login |

Sydney Bristow ezer arca

2010. 03. 16. 23:35 - Írta: winnie

51 hozzászólás | kategória: nosztalgia, retró,

Mostanában darálom az Alias-t, eszméletlen jó újranézni a sorozatot és el sem tudom képzelni, hogy milyen hatással lett volna rám, ha anno 2001-ben látom ezeket a részeket. Tudom, hogy sokan gagyizzák mai, esetleg tegnapi szemmel, de mégiscsak a 24 mellett szinte az egyetlen akciósorozat volt, amit képesek voltak elviselni az amerikaiak.

alias-pirosalias-szoke

Ráadásul ugye J.J. Abrams-módra jókora átívelő szállal is operáltak, de anélkül is bejött volna, s valamiért itt még az erős magánéleti szál sem zavart. Szóval Sydney Bristow FTW! Jennifer Garner biztosan nagyon élvezte, hogy minden epizódban más kinézetet varázsolnak neki. A nyáron remekül darálható sorozatról annak idején itt írtunk kritikát, Sydney sok arcát pedig itt vagy a 4. évad főcímében lehet megnézni. (Köszi mindenkinek a linket!)

alias-feketealias-sapi

Tényleg, emlékeztek a régi, keménycsajos szavazásunkra? Ma vajon lennének új jelentkezők? Akkor Sidney elég nagy fölénnyel intézett el mindenkit a Buffy – Max – Jaime – Jane kvartettből.

51 hozzászólás Ne habozz!

Bob Bauer - 2010. 03. 16. 23:39

Kifejezetten csajos sorozat egy sem jut eszembe mostanságról, de ez biztos az én hibám.

Egy kemény csaj kellene?

René (Annie Wersching) a 24-ből.

Mario - 2010. 03. 16. 23:45

Nem, nincs az ALIAS-hoz fogható ezt el kell ismerni.
Számomra örök No1 sorozat marad…..
nem hiszem, hogy valaki le tudná verni a trónról Sydney Bristow-t;)

Whatshisname - 2010. 03. 16. 23:46

Jahhhhhhj de imádtam!!! Nálam simán top5-ben van még mindig.

CyClotroniC - 2010. 03. 16. 23:47

Én december elején daráltam le az 1. szezont, de azóta parkolópályára tettem (Oscar-szezon miatt főleg), pedig tényleg jófajta nagyon, még mai szemmel, rengeteg sorozattal a hátam mögött is. Mindenképpen befejezem majd, csak úgy nem akartam rányúlni a 2. szezonra, hogy a mostaniakkal se tudom tartani jelenleg a lépést teljesen, de eljön majd az ideje.

Ami kifejezetten bejött, és nem sok sorozat használja manapság ezt a szerkesztési megoldást (pedig régebben divat volt), hogy egy adott rész megoldása/vége el van tolva a következő rész elejére, így mindig adott a cliffhanger, még ha biztos is az ember benne, hogy a lehető legbanálisabb módon fog XY kikecmeregni a pácból.

Ezenkívül pozitívum volt a Tarantino-s rész is, és furcsa – de közel sem zavaró – hogy Sidney mindig indokolatlanul szűk, fényes anyagú nadrágban próbál beolvadni a környezetbe :) Van benne még egy-két over-the-top story-csavarás, meg néhol némi logikátlanság, de ennek ellenére nekem egy marha jól fogyasztható, laza kis popcorn-szórakozás volt az első szezon, már-már guilty pleasure kategória.

Na kicsit hosszúra is nyúlt ez a komment, a lényeg, hogy nagyon jó, hogy néha promóztok régebbi, már befejezett sorozatokat is, mert az Alias-t az itteni postok (és kommentek) nélkül nem próbáltam volna be soha.

theanaliste - 2010. 03. 16. 23:47

Nekem is nagy kedvencem.

Hülyén hangzik, de volt egy időszak, amikor baromira dühített, hogy egy 50 kg-os csaj dobálja az izomkolosszusokat, de aztán megjött az eszem és inkább végignéztem. :)

winnie - 2010. 03. 16. 23:52

“megoldást (pedig régebben divat volt), hogy egy adott rész megoldása/vége el van tolva a következő rész elejére, így mindig adott a cliffhanger,”

nekem az a megoldás jön be nagyon, hogy az elején a visszaemlékezésből beváltanak a cliff felldásában és sokszor kiderül, hogy csak sidney flashbackeli az egészet vaughnnak.

Bruzsy - 2010. 03. 17. 00:01

100+ sorozattal a hátam mögött az ALias még mindig ott van a Top3-ban, minden hibája ellenére is. egyszerűen a mai napig zseniális minden perce, a minicliffektől kezdve az első perctől kezdve felépített, feszes történetvezetésig, és mivel a memóriám egy elefántéval vetekszik, 20adjára is végigizgulom a részeket. kivéve a negyedik évad első felét, az számomra a legnagyobb minőségromlás amit egy sorozat valaha is nyújtott.

de hogy a poszt témája is sorra kerüljön: tényleg megdöbbentő, h a sminkesek / jelmezesek miket ki nem hoznak Sydneyből, aki valljuk meg, nem épp a legszebb nő a világon a baltával faragott arcával. ajánlom amúgy a temérdek extra végignézését, az audiókommentárokban és az évad végi Így készült…-ekben általában hemzsegnek ezek a munkások, rengeteg apró kulisszatitok rejtőzik a mélyén. Például a pilotban ha jól emlékszem 20 különböző vörös árnyalatot próbáltak ki, mire megtalálták ezt ami bejött. szegény parókás a végére már a falat kaparta.

Tod - 2010. 03. 17. 00:05

Lehet, hogy előző generációs sorozat, meg kicsit (direkt) B utanérzés néhány összetevője, de a szememben még mindig porig aláz jónéhány mai high-concept vackot. Átívelés, mitológia, magánélet, karakterek, egy részes ügyek, mind tökéletes. Szép, keretes, tömör, lenyűgöző.
Jack Bristow ftw!

Bruzsy - 2010. 03. 17. 00:17

“Thank you for five incredible years”.

Bruzsy - 2010. 03. 17. 00:22

Ezt a ‘B’-zést meg alapból nem értettem a televíziós műfajban. összességében jóval több ‘B’-nek nevezhető sorozat van. ha szigorúak vagyunk, minden nyomozós franchise is valójában egy ‘B’-krimi. fölösleges ezt a jelzőt használgatni.

Dark Wolf - 2010. 03. 17. 00:31

Nr.2 sorozatom az örökranglistán, a helye biztos, mint a beton. A pilotok között viszont első helyezett, azóta se ütött nálam pilot akkorát, egy konstans WTF volt az egész, OMG-csavarokkal.

Az első 2 évad csúcsminőség, végig egy nagy átívelés az egész, és a 3. évad is szintén nagyon jó. A 4-5. évad viszont már sajnos nem, de addigra annyira imádja már az ember a sorozatot, hogy nem számít. Sydney Bristow örök szerelmem, de a többi főkarakter is egytől egyig felejthetetlen.

Az S2 fináléja egyébként nálam fej-fej mellett verseng a Through The Looking Glass-szal a legjobb évadfinálé címért :)

CyClotroniC - 2010. 03. 17. 00:32

Bruzsy: Pedig van valami tékás mellékíze az egésznek. Ha megnézek egy mai nyomozósat (Mentalist/Castle/Life/Lie To Me), akkor azért a klisészerű epizódfelépítések és kiszámíthatóság ellenére is van az egészben valami szebb, élesebb, kontrasztosabb, plasztikusabb képi világban.

Ezzel szemben (kizárólag 1 szezon megtekintése alapján mondom), az Alias-ban van valami ifjúsági regényes hanyagság, valami kalandos “mese” pluszban, amitől egyszerre lesz több és sutább egy átlag akció-sorozoattól.

Nem tudom jól körülírni, de annak tényleg van egy kicsit ‘B’ mellékíze, mikor mindig megvan az epizód közepén a terepfelmérés, gyanú-igazolás, infoszerzés, akármi (persze álruhában), valami minicliffhanger, majd a rész végén a nagyobb. Ez nem feltétlenül negatívum az én olvasatomban, de én is éreztem rajta ilyesmit, valahogy ez a sablonos epizódfelépítés, a maga megszokott stílusjegyeivel, olyan kalandosabbá, képregényesebbé, geekebbé, meseszerűbbé varázsolta az egész alaphangulatát, legalábbis nálam.

zdawg - 2010. 03. 17. 00:36

még a tv-ben megfogott a hangulata a sorozatnak, első vagy második szezonos rész volt, amikor sydney és jack bristow havannába mennek valami misszióra, óriási volt. utána szépen ledaráltam tán 3 éve az öt szezont és bár esett a színvonal a negyedik és ötödik évadra, annyi szent, hogy az első három évad minden egyes másodpercét aranyba vésetném :)
és ahogy Dark Wolfe is említette fentebb, azért a második évad vége olyan szinte csapta le a fejemet a helyéről, hogy kerestem napokig :)

CyClotroniC - 2010. 03. 17. 00:39

Ja és még annyit, hogy attól ‘B’-s nekem egy kicsit, hogy valahogy egy percig se tudtam az egészet komolyan venni. Van a sztoriban és Sydney karakterében valami képregényes, amitől nem vehető vérkomolyan az egész, és ettől lesz nekem olyan képregényfilmes a történet, sokkal inkább mint egy akció- vagy kémfilm. Szóval szerintem itt ez a kicsit ‘B’-s felfogás tudatos koncepció volt, és nem igénytelenség, ezért nem is tartom bántónak a jelzőt.

zdawg - 2010. 03. 17. 00:40

amúgy meg, badass csajok nincsenek már a tv-ben sajna, tényleg csak agent renee walker a kivétel a 24-ből. még talán-talán starbuck a bsg-ben…

pl. lisbon próbál badass lenni a mentalistban, de az meg olyan szinten félresikerült karakter, hogy sírhatnékom van tőle.

symor - 2010. 03. 17. 00:47

Michael Vartan talán a legszíntelenebb férfi hőnszerelmek egyike volt a sorozattörténetben. Nagyon nem bírtam csávót, irritálóan semmilyen benyomást tett rám.

Jennifer Gardner ellenben lapátfülei közt is csinos, csontos arcával, ártatlan szemével és edzett nőiességével még most is bájos, erős női karakter.

Emlékszem az első évadra, amikor még folyamatosan belepislogott a tűzharcjeleneteknél az általa elsütött fegyverek torkolattüzébe, hogy aztán kinője magát egy olyan biztos kezű hősnővé, amilyen csak Linda Hamilton volt előtte a 2. évad második felére.

Gardnernek elhittem az atletikumát, képes volt megtestesíteni hősnőjét sziklát mászva és szerelmetesen nézve egyaránt. Egyenes, épkézláb színésznő benyomását keltette és kedveltem Sydney szerepjátszó változékonyságát, amely jól állt neki. A vörös parókától a szinte már nevetséges bőrszerelésig élmény volt nézni.

Magának a sorozatnak persze voltak gyengéi, a 4 évad egyes epizódjai és az utolsó 5. évad szinte csak az idő kitöltésére szolgáló értelmetlen fordulatokkal volt tele. Valamint ott volt az a néha már kártékonnyá váló mesterkélt feszültségkeltés az egész sorozat alatt, de rengeteg jól megoldott pillanatot és még több remek cameót köszönhetünk az Aliasnak.

Csak néhány, aki eszembe jut a jobbak közül, mint Roger Moore, Rutger Hauer, Faye Dunaway, Tarantino, David Carradine, Djimon Hounsou, Ethan Hawke, Angela Bassett és folytathatnám.

Közben olyan főalakokat játszó színészek is szerepeltek benne, akik nagyszerű formát adtak szerepüknek és sokan az Alias-szal váltak igazán piacképessé. Ilyen volt Bradley Cooper, Victor Garber, Greg Grunberg, David Anders, Melissa George akikre itt figyeltek fel igazán, a lenyűgöző Lena Olin és a markáns Ron Rifkin pedig jutalomjátékra kapott lehetőséget.

Az Alias egy bugyuta akciósorozat volt, nem minden öncélúság nélkül, abból viszont az egyik legélvezetesebb fajta, tempóval, hangzással és izgalommal. Megköszönöm J. J. Abrams-nak és remélem még összehoz valami hasonlót.

CyClotroniC - 2010. 03. 17. 00:51

Lisbon, mint badass? A sorozat legnagyobb betlije az a karakter. Inkább egy fontoskodó, szabálymániás, de ugyanakkor “kitartok a csapatom mellett” főnöknő. Olyan anyáskodó tanárnő, amire még rápakol egy lapáttal a változatos, citromba harapós arcjáték is :S

Renee viszont abszolút ül, kicsit feldobta a 24-et, és bizonyos tekintetben Sarah is idesorolható a Chuck-ból, bár az már lehet, hogy kakukktojás a sorozat comedy-vonzata miatt. Ez a karaktertípus meg részben azért hiánycikk szerintem, mert nincsenek igazán akciósorozatok, a misztikusabb vonalon (pl Fringe) meg már erőltetett lenne a dolog.

winnie - 2010. 03. 17. 00:55

“Csak néhány, aki eszembe jut a jobbak közül, mint Roger Moore, Rutger Hauer, Faye Dunaway, Tarantino, David Carradine, Djimon Hounsou, Ethan Hawke, Angela Bassett és folytathatnám.”

engem az 1. évadban sarah shahi lepett meg. akkor nem ismertem, most pedig vicces volt látni a visszatérő mellékszerepében, egy teljesen más karakter bőrében, mint a life-ban.

symor - 2010. 03. 17. 00:56

Jennifer Garner, bocsánat az odatévedt “d”-ért a hozzászólásomban.

kiskiraly - 2010. 03. 17. 01:00

Nekem a Must See listámon rajta van. Több más sorozattal együtt.
A Buffy előtt még nem néztem női főszereplős sorozatot. De a Buffy óta nem is taszítanak (az a kevés ami van)

reggaesember - 2010. 03. 17. 01:36

Amikor megláttam a poszt címét, megörültem, hogy szóba kerül a sorozat.
Mikor végigolvastam a kommenteket már nem annyira, ugyanis mindent elmondtak előttem, sőt, sokkal többet is! (:

December vége felé kezdtem el darálni, most tartok a negyedik évad elejénél.
Nekem az eddigi egyetlen visszaesést a harmadik évad eleje jelentette, valahogy nevetségesnek tűnt az az elfelejtett 2 év.

Jennifer Garner nem az esetem, az arca nálam nem esik a “szép” kategóriába, de a játéka és a karaktere simán elnyomja bennem ezt az ellenkezést.

Nagyszerű sorozat, nagyon jó sztorival és cliffekkel. Csatlakozom azon emberekhez, akik legalább még egy ilyen kaliberű sorozatot szeretnének látni J.J. Abrams nevével fémjelezve.

Rambaldi FTW! =D

zdawg - 2010. 03. 17. 01:39

Cyclotronic: röviden ugyanazt írtam, mint te.

pisketi - 2010. 03. 17. 01:56

Azért a Dark Angel sokkal jobb szerintem, ha már 2000 körüli keménycsajos sorozatokról van szó.

Timi - 2010. 03. 17. 02:15

Nem is tudtam, hogy Bradley Cooper játszott az Aliasban. Jó tudni. :) Most nézem csak… 5 évig volt a sorozatban. Nem semmi.

winnie - 2010. 03. 17. 06:50

“ha már 2000 körüli keménycsajos sorozatokról van szó.”

nem keménycsalos sorozatokról, hanem keménycsajokról inkább.

Yeti - 2010. 03. 17. 07:23

kb 2 hete kezdtem el darálni én is

Pretender - 2010. 03. 17. 07:59

Örök kedvenc!Ez a sorozat volt a TWW mellett, ami gyógyíthatatlan sorozatfüggővé tett.

És Lena Olin több szót is érdemelne egyszer.

Mammut - 2010. 03. 17. 08:44

anno megnéztem, de nálam eléggé egyszer nézős sorozat volt, dark angelt én is jobban szerettem

“Tényleg, emlékeztek a régi, keménycsajos szavazásunkra? Ma vajon lennének új jelentkezők? Akkor Sidney elég nagy fölénnyel intézett el mindenkit a Buffy – Max – Jaime – Jane kvartettből.”

á, nem volt Faith, ő jobb, mint Buffy :)

El Diablo - 2010. 03. 17. 09:34

Az Alias rendesen le lett zárva az ötödik évad végén, vagy el lett kaszálva és vége van mint a botnak?

fanasonique - 2010. 03. 17. 09:40

Emlékszem, 1-2. évad alatt teljesen rá voltam kattanva, TV-ben néztem, aztán nem adták tovább, én meg akkoriban még nem voltam ilyen letöltögetős típus, úgy hogy abba maradt, később meg már nem érdekelt.

Manapság Yvonne Strahovski jut eszembe a Chuck-ból, bár nem abszolút főszereplő. De nem túl sok mindent nézek, úgy hogy nem nagyon tudom, milyen hasonló karakterek vannak még.

winnie - 2010. 03. 17. 09:43

El Diablo: a készítők szerencsére tudták, hogy az lesz az utolsó évad

Lnaughty - 2010. 03. 17. 10:04

nekem örök kedvenc. 2002-ben kezdtem hozzá és ez volt az első olyan igazi sorozatom. imádom. pedig én rögtön utána kezdtem a 24-et is még anno.
de az alias nekem valahogy mindig az elsőm marad:)
igen a 2.évados cliff az simán vetekszik a WHTGB-el.

én meg pont, hogy bírtam Vartant:)
jaja sajna a 4. és 5.évad az más nem volt az igazi alias, de örülhetünk, hogy egyáltalán kapott egy ilyen befejezést.

ja és nekem all time kedvenc SARK:D meg persze Sloane. annyi szarkavarást:)

Desperate HOUSEwife - 2010. 03. 17. 12:06

Én néztem annak idején, amikor először ment az RTLKlubon, nem sokkal az amerikai premier után, aztán jó sokat vártam a következő évadokra…csak az 5. évadot daráltam le. De így, apránként nézve is abszolút hatásos volt, azóta pársor le is daráltam, és mindeképpen üt, az az igazság. :) Nálam biztos helye van az all-time top3-ban.

Desperate HOUSEwife - 2010. 03. 17. 12:18

Azt érdemes még elmondani az Aliasról, ami szerintem nagyon nagy szó, és ritkaság is, hogy MINDEN egyes karaktere baromi jó, és a színészek is egytől egyig telitalálatok. Persze ott van a középpontban SpyBarbie, aki egy ikon, ha erről a sorozatról van szó, a parókáival, a számtalan aliasával, de ő csak a jéghegy csúcsa, egyedül nem vinné el a hátán a sorozatot, az összes többi karakterrel együtt lesz ez egy olyan klasszul működő gépezet, amibe sokan belszerettünk. Nem is akarok kiemelni senkit, mert az Alias szinte midnen karaktere felkerülhetne az all-time-favourite-characters listámra.

Kit-Kat - 2010. 03. 17. 13:19

Én is pár hónapja daráltam le, augusztusban kezdtem el és pár hét alatt befejeztem. Az első két évadot alig bírtam abbahagyni, a harmadik közepétől viszont eléggé csökkent a színvonal, a 4-5. meg már kifejezetten nevetséges volt olykor. A negyedik egyértelműen a mélypont, nem tetszett, hogy epizódikussá váltak a részek, az ötödik mutatott némi javulást összességében (bár az évad közepén volt egy fordulat, ami nálam eléggé betette a kaput… aki látta, talán érti mire gondolok).

Az összes hibájával és hülyeségeivel együtt is azt mondom, hogy az egyik legjobb popcorn sorozat, hiszen tény, hogy kiváló szórakozás, bármikor újra tudnám nézni. Arról nem is beszélve, hogy az Alias pilotja a kedvenc sorozatpilotom még mindig. Tök jó, hogy közben régebbi sorozatokról is megemlékeztek, jó nosztalgiázni :)

Skate - 2010. 03. 17. 14:09

Körülbelül hasonló időben volt a Smallville-el (valamilyen szinten ez is akciósorozatnak számított a számtalan műfajon kívül, amit képviselt, de az Alias volt az igazi, mégis ez a két sorozat szippantott be igazán a modern sorozatok világába) pár hónap különbséggel az egyik legvolumenűbb évadzárós cliffhanger a két sorozatnál és egy év kellet legalább végül tudjam folytatni, mert akkor kezdődött nálam ez a töltögetős időszak igazán. Igazi belevaló kaméleon kemény csaj volt Sidney karaktere, amit a mai napig nem sikerült újra létrehozni, közbe a Dollhouse-nak lett volna lehetősége hasonlóra, de sajnos 1 lebutított verziót kaptam csupán és a többi karakterre is eltörpül az Alias szereplői mellett, közbe egy ilyen sorozatra még egyszer volna igény legalább, de addig is marad a favorít trónbitorló kmény csaj Sydney Bristow.

Peter Wiggin - 2010. 03. 17. 14:44

Most nézem újra az asszonnyal és 2 év után újra nagy élmény. Sokáig húzódoztam tőle, amikor láttam az előzeteseket, de aztán rákaptam és nagyon gyorsan ledaráltam és a mai napig az egyik kedvencem. Reméltem, hogy a Human Target hozza ezt az érzést/szintet, de az első 5 része eddig csalódás volt (talán a pilotban villantottak valamit).

mdjanitor - 2010. 03. 17. 14:50

JG(valamiért nem tudom elviselni ezt a nőt) miatt nem néztem sose, pedig maga a sorozat, más főszereplővel érdekelt volna. :(

Thomas - 2010. 03. 17. 14:59

Örök kedvenc, köszönöm hogy írtatok róla, nagyon jól esett ezeket a dicsérő szavakat olvasni:) Nekem is tervbe van véve egy újranézés, mivel decemberben sikerült megvennem akciósan a DVD-ket:)

Encsi - 2010. 03. 17. 15:24

Én is sok-sok sorozattal a hátam mögött daráltam le talán 1 éve, és nagyon élveztem. Mondjuk a mexikói szappan jellegű szerelmi szál helyenként rettentőn idegesített, de az átívelő sztori meg a résznyomozások is jók voltak, a zenéjét a mai napig rongyosra hallgatom.

outlander - 2010. 03. 17. 17:03

Ha már nosztalgia, akkor tartozom egy vallomással: az Alias (és a Tru Calling) volt az első olyan sorozat, ami függőséget okozott, és ennek kapcsán találtam rá a Sorozatjunkie-ra néhány éve, valami google-keresésem kapcsán. Szóval mondhatni, az Aliasnak köszönhetem, hogy sorozatjunkie lettem, és szintén az Aliasnak köszönhetem, hogy sorozatjunkie-olvasó lettem :D (Emlékszem, kezdetben csak szidni jártam ide a sorozatot a csalódást okozó 4-5. évad miatt…:)

Venius - 2010. 03. 17. 19:40

Bizony, az Alias a sorozat, ami miatt nem tudtam folytatni a néha-néha megnézek egy-egy részt módszeremet:)
Plusz, máig fenntartom, hogy a világ egyik legdurvább cliffhangere a “kinyitják a bőröndöt de nem látjuk mi van benne”.

Sajnos a sorozat a vége felé eléggé leromlott, de azért semmi nem taszíthatja le a TOP 5 listáról.

sam - 2010. 03. 17. 19:48

Nagy kedvenc volt, meg is nézem ha rákacsolok az AXN-en.

Réta - 2010. 03. 17. 20:05

Az egyik legjobb kemény csajos sorozat, amit valaha láttam. Imádom a főcímet, ahol Sidney rengeteg arcát láthatjuk. Minden részben azt vártam, hogy most mit hoznak ki a színésznőből a sminkesek és az öltöztetők. A sok átváltozás ellenére is kemény tudott maradni a sorozat, bár engem az akciónál sokkal jobban érdekelt az érzelmi szál. Sajnos úgy a harmadik évad táján elvesztettem a fonalat, különböző okok miatt nem tudtam tovább nézni, de azóta beszereztem a teljes sorozatot, csak egy kis idő kellene, hogy meg is tudjam nézni.

Solmyr - 2010. 03. 17. 20:33

Nekem is stabil all-time top5 tag :) Jó, hogy újra szóba hoztátok, lehet, újranézem :D

bogyó - 2010. 03. 17. 21:12

Nekem egyik legnagyobb kedvencem, van olyan rész, amit legalább 50x megnéztem. Imádtam a sorozat hangulatát, a pilot és a 2. évad cliffje máig az egyik legjobb. Az ALIAS tett örök sorozatjunkie-vá.

Maniac84 - 2010. 03. 17. 22:55

Örök kedvenc, akciósorik közül nálam simán az első, és összességében is top10-es. Csak az az utolsó évad nem kellett volna, az első 4 viszont remek volt.

fuppa - 2010. 03. 18. 00:15

Na én ez annak idején a csajommal néztem, aki most a feleségem, és ez tett minket darálóvá:)
Az igazán nagy lökést a 2. szezon végi WTF jelentette, itt váltunk függővé. Mi csak ajánljuk tudjuk mindenkinek.

Skate - 2010. 03. 18. 20:14

Csodálkozom senki nem említette a Legend of the Seeker két kemény csaját Kahlan-t és Cara-t, főleg utóbbi. Talán ők még esélyesek Sidney Bristow trónkövetelői lenni.

Lewis92 - 2010. 03. 19. 16:28

OMG de jó h írtatok a kedvenc sorozatomról! :)
All-time number-one az Alias. Nyáron daráltam le és egyszerűen zseniális. Életem legsokkolóbb TV-s élménye a 4. évad utolsó jelenete, az is valami hihetetlenül durva, akárcsak a 2.-é. Jennifer Garner isteni, nem beszélve a többi szereplőről. Elég nagy űrt hagyott maga után.. És hiába kezdek el nézni azóta több tucat sorozatot, nincs az Aliasnál jobb. A 4. évadnál egy kicsit lett alacsonyabb a színvonal, az 5.-nél viszont hatalmas volt az esés, főleg az első felében. Sydney semmit sem verekedett (nem írom le, hogy miért), ez hiányzott belőle.
És bocs, nem akarok kukacoskodni, de a Sydney-t Y-nal írjuk mindkét helyen:)
Mindenkinek ajánlom. Legjobb sorozat a világon.

Marshall FTW :D

Lewis92 - 2010. 04. 10. 01:42

Nem tudom ki mennyire emlékszik a pilot-ra, de figyelemreméltóak benne a zenék, gondolok a végén Sinead O’Connortól a No Man’s Woman-re.

—–KIS SPOILERVESZÉLY—-

Amikor Sydney a végén besétál Sloane irodájába a Rambaldi-cuccal, hogy visszanyerje a bizalmát. A Taipei-i akcióból jött egyenesen, nemtúl jó állapotban (egy fogát is kihúzták a vallatáskor), abban a híres-híres vörös parókájában. Amikor elsétál a kollégái mellett akkor épp ez a rész megy a dalból:
“My friends think I’m alone but I’ve got secrets.”

Ezt jobban nem találhatták volna el :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz