login |

Hüpp-hüpp retró: Babylon Fields

2010. 02. 01. 16:18 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: 2007/08, video,

Legyen már egy jó zombis sorozatunk, hmm? Tudom, tavaly ott volt a Dead Set Angliából (inkább mini volt), meg ott volt a Zombieland, ami pilotötletből lett mozifilm, meg persze az AMC berendelheti a The Walking Dead-et, plusz a The Cell sem halott még. Tudom.

De a nagy szívfájdalom, hogy anno végül a CBS nem rendelte be a Babylon Fields-et (pilot-kritika itt) Amber Tamblyn ellenére sem – a péntek este 21.00-s slotért folytatott harcban a Moonlight ütötte ki, mert a CBS valamiért e két sorozat valamelyikét akarta 2007-ben a Ghost Whisperer és a Numb3rs közé pakolni. Most komolyan, el tudjátok képzelni, hogy zombisorozat menjen a CBS-en? (Gondolom páran el sem hiszi el, hogy ezt a sorozatot komolyan gondolták a csatornánál.)

Aki anno nem látta a kiszivárgott Babylon Fields pilotot, az a tovább után csekkolhatja videómegosztóról. Tanulságos. A sztori nem emberevős megközelítés lett volna, hanem egyszerűen felébrednek a holtak a temetőben és hazamennek. S persze hozzák magukkal a rejtélyeket (némi high concept csíra), plusz a fekete humort. (Ááá, miért csak alig fél perces az a zenés utcakép 26.40-nél?)


Babylon Fields [2007][Unsold Pilot] by UnknownArchiveTV

Sajnos a GoogleVideo-ról értelemszerűen eltűnt, a YouTube meg tippre törölni fogja idővel.

9 hozzászólás Ne habozz!

zoey - 2010. 02. 01. 18:56

Ez nagyon elkerülte a figyelmem anno, de most annál jobban felkeltette az érdeklődésem. Megnézem, tuti. Az ötlet nagyon-nagyon tetszik. És komolyan, legyen már zombis sorozat!

Frank Luck - 2010. 02. 01. 19:31

Megnéztem. Jól indult, de az utolsó negyed óra már abszolút nem kötött le (töltést nézegettem, elolvastam a pilotkritikát, stb.) – ez nálam a kasza jele… Ok, tudom, hogy nincs mit elkaszálnom. A pozitívuma a két “let’s say zombi” beszélgetése az utcán – no ez tényleg nagyon jó volt. Azért a CBS nem tudom, hogy hogy gondolta ezt, bár máshol valóban megélhetett volna. Nem néztem a Moonlight-ot, de azért annyi biztosan szólt mellette, hogy egy zombi azért valljuk be, undi, elég nehéz azonosulni velük, az eyecandy faktor meglehetősen alacsony a vámpírosdihoz képest. Ha zombi, akkor inkább már a Dead Set (nem kiemelni akarom, csak ezt ismerem). Nekem a zombi egyen embert és kész.

Ishikawa - 2010. 02. 01. 20:01

es megkivanta a vert ( 30:14 )

Ishikawa - 2010. 02. 01. 20:16

Frank Luck: reagalok. ebbol siman kinezek egy emberevo szalat. a rendor foszer is almondta hogy a halott excsaja szetszedi az ajkat. Es elozo kommentemet kifejtve, ott a barban ahogy nezte a vert … volt egy pillanat mikor azt hittem raveti magat. De amugy a zombik miert is esznek embert? Ez vmi torvenyszeruseg? Vagy csak megszokas?

Frank Luck - 2010. 02. 01. 20:39

Igazad van, belefér. (A báros résznél szerintem a kritikát olvastam, úgyhogy lemaradtam a lényegről – shame on me.) Csak azt hiszem a CBS-es zombik nem nagyon vetemednének ilyesmire. Amúgy nem vagyok zombiszakértő, gondolom ehetnek mást is :-)
Aki látta a Moonlightot is, biztosan meg tudja ítélni, hogy jól döntöttek-e CBS-ék (mármint a nézők szempontjából, mert ugye a CBS azért elkaszálta a Moonlightot…)

kiskiraly - 2010. 02. 01. 21:47

Ha már Dollhouse kasza és unaired pilot:

Nurses pilot(dramedy?) Eliza Dusku-val ami még a Dollhouse előtt volt és a FOX nem rendelte be:

http://www.youtube.com/watch?v=eVes8CYgBVM

Dark Wolf - 2010. 02. 01. 21:53

Nekem is fáj azóta is, h ebből nem lett semmi.

winnie - 2010. 02. 01. 22:53

“Nurses pilot(dramedy?) Eliza Dusku-val ami még a Dollhouse előtt volt és a FOX nem rendelte be:”

ejha, hogyhogy nem tudtam erről?:) nagy kösz a videóért, és, ha van még ilyen unaired, amiről fogalmam sincs, jöhet. (pedig azért többször is átnéztem a youtube-ot, amióta anno az ultras-t bebuktam, mert törölték, mielőtt megnézhettem volna, de szinte mindig csak ugyanazokat látom.

kiskiraly - 2010. 02. 02. 00:10

Nincs mit :)

Mr. és Mrs Smith pilotot várnám valahol (pilot rendezője és írója ugyanazok akik a Pitt-Jolie mozifilmnél)

Állítólag nem kevés zsébe volt, de még mindig se híre se hamva.
Ha kijön a JJ. Abraham-as változat, hátha kikerül az is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz