login |

Hírkedd

2009. 11. 17. 09:34 - Írta: winnie

34 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Inni és élni hagyni 2. évad
 • Premier: Chef Academy S1
 • A Gilmore Girls készítője, az utolsó évadból kiszálló Amy Sherman Palladino beszélt Ausiello-nak a GG 7. szezonjáról, arról, hogy ő más sztorit képzelt el. És megemlítette, hogy még mindig nem tett le egy Gilmore Girls-filmről.
 • Rogert Ebert toplistája: a 10 legjobb tévésorozatos dekoltázs képekkel, videókkal.
 • A kasza ellenére új webes játékot indítanak a Dollhouse-nak, itt tessék kutakodni: http://www.rossumcorporation.com/index.html meg itt: http://www.ditchthetech.com/. Az ARGNet még plusz infókat is közöl.
 • Taye Diggs és Virginia Williams lesz benne a Better Off Ted – 2×01-ben.
 • Orlando Jones lesz Foreman tesója a House egyik februári epizódjában.
 • A CBS 11.22-én egy próba erejéig felcseréli a Three Rivers-t és a Cold Case-t. Ezen felül az évad legnagyobb meglepetése, hogy a Three Rivers még él és a csatorna nemsokára lehet, hogy plusz szkripteket és/vagy epizódokat fog berendelni belőle.
 • Alyssa Milano a Castle – 2×12-ben lesz benne.
 • Az ABC visszavette Alyssa Milano szitkomjának, a Romantically Challanged-nek a megrendelését 13-ról 7 részre.
 • Justin Theroux a Parks and Recreation-ben lesz visszatérő szereplő.
 • A CW, mely decemberben egy hétfőtől-péntekig tartó héten kettesével leadja az eheti epizód után csak január közepén visszatérő Vampire Diaries összes eddigi 42 percét, az ígéretek szerint nyáron a The Beautiful Life: TBL maradék 4 részét is műsorra tűzi.
 • A WWE további 4 évadon át marad a USA csatornán.
 • Jon Gruden több éves szerződést írt alá a Monday Night Football-lal. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy ez hány évet fed.
 • Általános vélemények szerint rég volt ennyire rossz műsorvezető (ld. kártyákról olvasás) a Saturday Night Live-ban, mint most szombaton January Jones. Mondjuk eleve érthetetlen volt, hogy miért kérték fel. Annyira azért nem ismert, nem? (Ezen YouTube-felhasználónál van pár részlet az SNL-epizódból.)
 • Interjú: a Survivor legutóbbi kiesőjével, Mark Pellegrino (Lucifer – Supernatural),
 • Twitter-en: Neil Patrick Harris.

34 hozzászólás Ne habozz!

vicvega - 2009. 11. 17. 10:03

Gilmore Girls filmet a népnek! Most! :)

junkie - 2009. 11. 17. 10:03

Nem kell Gilmore film! Az úgy volt szép és jó, ahogy volt. Eszükbe nem jusson elrontani!

winnie - 2009. 11. 17. 10:06

na, döntsük el:))

egyébként nem elrontani akarják, hanem befejezni a történetet. az azért érthető, hogy a készítő szeretné elvarrni a szálakat, mert így neki a fináléhoz nem volt köze.

JRC - 2009. 11. 17. 10:10

Ezek az Ausiello-gyöngyszemek mindig ennyire semmitmondóak? Felesleges a linkre kattintani, mert félmondatos felkonf szövegben minden benne van.

Nem tudom mennyivel lett volna színvonalasabb az utolsó évad Amy Sherman Palladinoval, de nekem már a hatodik sem tetszett, és az egyetemi évek kezdetétől sajnos egyre gyengébb lett a sorozat, csak az elején még volt honnan esni, így még nézhető maradt egy ideig.

Yeto - 2009. 11. 17. 10:33

“Taye Diggs és Virginia Williams lesz benne a Better Off Ted – 2×01-ben.”

Vége lehetne már a novembernek, hogy december lehessen.

vizcsap - 2009. 11. 17. 11:28

Dollhouse-hoz még 1-2 érdekesség:
Az egyik link forrásában említve van “AlexfromPR”, twitteren lehet követni(illetve van blogja is) és ahogy olvasom a Rossum Corp.-nak dolgozik :)

junkie - 2009. 11. 17. 11:44

“winnie: egyébként nem elrontani akarják, hanem befejezni a történetet. az azért érthető, hogy a készítő szeretné elvarrni a szálakat”

Minek? Hogyan? Az életükről szólt a sorozat, azt pedig nem lehet elvarrni, nem lehet befejezni. Így legalább volt egy szép “vég”, megtudtuk hogy alakult kb., az élet pedig megy tovább csak azt már nem mutatják. Azért ez nem Veronica Mars, ahol elvágták a storyt hirtelen. Inkábbb abból legyen film.

andras123 - 2009. 11. 17. 11:49

Muszáj beszálnom a Gilmore film ‘vitába’, mégpedig a pro oldalon. De csak egy kérdés erejéig:
– Ki nem akarja hogy Rory végre megtalálja az igazit?
Remélem megvalósul a film, mert mostanában mindenki azt akarja, hogy kapjunk egy Friends filmet (én is), nyilván jó lenne, de azt nem szabad elfelejteni, hogy míg a Friends lezárását egy évig készítették elő, és végül a kulcs-jelenettel pazar finálét dobtak elénk. Addig a GG egy átalakított utolsó résszel vonolt ki, és azért kevés 7évados sorozat kap olyan gyenge lezárást, mint a Gilmore, ami nem is volt igazán lezárás. A ‘Bon Voyage’ rész jó volt, de az egyikük történetét 2 másodpercben lezárta, a másikukét meg egy szakítással fejezte be, nameg persze azzal, hogy elment az Obama kampánnyal (Ha lesz film ezzel remélem kezdenek majd valamit).

winnie - 2009. 11. 17. 11:59

“Az életükről szólt a sorozat, azt pedig nem lehet elvarrni, nem lehet befejezn”

nem lehet hepiendet írni valamelyik szereplőnek? mert az nem megoldás, ha szól a csatorna, hogy vége a sorozatnak és átírtnak pár szót a forgatókönyvben. a készítő olyan véget akar kreálni a sorozatnak, amit ő megálmodott. meg lehetne tudni, hogy mi történik velük 5 évvel később. persze ezúttal gond egy szál sem, hiszen, aki nem érdeklődik, az nem nézi meg, annak marad a sorozat befejezése. aki meg érdeklődik, az bevállal velük egy újabb másfél órát.

Dohi - 2009. 11. 17. 12:11

erdekesseg: a brit channel 4-on 3d week van. kezdetnek a kiralynot lehet terhatasban csodalni, aztan nemtom mik jonnek meg.

justy - 2009. 11. 17. 12:13

A WWE meghálálja a bizalmat. Oda pont illenek a pankrátorok a characters welcome szlogenhez. Chris Jericho és a Great Khali szerepelni fog a Macgruber filmben :)

junkie - 2009. 11. 17. 12:27

“nem lehet hepiendet írni valamelyik szereplőnek?”

Szerintem eléggé heppiend lett, de mindegy :) Nem tudok tökéletesebb véget elképzelni neki.

“meg lehetne tudni, hogy mi történik velük 5 évvel később”

Meg, de minek? Hisz az nem lezárás lenne, hanem megint belevágnának a közepébe és folytatás nem lenne utána, hiszen nem folytatódna sorozatban.

Nekem egyik kedvencem volt, de nagyon nem szeretném ha lenne film belőle.

Wynonna - 2009. 11. 17. 12:47

Justin Theroux? Szuper:) Már hiányoltam, mostanában nem szerepelt semmiben…

winnie - 2009. 11. 17. 12:54

“Meg, de minek? Hisz az nem lezárás lenne”

nem tudhatod, hogy nem lenne-e lezárás, mivel még nem írták meg. nem véletlen, hogy nem egy sorozat azzal záródik,hogy megmutatja a szereplőket a jövőben. minden történet kérdése. le is lehet zárni egy filmben, újra is lehet indítani, kérdés,hogy mi az írói szándék.

Ryan - 2009. 11. 17. 13:05

Vampire Diaries hír csak nekem kínai?

Dohi - 2009. 11. 17. 13:07

vd maraton lesz, majd januarban folyt. kov.

new-york-islanders - 2009. 11. 17. 13:11

Mindig röhögnöm kell valahányszor eszembe jut az az interjú January Jones-szal, amiben ecsetelte, hogy az egyik pasiját akkor rúgta ki, amikor az megmondta neki, hogy szar színésznő.

new-york-islanders - 2009. 11. 17. 13:21

http://www.gq.com/women/photos/200911/january_jones_mad_men_cover_story

Mad Men rajongóknak is van benne egy-két érdekes info, csak 4 oldal az egész.

Brutal - 2009. 11. 17. 13:43

Nem értem miért beszéltek úgy a Gilmore girls végéről, mint amit lezártak. Marhára nem zárták le, sőt a készítők még tovább akarták folytatni de a csatorna nem kért belőle, mert ha jól emlékszek a készítők egy kisebb évadot képzeltek még el. Szóval miről is beszélünk?? Folytatni kell, ez nem kérdés. :)

andras123 - 2009. 11. 17. 13:48

GG-ről:
Szerintem nem normális az, ahogy elvágták a sorozatot. A végén nekem úgy tűnt, hogy fontosabb az érzelgős befejezés, és az, hogy még egyszer ‘igazán megdobogtassák a nézők szívét’, mint az, hogy a sorozat megkapja a tökéletes lezárást.
Egészen más műfaj, de még a Prison Break is normálisan be lett fejezve, na nem azt mondom, hogy mindenkinek tetszett, de kerek egésszé vált ott és akkor a történet, ahogy mondjuk a The Unit vagy a Jericho sohasem fog, a képregény ellenére sem, mert az már akkor sem TV.
A Gilmore szerintem valahol a két véglet között mozog. De egy olyan sorozatban, ahol 7évadon keresztül minden esemény mozgatórugója a szerelem volt, ott nem lehet jó befejezés, sőt eleve nem lehet befejezés az, hogy egyedül felszállok egy buszra.

andras123 - 2009. 11. 17. 13:51

Brutal: alternativ end-el lett vége, vagyis ezzel a készítők ott és akkor igenis le akarták zárni, a vita szerintem sokkalinkább arról szól, hogy mennyire nem sikerült ez nekik.
Amikor te levetítették az utolsó részt, na akkor az már egy újraforgatott rész volt, a 7.évadnak eredetileg nem így lett volna vége. Csak amikor január-február környékén kiderült, hogy cancel, akkor azért kissé átalakították a végét.

zsemlye - 2009. 11. 17. 14:24

NPH twitter – nem nagy cucc
NA DE néztétek, hogy ő kiket olvas?!?!:

TELLER-t ;)
-lsd pld dharma és greg Mr Boots –
http://twitter.com/MrTeller
szóval beszélni nem, de írni igen :D

winnie - 2009. 11. 17. 14:28

nem nagy cucc, persze, most indult:)

lynx - 2009. 11. 17. 14:29

Gilmore girl téma:

Azt hiszem az eredeti tervek szerint még lett volna egy kb 8 részes 8. évad, amiben a szálak lezárása lett volna a cél. Lett volna benne békülés, meg dupla házasság, meg hasonlók.

Én személy szerint nagyon szerettem a sorozatot, és bár borzalmasan sablonosak és unalmasak voltak a 6 és 7 évad egyes részei, utólag egyben megnézve az egészet, azért egy nagyon szép történetnek lehettünk szemtanúi.

Egyébként engem nem zavarna egy film, mert nagyon nem tudnak mit elrontani rajta (már)

junkie - 2009. 11. 17. 16:34

“nem tudhatod, hogy nem lenne-e lezárás, mivel még nem írták meg.”

Mert nem is lehetne lezárni, annak sem lenne vége, attól hogy lenne benne esküvő, meg örömöködés stb.. Nyilvánvaló, hogy amúgy is ez “történt”, ez már a néző fantáziájára van bízva.

Na mindegy, nem érdemes erről vitázni, szerintem nem kell ragaszkodni ahhoz, hogy minden a szánkba legyen rágva a végén, pláne nem ennél a sorozatnál, amiből mindent kihoztak, amit lehetett SZVSZ..

winnie - 2009. 11. 17. 16:43

attól, hogy nem tudod elképzelni, hogy valamit le lehet zárni, még més lehet olyan kreatív, hogy lezárja. anélkül, hogy brmit is az eber szájába rágna.

andras123 - 2009. 11. 17. 16:57

“Mert nem is lehetne lezárni, annak sem lenne vége, attól hogy lenne benne esküvő, meg örömöködés stb.. Nyilvánvaló, hogy amúgy is ez “történt”, ez már a néző fantáziájára van bízva.”

Bocs, de ez hülyeség. Ez alapján számodra minden romantikus film sz**. A legtöbbnek a vége ott is örömködés, ja és nem a tucatfilmekre gondolok, hanem mondjuk az Igazából Szerelem kaliberre, mert ott is már a vége előtt 15perccel tudod, hogy Colin Firth elmegy portugáliába szerelmet vallani, hisz elkezdte tanulni a nyelvet, de attól még baromi jó utána megnézni az éttermes jelenetet. Szerintem…(ha nem láttad a filmet és nem érted miről beszélek írok másik példát)

brown - 2009. 11. 17. 19:17

Winnie:mondtam neked a múltkor, hogy nem fogják elkaszálni a Three Rivers-t, sőt márciusban jön az egyik hazai kertévére.
Nem fog az bukni, Shane(Kate Moennig)sokak kedvence volt az L Word-ben, Alex O’ Loughlin-t pedig a Moonlight óta hiányolják…:)

winnie - 2009. 11. 17. 19:24

?? nem értelek.

egyrészt nem fog jönni márciusban, másrészt a three rivers a premierje pillanatában megbukott és azóta is, 7. része folyamatosan bukta. csak az a kérdés, hogy a 13. vagy 16. rész lesz-e az utolsó.

az egyetlen pozitívum a sorozattal kapcsolatban, hogy a nézettsége nem csökken, stabilan gyenge. de nem csökken, ami megvallom, meglepett.

most az időpontcsere is jelzi, hogy a CBS megpróbálja megmenteni a cold case-t, mert a three rivers nem elég, hogy bukó, de még a cold case-t is magával rántja a mélybe. talán a cold case meg tudja tartani az amazing race számait, mert a three rivers-nek nem megy.

Lidi - 2009. 11. 17. 19:48

Gilmore Girls filmet akkor szeretnék, ha az első négy-öt évad hangulatát idézné. De akkor kettőt is.

fanasonique - 2009. 11. 17. 20:41

andrás123 Nem január/februárban kaptak cancelt, hanem május 3-án. És akkor már leforgatták az utolsó részt (április közepén), amit eleve úgy írtak meg, hogy évad- és sorozatfinálénak is jó legyen biztos, ami biztos alapon, szóval nem volt semmi gyors átírás. A szokásos évad végi bulin még úgy is köszönt el mindenki egymástól, hogy akkor viszlát a következő évadig. Mert hogy a tárgyalások egyre jobban mentek az idő előre haladtával, már majdnem biztos volt, hogy visszajönnek, aztán végül a CW gondolta meg magát. Lauren Graham el is mondta, hogy mennyire váratlanul érte.

Viszont abban egyetértek, hogy a befejezés nagyon gyenge volt sorozatfinálénak, legalábbis L/L fronton. Tipikus, kiszámítható, nyálas, és cseppet sem kielégítő, főleg az azt megelőző 13 résznyi Lorelai-Christopher Show után.

zoey - 2009. 11. 17. 20:56

Three Rivers – ezen én is csodálkozom…
És NPH??? Már megyek is Twitterre :D

CyClotroniC - 2009. 11. 17. 20:58

NPH bejegyzés:

“Prfkt. Thx 4 L th advyc evry1. This s a way ezr way 2 cmuNik8. Un42n8ly, itz takn me 3 hrz 2 ryt, but itz much pre4d 2 gtn cut off lyk i u”

:D

payskin - 2009. 11. 17. 22:38

***** S P O I L E R ****

Lorenzo Von Mattherhorn

Ezt hogy a francba csinálták?! :-))))

Remélem, írtok róla, egy bejegyzést mindenképp megér.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz