login |

18 hozzászólás Ne habozz!

Bullitt - 2010. 03. 26. 23:41

Ilyenekért a magyarok miért nem perelnek? :D

human - 2010. 03. 27. 00:37

mit lehetne perelni ezen?

Marve - 2010. 03. 27. 03:15

Azt hogy magyar műemlékek láthatók Brüsszel címszó alatt

zdawg - 2010. 03. 27. 03:34

ne kezdődjön már megint, mint a múltkori leverage posztnál. ez van. legalább jó kedvvel meg lehet nézni a részt, hogy nabazmeg, ott van a fővárosunk. egyrészt nem tökmindegy, hogy egy amerikainak bevágnak egy képet és ráírják, hogy brüsszel, amikor nem az? aki van eléggé művelt, az esetleg tudni fogja, hogy nem, nem az, aki meg atomhülye, annak mindegy, mert annak mondhatnák azt is, hogy szentpétervár az franciaországban van, ami németország része. ez is ilyen lázadjuk fel, üzenjünk hadat a szemét amerikaiaknak, hogy lehet, hogy budapestet csak úgy lenyúlják és brüsszelként adják el, miközben ha pár kommentelőt megkérnének, hogy gyorsan dobd már rá tampát vagy corpus christit az amerikai térképre, nagy lenne a pislogás.

gareet - 2010. 03. 27. 03:40

ehh corpus christit tudnám az elmebeteg bírónő miatt :)

Flanker - 2010. 03. 27. 08:39

Tampát tudnám a a Cougar Town főcím miatt..:)

Lajosék a másodikról - 2010. 03. 27. 09:52

Azt nem értem, miért ilyen képet vágnak alá, amikor Brüsszelben összesen egy nagyobb vizesárok méretű csatorna van.

nerazurri - 2010. 03. 27. 11:15

Az amicsiknak mind1, hogy mit látnak a képen, mert szerintem a nagyrészüknek se Brüsszel, se Budapest nem jelent semmit. Ne felejtsük el, hogy azokról beszélünk, akik között sokan azt hiszik, hogy európa 1 ország, ahol franciául beszélnek…
Amúgy birom az ilyen embereket, akik beírják, hogy tampát meg corpus chritsi-t jelöld be a térképen, csak az a hatalmas különbség, hogy ezek a városok Debrecen szintű városok (2-300ezer lakos), szerintem egy New York vagy Washington nem jelentene problémát a magyarok nagyrészének, mert itt nem az a kérés, hogy egy amcsi debrecent tudja-e hol van, nyilván nem is érdekli, hanem Brüsszel meg Budapest, ami ugye mind2 főváros, sőt Brüsszel a NATO székhelye is, aminek ugye az USA alapító tagja… szal azért gondolnánk, hogy tudják, hogy eszik-e vagy isszák…

Hunnenkoenig - 2010. 03. 27. 11:44

Tampat tudnam, mert mar jartam ott :-)

Amugy a Two and a Half man 7×14 vagy 7×15-ben a kissrac szerelmi banataban odat ir az ex baratnöjehez es abban meg azt enekli, hogy “you broke my heart on the road to Budapest”

Vagy valami hasonlot. A lenyeg, hogy Budapestet enekel, mert az rimel es Charlie Sheen meg elismeröen meg is ismetli.

winnie - 2010. 03. 27. 12:23
Hunnenkoenig - 2010. 03. 27. 12:25

Ja bocs, en meg csak most daralom :-)

human - 2010. 03. 27. 14:38

meg amúgy is, ha itt forgatnak akkor ahhoz is engedélyt kértek, ha meg itt forgatták a vágóképeket akkor ahhoz is engedélyt kértek, fizettek a 2. kerületnek vagy a fővárosnak az kalap kabát, azt csinálnak vele amit akarnak.

krizsmis - 2010. 03. 27. 21:23

Szerintem sem kell perelni:) sőt nem is felháborító… Tényleg azt mondod zdawg h tökmind1 h Brüsszel, Kijev vagy Budapest!? Nemár! Gőzöm sincs h hol van Corpus Christiti. De csak azért mert nem tudnám megkülönböztetni Tampa belvárosától, attól még ha nekem azt mondják h ez annak a városnak a belvárosa, akkor bizony én annak a városnak a belvárosára vagyok kíváncsi!

zdawg - 2010. 03. 28. 01:04

krizsmis: persze, ebben igazad van, én is inkább az igazi városra vagyok kíváncsi, de most egy átlagparasztnak nem mindegy, hogy mi van odaírva? azt se így, se úgy nem fogja érdekelni. most gondold el, hogy valaki megnézi a leverage-ben kijevet és idegileg összeroppan, mert sehol sem találja a budai várat az instant ukrán látogatásán? :) vagy ugyanez a human target és brüsszel esetében.

őszintén, most amúgy volt valaki aki azon lovagol, hogy miért épp tampát vagy corpus christit mondtam, azért mert valamiért az a kettő jutott eszembe, azért ne kezdjen már mindenki élő gps-t játszani és arra verni magát, hogy nabazmeg bezzeg a buta amerikaiakkal ellentétben én tudom, hogy hol van nyújork meg vasington. tegyük fel, hogy a human target jövő héten afrikába megy és lőnek egy képet yaoundéból, mire kiderül, hogy az valójában abidjan. szerintem senkinek egy halvány lila fingja nem lenne róla, csak egyszerűbb hőbörögni mindig, ha épp magyarországról van szó :)

amúgy meg, igen, mindent összevetve totál gáz persze, hogy nem tudnak egy nyomorult bevágást brüsszelből, de ez a szerencsétlen sírdogálás minden ilyennél, hogy magyarországot vissza a magyaroknak, pereljük az amerikai filmgyártókat, már annyira fárasztó, hogy ezen már csak röhögni vagy sírni lehet :)

friendsfan - 2010. 03. 28. 01:23

Teljesen mindegy, igazából szinte a műveltebbnek sincs esélye felismerni. Gondoljatok bele, ha egy vágókép alapján felismered a világ bármely városát, akkor nagyon jónak kell lenned. Vannak kivételek, (Friscoról beteszik a GG-t, LA-ről a Hollywood feliratot, NY-ról szinte bármely távoli képet, vagy a szabadságszobrot, London – Tower, Big Ben, Párizs – Eiffel stb.), de kíváncsi vagyok, ha bevágják nektek Stockholmot, vagy akár London egy kevésbé ismert részét, akkor abban az egy pillanatban meg tudjátok-e ítélni. Mert szerintem ilyen rövid idő alatt csak azt ismered fel amit nagyon sokat láttál (pl. Budapestes képek). Nem ezért kell reklamálni, az amcsi sem jegyzi meg hogy mi volt a képen már akár pár óra vagy nap után, de pár hét után azt sem hogy melyik városban jártak. Tehát ha körbenéz a neten és meglátja ezt a képet kétlem, hogy rávágja hogy Brüsszel. :) Ha igen, akkor viszont olyan vizuális információs hatalma van az amcsi sorozatoknak, hogy az már elképesztő. :) Nem lesz ebből semmi kára Budapestnek…

friendsfan - 2010. 03. 28. 01:26

Az mondjuk engem is zavar, sorozatnézőként, hogy nem az eredetiből vágnak be, de ez csak a folyton igazságra vágyó lelkemet bántja, én sem jegyzem emg a képeket.

Javaslom írjuk ki Budapest egére, hogy “HUNGARY” piros-fehér-zöld betűkkel, hogy összetéveszthetetlen legyen. :)

zdawg - 2010. 03. 28. 01:46

friendsfannél a pont. amúgy pont azon agyaltam, hogy igazából budapestről mit tudna egy külföldi jellegezetességet felsorolni? annyi van, hogy nehéz azért egy bizonyos dologgal azonosítani. ha párizsban nem lenne az eiffel, akkor azért vannak ott bőven olyan lakótelepek, amik olyan lepattantak, mint belgrád :)

Hunnenkoenig - 2010. 03. 28. 14:07

zdawg +1 pont :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz