login |

Pilot-mustra: The Middle – 1×01

2009. 10. 07. 19:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

(Előzmény: human pilotkritikája.) Ilyen szitkomot a Hank-kel párba állítani…! Vagy egy Hank-et egy ilyen szitkommal. Oké, mindkettő családi, mindkettőben vergődik a család, mégis a The Middle annyira más, mint a Hank, hogy zongorázni lehet a különbséget. És nem csak azért, mert az egyik egykamerás, a másik többkamerás, hanem már a szereplőket, a karaktereket is sokkal érdekesebbre és kedvelhetőbbre sikerült megírni.

THE MIDDLE – 1×01 – 6/10

The Middle-01

Persze az is segít, hogy a szülői arcok jól ismertek, a gyerekek pedig elég extrém fejűek, s bár nem mondanám azt, hogy a The Middle nézése közben dőltem volna a kacagástól, mégsem jut eszembe olyan, ahol gáznak tartottan volna a pilot-ot. Részemről a kezdés tehát inkább csendesen mosolygósra, jópofára sikeredett, mintsem fergetegesre, melyben ott van a potenciál, de persze azon sem lepődnék meg, ha egyik napról a másikra elkaszálnám a sorozatot. (A sorozat egy családi szitkom, mely valahol az isten háta mögött játszódik, ennyit elég tudni.)

The Middle-cast

Így visszagondolva nem is tudom, hogy pontosan milyen humorral operál, nem is nagyon tudnám hasonlítani máshoz, no nem feltétlenül azért, mert annyira eredeti lenne, de ettől még friss fuvallat, s remélhetőleg a benne rejlő lehetőséeket ki fogják aknázni. Amire kíváncsi leszek, hogy mennyire fogják a munkahelyeket bevonni a sztoriba, mert azzal kapcsolatban félek, hogy egyrészt önismétlő lesz a történet, valamint akkor a mellékszereplőket is fel kell erősíteni. (A Diszkópatkány Chris Kattan feltűnéséről lerí, hogy utólag lett a pilot-ba fércelve, ezért is tartok kissé a családtól való távolodástól.)

– Knock it off, freak!
– Mooom?
– Mike.
– Axl.
– Daaad!
– Frankie.
– Axel. Wait, who am I yelling at, again?

3 hozzászólás Ne habozz!

JoHn - 2009. 10. 07. 22:53

Nekem bejött. Nem volt nevetős, de végig feelgood volt, valamiképp. A lány jelenete, ahogy a család ünnepli, ő meg örül, hogy kisegítő lehet. Fantasztikus volt. Még 2-3-tr hagyom, hogy menjen, utána majd meglátom fejlődött-e annyit, hogy maradjak tovább is.

6/10 – teljesen egyetértek.

Flanker - 2009. 10. 08. 21:37

Megnéztem a 2. részt, jobb mint az első,..:) jók a karakterek, viccesek a szituációk.. kb. 6,5/10, de csak mert vannak jobbak. Tetszik, nézős lett.

Feccc - 2009. 10. 09. 09:46

Beszarok, Doug Butabi from Roxbury :))))))

Bent van a kint es kint van a bent :))))))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz