login |

Legend of The Seeker: a 2. évad eddig – írta darkspell

2009. 12. 05. 17:08 - Írta: vendegblogger

61 hozzászólás | kategória: kritika,

Nagyjából egy hónapja elrajtolt (a mostanában szinte egyedüli) kedvenc fantasy sorozatunk második szezonja. Aki esetleg még most sem tudja, hogy miről van szó, az megtalálja a régebbi írásokat: félévad kritika és első évad fináléjának duplakritikája.

seeker1

Az egyik legnagyobb változás, hogy kaptunk egy rövidke főcímet, amiben gyorsan bemutatják a főszereplőket, már éppen ideje volt. A másik ilyen pedig egy (az előző évad végén már bemutatott) visszatérő szereplő, mégpedig Tabret Bethell (Cara) eléggé dekoratív szerepében. (Deino gyorsan bele is szerelmesedett, azóta is tolja a kontentet, csekk EZT.) Ja és természetesen a főellenség, mivel az első évad végén Darken bácsi csúnya véget ér.

Értékelni most nem akarok, inkább csak leírom a véleményem az elmúlt 4 részről, aztán mindenki eldönti magának, hogy ez kell-e neki. De majd csak a Tovább… mögött, mert spoilerezek is kicsit.

Darken Rahl tehát halott, Fátyolszakadás is van az élők és a holtak világa között, az Alvilág Őrizője meg egyből jönni is akar ide, mert miért ne… Nagy lépés tehát főellen-fronton: az eddigi simán pszichopata uralkodótól eljutottunk minden élet ellenségéig, és az eszközök is ennek megfelelően durvulnak. Konkrétan ugye a holtak felélednek, mágustűz-védelemmel rendelkező szörnyek garázdálkodnak és egyéb finomságok. Természetesen egy, csak egy legény elég legény a vidéken, hogy megállítsa: Ricsárd, a Kereső.

seeker2-kis

Izé, ez nem ő az. Ő a már említett új dekoratív szereplő. Na, hol is tartottam. Tehát Ricsárd gyakorolhatja is a hivatását, mert keresni kell. Az Őrizőt csak a Könnyek Kövének segítségével lehet megállítani, ami természetesen nem kapható a sarki vegyeszöldségesnél.

Igazából ez a része tetszik a sorozatnak, hiszen a könyvekben is nagyjából ezt csinálják: rohangálnak erre-arra, és közben belekeverednek mindenféle kalamajkába. Ricsi természetesen még nem hajlandó elfogadni, hogy: ő az új Rahl Nagyúr, hangosan kiabál ellene, de ugye ami késik, az Középföldön sem múlik.

Ami mindenképpen látszik (Bridget Regan is lenyilatkozta az egyik interjúban), hogy tényleg egy rakással több pénzt kaptak. Sokkal több az effekt, a CGI, meg mintha a jelmezek is fejlődtek volna egy csöppet. Néha ez kicsit már a többi rovására is megy, kezd például nagyon elegem lenni a varázslótűzből. Itt van nekünk a világ egyik legnagyobb varázslója, erre szerintem 2-3 különböző támadóvarázsnál többet még nem láttunk tőle. Istenem, legyünk már kicsit kreatívak… A quillion effektje azonban még mindig nagyon tetszetős (ja igen, ő meg ott a néni az FNL-ből):

seeker3

Ezzel együtt azonban a történet elég érdekes, jó úton halad. D’Hara ugye romokban, fő a fejetlenség, és Cara jelenléte is igencsak érdekes perceket tud eredményezni. A harmadik részt ebből a szempontból külön ki kell emelni: szerintem bőven a sorozat legjobb karakterépítő epizódját láthattuk: megismerhettük Cara gyerekkorát, Mord-Sith-té válásának folyamatát, meg mostani jellemének pár építőkövét is. Itt ismét csak Deinót kell idéznem: hellyeah!

Még most is tartom, hogy a 22 epizód bőven sok egy évadba, az Őriző legyőzése simán beleférne mondjuk 12-16-ba is, de amíg a töltelékek vannak olyan izgalmasak, mint a Broken…, ám legyen. A könyveket továbbra is lábbal tiporják, ez a 4. rész egyenesen ugrál rajta, de ezen már kezdem túltenni magam. Ha ettől eltekintek, kellően érdekes, eyecandy és szórakoztató ahhoz, hogy azt mondjam: ez nekem kell! (És az önreklám helye: aki esetleg még többet szeretne találni, látogasson el hozzánk.)

Ki tart még velem?

61 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2009. 12. 05. 17:23

A kezdés eléggé erőteljesre sikerült, amit a következő két részben csak fokoztak. A 2×04 már nem volt valami jó, de azért rossznak se nevezném.

Tabrett Bethell (Cara) leigazolása pedig nagyon jót tett a sorozatnak. Richard külseje egy kicsit változott, amitől szerintem így komolyabban vehető hőssé vált. Kahlan és Zedd meg már az első évadban is jó volt.

A könyveket már az 1. évadban rendesen meggyalázátk, de én úgy érzem, hogy most a hibákat – amit lehet – próbálják helyre hozni. Gondolok itt arra, hogy most már tényleg Kahlan az utolsó élő inkvizítor. Caska említése is tetszett, de a vérvonalat egy kicsit megváltoztatták, mondjuk ezt indokolhatta Horner (Richard) és Parker (Darken) életkora.

Bízom a jó folytatásban (de az nem holnap (2×05) lesz.

Mammut - 2009. 12. 05. 18:12

az első két rész a második évadból sztem jobb volt, mint az első évad egybevéve :)
a 3. részt lassúnak éreztem, untam kicsit, de a 2×04 megint tetszett, szóval maradok

a könyveket most készülök csak olvasni, szóval arról még nem tudok nyilatkozni, és igyekszem a ti megjegyzéseiteket is nem elolvasni előtte :)

Adreee - 2009. 12. 05. 18:52

A Seeker 2. évadja eddig számomra kellemes meglepetés. Attól féltem, hogy ennek az évadnak az első fele is kicsit laposabb lesz mint az előzőnél, de úgy látszik sikerült alaposan belekezdeniük. Tulajdonképpen azon a színvonalon folytatják ahol az első évadot abbahagyták. Jó részek voltak eddig, mind a négy tetszett. Cara állandó szereplővé előléptetése pedig tényleg nagyon jót tett a sorozatnak (pedig nőből vagyok így nem eyecandy szempontból mondom ezt), bírom a csajt, olyan érdekes karakter, színt visz a történetbe. A harmadik részben még gondoskodtak is róla, hogy a nézők megkedveljék. Jó húzás volt ez a készítők részéről. Meg a rúnás srác is egy jópofa karakter volt, bírtam. Szóval eddig bejön a második évad, Merlin után ez a másik olyan sori ahol alig tudom kivárni a következő részt.

Wendy - 2009. 12. 05. 19:50

Az évadnyitó nagyon tetszett, pörgött rendesen az egész, az alvilágot is remekül ábrázolták és a sztori is jó volt, sőt, lehetett volna akár másfél órás rész is.
A második részt végigszenvedtem, szörnyű volt az a rengeteg hulla, de tudom, hogy a véleményemmel valószínűleg kisebbségben vagyok.
A harmadik rész viszont nagyon jó volt, Cara valóban jót tett a sorozatnak, rendkívül érdekes, összetett karakter. Bevallom, a negyediket még nem láttam, de igyekszem pótolni.

HRG - 2009. 12. 05. 20:24

Végre! Köszi a kritikát, már nagyon vártam.
Az évadkezdés elég erős lett, sötétebb egy picit a hangulat, az, hogy a főellen nem egy látható, hús-vér pacák, mint Darken bácsi, jót tesz a feszültség-borzongás faktornak, és a történetek is épkézlábak.
Nekem Tabrett Bethell játéka, mimikája kissé egysíkú, de bőven megbocsátok neki egyéb okok miatt ;)Bridget még mindig gyönyörű, “Ricsárd” pedig egy fokkal tényleg morcosabban néz ki. Szöval jó lesz ez.

HRG - 2009. 12. 05. 20:27

Cara védelmében azért még annyit, hogy a karakterről még most sem tudom eldönteni, hogy nem vágja-e át majd esetleg Richardékat, úgyhogy valamit mégis tud a nő.

Desmond Wallace - 2009. 12. 05. 21:06

winnie-nek meg ajánljuk az 1×22-t, mert időutazásos rész.:)

tgz - 2009. 12. 05. 22:13

Szerintem a második évad idáig messze übereli az elsőt. Sokkal komorabb, “durvább” lett a sorozat, és úgy érzem, ez a javára válik. Mármár kezdek a képernyő sarkába sárga karikákat képzelni számokkal. :)
Ha most kezdtem volna nézni a sorozatot a második évaddal, még eyecandy se kellett volna. Márpedig anno ahhoz, hogy az első évad rendszeres nézője legyek, igencsak kellett Bridget. :D Néha még úgy is két-három napomba került rávennem magam, hogy megnézzem a már letöltődött epizódot.
Most pedig ott tartunk, hogy érdekesebb, mint a sztárgéjt. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kicsúszik az ujjamon.

Lalee - 2009. 12. 05. 22:26

Nekem is nagyon tetszik az évad, egyértelműen jobb mint az első, pedig az se volt rossz.:) Az évadnyitó szuper volt, és még feljebb is kapcsoltak a második részben, ami meglepően véres és durva volt, az első évad alapján nem számítottam ilyenre, de asszem nem kell mondanom hogy ez csöppet se zavar. A harmadik rész egyértelműen jó volt…:) A könyveket nem olvastam, szóval negyedik részre nem tudok mit mondani ezzel kapcsolatban, de engem az zavart, hogy valahogy olyan furcsán oldották meg a fordulatokat. Hogy akkor legyen igy, de aztán mégse akarok gyereket, ami persze várható volt, de az hülyeség, hogy azért nem mert Ricsi a másik csajt szereti épp… De azért jó a sorozat nagyon.

Binky - 2009. 12. 05. 23:04

Szerintem eddig minden rész jó volt a 2. évadban is. A könyveket még nem olvastam, csak az 1.-t kezdtem el, így nem tudom mennyire zúzzák le őket. Így viszont nagyon ütnek. Már várom az 5. részt.

Merlinke - 2009. 12. 06. 10:49

Már nagyon kíváncsi voltam erre az értékelésre! Az évad szerintem nagyszerű, én hétről hétre nagyon élvezem, sőt állítom, hogy nézettjeim közül jelenleg, műfajtól is függetlenül, ez az amit leginkább várok. Remélem így folytatja tovább.

blade78 - 2009. 12. 06. 14:52

a sorozat minösége sokkal jobb lett az elsö évadhoz képest.tényleg jobban áll nekí ez a kicsit darkosaba stilus nekem tovább ís a kedvencem

grongos - 2009. 12. 06. 16:38

nekem olyan félig-off kérdésem lenne: ugye ez egy könyv alapján készül, és a confessor-t ennek a könyvnek a magyar változatában hívják inkvizítornak, vagy csak a feliratozók nevezték el így? Mert nem tudok rá jönni, hogy miért van így fordítva, a szó jelentésére sehol nem kaptam ezt a választ, és szerepüket tekintve sincs sok közük az inkvizícióhoz.

Desmond Wallace - 2009. 12. 06. 16:50

grongos:
Könyv alapján készült a sorozat. Az inkvizítorokat eredetilag azért hozták létre, hogy kivallassák azokat a rabokat, akiket mágia nélkül nem lehet megtörni. Az inkvizítori érintés után bármit bevallanak az inkvizítornak, mivel ő lesz számukra a legfontosabb ember a világon. Ha bűnös, akkor kivégzik, ha mégsem volt az, akkor meg pechje van.

grongos - 2009. 12. 06. 16:58

ezeket tudom, nézem a sorozatot, egyedül az inkvizítor elnevezést nem értem, mivel tudtommal a confessor nem azt jelenti :) lehetne vallató vagy gyóntató vagy bármi, de az inkvizítor hogy jön ide.

winnie - 2009. 12. 06. 17:00

írok pár posztot, amiben ki lehet tárgyalni a könyektől való eltérést, hogy másnak ne legyen spoiler. ráfér pár sorozatra.

wannabejunkie - 2009. 12. 06. 18:09

Nekem spec. az első évad színvonalával sem volt bajom, bár időnként (főleg a töltelék-epizódoknál) kicsit leült. A S02 plusz durvasága nekem is bejön, meg Cara néni is. :) Az meg direkt jó, hogy nem ragaszkodnak a könyv szerinti sztorihoz, a sárkányosdi, Sár Népe stb. cselekmény-szálakat már a könyvben is eléggé nyögvenyelősnek éreztem.

zsirfecske - 2009. 12. 06. 18:17

szerelmes vagyok az összes állandó női karakterbe !

Adreee - 2009. 12. 06. 19:04

Amúgy kezdem unni már ezt a sok nőt, ez nem fair, igazán behozhatnának Richard mellé valami jó pasit hogy a szebbik nemhez tartozó nézőknek is jusson némi eyecandy..:) Na nem mintha ez a Horner gyerek olyan randa lenne, de hát akkor is.. :) Azokhoz akik olvasták a könyvet: nincs valami új állandó szereplő kilátásban? :):)

Felipe - 2009. 12. 06. 19:34

Nos, a sok pozitív hozzászólástól kedvet kaptam a sorozathoz:-) El is kezdtem az első évadot, de annyit elárulhatna nekem valaki, hogy ez az elő évados főszál marad a 2. évadra vagy az már teljesen más vonalon megy tovább?

Crespley - 2009. 12. 06. 20:08

A második évad más cselekményszálon fut az elsőt lezárják
Andreee ha követik a második kötet eseménysorát akkor max Warren kerülhetne be de nem hinném és Chandalen lehetne de a Sár Népet teljesen kihagyták így az is necces. Őszintén igazán új férfi állandó főszereplő nem hiszem,h lesz egy hamar ha követik kicsit is a könyveket =)) Mondjuk franc tudja Jillian és Jennsen is a könyv sorozatban sokkal régebbi kötetekben tűnnek fel előszőr.
Amúgy nekem nagyon tetszik a sorozat főleg úgy, h nem ragaszkodok a könyvekhez pedig nagyon nagy kedvencek a könyvek =)) És Carát szerintem nagyon jól eltalálták.

Desmond Wallace - 2009. 12. 06. 20:13
Adreee - 2009. 12. 07. 10:10

Háááát…a kép alapján egyelőre még nem tudom eldönteni, majd kiderül milyen lesz a sorozatban.. Kiváncsi leszek. :) Köszi a linket. :)

Necros - 2009. 12. 17. 09:22

Szerintem is nagyszerű volt az első évad, de azzal egyet kell, hogy értsek, a sötétebb hangulat jót tett, csak tovább javult a folytatásra. :) Azt viszont kicsit már unom, hogy néhány a könyveket ismerő ember állandóan fikázza a sorozatot… Mindent nem lehet átvenni vagy ugyanúgy megcsinálni, más médium, plusz Disney-ABC sorozat…

Cara/Tabrett nekem is nagyon tetszik, egy picivel talán jobban is, mint Bridget. :D

Csak így tovább, remélem, sok évadot megér a LOTS. :)

Joc - 2009. 12. 24. 12:10

@Necros: Bridget feleségnek való, Tabrett meg… Öööö… Ugye érted? ;-)

Desmond Wallace - 2009. 12. 25. 22:09

winnie: Ez a bejegyzés kikerül majd a kibeszélők közé?

Hogy ne legyen tejlesen off, megvan, hogy ki játssza Verna Nővért: Alison Bruce. Már kép is van róla és Nicciről is.

winnie - 2009. 12. 25. 22:59

sorry, kitettem, rég feissítettem.

Venius - 2010. 01. 17. 15:44

(enyhe spoiler-szerűség a 2x08ra)

A könyvet ismerőktől kérdezném, hogy van valami szabálya annak, hogy kit lehet Seekernek kinevezni? Vagy lehet bárki, aki Zeddnek szimpatikus?

winnie - 2010. 01. 17. 16:02
Mammut - 2010. 01. 17. 21:14

2×08 újabb jó rész volt, a második évad még mindig sokkal jobb szintet tart sztem, mint az első, tényleg egy hétről-hétre várós sorozattá nőtte ki magát, ami nálam erősen ritkaság számba megy, több ujj van egy kezemen, mint ahány sorozatot normálisan nézek

tetszik Kahlan új ruhája :)

Desmond Wallace - 2010. 01. 18. 15:21

A 2×08 nekem kevésbé tetszett, pedig hűségesebb volt a könyvhöz.
A Nővéreket jól eltalálták, de a Denna zálat kicsit sután rendezték le.

sther - 2010. 01. 21. 09:57

A 2×08 kifejezetten teszett, annak ellenére hogy újfent sok az egyszerűsítés benne: sehol a Radahan ill annak felajánlása; fura, hogy az igazság kardja nélkül is simán legyőzi Richard a láthatatlan ellenséget . Viszont: Kahlan új ruhája dögös, s végre Zed is varázsol. S meglepetésemre, szét merték választani a csapatot, s több szálon vinni az eseményeket. :)

Desmond Wallace - 2010. 01. 24. 10:07

2×09 ritka pocsék rész volt. Sajnálom, de a könyvtől nem tudok elvonatkoztatni. Itt meg kapunk egy Tesco gazdaságos kivonatot az egészből. Egy rész alatt elintézték az egész Próféták Palotáját. Szörnyű.
Azt hiszem, leállok a vasárnap reggeli Seeker nézéssel. Ráér ez később is.

April - 2010. 01. 24. 15:44

Szerencsére sikerül elvonatkoztatnom a könyvektől többnyire, így a 2.09 is nagyon bejött. :) A Vernát alakító színésznő először nem tetszett, de mostanra nagyon megkedveltem a játékát.

oxigen - 2010. 01. 26. 21:07

“S meglepetésemre, szét merték választani a csapatot, s több szálon vinni az eseményeket. :)”
nah, nem sokáig…

nekem egyébként nem tetszett, hogy Ricsi fiú csak így lemondott a hatalmas varázserejéről, érdekelne, mi mindenre lenne képes…
az új seeker meg milyen szééééép <3

oxigen - 2010. 01. 26. 21:10

Necros: “Azt viszont kicsit már unom, hogy néhány a könyveket ismerő ember állandóan fikázza a sorozatot… Mindent nem lehet átvenni vagy ugyanúgy megcsinálni, más médium, plusz Disney-ABC sorozat…”

bocs a duplázásért de megláttam ezt a kommentet és nagyon egyet kell értenem…
nézzétek meg a new moont, az egy az egyben olyan, mint a könyv, és nézhetetlen is

Adreee - 2010. 01. 27. 12:22

Ez az új seeker, bár eddig nem szerepelt túl sokat, színészileg nem áll a helyzet magaslatán. Nekem legalábbis úgy tűnik, mintha csak odalökték volna, hogy na mondd föl a szöveget. Egyáltalán nem egy seekernek való pofa, persze megértem, hogy valószínűleg nem lesz hosszú szerepe, meg ugye hogy nézett volna már ki hogy az új kereső szimpatikusabb mint a régi, na de hát akkor is.. Elég bárgyú és semmilyen fickó ez, épp ezért nem túl hiteles számomra a közte és Cara között hirtelen jött “kémia”. Elég erőltetett..

Desmond Wallace - 2010. 01. 27. 16:44

Ennek az lehet a lényege, hogy legyen majd aki sirassa, ha meghal. Bár a sírás meg elég messze áll Cara karakterétől.

Adreee - 2010. 01. 27. 21:38

Hát igen, Zeddért se hullajtott egy könnycseppet se mikor azt hitték meghalt, nem hinném hogy ennél a fickónál fogja elkezdeni..

oxigen - 2010. 01. 31. 18:10

nem tetszett új rész. kicsit szedett-vedettnek, elnagyoltnak éreztem.

ja és még mindig felbasz ez a varázserő dolog. pedig nem is olvastam a könyvet.

Desmond Wallace - 2010. 02. 01. 21:25

Jobb rész volt a múltkorinál, egy kicsit.
Ulicia után Nicci is átadta a lelkét az Őrzőnek. Ez azért eléggé nagy WTF, a könyvek ismeretében. A Prelátus meg teljesen unszimpatikus karakter lett a sorozatban.
Most egy hét szünet jön, addig ki lehet heverni az eddigi megrázkódtatásokat.

pug - 2010. 02. 22. 19:25

idáig összeségében nem rossz a sorozat.persze vannak benne kisebb hibák..de elnézem nekik:))könyvekböl az összeset olvastam,kiváncsi vagyok végig viszik az egész történetet?mert akkor még egy darabig nézni fogjuk a sorozatot:)lesznek még meglepetések:)

Desmond Wallace - 2010. 02. 28. 10:53

Ez a 2×13 totál poén volt, de nagyon bejött. Fillernek nem igazán nevezném, mert előzetes ismeret hiányában nem nyújt annyit, de az biztos, hogy a történet még mindig egy helyben toporog.
Ettől függetlenül sokkal jobban volt az előző töltelékeknél.

Derry - 2010. 02. 28. 12:14

Ez a rész tényleg nagyon bejövős volt, az ilyen fajta humort piszkosul eltalálják a készítők.
Bár fő szálat tekintve nem sok minden történt, de végre megmozdult valami. Még biztos találkozni fogunk a visszatérő szereplővel.
Szóval én ezt már nem nevezném kifejezetten tölteléknek, és azt hiszem az évad második fele/vége megint fel fog pörögni.

Necros - 2010. 03. 02. 16:40

A Hunger és a Princess is a kedvenc részeim közé kerültek azonnal. :D Tabrett Bethell kiváló színésznő és az írók is nagyon kegyesen bánnak vele szerencsére. Ma már nagyon nehezen tudnám elképzelni Cara nélkül a LOTS-t, az 1×22-ben egyből belopta magát a szívembe és azóta ő az első számú kedvenc. :)

Tudva, hogy kb miről fog szólni a következő rész, meg később mire lehet még számítani, biztos, hogy újra felpörög majd a fő történetszál és alaposan beindulnak az események. :)
Azt az epizódot pedig már nagyon várom, amiben Cara és Kahlan lesznek összezárva. :D

Keats - 2010. 03. 05. 04:15

Rosz hírt hozok, a tvbythenumbers szerint nem lesz 3. szezon a Seekerből: http://tvbythenumbers.com/2010/03/04/legend-of-the-seeker-canceled-tribune-confirms-its-not-renewing-for-a-3rd-season

A http://www.legendoftheseeker.org/ fansite-on már fent van a felhívás, hogy a rajongók írogassanak a csatornáknak és a forgalmazóknak, de amennyire tudom az amerikai tv-zés történetében még egyetlen ilyen kampány sem járt sikerrel. :(

Derry - 2010. 03. 08. 13:01
jersey - 2010. 03. 29. 22:39

Akkor most mi az igazság? Kaszát kapott, vagy van még remény?

kacsababa - 2010. 03. 29. 23:54

2×15: Recap epizód a szünet előtt, pff..

Desmond Wallace - 2010. 03. 31. 21:30

jersey: van még remény

Desmond Wallace - 2010. 04. 04. 12:34

Jó lenne már, ha összekapnák magukat az írók, mert kicsit sok már a felesleges epizód ebben az évadban, ráadásul a következő rész promója se kecsegtet semmi jóval.
A 2×17-ben – a kiszivárgott kaszkadőr jelenet miatt – azért reménykedem.

Már csak 7 rész van hátra, szóval ideje lenne a főszállal foglalkozni.

Gubóka - 2010. 05. 09. 11:41

van valami info? folytatjak valahol a sorozatot?

Desmond Wallace - 2010. 05. 09. 15:59

Elkaszálták.
Persze még van kb. 1% esély a folytatásra, ezért küzd sok rajongó a “Save our Seeker” akció keretében, amihez tegnap csatlakozott Terry Goodkind is. Én személy szerint meglepődnék, ha mégis folytatódna valahol a sorozat.

Gubóka - 2010. 05. 09. 21:47

én azért reménykedek benne.
elkezdtem a könyvet olvasni a sorozat hatására, tényleg nagyon eltértek. de engem ez nem zavar, mindkettő élvezhető :)

azért én csuriba rakom az ujjaimat :D

kebab - 2010. 05. 16. 03:55

Valószínű szőrszálhasogatás de a mostani részben a megváltoztatott világban Darken Rahl miért nem halt meg jógyerekként ha amúgy baneling volt?

any - 2010. 05. 16. 08:27

Mert egyedül Carára hatott a spell és őt óvta meg a gonoszságtól. A változás ami a világban történt mind ennek a következménye.
Amúgy jó rész volt, ha ilyen lett volna a 2. évad nem történt volna kaszálás. :/

nubesss - 2010. 05. 23. 21:10

Tetszett az évadzáró. Szerencsére úgy fejezték be a sorozatot,hogy legtöbb dologra fény derült. :)

Desmond Wallace - 2010. 05. 23. 21:15

Sorozatzárónak is elmenne a rész. A belebegtetett 3. évados szál nem nagyon jelent meg így a végére se.

12-13 rész alatt le lehetett volna rendezni az évadot, mert csak ennyi értelmes történés volt benne.

Nicci meg végre tényleg Nicci volt.

habba - 2010. 05. 23. 23:36

Én úgy tudon kasza a sorinak szóval tényleg sorozatzáró rész volt.

Desmond Wallace - 2010. 05. 24. 10:07

De nem annak tervezték, mivel már a kasza híre előtt leforgatták a finálét.

Derry - 2010. 05. 27. 21:40

Egyébként kebabnak igaza van, pár résszel ezelőtt kiderült, hogy Darken Rahl volt az első baneling (s2e19 – 33:20): már fiatal korában öngyilkos lett és lepaktált az Őrzővel, mindennap ölnie kellett. Az alternatív világban aligha tudott volna öldösni Richard irányítása alatt, és így szépen el kellett volna rohadnia.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz