login |

Flight of The Conchords: nem lesz 3. évad

2009. 12. 15. 17:54 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek,

Tudom, már eddig is szinte biztosra lehetett venni, hogy nem fog folytatódni a Flight of The Conchords (magyarul Slágermájerek), pedig lett volna rá igény, pár napja 100%-osra váltott a hírt jelző bizonyosság-o-méter, hiszen Bret és Jemaine az FOTC-honlapon is bejelentették a hírt.

flight of the conchords

A Flight of The Conchords 13 bejegyzést ért meg nálunk (ez a 14.), aki lemaradt róla, nem tudja, mit veszít. Vagy éppen azért maradt le, mert tudja? Részemről megemlítem Michel Gondry nevét, akiről nem hittem volna, hogy sorozatepizódot fog rendezni (itt a 2×05 kritikája), jó pár hollywood-i új-zélandi színészt (Lucy Lawless, Sarah Wynter, Alan Dale), aki saját akcentussal nyomhatták végre, vagy Kristen Wiig-et, vagy Mary Lynn Rajskub-ot vagy…

Bret, Jemaine and James (co-creator/director) said “we’ve noticed the less we say about the future of the show, the more people want to talk about it, so in an effort to reverse this trend we are today announcing that we won’t be returning for a 3rd season. We’re very proud of the two seasons we made and we like the way the show ended. We’d like to thank everyone who helped make the show and also everyone who watched it. While the characters Bret and Jemaine will no longer be around, the real Bret and Jemaine will continue to exist.

6 hozzászólás Ne habozz!

bya - 2009. 12. 15. 18:06

Személy szerint örülök neki, a második évad már nem hozta annyira az első színvonalát…

Julius Bond - 2009. 12. 15. 18:11

részemről sajnálom. Volt idő, amikor annyi sorozatot néztem, hogy szinte mindig volt lemaradásom. Azonban többet elkaszáltak, utolértem magam a múlttal, így mostanában inkább hiányt szenvedek.
Ez a sorozat olyan érdekes volt. Valami más…
A készítők remélem csinálnak majd valami mást, és az is jó lesz.

danton - 2009. 12. 15. 20:40

én imádtam, így részemről szívszakadás :(
Viszont ez mekkora már: While the characters Bret and Jemaine will no longer be around, the real Bret and Jemaine will continue to exist. :D:D:D

Gaines - 2009. 12. 15. 22:06

Szomorú vagyok, de majd igazán akkor fogok bánkódni, ha megnéztem az egyelőre még csak talonban lévő második évadot. Nagyon belopta magát a szívembe az első évaddal a sorozat, Bret, Jemaine és Murray, a zenék mellett a poénok és a stílus is az ízlésembe vágott. Ugyanakkor rohadt nehéz lett volna kreatív oldalról tekintve létrehozni az új évad(ok)at, új zenékkel, stb., így megértem a döntést, és várom a srácok következő projektjét.

new-york-islanders - 2009. 12. 16. 02:41

Jó promóciója volt a zenéjüknek a sorozat, de pont ezért nem folytatják szerintem, minden évadra előállni új dalokkal kicsit sem lehet könnyű.
Mármint az új album elég egyenetlenre sikerült, nem hiszem, hogy mégegyszer kiakarnak adni ilyet a kezükből, ehhez viszont az kell, hogy legyen idejük nyugodtan, a saját tempójuk szerint számokat írni (ne csak egy új évad kényszerítse őket rá).
Ráadásul nem lehagyták a lemezről a zseniális dissing song-ot?
“Eminem is not very good.
Lil’ wayne is not very good.
Queen Latifa is not very good.”

laparama - 2009. 12. 16. 10:12

Óriási kedvenc,amit a sorozatjunkie-nak köszönhetek!!!!Szóval köszi:)
De attól nem vagyok vidám,hogy már nem lesz több…:(((

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz