login |

Curb Your Enthusiasm, pörög a hetedik évad

2009. 10. 09. 19:01 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Ahogy a premiernél írtam, idén beszálltam, hiszen Seinfeld reunion. Eddig egy percre sem bántam meg. Az azért tény, hogy egy bizonyos hangulat kell a sorozathoz, nem lehet akármikor nézni, de ha az megvan, akkor jöhet a fél óra idegesség nézés. A második részből származó tovább mögötti videóban egy olyan tipikus hétköznapi helyzeten dühöng Larry David, amilyenben szerintem már mindannyian jártunk. 2 perc, próbáld ki.

Mellesleg a Seinfeld reuniont komolyan lehet venni, már feltűnt az összes szereplő, egyszerre. George a “valóságban” is egy dick, Jerry pedig nagyon furcsán öregedett. A harmadik résztől indul a buli, szóval aki csak erre kíváncsi, a rengeteg Seinfeld rajongó ugye, az onnan kezdje. Igazi benfentesség, NBC-vel való tárgyalással, színészekkel, ilyesmi.

Aki szerint nem vicces a fentebbi, az nyugodtan skippelheti a sorozatot, végig ilyen.

És a tovább mögé befáradt embereknek tovább insiderség: Ted Danson Craignél tök jól poénkodott a Curb-ról, miszerint rengeteg benne az improvizáció, és mi a fenéért kap Larry David az írásért díjakat.

4 hozzászólás Ne habozz!

ldavid - 2009. 10. 09. 21:15

pedig csak körbe kellett volna vágni xD

a gps azért túlélte?

Lily Aldrin - 2009. 10. 09. 21:26

najó ezen hangosan röhögtem, annyira ismerős volt a helyzet. de én nem számítok, mert amúgyis imádom a sorozatot. nehezen szerethető mint az office, de ha rákap az ember az ízére… egyike azon kevés sorozatnak, ahol tényleg sokszor hangosan röhögök.

Shrike - 2009. 10. 09. 23:53

Király. :)

JoHn - 2009. 10. 10. 17:31

miért csavarhúzó, miért nem egy olló mondjuk?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz