login |

V – 1×04: Csak ekkora?

2009. 11. 25. 19:31 - Írta: winnie

53 hozzászólás | kategória: kritika,

Hát, ez így sorminta lesz. Az első rész kapott tőlem egy 7-est, a második egy 5-öst, a harmadik egy 7-est, a negyedik pedig egy…, nem is tudom, maximum egy 4-est. Pff. Elég kiábrándító volt ezúttal számomra az epizód, pedig ugye csak a hátradőlős jó mókát keresem benne, nem nagyon elemezgetem a világot, agyalok azon, hogy mi minden vetülete lehet egy V-inváziónak. Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy az írók miket találnak ki nekünk.

118453_0264

Ez utóbbi kérdésre persze választ kaptunk a negyedik részben, ami után le is kellett állítani a forgatást, talán mert az ABC fejesei is azt érezték, amit én. Jó, ez csak vicc, de pár érdekes rendezői megoldáson, meg a sapkába bújtatott Elizabeth Mitchell-en kívül nem sok minden pozitívumra leltem a miniévad befejező részében, ráadásul még normális cliffhanger-re sem futotta, hiszen kaptunk egy kamut meg egy randomot – utóbbi nem is cliff, bármikor elsüthető és ettől nem fog az ember tavasszal izzadni, elvonási tüneteket produkálni a V folytatása előtt pár nappal. (A béna flashback-es kezdés szót sem érdemel. Egy, hogy átlátszó volt, a másik meg, hogy funkciótlan.)

Hiába nyomozgattak hőseink, hiába esküdöztek össze tovább a V-k, hiába derül ki titok az egyik főszereplőről, hiába hullt le a lepel egy szörnyű tervről és hiába ismertük meg jobban a V-k világát, valahogy minden csak a felszín kapirgálásának tűnt, ráadásul valamiért amatőrszag lengte át a próbálkozásokat. Lehet, hogy csak nekem hiányzik, hogy a főhősnő valóban tökös, belevaló legyen? Oké, arra ott (lesz) a pap, Erica pedig így lehet, hogy emberibb karakter, de ez. így. kevés. (Egészen az 5. részig, ami megint jó lesz? Meglátjuk.)

118453_0350

Ami meglep a sorozattal kapcsolatban, hogy milyen gyors. Mármint pörög is, nem úgy értem, de már az első részben is kaptunk egy “3 hét múlva” feliratot, hogy aztán a 3. és 4. rész kvázi pár óra eseményeivel foglalkozzon, s ki tudja, hogy hőseink mit csinálnak a közbenső időben. Pedig ezek a hősök nem lennének rosszak, igazából a tinifiúcska kivételével továbbra is szimpatikus mind, s az, hogy olykor butuskán cselekednek, felfogható társadalomkritikaként is.

Mindegy, most előttünk egy hosszú szünet, lehet gondolkodni azon, hogy milyen irányt vesznek az események (vagy csak marad a tematikus epizódkészítés: 3. rész: útlevél, 4. rész: oltás, 5. rész: akármi) , hogy mi a célja a V-knek, hogy kibontakozik-e a külső és belső ellenállás, vagy csak minden kérdést érintőlegesen tárgyalnak ki a 42 perc egy részében, ami közel sem elegendő idő.

53 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2009. 11. 25. 19:49

Kb én is így voltam, hogy csak ennyi?

“(A béna flashback-es kezdés szót sem érdemel)”

Ez nagyon gagyi volt. Naggggyon szar volt.

A sráccal meg nem nagyon értem mit akarnak/akartak csinálni, nem nagyon érdekelt, kb kélszemmel néztem.

Aztán ott volt a parkoló házas rész, fogtam a fejem, hogy ilyen bénán hogy lehet megcsinálni? Ekkora hülyéket…

Nagyon gyenge rész volt.

andras123 - 2009. 11. 25. 19:51

Mondjuk már a rész elején éreztem, hogy ebben a részben a főcsapattal semmi érdekes nem történik, de azért klasszikus klisékből nem volt itt ma hiány.
Az például nyilvánvaló egy dolog volt, hogy a néger V nem FBI-anyucit célozta meg.
Megint tuti volt, hogy a két beépített V-ből ki viszi majd el a balhét. De ott már tényleg borult a bili amikor végigszenvedtették velem azt a morális “én nem vagyok erre képes-de, meg kell tenned” jelenetet.
Egy dolgot vártam, hogy kiderül, az pedig az, hogy mihez kell nekik annyira Tyler, megtudtuk: nem. Érdekelt minket a hajó meghajtása: nem. Érdekelt minkett Anna boldogság csepegtetése: nem.
TÖRTÉNT VALAMI EBBEN A RÉSZBEN: NEM
JÓ VOLT A RÉSZ: NEM
Sorozatújoncok között épp a legtöbb lehetőséget magában hordozó sorozatból csinálnak klisébombát.

Jaszkaris - 2009. 11. 25. 20:22

háát ja szte se volt jó… de nem tudjátok vélt h mikor lesz az 5. rész? tudom, hogy soká… de pontos időpont nincs?

Lalee - 2009. 11. 25. 20:23

Azért ennyire sztem nem volt rossz. A rész eleji visszaugrást leszámítva, ami mindig idegesít, tetszett maga az epizód. Nem volt több hülyeség benne mint máskor. Nagy cliffre nem is számítottam nagyon, inkább reméltem, de ugye nem így tervezték. Tény, hogy lehetne sokkal jobb is, de ezt hátha megkapjuk majd a vezércserétől. Én várom hogy visszatérjen tavasszal. Az első négy rész nálam 7-8 pont körül mozgott végig.

Lyana - 2009. 11. 25. 20:24

Basszus, mekkora nevek játszanak benne! Lehet el kellene már kezdenem?

senki - 2009. 11. 25. 20:32

Mikor jön a folytatás? :P

Cifu - 2009. 11. 25. 20:40

A folytatás elvileg 2010 márciusban jön.

Egyébként én annyira nem tartom rossznak a mostani részt. A lényeg, hogy pörög, történnek az események, márpedig ez nagy változás például az SGU-hoz képest, ahol konkrétan el lehet aludni simán, annyira nem történik semmi érdekes, és a FlashForward is az utóbbi időben eléggé lazára veszi a történések adagolását.

A parkolóházas rész gáz volt, pláne a pisztollyal lövöldözés (célozni egyik sem tud normális?), ugyanakkor a Fifth Collum rész szerintem érdekes volt, kár, hogy a nyúzást nem mutatták be jobban, szerintem sokakat érdekelt volna, mi is van végül is a bőrük alatt. :)

Nálam azért egy 6/10 volt, mégpedig a pörgés miatt. Vannak benne fejrázós jelenetek? Vannak. De melyik sorozatban nincsenek? Kezdjük mindjárt a 24-el? Mondjuk az nem baj, ha egy kicsit megváltoztatják a sorozatot, tényleg nagyobb WTF-eket akarnék én is, és kevesebb klisét, viszont a tempót tartsák meg!

superr0x - 2009. 11. 25. 20:46

mindjárt kezdem a részt…
… amúgy mondtam már, hogy utálom a zufókat? :$

yippyupp - 2009. 11. 25. 20:48

nálam 8/10 volt ez a rész, sokat törtem a fejem régebben, hogy milyen is lehetne egy olyan sci-fi sorozat, ami éveken keresztül el tud majd szórakoztatni. nos idén oda is vágtak az sgu és a v is ilyen sorozatnak ígérkezik. elég vegyes fogadtatással.
nekem tetszik mind a kettő. várom, hogy mi fog történni a szereplőkkel. de ez ízlés dolga szerintem.
az eredeti v túl bonyolult volt anno domini – persze az angol tudásom sem volt túl sok hozzá, az eredeti sg-1 pedig (te jó ég mit kap majd ezért valaki) egy stng ripoff volt a számomra.
nem szembenúszás az árral a kedvenc sportágam, a def.grav-t nézni sem bírtam.
én nagyon várom a folytatást. irány az új sci-fi sorozat generáció: okosan. lassan. jövőbemutatóan.
nagy csalódás volt a terminator sorozat, a star wars animáció, hagy örüljek már valaminek
attól tartok mind a v mind az sgu túl értelmiségi lesz ahhoz, hogy folytassák, úgyhogy többség dönt, egység szopik alapon nem sokáig fogom nézni ezt a két sorozatot. viszont van másik.

lolkabolka - 2009. 11. 25. 20:53

Részemről ennyi ez a sorozat. A 3. rész volt egyedül úgy ahogy jó nálam.
De ez a 4. rész ez mi? Gagyi kezdés, gagyi befejezés. Semmi értelme úgy nézni valamit, ha a következő lépést mindig tudod. És csak nagyon ritkán tudnak meglepni. Az is milyen egyértelmű volt már hogy a túlbúzgó csávó elrontja a kémia prof V-vel a parkolóházban.
Így a H1N1 idején csapkodtam a térden a V oltóanyagon, ez a mondat meg ütött nagyon: “A médiából árad a járvány híre, mi meg rohanunk beoltatni magunkat.” Hát ez kész. :DDD
De jó tudni, hogy a V oltóközpontban is applet használnak.
Jah meg a tanárnéni felsorakoztatja a kis nebulókat, nah gyerekek ki rúgta be labdával az ablakot? Ha nem áll elő a vétkes, én választok ki egyet aki fizetni fog!
Kiscsávó nem bír várni 5 percet hisztizik és pont a feka nőjéhez megy lelkizni…

Sajnálom nekem nincs elég amerikai agyam ehhez. A látvány, bociszemek, kis szöszi, klassz zoom Anna sunyi mosolyára kevés, hogy megérje az a 40 perc.

plantag - 2009. 11. 25. 20:59

en meg nem lattam a 4. reszt, de: ki mondta, hogy cliffnek kötelezö most lennie??
szo sem volt ilyesmiröl!! ha a csatorna nem szol közbe, minden folytatodik tovabb, normalisan. itt mst nincs egy elöre kitervelt hatasszünet. technikai problemak adodtak. ennyi. nem több.

plantag - 2009. 11. 25. 21:05

bocs a duplaert.

nyilvan, hosszabb idöre rendezkedtek be az irok, nem akarjak az egesz ügyet 6-7 resz alatt megoldani, lezarni. azert varja mindenki ezt, mert ez is egy remake, sokaknak ismerös a törtenet, es mar varjak, mikor er veget, mikor er egy ismerös ponthoz.. minek nezik az ilyenek?? a bsg is egy remake volt, megis teljesen mas iranyba haladt az egesz sori, es minden idök egyik legjobb sci-fi-je lett az evek soran.

szerintem, sem a karakterekkel sem a szineszekkel nincs gond. en is ugy nezem, ahogy winnie, nem keresek benne hibakat, egyszerüen csak hagyom magam sodrodni, es teljesen nezhetö..

az is erdekes a kommentek között, hogy sokaknak mar az elsö resz sem jött be, megis nezik folyamatosan, ezt a reszek osztolyozasabol latni. ha valakinek ennyire nem tetszik, akkor mert nezi tovabb, es fejezi ki a negativ velemenyet.

winnie - 2009. 11. 25. 21:05

senki nem mondta. de ezt nekik mondd, hiszen ennek ellenére csinálni akartak egy triplát. nem jött össze.

más kérdés, hogy többször lenyilatkozták, hogy lesz nagy cliff – meg teljesen logikus, hogy egy szünet előtt cliffet KELL rakni bele, sőt minden részt cliffel érdemes befejezni, mint ahogy eddig be is fejeztek.

“itt mst nincs egy elöre kitervelt hatasszünet. technikai problemak adodtak”

majd 2 hónapja tudták, hogy ez lesz, a 4. részt csak október végén írték véglegesre, novemberben forgatták le, így szándékos volt, hogy cliffekkel pakolják tele a végét.

windly - 2009. 11. 25. 21:06

winnie: nem értem igazán értem hogy mi a gond a főhőscsaj tökösségével? Miben nyilvánult meg hogy nem? Szerintem nem az.

Anúgy az eredetiben, az első miniben a főhőscsaj egy “úristen mit csináljak kiközösített tudós vagyok nem hivtak meg a partira, hol van egy ellnállásszervező kézikönyv, mert kételyeim vannak hogy mit is kell csinálni, a francért én javitom a vizvezetéket is” volt, a Final battle-ban pedig már, “mega V killer akció leader, globálisan ellenállásszervező, virustbátrankipróbáló V szuperkonvertállótechnologiának ellenálló világmegmentő” szőkeség lett belőle:)

Szóval csak azt akartam mondani ezzel hogy a karakterfejlődés is benne van a pakliban.

Amúgy nem rossz a sorozat, vannak benne biztató jelek, csak pár hibát, amiket már soroltatok kéne javitani. Az eredetiben is volt pár ideg zsenge megoldás, de ettől még működött.

windly - 2009. 11. 25. 21:07

“Szerintem nem az.” akarom mondani :mármint szerintem nem töketlen

Don_Jay - 2009. 11. 25. 21:14

A legnagyobb baj szerintem a résszel az, hogy nem volt képes elérni bennem azt, hogy veszettül várjám már a következő részt. Az az egyetlen ok, amiért még nézem, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lehet majd többet megtudni a V-k társadalmáról, valamint, hogy mi az a nagy tervük (főleg, hogy annyira szükséges hozzá az idegesítő kölyök). Viszont igazán csinálhatnának szerintem egy rendes felépített díszletet a legtöbb űrhajós jelenetnek, mert ott ált. elég csúnyán oldják meg a green/blue screen effekteket (lásd pl a bliss után közvetlenül. na attól majdnem röhögőgörcsöt kaptam annyira ócska).

Dark Wolf - 2009. 11. 25. 21:19

Kurvajó rész volt.
Az influenzaoltásos dolog meg az igazi társadalomkritika :D

mr.guargumi - 2009. 11. 25. 21:31

Szerintem teljesen rendben van, és továbbra sem értem, hogy mit várnak azok, akiknek nem tetszik, tetszett egy rész sem?:) Űrcsatákat vagy egy második idegen fajt, mondjuk majmokat, és akkor a gyíkok meg a majmok verekedjenek a földért vagy mi?:) Nyomoznak, tapogatóznak, a V-k meg a “normál” tempójukban egyik lépésről a másikra viszik tovább a tervüket. 4rész ment le, ok, néhol laposan de szépen adagolják az infókat (jelzem az SGU 9 része alatt fele ennyi “pörgést” sem kaptunk). Nemtom, hogy pontosan hány rész van betervezve, de gyaníthatóan nem lesz berendelve túl sok epizód, szóval direkt jó, hogy most egyik lépésről a másikra haladnak, a végén már úgyis ugrálni fognak, hogy be tudják fejezni..

mr.guargumi - 2009. 11. 25. 21:44

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy néhol ténylegérződik a “B” szag, de ha nem eleve úgy ültél neki a sorozatnak, hogy na ez most egy A++-os sorozat lesz minden szempontból akkor nem zavaró:)

pistike - 2009. 11. 25. 22:11

Nekem tetszett a rész, nem volt nagy szám, de elvoltam vele.

PAT - 2009. 11. 25. 22:21

V-konyka rész volt, erősen.

Thrasher - 2009. 11. 25. 22:47

még mindig egy sablonos, sekélyes, középszerű cucc
csak az FF menti meg attól, hogy a szezon csalódása legyen számomra…

danNN - 2009. 11. 25. 22:50

még 2 részig maradok, ha nem javul kaszát kap

superr0x - 2009. 11. 25. 23:01

hát féltem h x*r lesz de teljesen bejött
lehetne kicsit erősebb az egész, de én most pl nem tudok mást elképzelni, elvileg e rész után változzak sóránnert szóval lehet itt még durván változni fog az egész
kivi vagyok tájler mire kell

Anettina - 2009. 11. 25. 23:04

úgy is lehetne mondani, hogy V-rszegény :D

Trevor - 2009. 11. 25. 23:06

@Dark Wolf:
Hát jah az az volt, főleg az 1976-os amerikai sertés influenza társadalom kritikája, bár a mostanira is ráhúzható.

winnie - 2009. 11. 25. 23:06

“elvileg e rész után változzak sóránnert ”

e rész után váltottak másodjára showrunnert:)

avada - 2009. 11. 25. 23:14

A második kép nem töltődik be.

Flanker - 2009. 11. 25. 23:14

Nekem tetszett ez a rész igaz.. igaz picit erőltetett (az önfeláldozó rész, az elején a felesleges flashback) és akadozó volt, de a történet jól halad előre, és ez nekem tetszik. Nem zavar a márciusi folytatás (van mit nézni addig is.:) se, bár tény hogy az ABC azt elbazilikázta.. Én maradok, mert érdekel merre tovább.

des - 2009. 11. 25. 23:16

Hát én matiné sorozatnak érzem ezt a V-t, az eddigi részek alapján. Olyan egyáltalán nem izgulós, mintha semmi tétje nem lenne. Nincs meglepő dolog, stb,. WTF meg pláne. + a zene, a béna akciók, az odavetített háttér az űrhajókban. Szóval nekem olyan műanyagnak hat ez így.

Persze nézem majd tovább.

winnie - 2009. 11. 25. 23:22

“A második kép nem töltődik be.”

javítva,

Chratos - 2009. 11. 25. 23:30

Legalább annak a V-nek a meghámozását mutathatták volna.
Amúgy meg nem értem, az nem csak vmi szintetikus burok rajtuk, ilyen Terminátor féle fedőszövet? Ha leszedik attól még nem kéne elpatkolniuk, vagy igen? De legalább beleírták ezt a mostani vakbuzgó influenza elleni oltatási mizériát is .

DelMare - 2009. 11. 25. 23:37

nos, az első rész megnézése után, remegve szedtem össze az államat a padlóról, mert kicsit sem számítottam ennyire fasza kezdésre. az nagyon átjött.

eme negyedik rész után remegve csinálok kávét, mert heveny érdektelenségből adódó álmosság kezd rajtam eluralkodni.

komolya fordítva: alapjáraton mi gond lenne ezzel a résszel? semmi. voltak, történtek dolgok, robbantottak raktárat, a gyereket “benarkózták” a csajok stb.

a bibi nem ez. sokkal inkább az, h utólag átgondolva, baromi idegesítő a sok baromság. igen, a parkolós lövöldözés, az h a kölyök tényleg nem bír 5mpet várni az anyjára, de érthetetlen az is, h az amúgy “mindenkit” lehallgató V-k, a saját hajójukat nem hallgatják le. az influs dologról már nem beszélve. ésatöbbi.

csak remélni tudom, h sokkal kreatívabban(!!) nyomják tovább, mert ezen a szinten ez a sztori beleszürkül a középszerbe. vagy mélyebbre. pedig ebben is hatalmas potenciál van, nagyon nagyon szurkolok neki.

Sitrep - 2009. 11. 26. 00:01

nekem az is eszembe jutott hogy ha én NY-i lennék, bármennyire is barátoknak és jóknak gondolom a V-ket, azért elég fenyegetőnek érezném azt a b**ott nagy hajót látni lebegni éjjel-nappal Manhattan felett. Igazán elmehetnének mondjuk a hegyek közé a hajójukkal, vagy akár csak pár km-t ki a tenger felé.

Hunnenkoenig - 2009. 11. 26. 02:59

En sose neztem a regi sorozatot, mert nem jött be. Ezzel szemben nem voltak elvarasaim es ezert nekem teljesen bejön.

Nagyon tetszett ez a resz is. Igazi pörgös es izgalmas sorozat. Igen en izgulokr ajta mindig.

Nekem az ev meglepetese es varom a következö epizodokat.

8/10 a reszre, 10/10 eddig a sorozatra (a potencialt is optimistan beleszamitva).

spamdog - 2009. 11. 26. 03:06

V-rzik a szívem. Egyrészről jobbnál jobb karakterek és színészek lettek felvonultatva , másrészről végre egy sorozat ami tényleg pörög, DE valahogy nincs meg az a “deodavágaföldhöz” érzés. Sajnálom hogy az év legjobban várt sorozata eddig nálam nem az év legjobbja. Jelenleg ami nálam mindent visz az a The Good Wife. (lehet hogy öregszem?)

Steven Great - 2009. 11. 26. 03:42

Összességében nem gáz a sorozat, de nem is kiemelkedő. A 4 részre adnék egy 7/10-et. Ez a 4. rész sem volt ugyan világmegváltó, de lekötött, és kíváncsian várom a folytatást.

Maala - 2009. 11. 26. 03:55

Anna, remélem a sekélyes/elkorcsosult/megrekedt evolúcióban DNS állományotokat akarjátok a fiú… ‘termékenységével’ felturbózni picit.

Ha már a sok komment közt elköpték, a néger bácsi nem azért nézett csúnyán, mert megcsalta a néni, hanem mert gyíknyelve lesz a babának. :( A lányok kedvence lesz!

Hunter2 - 2009. 11. 26. 05:45

tuti az lesz hogy Ana meg a szöszi csaj partiba vágják a tinisrácot :D
Édes hármas némi animál felhangal, nagyon beteg ez a sorozat.

wilson - 2009. 11. 26. 11:02

Szerintem nagyon nem érdemes durva innovációt és nagy meglepetéseket várni, hiszen pop-corn sorozat, arra való, hogy minden héten kikapcsoljon 40 percben. Szvsz ennek tökéletesen meg is felel, gagyi flashback ide vagy oda, én továbbra is baromi jól szórakozom, jobban, mint a FlashForward alatt.

Racoon - 2009. 11. 26. 15:24

de miért nem védekezett a nigga?
most el van képedve mert fizetheti az apaságit(ezért volt a döbbent arca)

kicsit nyugdíjas sorozat de szeretem.
nem teszik értelmetlenné halom flashback-el.

és nincs minden rész végén oltári nagy WTF(úristen egy visszaemlékezésből kiderül, hogy a pap és a néger már összefutottak egy boltban)

nem viszik túlzásba a lelkizést sem(nem tekerem át 20 perc alatt mint az SGU-t).

nem akar mást cask szórakoztatni.

geo - 2009. 11. 26. 15:29

Ami nekem nem tetszett:
-a 5. column orvosok csak úgy a folyosón beszélik meg az összesküvés részleteit, közben mellettük sétálnak a mezei v-k, meg egy ilyen hajón nehogy már ne legyen lehallgatás mindenhol
-a megnyúzásról nem derült ki, miért jelent halált, azalatt van az igazi énjük. Vagy othhon is emberbőrben mászkálnak?
-béna színésinstruálás, sokszor csak nagyokat néznek a színészek, ami gázul jön le

Amúgy a cselekmény tetszik merre tart, a riporter megzsarolása a betegséggel is jó, a cliff meg nagyon kellett már, ezt vártam.

winnie - 2009. 11. 26. 15:31

honnan tudod, hogy nem védekezett? (nem mellesleg, kapcsolatban élnek, lehet, hogy nem vette volna ki jól magát.) lehet, hogy védekezett, ezért képedt el. vagy úgy tudta, hogy a nő védekezik. vagy biztos volt benne, hogy nem lehetséges a dolog. számtalan válasz lehet.

“és nincs minden rész végén oltári nagy WTF”

pedig a készítők erre törekednek, de akkor nem megy nekik, ha szerinted nincs,

geo - 2009. 11. 26. 15:33

Ja és már másodszor hangzik el a sorozatban, hogy I am lost. ;)

A sráccal nem tudom mi a tervük, az pöröghetne jobban is, bár így hihetőbb, de már érdekelne, hogy ő lesz a tenyészhím vagy mit szán neki Anna. Bár nem tudom hogyan, mert közös gyerekük gondolom nem naqyon lehet természetes úton, azért nem volt valami őszinte Ryan mosolya sem (asszonyka félrekefélt).

norbucso - 2009. 11. 26. 15:39

Csajt kifestették. Az első részben még nem volt rajta ennyi smink az tuti, de jól áll neki.

Racoon - 2009. 11. 26. 15:47

nyúzás:
gyanítom az eredeti bőrt is leszedték, nem cak az Edgar öltönyt.

a néger döbbenete annak szólt hogy interracial kapcsotaltból is születhet gyermek?!
a shop stop2 ben is meglepődött volna a művész úr ha szexi dög és Kelly kapcsolatából gyermek született volna.

oxigen - 2009. 11. 26. 20:35

engem a parkolós jeleneten meg a “nembírvárni5másodpercet” részen kívül még az idegesített, hogy néger nőcinek ugye megmondják, hogy jön a baba, de azt már nem látják a hiperszuper időben is diagnosztizáló műszerükkel, hogy félig gyík… pedig milyen gyorsan megtalálnák az árulót :D

de egyébként tetszik, bár meg nem lep semmi mert ugye láttam az eredetit, ott is egy keverék csaj volt a központi elem a végén úgyhogy már vártam is hogy mikor bukkan elő egy nem várt kis lény :D

human - 2009. 11. 27. 01:55

én nem a hibákat keresem sosem, nem így ülök le, de ha kiszúrják a szemem akkor had hozhassam már fel. Az, hogy valakinek a sok baromság még pont nem sok, az neki tök jó, élvezheti a sorozatot, de miért kell a többi nézőt oltani, hogy direkt a hibákat keresi, az teljesen érthetetlen továbbra is számomra. Pl ebben a negyedévadfináléban még a vágás is borzasztó volt.

Mit várt akinek nem tetszik? Egy jobb sorozatot. Nem űrbeli lövöldötést meg lézerezést meg mittomén, csak egy jó sorozatot.

hardi - 2009. 11. 27. 02:45

a sorozat védelmében azért el kell ismerni, hogy maga a stori nem egy elveszett dolog
van egy jó irány, egy jó történet, és ezt fel kell tölteni
ide természetesen belekeverednek olyn dolgok is amik annyira nem jók, de maga a történet ettől még jó marad
igen is várjuk a folytatást!!!!!

RexpecT - 2009. 11. 27. 11:26

6,5/10 azért megvolt :)…

pkadam - 2009. 11. 28. 02:40

Csak nekem tűntek fel a fura kameraállások azoknál a párbeszédeknél, ahol egy V is jelen van? Legutóbb a hajómeghajtó-bemutatón Anna és Tyler dialógja alatt. Egészen furcsa szögek, fogalmam sincs mi okból. Ötlet?

Shag_Beckur - 2009. 12. 01. 00:45

Mivel idegenek, ezért nem lehet sima, megszokott plánokat alkalmazni, mert az nem adna megfelelő hatást.

Nekem ezek tetszettek a legjobban. Ezen kívül a zene még jó, OST-re kíváncsi leszek, de egyébként fórum és IRC is megy a film közben, nem köt le.

Kyozai - 2009. 12. 01. 12:44

Megnéztem az elsőt…kicsit gyengusznak éreztem. Aztán néztem a másodikat és mondtam a kolegámnak, hogy kicsit olyan 4400 érzésem van. Erre ma nézem az imdb-n és látom, hogy “Scott Peters”…..

Ami teljesen elszomoritott, hogy én a negyedik után (megnéztem elmentem aludni és 2 óra múlva arra ébredtem, hogy azt álmodtam benne vagyok a sorozatban és teljesen már nem emlékszem de nagyon jó volt) éreztem, hogy tettszik a sorozat, erre most nem adnak több részt..

Cheers

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz