login |

70 hozzászólás Ne habozz!

CyClotroniC - 2010. 01. 02. 02:12

“egy új sorozat” – Ez a leggázabb, amikor az egyetlen jelző, amit oda tudnak csapni, hogy “új”. Nem tudom ki néz Nostalgia Critic-et, de ott volt az egyik animciós film trailerében az, hogy “It’s animation”, ez az összes, amit be mertek vállalni, nem sokkal több, mint a Dollhouse esetében.

dracung - 2010. 01. 02. 02:55

Eliza Dushku-nak ez volt a hangja a Tru Calling-ban is, úgyhogy eddig jó :) én még nem láttam a sorozatot, de most megnézem!

ikraspite - 2010. 01. 02. 03:12

Jajj.. Oliviának de fura hangja van, Pikali Gerda valahogy erőtlennek, visszafogott/elfojtott hangúnak tűnik ehhez a határozott, kimért, hideg szerephez. A többié jónak tűnik. Dushku megkapta a szokásos kiváló Soleczki Jankát, Topher magyar hangja nekem Karácsony Zoltánnak tűnik (ő a TBBT-ből Wolowitz). Boydé is ismerős, de nem jut eszembe hol nézzek utána hang alapján. :) _Talán más felismeri.

blahalujza - 2010. 01. 02. 03:18

A felejtés ára??? Miért, ó miért?
Úgy érezték, a dollhouse egy annyira különleges szójáték, hogy lehetetlen fordításban visszaadni?

Pocok - 2010. 01. 02. 04:25

WOW érdekes, egyik nagy WTF is benne volt a promóban. Legalább is én anno nagyon meglepődtem :P

CyClotroniC: Jaja, amikor a gamereviewet csinálja, az hatalmas. :P

BigBone - 2010. 01. 02. 04:28

@CyClotroniC

Én nézem, és pont ugyan ez jutott eszembe :D

bombi - 2010. 01. 02. 08:55

@ blahalujza
valamiért úgy érzem, hogy az a sztori mint anno a burn notice-nál… utalnak vele egy másik filmre… jelen esetben a felejtés bérére. csak nehogy úgy járjon ez is, mint a bn…

Newil - 2010. 01. 02. 09:06

Ja lehetett volna “Babavilla” :) a magyar címe.
Még nekem se mondanak semmit ezek a nevek (kivéve Dushku meg Penikett),pedig néztem/nézem a sorozatot.

Tibi - 2010. 01. 02. 09:23

A szinkron nekem bejön :) Angolul megnéztem az első részt, asszem onnantól pedig magyarul folytatom.

plantag - 2010. 01. 02. 09:31

dushku harom sorozata is ment a magyar tevekben, mert ne emlekezhetnenek ra a nezök, hiszen eleg különleges neve van, ami megmarad az emberek fejeben. penikett neve sem egy john smith, a galactica-rajongonak mondhat valamit a neve..

a hangok igy par szobol jonak tünik, a cimre pedig bevallalom a tökeletes valasztast. nem kell lefoditani sem babavillanak, sem masnak. ezen a cimen fut mindenhol, nalunk se legyen maskepp, viszont az alcim ötlete is jo. nem utalnak ezzel meg masik film cimere, pont azt adjak vissza, amiröl a sori szol. eppen a mozifilm eseteben forditottak felre, mert felejtes bere angolul nem paycheck… es meg mindig jobb, mint a minden leben babavilla, vagy a rejtelyes szemilyisegek kalandorai nyomaban, gyilkos babak es sok mas hasonlo..

Pr13m - 2010. 01. 02. 09:38

Nekem a cím és a szinkron is bejön.
De az új sorozaton én is felkaptam a fejem… XD

winnie - 2010. 01. 02. 10:34

“dushku harom sorozata is ment a magyar tevekben, mert ne emlekezhetnenek ra a nezök, hiszen eleg különleges neve van, ”

????

ezt ugye nem gondolod komolyan. itthon miért emlékezne valaki is egy random tévés színész nevére? még a sikersorozatok szereplőinek nevét sem tudja a többség, ld. ncis vagy csi összes színész. a bulvárban is nyomott pár néven kívül (laurie, pár született feleség) nem ismernek a népek semmit.

plantag - 2010. 01. 02. 10:47

winnie, mert nezed le ennyire a magyar nezöket? minden kommentedben, ami a nezök szokasait taglalja, teljesen bargyu, tudatlan embereknek, söt inkabb droidoknak kepzeled öket. miböl gondolod? vegeztel közvelemeny-kutatast, vagy csak magadbol indulsz ki mindig? en, veled ellentetben, feltetelezesekre hagyatkozom, de te ellenben mindig kesz tenykent kezeled.. nem kell ahhoz junkie-nak lenni hogy az ember (kereskedelmi celcsoportu korosztaly) tisztaban legyen azzal, ki jatszik az adott sorozatban, akar kedvenc sorirol van szo, akar randomrol, minden resz elejen kiirjak a szereplök nevet, egy idö utan, akaratlanul is megjegyez 1-2 nevet az ember..

Ana - 2010. 01. 02. 10:48

Hát azért Eliza Dushku nevét azért ismerik néhányan. Ezt abból gondolom, hogy még anyám is tudja kicsoda. Pedig ő csak pár sorozatot néz.

L - 2010. 01. 02. 10:52

Első hallásra is egy szimpatikus szinkronnal van dolgunk, a fordítási baromságok miatt meg majd fogjuk a fejünket :D (ebből a kedvencem, a FlasForwardos “megmozaikoztalak”, ezt azóta se tudtam feldolgozni)

Egyébként ahogy @winnie is írja, miért ismernék nálunk a nevét?
Penikett neve még annyira se, mivel Galactica eleve a konkurens csatornán “futott” az átlag junkie meg tudja…de ő is azért, mert érdekli annyira a sorozat, hogy utána is néz a szereplőknek :P

plantag - 2010. 01. 02. 10:57

azert megy egy konkurens csatornan fut valami, az emberek meg nezhetnek masik csatornat..

Yeto - 2010. 01. 02. 11:02

“winnie, mert nezed le ennyire a magyar nezöket?”

Azt nem tudom hogy winnie lenézi-e őket és ha igen miért, de amíg a barátok közt a legnézettebb műsor addig nem értem mi értelme ennek a kérdésnek egyáltalán.

Flóra - 2010. 01. 02. 11:03

Plantag: azért lássuk be, átlagban igaza van. Végülis egy olyan országban élünk, ahol győzike, benkő és a cobra 11 a nyerő… :S EZ azért elég sok mindent elmond az átlag nézőről. Szerintem ne vedd személyes sértésnek ezeket a megjegyzéseket, én ismerem ezeknek a színészeknek a nevüket, de nem vettem sértésnek.

A promó amúgy szerintem egész jó lett, ha nem ismerném a sorit, még az is lehet, hogy felkeltené az érdeklődésemet :).
Egészen odáig tetszik, hogy “egy új sorozat”… Na puff, ez mindent kilő. Inkább ez a mondat kezeli a nézőket totál hülyének. De most komolyan, mi ez?!
A másik ami furcsa, hogy most már semminek nem lesz rendes magyar címe? Csak az angol és mellé valami benyögés? :S

plantag - 2010. 01. 02. 11:05

“amíg a barátok közt a legnézettebb műsor addig nem értem mi értelme ennek a kérdésnek egyáltalán”

ez hogy jön most ide?? ebböl most az jön, hogy az ember csak a bk-t nezi, ill. h aki a bk-t nezi, mast nem nez?? uristen!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Flóra - 2010. 01. 02. 11:06

-Elnyomott az álom?
-Egy pillanat.

Uhh, azért ez nem sejtet túl sok jót… :D

winnie - 2010. 01. 02. 11:07

“en, veled ellentetben, feltetelezesekre hagyatkozom,”

ebben teljesen igazad van, ez ellen én is ki szoktam kelni, mint te most, szóval nem vitatkozom. kezeld az enyémeimet is feltételezésként, s ne kinyilatkozásként, csak ezek olyan feltételezések, hogy szinte kinyilatkozásként hatnak.

“winnie, mert nezed le ennyire a magyar nezöket? minden kommentedben, ami a nezök szokasait taglalja, teljesen bargyu, tudatlan embereknek, söt inkabb droidoknak kepzeled öket. miböl gondolod”

nem nézem le, csak tökéletesen tisztában vagyok a nézői szokásokkal, ellentétben azokkal, akik abból indulnak ki, hogy mindenki úgy viselkedik, mint ők. (ld. a múltkor valaki feltételezte, hogy itthon bárki is ismeri julia ormond nevét. hiába a kedvencem, tudom, hogy a kutya sem ismeri őt itthon.)

ebben nincs semmi ördöngösség, az ember nem nézi a feliratokat, mert nem érdekli őt. ezerszer jobban ismeri a szinkronszínészek neveit, főleg, hogy a tru callingnál is belepofáztak a főcímbe. azt, hogy soleczki janka, bár a színésznő közel sem olyan ismert, sokkal többen hallották, de bárki átlagemberhez odamehetsz az utcán és rákérdezhetsz eliza dushkura és csak nézni fognak. semmi okuk nincs arra, hogy ismerjék őt (még a mozis ismert neveket is nagyon kis százalékban ismerik, a nagy sztárok és a bulvárjelenléttel rendlkezők kivételek, de egy eliza dushkut, akit még ITT SEM ISMERTEK SOKAN (pedig azért itt elég hozzáértők is vannak), csak azért nem fognak ismerni, mert mi (te és én) ismerjük a nevét. tahmoh penikettet meg végképp.

ez nem lenézés, ez realitás. közvéleményt nem kutattam, hasontémában már írtam tanulmányt és majdnem-szakdogát, de egyszerűen nem is tudom, honnan jön a gondolat, hogy az átlagember elolvassa a mozis vagy sorozatos feliratokat, színészneveket (még az olyan sorozatoknál is, mint a vészhelyzet, szerinted hányan tudnák fejből, nem is neela alakítójának, hanem carter alakítójának a nevét? amikor kijött a titkok könyvtára, senki nem nézte volna meg a noah wyle név miatt, ellenben az arc…, az más.)

a nézőknek sok jobb dolguk van annál, minthogy színésznevekre emlékezzenek. (a sorozatok sokkal alapabb dolgaira, sokszor a címeire sem emlékeznek, nemhogy egy eliza dushkura…)

“akaratlanul is megjegyez 1-2 nevet az ember..”

ez igaz, de nem hosszú időre, azért ez a tudás kopik, s ha rémlik is a név, sorozattal (a nevet) idővel nem nagyon tudod párosítani.

analógiaként csak azt tudom felhozni, hogy biztos van olyan témakör, ahol te is kevésbé jártas vagy, s ott közel sem ennyire jó a névfelismerési képességed, mint az entertainment terén.

plantag - 2010. 01. 02. 11:07

nana, a magyar tv-ben uj sorizatnak szamit. mert legyen rendes magyar cime? nem magyar termek…

winnie - 2010. 01. 02. 11:08

szóval. a legjobb névelraktározó tényező a nézőnél a bulvárjelenlét, mind magyar, mind amerikai vonatkozásban.

Derry - 2010. 01. 02. 11:13

BSG-t többször végignéztem, 2 évad közepétől az új részeket hetente. Mégsem tudom hogy hívják a színészt, aki Helo-t alakítja. Ha nem néztem volna BSG-t, akkor még arcról se ismerném.
Winnie-nek igaza van, az átlagnéző, aki esténként bekapcsolja a tévét, az nem ismeri a színészeket. Csak azokat, akik bulvársajtóban is megjelennek.

Flóra - 2010. 01. 02. 11:14

Szerintem attól még lehet rendes magyar címet adni, hogy egy sorozat nem magyar. Vagy akkor maradjon teljesen az eredeti cím. De ez a félig angol félig magyar olyan gagyi. A magyar rész pedig tök fölösleges, mert senki nem fogja azt mondani, hogy “láttad tegnap a Felejtés árát?” ^^… Senki nem mondja azt se, hogy Eltűntek, hanem mindenki a Lost-ot használja. Csak megjegyeztem, hogy ez engem egy kicsit zavar – ennyi.

plantag - 2010. 01. 02. 11:15

na jo, ez mar nekem faj telleg, es en kerek elnezest..

winnie, mindenben tökeletesen igazad van.

plantag - 2010. 01. 02. 11:25

flora,

epp emiatt erzem jonak, hogy felig angol, felig magyar.. mert mindenki ugy emlegeti, hogy lost, vagyis az eredeti cimet, de kell a magyar vonatkozas is, mert meg mindig nalunk beszelnek a legkevesebben egy idegen nyelvet, amiböl az angol a legnepszerübb, es az atlagnezö nem fogja tudni, mit takar a cim, tehat kell egy összefoglalo magyar cim is, ami visszaadja a jelenteset, mint pl a aminden leben 4 kanal, a kalandorok, a “gyilkos”-os cimek.. a szülfel-lel is bajban vagyok, mert magyarul nem ez a jelentese, ez ironikus ertelmü jelzö csak, de meg mindig jobb, mint a ketsegbeesett felesegek..

itt, nemetben is csak az angol cimeket hasznaljak, hozzateszem, szörnyü angolos kiejtessel mondjak meg az angol neveket is. ha emlekeztek meg balazsy panna oscar-atadasara, akkor azzal mindent elmondtam.

April - 2010. 01. 02. 11:28

Nekem tetszik a cím, korrekt. Szerintem ha “baba” vmilyen formában benne lenne a címben fele annyian se kapcsolnának rá, mint ahogy talán így fognak…

CyClotroniC - 2010. 01. 02. 11:41

April: Pedig így abszolút b-filmes beütése van, ráadásul az eredeti címben is benne van a “baba”, sőt maga a cím gyakran hangzik el a sorozatban, így egyszerűen meg tud ragadni a cím is a nézők fejében.

Mellesleg maga a promo felépítése sem jó, sokkal előnyösebb lett volna, ha a filmből kiragadott idézetekkel kicsit jobban felvázolták volna, hogy mi is a “Dollhouse”, ráadásul annyi jó vágóképnek való beállítás van a sorozatban, hogy ettől jóval érdekesebb trailert is összeránthattak volna, tehát jobb lett volna kicsit az amcsi verzió felé húzni.

Tényleg winnie, az miért van, hogy itthon többnyire annyira suta módon térnek el a TV-k az amerikai promózástól. Ha megvesznek egy sorozatot, akkor azzal nem járna mondjuk jog az eredeti trailerek magyarítására? Mondjuk vannak kivételek, mert a House promói többnyire jól sikerülnek, de 5-ből 4 esetben elég vérszegények az anyagok.

plantag - 2010. 01. 02. 11:48

a house a tv2-n fut, azok valahogy pofasabbak. az rtl-esek viszont gyengek, lasd: mentalista, rejtely, tscc a tavalyi kinalatbol.. melyik fut ezek közül most is? egyik sem.. csak azert reklamozzak, mert mar megvettek, leadnak 1-2 reszt, es buktara hivatkozva megy a levesbe, azaz a cool-ra. nekem a magyar kerteveknek penzmoso szaguk van, de erösen..

Chris - 2010. 01. 02. 11:59

-Elnyomott az álom?
-Ó bébi, ezek után én fogok hétfőn este ahelyett, hogy téged néznélek. XD

Hát szerintem ez a promó botrányos.

April - 2010. 01. 02. 12:01

@CyClotroniC Igen, tudom, hogy sokszor elhangzik a doll meg egyéb változatai a sorozatban. Csak az ahogy már említett, Desperate Housewives sem mutatna jól tükörfordításban, úgy szerintem ez se nagyon. :S

Pedig nekem angolul bejön a Dollhouse, mint cím, csak hát a magyarban nem üt úgy mint az angolban, és ez fordítva is igaz egyes esetekben.

mentalen777 - 2010. 01. 02. 12:15

Miért ne lenne új, gondolom az RTL még nem adta soha, nekik új. Az első részt megnézzem hátha tetszik, mert eddig semmit nem tudok a sorozatról.

plantag - 2010. 01. 02. 12:15

nem tudom, mert nem lehetett jo az “elaludtam volna?”, vagy “netan elaludtam?” az angol did i fall asleep? kerdesre.. ez igy magyarul eleg hülyen hangzik, figyelembe veve a környezetet.. ez van, amikor a fordito csak a szöveget latja – soronkent, esnem tudja, mi mire vonatkozik..

Noka - 2010. 01. 02. 12:15

Szerintetek nem fog megbukni? Túl kemény napra tette az RTL. Krimihétfő erős…

Szaby - 2010. 01. 02. 12:20

Adele hangja szerintem írtó gáz…
Anno a Fringe-nel sem értettem miért erőltetik folyten ezt a Gerdát…

Desmond Wallace - 2010. 01. 02. 12:23

“az rtl-esek viszont gyengek, lasd: mentalista, rejtely, tscc a tavalyi kinalatbol.. melyik fut ezek közül most is?”

Ezek közül csak a TSCC bukott az RTL-en. A mentalista – a hétfői bukta után – nagy siker lett keddenként. Jön is majd a folytatás hamrosan, de nem kezdheti el adni az RTL párhuzamosan a 2. évadot a CBS-szel.

plantag - 2010. 01. 02. 12:30

mert ne kezdhetne? tavaly csak 7!! resz különbseg volt.. a rejtelyt is valamikor tavasszal kezdtek, remelem, az is jön a 2. evaddal. pikali gerda szerintem jo, bar, lehet, nem adele-hez. naray erika meg jo lehetne, a karakter hasonlt scully-ra. a szinesznök meg egymasra..

renato90 - 2010. 01. 02. 12:50

Szerintem jó a promo, és ez az új sorozat dolog: a hazai tévénézőknek új sorozat, az RTL-en is új, azoknak nem új csak akik már letöltve megnézték. Szerintem nem lesz bukás, bár ugye függ attól is, hogy előtte mi lesz. Valaki tudja, mi lesz 21:20-tól hétfőnként?

emosras - 2010. 01. 02. 12:53

utálom a retek klubot, jobban szeretem a torrentTV-t, és ott még a szinkronhangokkal sincs gond.

renato90 - 2010. 01. 02. 12:56

Már kiderítettem. Hétfőn 21:20-tól Dr.Csont lesz az RTL-en, ami szerintem esélyes az NCIS ellen és jó felvezető a Dollhouse-nak. Bár azt még nemtudom, hogy Csont ismétlés lesz-e vagy új évad?

winnie - 2010. 01. 02. 12:59

írtuk már, új évad. ha ráklikkelsz a címkére, előmászik a hír:)

winnie - 2010. 01. 02. 13:02

Szerintetek nem fog megbukni? Túl kemény napra tette az RTL. Krimihétfő erős…

de ismétlés ellen fog menni. egyébként az amerikai bukás után, nem hiszem, hogy sokan fogadnának a hazai sikerre.

plantag - 2010. 01. 02. 13:25

azert volt mar ra pelda..

Noka - 2010. 01. 02. 13:31

tegnap reklámozta a tv2, hogy hétfőn vadonatúj részeket fognak adni a krimihétfőn. ráadásul viasat is filmet ad. hát nem tudom..

Noka - 2010. 01. 02. 13:36

a coolon lesz az ice road truckers!!!!!!!!!! most reklámozták. Winni ezt Ti tudtátok?

plantag - 2010. 01. 02. 13:37

csak a house es a szülfel tolodik ki tavaszra.. :S

Yeto - 2010. 01. 02. 13:39

“ez hogy jön most ide?? ebböl most az jön, hogy az ember csak a bk-t nezi, ill. h aki a bk-t nezi, mast nem nez?? uristen!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”

Fekvő emberbe nem szép belerúgni, de ha ránéznél a tscc vagy a chuck nézettségére akkor talán nem kérdeznél ilyeneket.

plantag - 2010. 01. 02. 13:50

chuck nem erdekelt, a tscc meg mivel szinten retekklubos, a bk utan ment.. es mivel a bk fömüsoridös es folytatasos, plusz meg magyar is, nem csoda, hogy nagy a nezettsege. akarmilyen sz@r is. en utalom, megmondom öszinten. mashol, gondolok itt nemetre, a sajat gyartasu szappanok 19.00-20.15ig lefutnak, utana mar csak az amcsi sorik mennek, de amig nalunk pont a bk fut olyan lehetetlen idöpontban, mint 20.40, hogy ekkor felesleges adni barmit is a masik csatornan, ami esetleg nezett lehetne. a 2 millio birka, akik nap mint nap nezi a bk-t, nem fog mar valtani egy chuck miatt. ha itt is 20.15ig lemenne a bk es a j-r, utana meg az amcsi sorik, akkor lenne ertelme nezettsegröl beszelni..

winnie - 2010. 01. 02. 14:01

tegnap reklámozta a tv2, hogy hétfőn vadonatúj részeket fognak adni a krimihétfőn. ráadásul viasat is filmet ad. hát nem tudom..

ncis lesz új. gyilkos számok nem.

Noka - 2010. 01. 02. 14:04

köszi winnie :) gondolom az a bones miatt van, hogy abból új lesz :)

darkspell - 2010. 01. 02. 14:10

Úgy 3 részt saccolok neki, utána egy TTSCC-szerű kasza jön. Sajnos.

Az “elnyomott az álom” meg szimplán gány.

plantag - 2010. 01. 02. 14:13

feljebb en is ezt irtam.. kiadjak erte a vaskos milliokat, hogy aztan majd 1ooo.ik alkalommal is rexet meg piedonet adjanak..

Carlos - 2010. 01. 02. 14:51

2 millió embert lebirkázni 2 mp alatt, azért nem gyenge teljesítmény! Személy szerint frászt kapok a BK-től, de azért az ilyen mértékű megítélése mások tévézési szokásainak talán egy kicsit erős. Viszont ékes példa a BK, hogy miért lehet csak sorozattal megnyerni egy sávot. Sokan csak azért nézik, mert ennyi év után már nem fogja abbahagyni. Az embereket hétről-hétre oda kell ültetni a tv elé, márpedig filmekkel ez csak vakrepülés. A Bones vs. NCIS viszont egy érdekes csata lesz. Ezen dől el a dollhouse sorsa is, kb. 3 résznyi esélyt kap szerintem.

Carlos - 2010. 01. 02. 14:56

És még annyi, a House 5×12-t minden ismerősömnek oda kellett adjam, mert nem nézték a tv-t és lövésük sem volt, hogy az már nem ismétlés. De sokan le fognak maradni az évadzáró részről is, bár én okultam az esetből.

plantag - 2010. 01. 02. 15:03

az a 2 millio birka – most mar csakazertis ezt a szot hasznalom – akkor is megnezne, ha egy oraval korabban kezdödne, max a vacsi, meg a fürd/et/es lenne atidözitve. igy tudja megnyerni ezt a savot a retek. ha 20tol mindket adon sorozat menne, azt mar nem nyerne egyik sem, teljesen megoszlana, mindennap masik csatorna jönne ki nyertesen, azaz hol az egyik, hol a masodik, mivel a többi ado nem jatszik nagy szerepet. nyaron is csak ezert van 1 honap szünet a bk-ban, nehogy a csordat elveszitsek, szetszeledjenek, es mas adon jobb müsorra szokjanak..

Solmyr - 2010. 01. 02. 15:12

Tényleg, az Invasion-ön kívül volt már példa kint bukott sorozat itthoni sikerére?

robi110 - 2010. 01. 02. 15:37

A promo ratyi, a cím szerintem rendben van, a sorozatot felvételről nézem majd. A sikerre szerintem kevés az esély, viszont sok rajongója lesz netes körökben. De azért reméljük a legjobbakat.

winnie - 2010. 01. 02. 16:00

“Sokan csak azért nézik, mert ennyi év után már nem fogja abbahagyni.”

aért elég sokat vesztett, de a termék mégis csak hazai és a szappanok sok helyen népszerűek. a bk-től btw nem hányok, szerintem tökéletesen ártalmatlan és tipikus soap, amit mutat az is, hogy a letöltésekben az egyik legnépszerűbb magyar hanggal megáldott sorozat, sok külföldit is lever.

igen, nem a az ún. “birkákról” veszélek, hanem a tudatosan választó letöltőkről, közöttük is népszerű a sorozat.

xyz - 2010. 01. 02. 18:02

hát igen felejtés ára elég ciki,de jobb mint ha ez elé még odacsatolnák azt ,hogy babaház!Eliza-ra még a Tru Calling-“Az őrangyal”-ból emlékszem és azért jegyeztem meg a nevét,mert nem volt átlagos,úgyh én emlékszem rá :D és azért várom,hogy milyen lesz

gg - 2010. 01. 02. 18:10

Sztem azért elégé ismert Eliza…ott volt a Buffyban, ami még most is megy a tv-ben és ő volt True Callingnak a főszereplője amit az rtl-en adtak.

gg - 2010. 01. 02. 18:11

*Tru Calling

a kritikus - 2010. 01. 02. 18:16

“új sorozat” hát ez a kifejezés kérem szépen olyan röhejesen hangzik mint hogyha
naponta kezdődne új sorozat ezen a csatornán és ezzel felhívná a néző figyelmét erre a tényre.
Pedig manapság nem naponta hanem félévente-évente
van valami újdonság.
Tehát inkább mondaná azt hogy:
1 népszerű sorozat amit Magyarországon
eddig még nem láthattak vagy ehhez
hasonlót de ne mindig a betanult sablon szöveget.

A címek fordításáról pedig csak annyit
mindig az a nyerő ami érdekesnek nem pedig
értelmesnek találnak.

Cirmoscica - 2010. 01. 02. 19:26

Szintén csak Eliza Dushku nevét ismertem a Tru Callingból, szóval számomra a többi 3 név volt felesleges. :)
Az “új sorozat” meg tényleg elég gyenge figyelemfelkeltésnek.

Carlos - 2010. 01. 02. 19:53

Egy másik nézőpontból, ha naponta új sorozat kezdődne, akkor minek reklám, elég ha az ember bekapcsolja a tv-t és ott egy új sorozat. De ha csak 2-3 újdonság van egy évben, akkor az új szóra is felkapják a fejüket, hiszen ha nem ismeri az ember a sorozatot, az újdonságra kíváncsi lesz, ez alap emberi tulajdonság.

kiskiraly - 2010. 01. 02. 21:00

Ez a “Mo-n ismeretlen színészek neveivel promózom” dolgot nem ennek készítésénél találták fel.

Nekem az tetszik amikor B-filmeknek csinálnak hasonló előzeteseket. Hány Cynthia Rothrock és Mario van Peebles-előzetest lehetett így látni :D

kiskiraly - 2010. 01. 02. 21:10

És persze ott van még Don “The Dragon” Wilson is
:D

smaszi - 2010. 01. 03. 22:22

Mondsz valamit te kiskiraly :D

Eliza Dushku azért sokaknak rémlene, vagy én nem lennék átlag néző? Na de mindegy…

smaszi - 2010. 01. 03. 22:23

Egyébként találó a cím, mint az volt egy másik filmnél is…szerintem…

Befli - 2010. 01. 17. 22:15

Blahalujza!
visszatérve a sorozat címére nem azért adták neki ezt a címet hogy -felejtés ára- mert nem tudták lefordítani hanem mert a csaj semmire sem emlékszik :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz