login |

A hét dumája

2009. 09. 23. 14:40 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: amerikai nézettség,

The worst new series of fall, ABC’s ‘The Forgotten’ calls to mind a TV show that was conceived on toilet paper, sold to drunken network executives and brought to the small screen by felons working off their court-imposed community service.

Ezt írta Mark A. Perigard. Kemény szavak, majd meglátjuk, mindenesetre a kritika a keddi premier The Forgotten-t valóban nagyon lehúzza (nulla a hype-ja, a nézettség közepes szintje is meglepő lenne), míg az ugyancsak keddi The Good Wife-ot az évad legjobbjaként tartja számon. Majd írunk mindkettőről.

8 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2009. 09. 23. 15:03

Sajnálom, pedig ezt vártam az egyik legjobban. Valahogy tetszett az alapelképzelés, hogy az áldozatok narrálnak, sőt reménykedtem, hogy elmennek valami “The Inside” féle darkosabb vonal felé. Kiváncsi leszek, mert ma akartam este megnézni.

Coyote - 2009. 09. 23. 15:42

Ez a sorozat ez tetszik. A zene remek, a narrálások pedig megadják a feelinget. Bár azt hittem, több lesz benne.
Rengeteg sorozat úgymond parodizálva van benne. Pl. ott van W, aki egy kicsit Lie To Me és Monk stílussal van megáldva, szerintem nagyon el lett találva.
A koncepció leginkább a Criminal Minds-hoz hasonlítható.
Ami még nagyon tetszett, hogy nem a rendőrség által megszerzett DNS és egyéb minták alapán kezdenek el nyomozni, hanem tényleg a civilek számára is reálisan elérhető forrásokat ragadják meg (pl. körömfesték, tetoválás).

A kameramozgás is remekül el lett találva. Nekem külön tetszettek az olyan felvételek, amik olyan hatást keltenek egy utcai beszélgetésnél, mintha éppen ott sétálnánk. Továbbá a “mintha látná, ahogy ott van” jelentek is jók lettek. És szerencsére nincs belőlük minden percben 2.

Seeley Booth - 2009. 09. 23. 16:08

hát a The Forgotten valóban gáz..én az másik fpszereplős pilotot láttam, de pont azt a szerpelőt cserélték le akiben volt valami…és gyenge WaT utánzat..

a The Good wife valóban jó, annak ellenére hogy visítva menekülünk már a jogi cuccoktól, Carol főnővér (:D) nagyon jól játszik…

Bruzsy - 2009. 09. 23. 16:29

Annyira tényleg nem volt rossz, de azért ez messze van még egy jó sorozattól. Buta megoldások (az elején a puzzle-effekttől hányingerem támadt), egysíkú szereplők, gyenge színészi játék. 5/10, nem hiszem, hogy folytatnám.

Donnie - 2009. 09. 23. 16:36

Perigard tényleg keményen fogalmazott, de volt is rá oka. Borzalmasan gyenge volt a pilot, kezdve a narrálástól, a karaktereken át az rendkívül “érdekfeszítő” nyomozásig… 2/10

Dreamland12 - 2009. 09. 23. 19:44

Úgyse ez lesz de azért akkorát röhögtem rajta:)

SONS OF ANARCHY

-All in favor?
Like I gotta ask.

-Pussy!

Szab - 2009. 09. 24. 07:14

Szerintem azért még várjunk a HIMYM-rel…

Abszolút elfogadható évadnyitó volt, poén volt a Ted-féle egyetemi bénázás, Barney hozta magát, szerintem kellemes volt.

Az tényleg gáz, amit ezzel az anya karakterrel alkotnak, az már engem is csak zavar, de ettől eltekintve egy 10/6,5 simán volt ez a rész, ezt még fel lehet pörgetni.

Meg különben is már megszoktuk őket, jó leülni megnézegetni minden héten. Én szeretem.

plantag - 2009. 09. 25. 20:50

en most lattam a pilotot, es nem volt rossz. ebben legalabb volt nyomozas, nem ugy, mint a mentalistaban, ahol a vegen ramutat jane a bünösre..

jo volt a hangulata, a zene, az ötlete, h kik utan nyomoznak stb. engem megvettek, maradok jövö hetre is. reszemröl is 6,5/10..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz