login |

Sons of Tucson: ezt így nem

2010. 04. 25. 18:56 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: kritika,

(Előzmény: human pilotkritika, winnie pilotkritika) A Sons of Tucson-t durván a kutya sem nézi itthon. Persze nem azért, mert akkora csalódás, hanem mert… nem tudom, de pilotkritika nálunk ilyen kevés kommentet talán nem is kapott. Holott a Reaper-ből is ismert Tyler Labine-t azt hittük, hogy követik páran az új sorozatába.

sons-of-tucson-kis

Nem tették, de nem is baj, mert a Sons of Tucson – 1×02-ből csak annyi van meg bennem, hogy “de jó, hogy hallgattak rám és lecserélték a gyerekeket” és, hogy “de érdekes vágási effekt van a jelenetek között” (elég a filmszalag). Igen, ez történik akkor, ha egy remek sidekick-et, egy vicces mellékszereplőt megtesznek főszereplőnek. Nem működik. Tyler Labine egyszerűen nem jó főhősnek. Léha, tahó, helyenként vicces is, de az írók nem tudnak olyan szó/poén átlagot a szájába adni, amit elvárnánk tőle. Az pedig, ha Labine sem vicces, ciki.

Persze eddig csak négy rész ment le (először a 3-as, majd a 12-es, végül a 2-es produkciós számmal ellátott), de az elég látványos volt, hogy a pilotban felállított dolgokat milyen hamar borították a készítők, s inkább másfele kezdték el kibontani a sorozatot. A pótapa és a gyerekek (meg az iskola) helyett a pótapa és az élet kapcsolatát vették célba és a házat szolgáltató kölykök szinte csak díszletnek voltak az epizódban. Ez persze később lehet, hogy változik, de van rá sok pénzem, hogy pár visszatérő vendégszereplő beszáll a sorozatba, hogy minél kevesebbet legyenek képben a lurkók és többet a “haverok”.

Mindegy, ez engem nem fog érinteni, ahhoz túl közepes a Sons of Tucson, hogy nézzem. Talán majd human. Mázli, hogy egy szitkomban általában 1-2 rész után lehet sejteni, hogy milyen lesz a humora. Vagy a “humora”.

13 hozzászólás Ne habozz!

Bullitt - 2010. 04. 25. 19:05

Én igazából nézem, azt a 20 percet bőven megéri, de az első néhány rész eddig tényleg nem nagy eresztés. Amúgy elvileg nincs elkaszálva, csak pihenőre küldte a FOX és júniusban tér vissza. Elvileg…

Pocok - 2010. 04. 25. 19:10

“Holott a Reaper-ből is ismert Tyler Labine-t azt hittük, hogy követik páran az új sorozatába. ”

Az volt a terv… de én nagyon nem szeretem a gyerekkel teli sorozatot, ahol nagyon gyerekesen viselkednek.

Dohi - 2010. 04. 25. 19:11

tenyleg nem csalodas, hanem pont azt hozta, amit vartam: idetlen, irritalo foszereplot idetlen, irritalo gyerekekkel.

Ryan - 2010. 04. 25. 19:28

Reaperből őt utáltam egyedül, de nem az ottani szerepe miatt, mert az Invasionban is a falra másztam tőle, szóval az ő jelenléte nem segít azon hogy belenézzek, sőt, de a Boston Legal se jobb lett tőle.

.tnm - 2010. 04. 25. 19:37

nálam so-so volt. jobban kellett volna fókuszálni a tanárnénire és a dilemmára vele (minél közelebb kerülni hozzá anélkül, hogy rájönne a szitu-ra), vagy a rendőr szállna rá. kicsit erőltetett volt ez a problem of the week.

egyébként nem lett kvázi elkaszálva? (július 43-ára rakva vagy ilyesmi?? :) )

lynx - 2010. 04. 25. 20:01

a 3 gyerekből a középső maradt, ugye?

AbyssR - 2010. 04. 25. 20:12

3. résznél jött a reaper (muhaha), mert nem tudta a maga által keretbe szabott állóvizet felkavarni a sori. Ellentétben veletek, én bírtam Tylert, magát a megformálandó karaktert is, de minden más lagymatagon unalmas maradt a 3. epizódra is.

Maxxid - 2010. 04. 25. 20:34

Annyira nem rossz, bár TL-t Reaperbe azért jobban bírtam.

Prendimouni - 2010. 04. 25. 20:54

Tyler Labine századunk legnagyobb tévedése a Kindle és az éjszakai bőrtápláló lábkrém mellett.
A Reaperben még súrolta alulról az elviselhető karaktert, itt azonban kiakasztja a műszert.

kisby - 2010. 04. 25. 21:33

Volt a pilotban 1-2 jó poén, de jelenleg egy- és többkamerás sitcomokbol is vannak sokkal jobbak, úgyhogy nem folytattam tovább. Talán majd nyáron ha több időm lesz.

Binky - 2010. 04. 25. 22:39

Hát én követtem Tylert ide is, nagyon vártam ezt a sorozatot, mert tetszett az alapkoncepció. Hát nem lett világmegváltó, de nekem tetszett, és minden héten vártam az új részeket. Nem tudom, hogy az eredeti gyerekek milyenek voltak, h lecserélték őket, de ezek se sikerültek olyan jól. Azt várná az ember, hogy éppen a gyerekek kapjanak nagyobb szerepet, jó szövegeket kellett volna írni, ami sztem csak egy részben jött össze. Tylerrel nem volt baj. Én néztem volna. Végre egy szitkom, ami nem enyelgős, szerelmes, erre megbukik… sajnálom.

human - 2010. 04. 26. 02:03

“Amúgy elvileg nincs elkaszálva, csak pihenőre küldte a FOX és júniusban tér vissza. Elvileg…”

Lol, ez a FOxnál 99% hogy kaszát jelent. Emlékszem amikor először hallottam ilyen hírt anno, még bizakodtam.

Startmenu - 2010. 04. 26. 16:36

Én is néztem. De tényleg nem sok nevetős rész volt sajna.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz