hogy a lilák fognak nyerni, tehát lilának lesz lehetősége keresni a sárgáknál. VISZONT, ha valóban nem scriptelt a dolog, és előre odatették az idolt, akkor kell lenni egynek a másik tábornál is, hiszen az idol már ott volt, mielőtt kiderült volna, hogy ki nyer, tehát mindkét kimenetelre fel kellett készülniük. Sajnos a lila csajban nem látok annyi kreativitást, hogy el kezdjen keresni a saját tábora körül, pedig simán végiggondolhatná, hogy ha ott van egy, akkor náluk is kell egynek lennie.

winnie - 2009. 09. 26. 13:51

mindkét táborban ott az idol, az biztos, s már a játék elején, jóval előre elhelyezik, mert a tervek szerint általában a 6-7. részre találják meg 2-3-4 infóból, de hát a játékosok is néznek survivort:)

dzsordzso - 2009. 10. 03. 08:22

Jó voltál Jaison!

Hor1 - 2009. 10. 03. 23:08

Mekkora felvétel volt, amikor Ben rájön, hogy elárulták, ránéz Russelre aki csak lesüti a szemét. :D amúgy örülök a suttyó távozásának^^

Ulquiorra - 2009. 10. 09. 19:14

19×04

Van egy tippem hogy következő challenge-ket Galu simán el fogja bukni. Worst decision ever.

Lehet hogy szép meg csinos Monica, de useless. Simán el fognak bukni, kiszavazni a második legerősebb nőt az 5 közül, öreg hiba. BTW tényleg irritáló volt Yasmin, de inkább legyen egy tribe nyerő szériában veszekedésekkel, mint vesztésben de boldogan

Hajrá Russel:)!

CyClotroniC - 2009. 10. 10. 01:05

Ulquiorra: Abszolút nem volt hiba szerintem Yazz tényleg lófaszt nem csinált a tábor körül (legalábbis mi ezt kaptuk meg a vágott anyagban), az meg, hogy Monica szar challengekben, hát Istenem, míg megvan az emberelőny, addig lehet sitoutoltatni szépen, aztán a merge-nél eggyel kevesebb ellenfeled lesz az immunityért. Személy szerint örülök, hogy a két primitív ember pakolt (Ben & Yazz).

Sárgáknál hajrá Jaison, liláknál meg Kelly.

Ulquiorra - 2009. 10. 10. 12:34

Emberelőny persze megvan még, de ha kidobod a legerősebbeket akkor hamar elolvad, 11 embernél többen még sose voltak merge-nél. Simán el fognak bukni. Jobban jártak volna ha előbb dobják Monicát és utána Yazt.(nem védem a csajt, ritka ellenszenves nekem is).

Shambo jól megmondta, azok a csajok ott azt hiszik hogy 90210 ben vannak. De most komolyan, párnákat választani a vászon helyett? (tudom hogy Russel választotta de nem igazán volt esélye mást mondani ha nem akar kiesni szvsz)
Galunál egyedül Erik és Russel ér valamit, a többi rohadt idegesítő. Utoljára ennyire ellenszenves karakterek Kínában voltak.

CyClotroniC - 2009. 10. 10. 15:36

Jó de azt ne felejtsük el, hogy eddig belőlük keveset láthattunk, és lehet hogy mindenük megvan tényleg. Az emberi igényeknek is megvan a prioritása, nyilván, ha éhhalál fenyegeti őket, akkor elmennek kaját szerezni meg figyelnek a tábor biztonságára. Szerintem azért senki se akkora fogyatékos, hogy kényelemre gyúrjon meg pihenjen a tengerparton, ha a nagyobb prioritású dolgok nincsenek meg. Szerintem Shambo túlreagálta kicsit a dolgokat: már miért ne lehetne lazulni a tengerparton, ha amúgy van mit enni és van hol aludni, főleg hogy a pihenéssel is jobb erőnlétre tehetnek szert a challengeknél, ami valóban a legfontosabb. Sose szerettem a Survivor-ökben az ilyen munkamániás karaktereket, én se dolgoznék többet a szükségesnél, ami viszont tényleg szükséges munka, annak legyen mindennél nagyobb a prioritása, az teljesen alap. Az meg, hogy ők annyira jól éldegélnek most is, hogy jógázni is van idejük, hát abba nagyon nem lehet hol belekötni :O

Angelus - 2009. 10. 11. 03:02

Az egyetlen dolog, ami zavar h két Russell van, ami azért megkavarja a dolgokat még ha külön táborban is vannak egyenlőre. Ráadásul mindkettő erős egyéniség, aki el fog jutni a merge-ig. Kiváncsi vagyok mit kezdenek ezzel. Kövezettek meg Russell (Foa Foa) párti vagyok. Remélem meg tudja ezt nyerni.

Amúgy a Foa Foa-nák más esélye nincs is csak bevinni legalább 5 embert a mergebe max 6 ellen. Szval innentől nyerniük kell és max egyszer elbukni akkor meg kidobni Ashley-t. Bár Russell valszeg kidobatja Jaison-t, ami szintén nem lenne rossz terv az individual challange-k felé haladva.
Igazából a Foa Foá-ból egyedül neki van esélye életbe maradni ha a Galu összetart a Merge után. Van hidden immunity, elég erős h nyerje immunity-t és elég okos h megvédje magát a kiszavazástól. Ennek ellenére nekem úgy tünik h ezt most Mick (a doki) nyeri. Túl szimpatikus ő h kiszavazzák.

CyClotroniC - 2009. 10. 16. 14:20

Ez kicsit lapos volt most szerintem… Kevés volt a vita, a szarkavarás, és nem volt akkor hatalmas cucc egyik challenge se. Ashley kipakolása jó döntés volt, hatalmas pancser volt a csaj, Liz sokkal többet hoz a tribenak ez egyértelmű. Galu-nál tetszett, hogy Shambo-t helyrerakták, rém idegesítő a nő, de legalább megvan a következő kieső az ő oldalukról.

Coming up next részről (aki nem szoktak megnézni, az ne figyeljen):

Ahogy elnézzem Shambo vagy Russel sérült le, mert inkább a lilák pánikoltak, és őket nem láttam ijedezni.

dzsordzso - 2009. 10. 16. 15:03

19×05
Nekem viszont nagyon bejött a rész. Hosszú idő után ismét volt gusztustalan evészet, illetve valahogy az egész rész hangulata bejött most.
Sajnos a lányok Shamboo kivételével eléggé “egyenszürkék” eddig.
Lehetne most egy újraosztás, úgyis 14-en vannak ha jól számoltam. De nem kockáztam ki inkább az előzetest.

kacagomikulas - 2009. 10. 16. 15:08

engem a lila Russel idegesít kurvára, nem lennék meglepve ha a merge után hamar kibasznák. De most komolyam senkit sem idegesít már csak a hangja alapból? :)
Gusztustalan ivászat nekem is bejött, kipróbálnám egyszer :)

Bandee - 2009. 10. 17. 16:34

19×05

Russelnek most rosszul jött az eső, nem tudott taktikázni és kénytelen volt Ashleyre szavazni, pedig sztem a kinai csajszit baszta volna ki, amiért az elkezdett vele kötözködni.

little spoiler: Köv részben ahogy látom vmi nagy sérülés lesz, vajon melyik csapatból esik ki ember?

winnie - 2009. 10. 17. 16:39

bob ftw!

Bandee - 2009. 10. 17. 16:46

bob? Hol van már :)

Lilák sztem önmagukban elég szürkék Shambo-Rambo kivételével. Az pár rész legdurvább összeszólalkozása talán Dave és Russel között volt, de ők is hamar kibékültek, szóval…
Sztem is lesz valami keverés-kavarás, mert a Foa-foa mindjárt elfogy.

winnie - 2009. 10. 17. 17:07

hülye vagyok. dave!

Ulquiorra - 2009. 10. 17. 20:11

csak nehogy palau legyen megint…

kiwagyok - 2009. 10. 18. 10:17

Nekem viszont tetszettek a mostani próbák, föleg az immunity. Nem emlékszem hogy lett volna ilyen eddig, ami ritkaság hisz ismétlik már a legtöbb próbát(teljesen érthetően).

A wikipedia-n pár neppal ezelött megjelentek beirások a játékosok mellett. Egyikük mellé az hogy ‘removed'(CyClotroniC emlitette fent az egyiküket),3 játékos mellé meg az hogy ‘finalist’. Ez másnapra eltünt, de eléggé idegesítő hogy már ezt se lehet nézni, ha izgulni akarok.

Neyodalka - 2009. 10. 18. 14:52

kacagomikulás valamennyire egyetértek….én tuti nem shamboot küldtem volna megin szegényt, hanem olyat aki nem ivott olyan hányadékot…..az meg hogy elvesztette a csirkét, meg eltörte a halászcuccot, szoval ha senkimás nem hajlandó semmit csinálni mer jógáznak akkor csak ő tud bármit is elrontani…

amugy fura még mindig nem nyelvtem le hogy Marisát első részben kiszavazták:S

El Diablo - 2009. 10. 19. 09:55

Totál bénák voltak a sárgák megint, a kókuszdobálás végén amikor fekete Russel és Laura pacsiztak, akkor még simán megtartották a kötelet egy kézzel.

Annak örülök, hogy visszatértek a két challenge per adás struktúrához, sztem így is marad épp elég social life, sőt néha még sok is.

Bandee - 2009. 10. 30. 21:04

19×07

Hát szerintem ez egy szar rész volt, uccsó 20 percet szinte át is tekertem.

SPOILER
———————-
Ugyebár előzetesből láttuk, hogy végre valahára jön a merge, és vége a foa foa szánalmas szenvedésének. Russelre baromi kíváncsi leszek, hogy hogyanis nyeri meg magának az embereket a galuból, mivel shambo és a csajok közt elég erős az ellentét, így sikerülhet is neki simán. Számomra csak most kezdődik igazán a survivor :)

kacagomikulas - 2009. 10. 31. 03:30

nálam az a kérdés merült fel most, hogy mi van akkor, ha a merge után egy tribal-ön, csak a két hidden immunity idolos emberre jön szavazat és mindkettő ki is játssza őket, tudom hogy nulla esély van erre, de kíváncsi vagyok mi lenne a szabály. :)
az meg hogy a rész közben ilyeneken gondolkoztam megmutatja, hogy jó szar rész volt, de az előzetesből úgy tűnik, vége a a foa foa szenvedésnek.

CyClotroniC - 2009. 10. 31. 19:33

Lehet, hogy faszságot mondok, de a hidden idolt a szavazás előtt kell kijátszani, szal nem úgy működik, hogy 1x ha kiesnél megúszod, hanem neked kell érezned, hogy mikor van itt az ideje.

A merge már nagyon várós. Papíron ugye a Galu-nál a srácok vannak a legnagyobb előnyben Shambo-val az oldalukon, hiszen ő a maga kis konzervatív világával tuti, hogy kitart mellettük. Ha ezt azonban a 3 Galu-s csaj megérzi, akkor számukra a lehető legjobb döntés az lenne, ha a FoaFoa-hoz csapódnának, hiszen onnantól megvan az előnyük a srácok alliance-ével szemben. Ráadásul Russel hatására, már az első lépés meg is történt afelé, hogy ezt meglépjék.

Galu-s lányok legnagyobb fegyvere az lenne, ha összeállnának az elején a FoaFoa-val, aztán kiszavaznák a lila srácok közül a 2 legerősebb egyéni játékost, és miután Galu-n belül megvan a létszámfölényük, simán vissza kéne csapódni a Galu-sokhoz, kibulizni a maradék FoaFoa-sokat és a végén lehozni a játékot. Persze ez csak papíron tűnik ilyen egyértelmúnek számomra, de az látszik, hogy 3 kis group lesz itt a merge-nél és a legkisebbnek csak úgy van esélye, ha jókor jókkal csapódik össze.

Hajrá Kelly! :O

kacagomikulas - 2009. 11. 02. 14:39

én úgy emlékszem, hogy amikor bevezették, akkor a nevek felolvasása után lehetett kijátszani, aztán változtattak, hogy a szavazás után, de nevek felolvasása előtt kell, de persze lehet, hogy tévedek.

winnie - 2009. 11. 02. 14:45

jaja, régen úgy volt, hogy utána lehet.

El Diablo - 2009. 11. 03. 05:05

Szerintem eddig ez a leggyengébb évad.
Kevés az erős egyéniség, igazából nincs kit szeretni, nincs kit utálni, olyan kis neutrális mindenki, nincsenek igazán nagy leordítjákegymásfejét konfliktusok, nincsenek komoly secret alliance-k, nincsenek funny arcok, kevés a challenge, talán még a vágóképek is gyengébbek, semmi lenyűgöző felvétel az állatvilágról, természetről. (az első egy-két részben nem is mutatták jóformán a lilákat annyira semmilyenek voltak)
Fehér Russel viszi a hátán az egészet, remélem a merge után visszajön az igazi Survivor feeling és felélednek kicsit.

CyClotroniC - 2009. 11. 03. 11:18

Azért már van 3 kis klikk, két hidden immunity idol, Russel seed-s, és remélhetőleg egy-két lappangó mastermind is. Nem tudom miért, de úgy érzem, hogy jó lesz ez…

CyClotroniC - 2009. 11. 06. 13:05

Survivor-ben megvolt az évad legnagyobb beszólása. Bár már írtam ki a HIMYM-ből és a Modern Family-ből is a jövőheti hét idézete adagra, de ez mindent levert csuklóból :D

Erik: “Nobody talks to Shambo. Period. Let her vote whatever she wants. I don’t give a **** if she votes for Probst tonight.”

dzsordzso - 2009. 11. 06. 18:14

Ezt azért rendesen megkavarták. Russel sem véletlenül játszotta ki az idolját. De hogy Dave-ék miért rá szavaztak azt nem értem. Durva volt. :)

winnie - 2009. 11. 06. 20:03

“Erik: “Nobody talks to Shambo. Period. Let her vote whatever she wants. I don’t give a **** if she votes for Probst tonight.””

bármennyire is gyönyörű blindside volt a mostani, erik színes, jó dumás játékos volt, kár érte. de a nagy spílereknek ilyen sors jut:)

winnie - 2009. 11. 06. 20:10

nem mellesleg, az idol kijátszása mutatja, hogy russell nagyon nem buta, érti a csíziót.

CyClotroniC - 2009. 11. 06. 20:19

Igazából a merge felállás az úgy volt, hogy

4 FoaFoa
4 Galu (srácok)
3 Galu (csaj)
+ Shambo (aki leginkább a Galu srácokhoz húz)

Utóbbit az is jól mutatja, hogy Laura-t elküldte volna, de egyedül ő nem voksolt Erik-re a szavazáson. Most ez letisztult 4-3-3 arányra, ahonnan Laura-t bármikot kivághatják a FoaFoa-sok, mert abban Shambo partner lesz, és akkor kb jön is az, amit írtam, hogy a két lánynak nem marad más választása, hogy valamelyik csapathoz odacsapódjon létszámfölénynek. Ezzel a csapódással viszont az a baj, hogy egy ideig bent tartja magát ezzel, de utána nyilván az eredeti kis klikk őt szórja ki először.

Na most amit bemutattak, hogy Russel idol-mentes és mennie kell, az érdekes lehet. Eleve ha Kelly ezen a véleményen volt, akkor valszeg a 3 csaj együtt szavaz majd, Jaison-nal az 4 (ha csak nem egy jó vágókép volt a dolog), és onnantól már simán a galus srácok racionalitásán múlik csak, hogy Russel pakol-e.

Galus srácok kezében egyébként ott volt a pikk ász a merge-nél. Ha csak tartják magukat ahhoz, hogy ők mennek a végéig 4-en, akkor ők mentek volna a végéig 4-en. Russel-ről simán lereadelhető a kis privát beszélgetései után, hogy ő tartja össze a FoaFoa-t, plusz ő a legnyitottabb a taktikai játékra is, tehát őt ki kell onnan szedni, aztán sorban egyenként az összeset, majd Shambo-t, majd a csajokat, aztán kezet rázni $250.000-ra fejenként a tábortűznél :D

CyClotroniC - 2009. 11. 06. 20:21

winnie: Leginkább ott azt éreztem, hogy úgyis tud róla mindenki már lassan, eddig is csak bizalomépítőnek kellett, szóval nem veszít vele semmit, ha kijátsza. Plusz eleve ettől a lépéstől kevésbé tűnik a többiek szemében magabiztosnak, ami ugye papíron kisebb célpontot csinál belőle.

Bandee - 2009. 11. 07. 20:11

http://www.cbs.com/primetime/survivor/video/?pid=sSFJFfpztlWWeXNEVK_lussFhEMsY2rA” – Erik ponderosa videója

No, hát kezd forrósodni a talaj Russell alatt is, elhasználta az immunity idolját, a taktikája nem igazán jött be. Bár hozzáteszem, a helyében én is elhasználtam volna, simán elképzelhető lett volna egy blindside ellene. Remélem azért sokáig eljut :)

winnie - 2009. 11. 07. 20:21

olyan szempontból bejött, hogy nem maradt benn az idol, mint oly sokaknál:) meg kellett tennie. és megtette.

Lnaughty - 2009. 11. 11. 10:51

nem tudom miért, de mindig Survivor nézés közben eszem..

CyClotroniC - 2009. 11. 12. 09:36

Alap, hogy akkor kell enni. Itt kevésbé kell figyelni az arcjátékra meg ilyesmire, de nem árt végezni a kulináris challenge-ig :D

Angelus - 2009. 11. 13. 13:39

SPOILER
SPOILER
SPOILER

19×09

Russell játéktörténelmet írt. Pont.
Először sikítoztam Survivor közbe…

koac - 2009. 11. 13. 14:28

Nemtom kell e kibeszélőben jelezni a spoilert, de tessék:

SPOILER

Ez a mai rész valami zseniális volt, nehezen hihető, hogy nincs megrendezve. A pillanat, mikor Russell feláll az immunity idollal, meg a döbbenet a Galu-s arcokon, na az nem volt gyenge. (Közben persze végig azon imádkoztam, hogy nehogy Natalie-ra szavazzanak.) Remélem a következő idolt is Russell találja meg. Az elején majd behánytam tőle, most meg szinte ujjongtam mikor előkaparta a híd alól a cucct.

Mostantól persze egyébként is érdekes lesz a felállás, jelenleg úgy néz ki 5 vs 5 mennek tovább.

Angelus - 2009. 11. 13. 14:33

Egyszerűen Russell igazán játszik. És tényleg, ha kitudnak valakit szedni a Dave, John, Brett, Laura, Monica ötösfogatból akkor övék a játék. Shambo kifog tartani mellettük a végéig, ő már csak ilyen, és onnantól Russell már a kezében tartja a két lánnyal az egészet, könnyedén kidobatja Micket és Jaisont. 8 v 4 volt eredetileg, rávadásztak és most már majdnem megfordította.

Ulquiorra - 2009. 11. 13. 16:41

Ez a rész 10/10.
Régen élveztem ennyire Survivor epizódot.

A tribalon amikor előveszi a az idolt az priceless.
Ilyen nincs. Eric is nagyon ott volt, az káröröm az arcán:D

dzsordzso - 2009. 11. 13. 19:20

És milyen jól lakott 5 ember egy sültpatkányból. :)

kacagomikulas - 2009. 11. 13. 19:31

5x-re nézem a tribal-t remélem winnie, ha írsz a részről dave *wow* arcát rakod be, az a pillanat megfizethetetlen :D

Bandee - 2009. 11. 13. 22:31

Hát gecc, errre csak 1 szó van: B*ZMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG :DDDDDDDDdd

10/10-es értékelés kevés lenne rá, ez 20/10-es rész volt :DDDD

Russell pedig egy csapásra Richard Hatch-i magasságokba emelkedett (nem mintha eddig kishal lett volna).
Remélem a 20. all stars évadba berakják, priceless, amit művel.
Tribal alatt sírtam a röhögéstől :)
Mondjuk játék készítőit sem értem, a helyükben inkább elástam volna az idolt, mert a legnyilvánvalóbb helyekre rakják ezeket állandóan…

Bandee - 2009. 11. 13. 22:34

19×10 spoiler

Next epizód előtt beveszek vmi vérnyomáscsökkentőt, de már csak azért is azt szeretném, hogy harmadszorra is Russel kaparintsa meg az idolt :DD

Bandee - 2009. 11. 13. 22:37

Sztem eheti mondatnak simán elmegy az, amikor Russel megtalálja az idolt, és megszólal: “That easy.”

winnie - 2009. 11. 13. 22:45

“Nemtom kell e kibeszélőben jelezni a spoilert, de tessék: ”

nem kell. ha mostani rész, akkor nem kell. ha előzetes, akkor igen.

kacagomikulas: engem inkabb monica instant besérülése fogott meg:)

CyClotroniC - 2009. 11. 13. 22:58

Tegyük hozzá, hogy bármennyire szimpatikus nekem is Russel játéka, azért nem lehet minden részben az immunity-re játszani (még ha okosan is szűkíti a lehetséges helyek sorát), illetve már most borítékolható, hogy ha döntős is lenne, akkor se fogják nagyon megszavazni, mert kevés embernek veszi be a gyomra az ilyesmit, pedig hát erről szól a játék. Nem hiszem, hogy ennyire ideje korán nyíltan taktikázni, mert a végjátékban visszaüthet. Valszeg az fog nyerni, aki úszik Russel mögött és a 4 között kiforgatja a Top3-ból.

Ja és sajnálom, hogy Kelly esett ki, pont ebben a részben kezedett belőle az a játékszellem kijönni, amit vártam, és elég jól olvasta a játékot. Ezzel szemben Shambo a világ legnagyobb gyökere sajnos :(

Bandee - 2009. 11. 13. 23:01

Azért lássuk be, Russel viszi a hátán az egész évadot. Ő az aki most ezt a részt is olyan szintre emelve, hogy eme epizód láttán mindenki sikítozott, örjöngött, röhögött és közben próbálta feleszedni az állát a földről. Ha ő nincs, akkor mi más lenne? Max egy kis Shambo vs. Laura, de az se nagy durranás.

winnie - 2009. 11. 13. 23:11

hiszem, hogy ha nem lenne, akkor lenne más. több ezer óra alapanyagból sok-sok sztorit lehet összerakni. minden szerkesztés kérdés. ha akarták volna, russell-t is a háttérbe szoríthatták volna, bármikor bárkit kiemelhettek volna, más konfliktusokat is bemutathattak volna.

szóval szerintem nem lett volna gond russell nélkül, de tény, hogy vele még kevesebb van.

Bandee - 2009. 11. 13. 23:15

winnie: Ebben igazad van, hasonló kaliberű játékost biztos találni az USA-ban. Russelt viszont sztem nagy hülyeség lett volna a háttérbe szorítani.

Bandee - 2009. 11. 13. 23:17

Winnie, még 1 mondatot ajánlanék a figyelmedbe a hét mondatához, ezt éppenséggel nem Russel mondta, hanem Laura:

“He just stirred up a whole lot of hell, is what he did.”

Angelus - 2009. 11. 14. 01:17

CyClotroniC

Azért elég jó esélye van Russellnek megnyerni egy Jury vote-ot Shambo ellenében, ha a Jury-ben ott ül az egész Galu. Szval ha beviszi Shambo-t simán nyerhet. Eric például vele van. Igazából a jövő héten múlik minden, Laura vagy Russell akarata érvényesül. Ha Russell ezt még megnyeri akkor a Top 5-ig levannak osztva a kártyák, amibe csak egy-két Immunity szólhat bele. Top5-ből pedig Russellnek már lesz annyi esze h ne Dr. Sexy-t, vagy Cute Blonde-t vigye be, hanem a lesajnált Shambo-t vagy az antipatikus Jaison-t.

Lnaughty - 2009. 11. 14. 09:28

Dr.Sexy?:D

CyClotroniC - 2009. 11. 14. 09:44

Angelus: Őszintén szólva szerintem nincs annyi immunity a játékban, hogy Russel végigmenjen. Plusz a Galu-nak csak van annyi esze, hogy elkezdik random lemorzsolni a FoaFoa szövetséget Russel mellől, ha Russel idoljaitól tartanak.

Lnaughty - 2009. 11. 14. 13:18

Bocsi ha hülyeséget kérdezek, még kezdő vagyok:)

ilyen Immunity hányszor van? vagy minden részben új? vagy? jahj nem vágom:)

winnie - 2009. 11. 14. 13:22

nincs szabály, mikor hogy. most visszakerül, máskor nem. de majd biztos jövő évadra is lesz változás, mert ezt nem fogják megint eljátszani a készítők, bármennyire is bejött nekik:)

Lnaughty - 2009. 11. 14. 13:32

köszi:)
nem gondoltam volna, hogy ilyen nyíltan taktikáznak máár ennyire az elején, tökre azt hittem, hogy csak a végén kavarják, azt amit kell..

Angelus - 2009. 11. 14. 14:39

CyClotroniC

5v5 van lényegében, miért morzsálná őket a Galu és nem fordítva….

CyClotroniC - 2009. 11. 14. 17:31

Azért mert Shambo simán a Galu-val szavaz, ha Laura nem egy opció számára, illetve nem Russel a target a FoaFoa-ból, két hete random lőtt egy Jaison szavazatot.

Angelus - 2009. 11. 14. 19:55

Shambo valszeg féltette a nem lévő pozícióját és tudta h aztán teljesen nyolc mire szavaz, blindside az blindside, viszont nem akar még rosszban lenni a galuval. De nem látom azt h mondjuk, Brett, John, Dave vagy Monica ellen ne szavazna ha arról van szó.

minase - 2009. 11. 15. 01:29

nekem nagyon bejön Russel játéka. Remélem, megnyeri a köv imuunity challange-t. Kiváncsi vagyok, h most őrült módjára mindenki keresni kezd e. Azok a fejek a council-on…

CyClotroniC - 2009. 11. 15. 02:21

Jó persze, simán lehet FoaFoa final is, viszont Russel játéka bármennyire is zseniális, túl nyílt ahhoz, hogy ez a döntőben szavazatokat hozzon neki. Amit mi elismerünk a képernyők előtt és hümmögünk, hogy igen, megérdemelné a pénzt, azt a szigetlakó társaik kicsit másképpen látják belülről. És onnantól kezdve, hogy a játékstílusával csökken az esélye a pénzre, úgy egyre kevésbé lehet zseniális nevezni. A lehető legrosszabb ugyanis minél tovább szopni a szigeten, majd a végén a nagy semmivel hazamenni. Russel-nek arra is figyelnie kell, hogy a végén azért leírják páran a nevét a papírra, és ezt most nem érzem, hogy megtörténne, ilyen Natalie-k meg ne nyerjenek már :S

Gubameister - 2009. 11. 15. 14:02

Jééééézusom mekkora rész volt ez :D Az tribal council közben szinte fogtam a karfát, hogy gyerünk gyerünk már ne sz**akodjunk itt Jeff a kérdésekkel, térjünk a lényegre.

Aztán amikor kijátszotta Russel a Idol-t és megjelent az első cetlin a neve na akkor aztán azt mondtam ez a pasi valami eszméletlen. Még most sem tértem magamhoz valami hihetetlen volt ez a rész.

Asszem kezdem visszaszámolni a napokat következő csütörtökig :P

El Diablo - 2009. 11. 15. 23:24

Ha lehet ilyet mondani, akkor Russel nagyon megérdemelné a győzelmet, most is mi volt: az öt piknikező kapott clue-t az immunity idol-hoz, aztán visszamentek és mit csináltak? Semmit. Meg sem fordult a fejükben, hogy talán keresni kellene.
Russel meg nyom nélkül is keres, nem lazsálgat, játszik. És a legszebb az egészben, hogy a játék és nyerés öröméért csinálja, mert oil company owner-ként nem hiszem, hogy annyira érdekli a pénz, valszeg kőgazdag.

Hor1 - 2009. 11. 16. 01:33

Hatalmas rész volt Russel zseniális. :D
Viszont ez az első Survivor évadom, valaki mondja már el, hogy van a legvégén ez a szavazósdi..

CyClotroniC - 2009. 11. 16. 11:52

Hor1: 2-3 ember bejut a döntőbe (ez évadonként változik, nem tudom most hogy lesz), aztán azok, akik eljutotta merge-ig, azaz az összevonásig, azon szavaznak majd, hogy ki nyerje meg a fődíjat. Tehát eddig Erik és Kelly van benne a zsűriben, illetve még az összes többi ezután kieső ember kerül majd be, és ők fogják eldönteni, hogy ki nyerje meg a végén a fődíjat. Tehát nem lehet ész nélkül kibaszni mindenkivel, mert hiába jutsz el vele a döntőig, ott nem fog senki se rád szavazni. Emiatt sajnos sokszor szürkébb játékosok nyerik meg a díjat, de volt már arra is példa, hogy a kiesők tisztelték a nagyobb taktikusokat, és annak ellenére is rájuk szavaztak, hogy esetleg pont őket is átverte a játék alatt. Szal minden merge utáni kieső szavazhat, és a saját értékrendjétől függ, hogy morális alapon dönti-e el, hogy ki nyerjen, vagy azt nézi, hogy ki hogyan játszotta a játékot.

Hor1 - 2009. 11. 16. 12:14

Értem, köszi. :)

kacagomikulas - 2009. 11. 16. 14:51

és remélem, nem úgy dönti el majd valaki, hogy mondj egy számot egy és 10 között, ennél gázabb dolog sztem nem létezik :)

Gmeister - 2009. 11. 16. 21:41

Főleg annak aki ezzel a szavazattal veszít.

Gmeister - 2009. 11. 16. 21:44

Ha abból indulok ki, hogy a zsűrinek páratlan számúnak kell lennie akkor, final 3 lesz. Vagy ezt én gondolom rosszul?

Ulquiorra - 2009. 11. 17. 01:38

@ Kacagomikulás Azt az évadot nagyon bírtam, látom te is:D

zsíroskenyér - 2009. 11. 17. 20:02

Ulquiorra: Később megmondta az illető, hogy csak az 1-10-et csak a show kedvéért csinálta, már előtte tudta, hogy kire fog szavazni ;)

balatonszarszo - 2009. 11. 18. 18:39

A CBS-es Survivor slogenjeben az elso szo az OUTWIT…az egesz jatekmenet erre van felepitve.A 19. evadra mar nagyon jelentos jatektapasztalat gyult ossze koszonhetoen elsosorban nehany kiveteles kepessegu ujitonak: Rob Certenino,Jonny Fairplay,Boston Rob,stb.A legujabb villain,Russel az eddig felhalmozott tapasztalatot (megspekelve a sajat tudasaval)tokeletesen kihasznalja a vegletekig.Amit lathatunk a kepernyon az o eloadasaban az pontosan az,amit Mark Burnett- a Survivor otletgazdaja – a kezdeteknel megalmodott. Lehet szeretni Russel-t,lehet bunkonak tartani,de az teny, hogy pont ez teszi egyenive,megismetelhetettlenne,az egykori RTL klubbon vetitett Survivor-ral osszehasonlitva sokkal magasabb szintuve a CBS-es verziot.

CyClotroniC - 2009. 11. 19. 09:38

Ez mind szép és jó… de csak akkor, ha meg is nyere ezzel a játékával a pénzt. Ellenkező esetben lehetett bármekkora mastermind, nem ér semmit :S

zsíroskenyér - 2009. 11. 19. 17:28

Tájékoztató a Survivor 21-22-höz, ha valakit érdekel: http://www.cbs.com/casting/survivor/Application.pdf

winnie - 2009. 11. 20. 10:45

huhh, ez elég feszült rész volt.

a 3. idolnak nem örülök, mert nem volt érdekes (egy poén egyszer-kétszer elmegy, de harmadjára…), de örülök, mert esélyt ad a foafoának. na jó, a kergetőzés vicces volt.

persze most már úgy tűnik, hogy nem kell esély. most jöhet az, hogy a foafoa elbízza magát, russel hátradől és nyissz, lecsap rá a hóhér pallosa.

megint voltak értelmes arcok, és tetszett pár galu-tag tökössége, hogy bevállalták volna a randomot.

Ulquiorra - 2009. 11. 20. 13:08

Komolyan mondom ez a 3. rész zsinórban amire hirtelen nem találok szavakat. Ezt már Russelnek kell megnyernie, nem szabad elbízni magát (pedig hány embernek lett ez a veszte).
Szertintem meg pont jó volt a 3. idol, bár már lassan át lehetne nevezni Russels Idol-nak, valami hihetetlen hogy a többiek ennyire nem képesek megszerezni. A tribal council alatt megint fogtam a szék karfáját, annyira jó volt:)

Remélem Monica fehúzza Shambot, hogy aztán szépen ki ejthesse FOA FOA, sokkal irritálóbb mint Laura (volt)

Angelus - 2009. 11. 20. 13:56

Hihetetlen mennyivel jobb lett az évad a Merge óta. ha FoaFoa-s nyeri, az csak Russell bátor játékának, köszönheti. Innentől zsebben a győzelem ha Shambo nem vált vissza (és már nincs Laura, ami a FoaFoa mellett tartja.) akkor le vannak osztva a kártyák. Ha Shambo lesz olyan bolond h visszavált, akkoris ott az idol ami megfordíthatja újra a játékot. John pedig nagyon okos, ennek ellenére itt most be kellett volna inkább vállalnia a randomot.

zsíroskenyér - 2009. 11. 20. 22:54

Hát ez a rész nagyon durván ott volt. Az eddigiek sem voltak rosszak, de az igazi elegancia most mutatkozott csak meg, amikor Russelnek, végre először, nem kellett kijátszania az idolt, mert már megteremtette magának azt a biztonságos helyzetet, hogy nem hogy ő nem esik ki, de már át is tud húzni embereket az ő oldalára. 8-4-ről egy -jó esetben- 4-6… azért ez nem semmi. A TC is már rég volt ennyire izgalmas, bár azért sejteni lehetett. Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy ha kijátszák a hidden idolt, akkor annak az illetőnek kell-e követ húznia. (gondolom, a normál immunitysnek nem)

A harmadik rész óta van egy olyan érzésem, 100%, hogy ezt a szezont John fogja nyerni. Nem tudom, miért, egyszerűen csak olyan nyerő típus. Ezután a rész után ez már mégsem tűnik olyan nyerő tippnek, de azért leírom, mert ha netalántán valahogy mégis behúzná, utólag bizonyítékokkal alátámasztva mutogathatom, hogy tessék, én megmondtam :P

Egyébként go, Russel és/vagy Dave, kettejük döntőjére eléggé kiváncsi lennék.

CyClotroniC - 2009. 11. 21. 02:15

Jó rész volt, mert előre mozdult egy kicsit a Galu játéka, de Shambo egyszerűen olyan mértékben irritáló, hogy már a challengenél, mikor nyíltan röhögött Laura hibázásánál pofán vágtam volna egy másik kővel. A tribalen meg lehet, hogy felgyújtom a fáklyával. Egyrészt buta, mint a szar, ő se gondolhatja komolyan, hogy a FoaFoa előbb fogja őt a döntőbe cipelni, mint saját emberüket, és ha ez mégis megtörténne, az csak azért van, mert a FoaFoa-sok tudják, hogy a döntőben SENKI SEM szavazna Shambo-ra, tehát tökéletes ellenfél. Az még elmegy, ha valaki túl buta, túl erkölcsös vagy fingja sincs a játékról, de Shambo-ban egyszerűen megvan minden. Hihetetlen mértékben antipatikus ez az ember.

Sajnos a másik szarember a játékban John, aki annyira okos, hogy felsorolta a triviális dolgokat, hogy miket baszott el a Galu, de azt ő ugyanúgy elcseszte. Utólag a többiek is nyilván okosabbak. Az a helyzet viszont, hogy kőbuta a csávó, és nem vágta le, hogy ha átadja a szavazatát, akkor onnan 5vs4 és game over, ahelyett, hogy kavicsoztak volna egyet. Ha kiesik, legalább hamarabb ér véget a szívása a szigeten, ha meg a FoaFoa-ból esik ki valaki, akkor onnantól megvan a Galu többség, plusz a szavazásnál mutatott lojalitása miatt, elfelejtik neki az előző faszságát is.

Dave az egyetlen, aki még próbálja megmenteni a FoaFoa döntőtől a játékot, így neki szurkolok, csak szerencsétlen kőbuta emberekkel van körülvéve.

bounty - 2009. 11. 21. 16:43

Kis összeesküvés elmélet.

Mekkora az esélye, hogy 3-ból 3x gyakorlatilag clue nélkül ugyanaz találja meg az idolt?

Annak mekkora az esélye, hogy 16db szavazathúzásból minden egyes húzásnál a 2db jelölt felváltva következik, egyetlen egyszer sem ismétlődik egy jelölt neve 2x és így sokkal izgalmasabb az egész?

winnie - 2009. 11. 21. 16:57

“Mekkora az esélye, hogy 3-ból 3x gyakorlatilag clue nélkül ugyanaz találja meg az idolt?”

_szerintem_ 19 évad után lehet nagy. eddig senki nem gondolt erre, sokszor nem is a tábornál, hanem másik szigeten volt, de teljesen igaz, hogy valami jellemző helyen kell lennie a cuccnak.

“Annak mekkora az esélye, hogy 16db szavazathúzásból minden egyes húzásnál a 2db jelölt felváltva következik, egyetlen egyszer sem ismétlődik egy jelölt neve 2x és így sokkal izgalmasabb az egész?”

a szavazatokat, miután leadják, a producerek felolvasási sorrendbe teszik, hogy minél izgalmasabb legyen. és mindig azokat olvassák először, akiket bevágnak a név leírása közben (és azokat vágják be, akikről mindenki tudja, kikre szavaznak)

van, hogy felváltva olvasnak, van, hogy egy 5-4-es eredményt 0-4-re visznek, hogy 5-4 legyen, mindig kitalálnak valami metódust.

CyClotroniC - 2009. 11. 21. 17:02

bounty: A szavazatokat bejelentés előtt már sorbarakják backstage, mindig is volt, ezzel csak a vágást könnyítik meg, mert így képernyőn hatásosabb.

Az idolos dolog meg lehetne megrendezett is, akár indirekt módon. Azért a készítők 0-24 látják a játékot, ott vannak a tábor körül, mindenkiről begyűjtik az infot, és ezek ismereteiben bele tudnak nyúlni a játékba akár az immunity idolokkal is, még úgyis belenyúlásnak számít, hogy esetleg nem tájékoztatják róla a játékosokat.

Korábban a véleményem szerint hasonló volt ez a táblás játék is. Régebben ugye úgy működött, hogy mindenkinek a 3 tábla volt 3 élet, akié elfogyott az nem dobálhatott tovább, és mindenki azét dobta, akiét akarta. Na most ha valaki túl jó a challegeken, akkor annak a szériáját egy ilyen játékkal simán meg lehet akasztani, ha meg akarják a többiek, mert egyszerűen mindenki őt kezdi el célozni. Amikor most megláttam a táblákat, rögtön ez ugrott be, hogy így akarják Laura-t kirakni, de végülis más játék lett belőle (bár ez is erősen szerencse-alapú volt).

Minden reality műsornál jóval több a rendezett, scriptelt dolog, mint amit kifelé nyíltan mutatnak, de azért merem remélni, hogy egy Survivor az nem statiszta-színház, ahol mindenki történetet játszik, ahogy azt is, hogy senki sincs beépítve, meg azt is csak remélni tudom, hogy egyik cameraman se csábul el egy esetleges 10-15%-ért, hogy infot ad a versenyzőknek :O

CyClotroniC - 2009. 11. 21. 17:05

winnie: Ez meg a másik, hogy a “clue” bármi is legyen, valamihez köthető kell, hogy legyen, ami eligazodási pontot jelent, így értelemszerűen nem kell random felásni az erdőt, csak a tipikusabb, egyértelműbb helyeket átfutni. Bár nekem régen jobban tetszett, mikor 4-5 órát kellett szenvedni egy idolért. Nem a clue-k nehézsége miatt, hanem azért mennyire annyi info volt sorba kapcsolva, és hegyeket kellett mászni érte, vagy úszni, vagy evezni, vagy valami.

Azt viszont én sem értem, hogy a többi ember, miért nem kezd el idolt keresni, ahogy az is furcsa volt Russel-től, hogy nem törölte le a cluekat a mobilról. Ha én találom meg először, az az első, hogy végigmegyek a mobilon, majd ha megvan az info, minden clue-t letörlök róla.

Ulquiorra - 2009. 11. 21. 17:56

Én is pont erre gondoltam CyClotroniC, csodálkoztam is hogy Russel nem ezt csinálta.

kacagomikulas - 2009. 11. 27. 14:44

hogy én mennyire gyűlölöm az összefoglaló részeket, elmondani nem tudom.

Ulquiorra - 2009. 11. 27. 15:08

Ha az évad végén lenne, mikor már tudjuk hogy ki a győztes, akkor talán szeretném. De így osztom a véleményed.

kiwagyok - 2009. 11. 28. 13:36

Szerintem viszont az átlagosnál jobb volt ez az összefoglaló epizód. Több újdonság derült ki belölle mint a korábbiakban. (Vagy csak rosszul emlékszem?:-))

winnie - 2009. 11. 28. 13:41

most akkor mit tegyek?:)

Hor1 - 2009. 11. 29. 22:43

Azért a Dave-Russel éjjel beszélgetnek jelenet ütött. :D
De én is tudnám bántani Shambot. Nagyon.

Ulquiorra - 2009. 12. 01. 11:27

Most az egyszer megbocsátok, mert legalább 80-90%-ban új jelenet volt.

Shamboért pedig külön grat a castingosoknak, ekkora kőbunkót ritkán látni. Russel pedig hogy lehetett ekkora hülye hogy elmondja Micknek a legnagyobb ellene felhasználható dolgot? Elég ha ezek után Mick Camp Pondarosaban beszélget az emberekkel, Russelnak lőttek.

kacagomikulas - 2009. 12. 05. 04:29

ahogy látom tényleg annyira semmilyen volt ez a rész, hogy senki sem méltatja kommentre, azért én megteszem bybye John :)

Lnaughty - 2009. 12. 05. 13:54

ilyen pénzes, vevős sokszor volt már?
én meglepődtem John-on.. rafkós emberek ezek nagyon!

zsíroskenyér - 2009. 12. 05. 14:13

Lnaughty: ha az aukcióra gondolsz, az szinte mindegyik évadban volt/van/lesz (az első pár szezonban mondjuk nem vagyok biztos).

A részről egyébként csak annyit, ahogy az azért már durva, hogy szerencsétlen Johnnak azért kellett kiesnie, mert Russel véletlenül elszólta magát előtte- tanulság: még csak meg se hallgasd, mit akar mondani neked Russ, mert még azzal is magadra haragíthatod a mestert :D

Bandee - 2009. 12. 05. 18:56

Kedvenc reward challengem az auction, szóval a rész eleje alapból nyerő volt számomra :D

Amúgy sztem jó taktikai húzás volt Russel részéről John kiszavazása. Shambot majd vhogy lenyugtatja.
Hihetlen egyébként, hogy Shambo mennyire buta, hülye nőszemély.Nagyban sajnálja a csikönöket, Dave egyszerű kérdésére elkezd k*csög módjára válaszolni, “mer ő a sembó, és ha ő mérges, akkor mindenkinek qss van”. Komolyan sajnáltam Davet, sztem tök szimpatikus arc, még jó, hogy nem őt szavazták ki.

winnie - 2009. 12. 05. 19:22

engem meglepett, hogy jaison érvei ellenére meghúzta. vigyázni kell, hogy ne harapjanak saját farkukba:)

minase - 2009. 12. 06. 00:47

nekem ütött a rész. az a félelmetes tarisznyarák amit folyton vágóképnek használtak jaj.

félek, h russelnek 1-2 részen belül lőttek. amugy az auctionnál azt hittem egy pillanatra, hogy pokerarccal rálicitál az idol clue-ra férrevezetésként.

Lnaughty - 2009. 12. 06. 17:00

lehet John jobban tette volna, ha ad abból a fini almás pitéből a többieknek..

Angelus - 2009. 12. 07. 20:04

Minase – Én is azt hittem, hogy lazán rálicitál. Az nagyon nagy zsuga lett volna.

CyClotroniC - 2009. 12. 08. 14:29

Csak most láttam a múlt heti részt, és Shambo a legnyomorékabb Survivor játékos ever. Annyira megnézném a fejét, amikor nézi vissza az anyagot, hogy azok, hogy vélekednek róla, akikben ő vakon megbízott.

Neyodalka - 2009. 12. 08. 18:12

engem még mindig zavar h Marisa ment elsőnek, de ami ennél is rosszabb hogy russel terve folyton beválik, és mindig nyom nélkül megtalálja az idol-t…..nem bánnám ha az elején nem hülyéz, meg balfaszoz le mindenkit, mer ő annyival felsőbbrendű, meg olyasmivel viccelni amerikában hogy a katrina hurrikán megölte a kutyáját, meg a házát lerombolta….kb mintha idehaza azt hazudnám h a kommunizmus alatt minden családtagom meghlat, és utána mindenkit lehülyézni hogy beveszik….

CyClotroniC - 2009. 12. 08. 21:05

Neyodalka: Lehet, hogy én vagyok fakír, de ez teljesen belefér a játékba. Nem viccelt vele, csak hazudott, és igen, akiket lebutázott, azok többnyire azok is voltak, de tény, hogy sok embernél morálisan meginoghat ez a játékstílus, bár én szeretem az ilyesmit.

Bruzsy - 2009. 12. 11. 05:06

aztakurva? aztakurva. aztakurva!

ez nem kispályás 42 perc volt.

“I’m surprised by everything he does.”

Ulquiorra - 2009. 12. 11. 19:02

Nekem csak egy kérdésem lenne: Ki az a Richard Hatch?

kacagomikulas - 2009. 12. 11. 19:08

az első survivor nyertese, meztelen meleg, adócsaló és egyéb kulcsszavak :)

Ulquiorra - 2009. 12. 11. 22:26

:D

És a legjobb Survivor játékos cím egykori tulajdonosa, ha Russel eljut a Millióig:D

CyClotroniC - 2009. 12. 12. 00:32

Az a helyzet, hogy hihetetlenül elkúrták Monica-ék a játékot, pedig sakk-matt helyzet volt. Meg kellett volna beszélni Mark-kal és Jaison-nal, hogy “véletlenül szólják el magukat”, hogy Russel-re szavaznak, de egyébként meg kiszórják Shambo-t a játékból. Russel elhasználta volna az immunity idolt, Shambo összepakol, utána meg idol nélkül Russel simán kitehető akár 4 vs 2-ben is a játékból. A Galu-nak ez azért lett volna jó, mert ad nekik +2 kört a játékban, a FoaFoa-soknak, meg azért lett volna win-win szituáció, mert úgy redukálhatták volna le 3vs2-re a játékot, hogy kiszórják Russelt, és így hármojuk közül egyiküknek se kell aggódnia, hogy Russel úgy manipulálja a többieket, hogy ők maradnak ki a döntősök közül. Egyszerűen mindkét félnek ez lett volna a legideálisabb, amit nem is lett volna nagyon nehéz kivitelezni.

Most az van, hogy a FoaFoa alliance szupererős lett, és Brett megy legközelebb, hacsak meg nem nyeri az immunityt, mert akkor Shambo pakol, de így vagy úgy, szinte 100%, hogy a 4 FoaFoa-s ott lesz az utolsó challengen. Ott ugye bárki nyerhet immunityt, a másik három meg kavarhatja a szart. Mark és Jaison tűnik a 4 főből a legösszetartóbbnak, de ha bármelyiküket megkeresi a másik kettő, hogy a másikat szórják ki, tuti megtenné.

És itt is, mint minden kommentemnél leírom, hogy Shambo továbbra is egy hihetetlenül buta, idegesítő játékos. Mit gondolt, hogy meddig fog eljutni azzal, hogy ő szabja meg a Galu-sok távozási sorrendjét? Csak meghosszabbítja a napjait a szigeten, mert 99%, hogy nem viszik be a final-be a FoaFoa-sok. Ha mégis bejön az 1%, mert felismerik a tényt, hogy Shambo az ultimate döntős ellenfél, akire józan ember nem szavazna soha, akkor sincs sokkal beljebb. Nem az a zavaró, hogy buta, hanem hogy mindezt olyan morális sületlenségekkel próbálja meg igazolni, hogy az valami eszméletlenül idegesítő.

CyClotroniC - 2009. 12. 12. 00:37

Az a Mark az Mick, csak akkor meghatározó karakter, hogy elírtam :D

Angelus - 2009. 12. 12. 02:00

Russellnek szvsz már hetek óta az a terve h Shambo-t viszi a döntőbe. Szinte láttam ahogy megkérdezi a riporter, hogy “Ugyan már, ha mégis Shambora szavaznál, az miért lenne jó neked?” és arra válaszol.

De most komolyan Shambo ellen sima 1 millió.
Natalie ellen zéró esély.
Mick és Jaison ellen fifty-fifty, túl sok a haragos.
Brett az abszolút zsűri kedvenc, nem hiába, hisz az egész volt törzs ott ül.

Ezért mondom azt hogyha 3-as döntő van, az Russellnek nem kedvez. De elég bután kezdték el ezt a zsűrit, mert 2-es döntőnél 10 zsűri (5-5-re van esély) 3-as döntőnél 9 zsűri (3-3-3-ra sima esély).

Én továbbra is szorítok Russellnek, mert elővenni a Tribal Councilon az idol-t, nyakba akasztani, majd nem használni és fapofával ülni, igenis tökös dolog.

CyClotroniC - 2009. 12. 12. 11:49

Angelus: Én nem nevezném tökösnek, inkább okosnak. Tipikusan azt sugallja, hogy jól gondoljátok meg, hogy rám szavaztok, mert akkor kijátszom, és az megy haza, akit én akarok (lásd Kelly esete). Sokkal nagyobb védelmet biztosít egy játékosnak szerintem, ha így nyakban felvállalja, mintha titokban tartaná. Ettől még jól csinálja Russel a dolgot, de egyetlen egy esetben van esélye nyerni, ha Brett kiesik, és a Galu-sokban van annyi játékszellem, hogy értékeljék amit csinált. Natalie-tól én Mick-et nagyobb fenyegetésnek érzem, sőt még Jaison is nagyobbat játszott. Natalie az ultimate árral sodródó karakter, akit már csak a nem egyenlőtlenség miatt se vinnék be a döntőbe. Ki tudja, hogy 3 FoaFoa-s döntősből a nők nem-e szavaznak a csajra szimpátia alapján. Russel számára az álom döntő-felállás egy Jaison/Shambo lenne, kérdés, hogy ki tudja-e játszani erre a játékot, mert ellenkező esetben szerintem bukja a pénzt.

Bandee - 2009. 12. 12. 20:46

Remek epizód volt, Russel okosan kockáztatott, tudta, hogy ha kirakja az idolt, akkor a többiek direkt nem szavaznak rá, de azt hisizk majd, hogy ő kijátssza. És nem játszotta ki. Nagyon jól tolja.

TorrenteXY - 2009. 12. 13. 21:31

Én – szerintem mint mindenki – Russelnek szurkolok. Túl jól taktikázott eddig, ha ki is esik ő az ultimate Survivor játékos. 8-4-es hátrányt átfordított, gyakorlatilag egyedül. Még ha az elején unszimpatikus is lehetett, már akkor is csak taktikázott, már akkor is jól.

Most akit mindenképp ki kell ejteni, az Brett és Dave. Szerintem sok ember nem fogja elismerni, hogy Russel tényleg ilyen jó taktikus, ha bent van még egy ős-Galus. Shambot mindenki utálta, rá biztos nem fognak szavazni. Persze ez függ az immunityktól is, hogy kit sikerül kiejteni. Az meg, hogy a sok szürke egér közül melyik marad bent, az mindegy. Ha hármas döntő lesz, amit remélek, mert izgalmasabb, akkor mindenki Russelt fogja oltani. Hogy pénzes, meg mittudomén.

Én a következő részre mindenképp a törzsek felbomlását várom, és kereszt-szövetségek fognak szerintem alakulni.

winnie - 2009. 12. 13. 21:34

semmi bajom russellel, de bőven van olyan versenyző, akinek jobban örülnék a végén. russelnek illene a papírforma szerint egy hatalmas koppannia, mert általában azért a karma visszaharap.

Bandee - 2009. 12. 13. 21:43

Gondolom mindenki tudja, de azért ideírom:

Jövő héten jön a szezonzárás: utolsóelőtti epizód csütörtökön, majd vasárnap pedig szezonzáró+reunion show!!! Szal ne csak péntek hajnalban keressétek a survivort, hanem hétfő reggel is :)

CyClotroniC - 2009. 12. 14. 00:40

Ez a “Russel az ultimate játékos” hatalmas nagy csúsztatás szerintem. Az az ultimate játékos, az játsza a játékot, de a táboron belül kifelé ebből csak annyi látszik, hogy a pénzt is elvigye. Russel-nek jelenleg 5%-ot adok kb arra, hogy ő fogja hazavinni az 1 milliát, és hiába fordítgatott arányt meg ilyesmi, ha ezáltal leírta magát a zsűrinél, akkor bizony szarul játszott.

A jó játéknak része az is, hogy mindenki szeressen, Kelly-nek azért szurkoltam, mert nála volt 1-2 olyan jel, hogy azért jócskán tudja, hogy mit csinál, de kifelé próbált ha nem is kedves, de mindenkivel minimum semleges maradni, ezért is ütötte meg nagyon, amikor ő lett kirakva Russel idolja miatt, mert váratlan volt, és csak beszedte Laura szavazatát.

Russel játékában sok szín van, és tipikus olyan versenyző, aki miatt beszélnek a szezonról, van aki elismeri a játékát, van aki erkölcstelennnek tartja, szóval ultimate a készítők számára, de a pénzért már közel sem az. Érdemes megnézni, hogy a korábbi években minden második ember úgy nyert, hogy semmi harsányat nem csinált, csak meggyőzte arról a többieket, hogy annyira jelentéktelen, hogy inkább őt cipeljék tovább magukkal, a végén meg az ellenfeleiknek az agresszívabb játéka sokszor visszaütött.

Szurkolok én Russel-nek, de a maximális esélye egy Shambo/Jaison páros ellen lenne, mert Mick és Natalie bármikor elviszi előle a szavazatokat, de ennél is rezegne a léc, és max 1-gyel tudná Jaison-t verni szerintem.

Tushan - 2009. 12. 14. 09:21

Ezt a szériát egy ember tartja életben és a CBS összeteheti a kezét érte: Russell. Noha briliánsnak tűnhet a játéka, nekem akkor sem tetszik, hisz basszus, a sok hülye picsa már Foa Foa-n bedőlt neki és követte, mint kutya a gazdáját. Ah, Betsy-t mennyire sajnáltam, a vén nyanya rájött, hogy hazudik a magát egyszerű vidéki srácnak tituláló olajmágnáns.

Russell hazugságainak köszönheti azt, hogy még mindig visszaköszönhet a képernyőről. Remélem, hogy hamarosan saját hazugságai áldozata lesz vagy érvénybe lép a “sok lúd disznót győz” thing.

Kedvencem már kiesett (John és Galu-Russell volt), szóval felőlem akárki elviheti a pénzt, kivéve Russellt és boring television Brettet.

Natalie pedig az egyik legjobb csaj, akit valaha is üdvözölhettünk a Survivor szigetein. :D

Tushan - 2009. 12. 14. 09:29

Angelus: mikor Russell a nyakába akasztotta az idolt, azonnal tudtam, hogy esze ágában sincs felhasználni majd. Aiga egy idióta, teljesen simán kiszavazhatta volna a kopaszt. Brett meg is lepett, mert nem vártam tőle akkora intelligenciát, hogy Russ-ra szavazzon. (Ja egyébként feltűnt valakinek, hogy Brett csak az utóbbi epizódban kezdett el arcszőrösödni? :D)

winnie - 2009. 12. 14. 09:30

én továbbra is amondó vagyok, hogy russell nélkül is lenne bőven miért, kiért nézni. akkor másképp vágták volna az évadot.

Bandee - 2009. 12. 14. 11:22

Egyébként örülök, h Monica kiesett végre, sztem egy hülye p***a volt, ráadásul azt hitte magáról, hogy ő olyan q*va okos és ügyes, hogy majd ő megkavarja a szutykot meg kijátssza az ellenfelet. Még a búcsúzó videóban is azt emlegette, hogy rendesen megkavarta a kakit, miközben igazából sztem semmi köze nem volt hozzá.

CyClotroniC - 2009. 12. 18. 09:25

14 perce megy a Survivor, de egyszerűen nem bírom elviselni ezt a nyomorult Shambo-t. Megint olyan szövegeket és reakciókat tolt, hogy az valami leírhatatlan. Reggeliznem kell, hogy tovább tudjam nézni, mert ez anullálta az egész estés alvást eddig. Idióta :(

CyClotroniC - 2009. 12. 18. 10:09

Vááááá!!! Végre pakolt a szerencsétlen, ünnep van! Dave arca mindent elmondott. Brett amúgy szerintem is mocsok esélyes, bár asszem az utolsó challenge endurance, és talán az az a pont, ahol elbukhat, és annak ellenére, hogy semmi bajon sincs vele, mindenképpen érdekesebbé tenné a zsűris fázist, ha nem jutna be.

Mick/Natalie a két “nice” karakter, akármelyikük egyedül bejut a döntőbe, szerintem nyer Jaison és Russel ellen. Jaison-nak kb nulla esélye van, Russel pedig lehozhatja, ha a Galu tiszteli a játékát és rászavaz, azok helyett, akik sodródtak vele a döntőig. Érdekes lehet még, ha Mick és Natalie is bejut a döntőbe, mert két olyan karakterről van szó, akik hasonló elv alapján szavazó zsűrik voksaira számíthatnak, azaz megosztanák ezeket az embereket, míg Russel szavazótábora talán kisebb, de stabilabb.

Szerintem:

Russel/Mick/Natalie —> Russel
Russel/Mick/Jaison —> Mick
Russel/Natalie/Jaison —> Natalie
Mick/Natalie/Jaison —> elő nem fordulhat :P
Brett/akári/akárki —> Brett

Bruzsy - 2009. 12. 18. 10:54

hát én is majdhogynem pezsgőért szaladtam, aztán rájöttem, hogy fél 11kor még nem kéne inni, akármennyire is péntek van. :-D

mondjuk Russ részéről tényleg nagy dilemma volt a Shembo és Mick közti választás, de Brett a prioritás, őt a legnehezebb legyőzni szavazatokban, így mindenképp arra kell gyúrni, hogy az immunity közelébe se érjen. Utána már ráér a többiek közül választani, hogy kit vigyen magával.

Amúgy nem tudom mennyire figyelitek a jury arcát a beszélgetések közben, simán látszik pl., hogy ki hogy értékeli a játékot. Pl. John, Dave és Erik simám esélyes, hogy elismerje a jó játékost, függetlenül attól, hogy melyik táborban ült, és nem elfeledkezve, hogy játszott is-e, vagy csak sodródott. Plusz ugye most már ott van Shambo is, aki szerintem még mindig bele van esve az egész Foa Foa táborba, szóval…

Angelus - 2009. 12. 18. 12:42

Viszont Russselnek, ez 1 milliójába fájhat.

TorrenteXY - 2009. 12. 18. 20:27

Love for Natalie. Ebben a részben nagyon megkedveltem, mikor mondja, hogy az első naptól kitartott Russel mellett. Russ – ha szüksége lett volna rá – egyből kiszavazza, de a csaj szuper-lojális volt, szinte meg se hallotta Russel kiszavazásának ötletét.
Szóval ha Nat vagy Rus nyer, én már örülök. Csak Brett ne maradjon bent, könyörgöm. Egy teljesen egyenarc a Galuból, annyi hogy challengekben ott van azért a topon. Dave vagy Monica sokkal inkább próbált valamit alkotni. Függetlenül attól, hogy Dave volt az aki elkúrta a Galu esélyeit, mert kb. vezető szavazatmegmondóként semmibe se nézte Russelt. aki biztos rá szavazna, ha nincs Brett, az Dave és Shambo. Meg remélem a többiek is elismerik a mastermindot.

Az én favoritlistám, hogy kit szeretnék látni győztesen a 14. részig kialakult vélemény alapján:

1. Russel
2. Natalie
3. Jaison
4. Mick
5. Brett

Bandee - 2009. 12. 18. 20:48

Hát a mostani döntése Russelnek nagyon kockázatos volt: Shambo vagy Mick. Shambo mellet szólt, hogy ha vele jut be a döntőbe, akkor Russelé az 1 milka. Mick mellett pedig az szólt, hogy más nem nagyon képest legyőzni egy immunity challengeben Brettet, és ha ő bejut a döntőbe, akkor megnyerte az 1 milliót.
Russel döntött. Kiváncsi leszek hogy összejön e neki.

Frank Luck - 2009. 12. 18. 22:50

Russelnek nem lett volna jobb, ha Mick esik ki? Maradnak öten, Shambo mindegy, hogy kire szavaz, hárman kinyomják Brettet és kész. Egy Natalie-Jaison-Shambo hármas sztem megnyugtatóbb lenne Russelnek… Bár nekem megfelel így is, rühellem a pasast, remélem kiszavazzák a francba :-)
Jah, reagálva az előzőre: Brett azért nem a Terminátor, most is lassú volt, csak előtte ketten is elszúrták, így nyerte meg a challenge-et. Messze nem legyőzhetetlen, ezt túlkalkuláljátok.

Lnaughty - 2009. 12. 19. 17:22

uh véégre, Shambo..az is nevetséges, hogy egyáltalán idáig eljutott!!

Neyodalka - 2009. 12. 19. 21:39

engem annyira zavar hogy russell kiszavazásának felvetése senkibe se merül fel komolyan, mintha ő nem is lehetne kiejthető……és a pofátlanság netovábja mosmár télleg hogy megtartja az idolt is….oké hogy okos, de azér nem húdekurva különleges ember hogy ennyivel jobbnak higgye magát mindenkinél…..meg a bemutatkozójába youtube-on, te jóisten….”I control my employee, my dog, my family…they’re all my little puppets” :|

minase - 2009. 12. 20. 00:13

HAHA Russel hogy gyalázta már Shamboo haját! Fura lenne ha Brett nyerne, mivel kb semmit nem tudni róla. Az a jézusozás a kókuszos challange-nél egyszerűen nevetséges volt. most nem vallásellenességből mondom. épp ellenkezőleg.

sixx - 2009. 12. 21. 06:25

ezt írtam tegnap a döntő előtt: ” Én meglepetést tippelek és szőkenőt, ő még tett is érte, hogy nyerjen.” the rest is history.

Bruzsy - 2009. 12. 21. 06:43

nem volt meglepő, egyértelmű volt, hogy hármújuk közül ő az esélyes. Russ túl agresszívan nyomta az utolsó councilon is, a többi már adott volt.

Bruzsy - 2009. 12. 21. 06:56

imádom Russelt :-D

sixx - 2009. 12. 21. 07:03

de kibaszott ideges volt, ez is tetszett benne, nem volt fake smile, “de jó, hogy te nyertél”. lófaszt. a következő évadra kár, hogy hatch nem tudott elmenni, köcsög bíró.

Bruzsy - 2009. 12. 21. 07:05

azt sajnálom, hogy ha véletlenül mégis összejönne az All star season, Russel esélytelen, hogy benne legyen.

de persze, Russelen végig látszott, hogy ideges. szerintem lesz még pár álmatlan éjszakája arról, hogy kit kellett volna magával vinni.

Bruzsy - 2009. 12. 21. 07:24

na, most jutottam el a 20-as bejelentéséig. érdekes lesz.

Bruzsy - 2009. 12. 21. 07:29

viszont most jut eszembe: február 11? ezek szerint a CBS nem a Survivort viszi a SuperBowl mögé. nem jó döntés szerintem, de hát majd meglátjuk.

Sixx - 2009. 12. 21. 09:28

Az Undercover Bosst teszik be, eszement huzas. Russ sztem benne lesz a 20-ban esCoach is!!!

TorrenteXY - 2009. 12. 21. 12:40

Hehe, most kezdtem a reunion showt, Russel még ezt is ellopja mindenkitől.

Mondjuk a szavazás előtt 2 percig nem is hittem volna, hogy Natalie nyeri. Az látszott, hogy a nők rá fognak szavazni, de azt hittem a fickók azért jobban elismerik Russel-t, mint mastermindot. Aztán mikor jött Erik…

Az, hogy nem nyert most, azt jelentheti, hogy bekerül az All-Starba is. Akármennyire is kedvelem Russelt, azért elég volt egy évadot kisajátítania szerintem. Mondjuk számomra érdekes lenne a gyökér alfahímek csatája, pl. Russel, Coach meg Tyson.

Neyodalka - 2009. 12. 21. 13:20

más is nagyott nézed mikor laura mondta h nagymama?:D aszittem ien 25 éves:D

Frank Luck - 2009. 12. 21. 14:22

No, végre valahára. Bár azt hittem nagyobb örömet okoz majd Russel bukása – elvégre erre vártam x hónapja… Megérte? Ehh…

Ulquiorra - 2009. 12. 21. 14:22

Annyi vigasz legalább van hogy a 100ezres közönségdíjat ő vitte el. Natalie szvsz az utolsó 10 évad legérdemtelebb nyertese, tipikusan semmit se csinált csak követte Russelt.

CyClotroniC - 2009. 12. 21. 17:10

Szerintem Russel a nyitóbeszédjében elmondott mindent, ami miatt neki kellett volna nyernie, sajnos az emberek annyira gyökerek, hogy nem szavaznak backstab/masterdmind karakterre, pedig erről kéne szólnia a játéknak, 20 ilyen szarkavaró emberrel (ezért is szerettem az all-star szezonokat a legjobban).

Natalie szerintem nem érdemelte meg, bár annak tükrében, hogy tudjuk, hogy nem díjazzák a Russel-féle játékot sokan, úgy mindig bölcs döntés passzívnak maradni, csak számomra minden szezonban szomorú faktor, hogy nem ismerik el azokat, akik hajlandóak bemocskolni a kezüket.

CyClotroniC - 2009. 12. 21. 17:17

Ja és még annyit, hogy ha Shambo nem veri ki Russel mellett a hisztit, akkor lehet több szavazatot kap, mert a Galu olyan mértékben ki volt attól a nyomorék nőtől, hogy egyszerűen már csak a szavazatában se akarnak osztozni. Remélem a Reunion-ban kap majd egy kis szembesítést, hogy mit kapott a háta mögött (azt még nem láttam).

Nina - 2009. 12. 21. 17:18

Russel elrontotta a végét, a hihetetlen nagyképűségével. Mert tény, hogy Ő volt a legjobb játékos a stratégia szempontjából, de annyira elszállt magától, hogy az arroganciája sokaknak már sok volt. Ha kicsit visszavett volna, Ő nyeri meg. Az viszont felháborított, ahogy Jaison lehúzta mindhárom döntőst és ahogy a pénztárcájukban turkált, elárulva mindenkiről mit, hol, mennyit keres játékon kívül.

Nina - 2009. 12. 21. 17:33

Azért a zokniégetős jelenet nagy volt!!!! :))

CyClotroniC - 2009. 12. 21. 17:34

Meg azt is tegyük hozzá, hogy mi az hogy Russel itt a főgonosz? Ez olyan mintha egy bankrablásnál, csak a vezetőt csuknák le, a többiek azok csak fegyvert tartottak a túszokra, széfet robbantottak, stb. Ugyan már… Erkölcsi alapon mennyivel rosszabb Russel, mint a másik kettő? Semmivel, csak ő fel is vállalja, míg a többieknek kurva kényelmes, hogy más kaparja ki nekik a gesztenyét. Ez főleg Erik monolológja után dühített nagyon.

sixx - 2009. 12. 21. 17:53

Erik egy gyökér volt, nem bírta elviselni, hogy kibaszták, ráadásul nem is ismerte Russellt igazán, mert ő volt az első, akit kibasztak zsűribe. bitter fuckwad.

Ulquiorra - 2009. 12. 21. 18:49

Erik tényleg egy faxx volt, bár az is igaz hogy Russel tényleg elszállt magától, bár ha visszavett volna akkor se szavaztak volna rá szvsz.

Bár éppen az ilyenek miatt volt jó hogy S13-14-15-16-ban elismerték a stratégákat, de azóta mindig a legszimpatikusabb ember nyert, pusztán emócionális alapon (sajnos, bár JT-től nem sajnálom:D)

Neyodalka - 2009. 12. 21. 18:50

másnak is leesett bizonyos dolgokon az álla?
pl hogy Mick abszolut senkiben fel se merült mint nyertes, shambo meg nemis tom min akadt annyira ki:D
egyébként van aki még ugy érzi rajtam kivül hogy natalie a győzelmét eric záróbeszédének köszönheti? szerintem russell 6-1re besöpörte volna a dolgot ha nem eric az utsó és adja elő a pszichopatás beszédét

Nina - 2009. 12. 21. 19:07

Russel csak akkor nyerhette volna meg a pénzt ha a nyitóbeszédében már eleve nem indít olyan agresszívan, arrogánsan, a saját érdemeit ecsetelve. Kellett volna egy kis alázat a voksokért. Tény, hogy Eric egy igazi rossz vesztő és amit a többieknek mondott nagyon aláásta Russell nyerési lehetőségét. Remélem benne lesz a következő szezonban.

dzsordzso - 2009. 12. 21. 19:16

Szerintem top 5-nél Russelt kellett volna kitenni. Tényleg fel sem merült? Vagy a vágók ennyire kivették? Bár belülről biztos máshogy látszik minden.
Top 4-nél nálam kétesélyes volt a dolog. Brett, vagy Russel, így baromi jó volt a kűzdelmük a védettségért.
Aztán még egy csavar a végére. Reunion elején mondjuk már látszott a sminkekből és a mosolyból. De előtte nem gondoltam, hogy bármelyiküknek lenne esélye Russellel szemben.

Nagyon várom a 20. szezont. Richardnak OTT KELL LENNIE! Könyörgöm bíró úr!

Egyébként figyeltem reunionban Russelt, hogy mennyire viselte meg az egymás utáni két szezon forgatása… Szerintem azért kicsit meggyötört arca volt és ez nem csak az itteni második helyének szólt.

winnie - 2009. 12. 21. 19:54

“Tényleg fel sem merült?”

lehet, hogy tudták, hogy rá úgysem szavazna senki, ergó…

sixx - 2009. 12. 22. 14:02

dzsor: már leforgatták, nem volt ott, pedig egy Russel-Rob-Hatch outwit-menet orgazmus lett volna.

Tushan - 2009. 12. 22. 18:15

Oh yeah!!! És ki szívta meg a legjobban a műsor végére? [dobpergéééés] RUSSELL!! :DDD Bár Natalie nem egy hiteles nyertese a Survivornek, hisz a Survivor Natalie-nél keményebb játék, viszont mint embert, Natalie-t támogattam a top3-ban, végülis örülök, hogy ő vitte el az 1 millát. Jah, mellesleg Shambo csatlakozhatna valamelyik wisconsini cirkuszhoz. Az a nő mást sem csinált a műsor során, csak lejáratta magát. A final tribal councilen tette fel az i-re a pontot.

Ulquiorra - 2009. 12. 22. 19:41

Nem csak te támogattad nataliet, hanem a Jury is aki nem értette meg hogy ez egy játék és nem a személyiséget kell(ene) díjazni hanem azt hogy hogyan játszott.

Bandee - 2009. 12. 22. 20:25

Hát én nagyot csalódtam a juryben. Le se szarták, hogy Russel játszott a legjobban, és Natalie csak az ő kis szárnysegédje volt. Akkor már inkább Mick érdemelte volna meg.

Bandee - 2009. 12. 22. 23:47

Viszont Russel jön a 20. évadban. És ott már a legjobbakkal játszik. Viszont 1 nagy előnye van: Mivel a forgatás még a 19. évad műsorrakerülése előtt elkezdődött, ezért őt nem ismerik úgy a többiek. Talán ez előnyt nyújthat a számára.

Ulquiorra - 2009. 12. 23. 00:21

Mondjuk ez csak akkor előny ha rajta kívül senki sincs Samoa-ról, mert akkor az simán beszámolhat az embereknek Russel játékstílusáról

Bandee - 2009. 12. 23. 00:35
Bandee - 2009. 12. 23. 00:36

SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER

Állítólag ők lesznek:

Hősök – Tom (Palau), Rupert (Pearl Islands/All-Stars), J.T. (Tocantins), James (China/Micronesia), Colby (Australia/All-Stars), Stephenie (Palau/Guatemala), Sugar (Gabon), Amanda (China/Micronesia), Cirie (Exile Island/Micronesia), Sandra (Pearl Islands).

Gazemberek – Coach (Tocantins), Tyson (Tocantins), Randy (Gabon), Rob (Marquesas/All-Stars), Russell H. (Samoa), Candice (Cook Islands), Parvati (Cook Islands/Micronesia), Jerri (Australia/All-Stars), Courtney (China), Danielle (Exile Island).

Tushan - 2009. 12. 23. 17:13

Russell hazudott és csalt. Emberek, ez számotokra a jó stratégia?? Ugyanmár… Ha igen, elég szánalmas és sajnálatos. Ki emlékszik még JT-re? Na igen, ő mind játékbeli aktivitása, mind embersége miatt is megérdemelte. Ha engem kérdeztek, inkább odaadom a nyereményt egy valós humánumnak, mint egy szemétládának.

kiwagyok - 2009. 12. 23. 17:26

Bandee:
Ezek a hivatalos bejelentés elötti információk, hogy ki-mikor-hol lesz, azért nem teljesen szoktak stimmelni.:-) Volt hogy egy szereplő sem azok jözül volt, akik ‘tuti’ szereplőknek számitottak.:-)

Amugy örülök Natalie győzelmének, mert az elmúlt évedokban a nők erősen hátérbe szorultak, és ideje volt egy gyöztesnek közülük. (SPOILER: az első 11 évadból 6 női gyöztes volt, az azutáni hétbő csak egy.)
És véleményem szerint tök mindegy hogy ki szerint igazságos, és ki szerint nem. Ez a játék attól szép, hogy a kiszavazottak döntenek, nem a nézők. (Szerintem azzal sikerült itthon a hányadék RTL-nek megbuktatni ezt a müsort,hogy a nézőkkel döntetett, a szaros pénz miatt.)

Bandee - 2009. 12. 23. 19:38

Tushan: Lehet hogy hazudott és csalt, de ez is a taktika olyan része volt, amit képtelenség volt elkerülni. Vagy szerinted hogyan máshogyan tudta volna a Galu tagokat kiejteni, miközben ők voltak az erősebbek a merge-nél? A CBS meg mondhat egy nagy köszönömöt Russelnek, hogy felfuttatta a showt, különben maximum Shambo csirkés kalandjain sikoltozhattunk volna…

Bandee - 2009. 12. 23. 19:41

Tushan: Emlékezz a survivor 3 jelszavára: Outwit, outlast, outplay…ez egy játék, nem a valódi élet, itt 1 milla a tét. És ezért bizony az ember kénytelen sokszor hazudni, csalni is, kijátszani a többieket.

winnie - 2009. 12. 23. 20:47

“Russell hazudott és csalt. Emberek, ez számotokra a jó stratégia?? Ugyanmár… Ha igen, elég szánalmas és sajnálatos. Ki emlékszik még JT-re?”

hazudott, csalt?:) mikor? csak így élhette túl azt, hogy a 4-8-as arányt megfordítsa 4-1-re.

minden stratégia jó, ami döntőbe visz. miért ne lenne jó? a survivor legjobb pillanatai, amikor a kiszavazott csak néz, hogy hoppá. jt is átvert másokat így a palánkon kiszavazásnál, csak annyi a különbség, hogy őt jófiúnak vágták meg, sőt, túlságosan jónak, hiszen mindenki imádta és még a játékosok is azt akarták, hogy ő nyerjen, de sajátmaguk.

egy reality-ben minden a vágáson múlik, bárkit be lehet állítani bármilyen embernek.

winnie - 2009. 12. 23. 20:48

“(Szerintem azzal sikerült itthon a hányadék RTL-nek megbuktatni ezt a müsort,hogy a nézőkkel döntetett, a szaros pénz miatt.)”

nem csak a pénz miatt. sok més tényező is közrejátszott.

CyClotroniC - 2009. 12. 24. 00:52

Tushan: Eddig a kommentig el nem tudtam képzelni, hogy lesz-e olyan ember, aki a 20. szezonban a “jófiuknak” szurkol majd. Mellesleg ha igaz a fenti lista, akkor nem értem az elosztást, Amanda és Parvati full ugyanazt játszották az fanes szezonban, ha jól emlékszem, na mindegy :O

winnie - 2009. 12. 24. 01:06

nem olvasok listát, majd írok róla posztot, de hiba lenne győzteseket meghívni. az első all starnak is az volt a baja, hogy úgy kezdődött: “ez már nyert egyszer, szavazzuk ki”. wtf.

Tushan - 2009. 12. 24. 14:16

Bandee: az oké, hogy nem a valós élet, de ahogy Denise is megmondta Kínában a kis mitugrász Toddnak: aki egy játékban embertelen, az a való életben sem lehet nagyon másmilyen.

Bandee - 2009. 12. 24. 23:26

Tushan: Végül mégis Todd nyert :)
Szerintem ez amúgy nem igaz, mert a survivor nem más, mint játék, ahol 1 milka a tét, és nem az, hogy életre szóló barátokat szerezzünk.

Tushan - 2009. 12. 27. 23:36

Bandee: így van, Todd nyert, de a lényegen mit sem változtat. Más beállítottságú volt a jury, mint Szamoán.

Lyana - 2010. 01. 20. 21:22

E19

Mikor Russel megtalálta az évad elején az első idolt csak úgy, már akkor is kételkedtem az egészben, valahogy úgy tűnt, mintha csak a kezébe adták volna a dolgot (amúgy sem a pénzért játszik, hát akkor segítsünk neki megkavarni a dolgokat, legyen izgalmas ez az évad is).. ezt elnéztem, mert azért tényleg nyílvánvaló helyen volt, talán még én is megtaláltam volna.

Hogy másodszorra is megtörténjen, ne ezt már nem hiszem el. Bírom őt, mert idol nélkül is nagyon vágja a dolgokat, de kérem, ez szerencsén túlmutató dolog már.

Azért megérte a TC-s jelenet miatt, de -AR után most már itt is- kezdem kétkedve figyelni az eseményeket.

Ráadásul most harmadszor is bekerül a már 4. idol, ezt is már csak úgy látom, mint elkeseredett kísérlet az izgalmak fokozására. Mert hát tényleg jót tesz a műsornak, hogy van, de azért van egy határ ami után már nem úgy tekint rá az ember.

Na mindegy, remélem sikerül elfelejteni és lenyelni a dolgot, aztán folytathatom az évadot.. kicsit nehéz lesz most kételyek közt, de megpróbálom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz