login |

American Idol: Már csak négyen vannak

2010. 05. 07. 23:35 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Ejnye! Elkezdődött az az időszak, amikor olyanok esnek ki, akiket istenít a zsűri? Ez mindig a legérdekesebb, ilyenkor a sok, az eddigi kiesettekre szavazó nézőknek kiderül, hogy kik a másodlagos preferenciái. S itt jön be az efféle szavazós műsorok rákfenéje is, miszerint maximum a legjobb meghatározására elegendő az, ha a legjobbra lehet szavazni. Naná, tudom, hogy ez nem nagy megállapítás, de ugye, ha egy versenyző minden egyes nézőnél második, akkor az nem lesz második, hanem ő esik ki először.

Crystal-Bowersox

Bár az American Idol S9-ben a csütörtöki, ki-tudja-hány rajongóval rendelkező, éppen ezért fekete lónak számító kiesővel érik a papírforma döntő (ugye adott két favorit, egy, aki már volt a leggyengébbek között és egy, akit jól lehúztak), megint nagy kérdés, hogy a távozóra szavazók ki mellett fognak lecövekelni. És persze az is érdekes lehet, hogy ilyenkor már megvan minden szavazónak a kedvence vagy még számít valamit a keddi éneklés?

De nem is ezért írtok megint bejegyzést az Idol-ról, hanem Harry Connick Jr., a heti mentor miatt. Elvitte a show-t vagy elvitte a show-t? Remélem, nem csak én látom így, de az eddigi mentorok után igazi felüdülés volt látni az énekes-színészt, nem csak azért, mert humora szokás szerint elsöprő volt, hanem mert komolyan vette a feladatát. Nyilván Miley Cyrus és Usher is, de azért volt különbség.

siobhan magnus

Nem is csoda, hogy rögtön elkezdték pletykálni Harry Connick Jr.-t Simon Cowell utódjának, főleg, hogy októberben vendégzsűrizett az Australian Idol-ban. Sajnos ő csírájában fojtotta el mindezt, mondván, hogy a pophoz nem ért. És Jamie Foxx? Ő most a Cowell-utódok között az egyik éllovas, jövő héten ismét mentorkodni fog a műsorban, a mozis dalok témakörében (itt a 34 dal listája, amikből választhatnak a Négyek). Majd kiderül, milyen eredménnyel.

ui: Zenélés ide, számos album oda, Harry Connick Jr. nekem (és gondolom sokaknak) mindig is a Tökéletes másolat című remek thriller őrült sorozatgyilkosaként marad meg. Mindenkinek megvolt? Itt az előzetese.

13 hozzászólás Ne habozz!

andras123 - 2010. 05. 08. 01:11

Harry Connick Jr. szerintem is az évad legjobb vendége volt, és nálam sokkal inkább válna be 4.zsűrinek, mint Mr. Foxx. Végre kaptunk egy olyan mentort, akinek a bejátszásai nem sablonosak voltak, főleg a szerdai showban leadott kis videóanyag ütött. És volt egy csomó dumája, ami simán lehet a hét idézete. Egy biztos, kemény karakter kell, aki mer beszólogatni is, és azért ezt kevesen merik felvállalni.
A top4 szerintem papírforma. És nagyon úgy néz ki, hogy a fináléban Lee és egyetlen hölgyünk, Crystal vívja majd. Viszont az szép eredmény big Miketól, hogy mióta megmentették már 3kört (4kiesőt) túlélt, de szerintem, mostmár eljön az ideje.

andras123 - 2010. 05. 08. 01:13

Korrigálok Big Mike 4 kiszavazást és 5énekest “élt túl” a menekülés óta.

gta - 2010. 05. 08. 08:15

a mostani idol nagyon gyenge !
nem csoda hogy annyi start hivnak el.
(régebben 2 számot énekeltek amikor 5-en voltak
1 szam 2 perc – 20 perc a 44 percbol)
kb. a 6. évad ürességét érzem

félre ne értse senki, vannak tehetségek, de a tavalyi adam lambert évad nagyon erős volt.
(most szombat-vasárnap az animax-on adják 21.15-től, ha vkinek van és érdekli)

ez a jazz éneklés nekem nem jött be.
ami pozitivum, hogy akinek ki kellett esnie az kiesett maradéktalanul.
most már csak harakiri lehetseges

gta - 2010. 05. 08. 08:21

a második foton levő kis csaj – magnus -t vegig istenitették pedig volt ám hamis hangja !
nagyon orultem, hogy ezt a kis vicsorgot kiejtették
(nem beszolás volt! nagyon elönytelen volt az arc mimikája – itt a foton szolid + hamis hangok…)

kezike - 2010. 05. 08. 09:30

ez a sinatra hét a legalja volt mindennek…mért kell 20 éves emberekkel ilyen ósdi szarokat énekeltetni? jó, hogy nem tinódilantossebestyént…de azért az jó, hogy a legjobbak vannak ott a végén.
cowell nélkül sztm értelmetlen lesz az egész.

andras123 - 2010. 05. 08. 09:34

magnus-szal kapcsolatban abszolut egyetértek. Most ahogy beértünk a 4 közé, csak most érzem azt, hogy tényleg csak jó hangok vannak bent.

matt - 2010. 05. 08. 09:48

ha valaki a high school musicalt választja akkor komolyan elkezdek majd röhögni.
amúgy meg crystal for president.

kezike - 2010. 05. 08. 10:02

crystal for president ez egyértelmű:)
siobhan sztm tényleg sokszor hamis, viszont kb ő volt egy egyetlen (kristály mellett), akinél mindig nagyon érdekelt, hogy mit hoz ki egy számból. egy énektanárral, meg egy jól felszerelt stúdióval a hamisságot simán ki lehet küszöbölni, és érdekes dolgokat hozhat létre. érdekesebbeket, mint az összes többi együttvéve…

Gugu - 2010. 05. 08. 12:24

Érdekes, én is úgy látom, ez az idei egy baromi gyenge idol, annak ellenére, hogy eleine nagyon komolynak vártam. Anrew Garcia jónak tünt, aztáb kiderült hogy semmilyen. Casey engem irritált az elejétől fogva. Big Mike a szükséges Standard.

Ugyanakkor szerintem pont nem a különlegesek maradtak bent. Katie Stevens hangja az egyik legjobb volt, a 24-ben hihetetlen jókat énekelt, amig el nem kezdték szivatni, hogy fiatalos, meg friss számiokat énekeljen. Katlynn Eperly (vagy hogy hívták) is nagyon jó lett volna, kár hogy a 16ot sem élte meg.

És Siobhan Magnus nálam személyes kedvenc volt, amiota kiesett már csak végigtekerem 20 perc alatt a két nap termését. Ő volt az egyetlen igazán kreativ, aki mint egy rút kis kacsa, rohadtul kinőtte magát. Jó ötletei voltak, az esetek nagy részében jól is valósította meg, nagy kár érte. És mivel Entertainment-ről beszélünk, egy két hamis hang még mindig jobb, mint egy rohadt lapos kiszámítható produkció.

Chrytall jó, de engem sose győzött meg, nem szeretem ezt a Country, raszta, stb. stílust, és szerintem nem elég kreativ, legalábbis számomra.

Lee még a legjobb most, de kb. a tököm tele már az n+1-edik Ugyanolyan figurával. Adam Lambet tavaly hatalmas volt, még Kris-nek is volt jópár igen nagy alakítása. Allison-nak meg max Siobhan jutott a közelébe. Ha jövőre még simon Cowell se lesz, szerintem cinkes lesz ez a műsor… Marad az X-factor.

Btw. Connick tényleg jó volt.

kezike - 2010. 05. 08. 12:58

“country, raszta, stb stílus” az milyen?:))

gia - 2010. 05. 08. 13:23

Siobhan volt az egyetlen érdekes figura az idei top12-ben, hamiskás hangok ide vagy oda. Meg aztán nem is ilyen 3 hangos középszer dalokat választott mindig, mint a többiek. Idolatry-n van nagyon jó megainterjú vele: http://popwatch.ew.com/2010/05/07/siobhan-magnus-american-idol-glassblower/

A megmaradók közül csakis Crystal, én egyszerűen fel nem tudom fogni, Lee-n mi van olyan jó, erőltetett hang, na ő aztán MINDIG hamis, és kb. mintha mindig aludna. Mike visszataszító és mellé beképzelt, még ha a hangja ok is, a szőke srác meg egyszerűen unalmas (olyannyira, hogy most a neve sem jut eszembe :).

Connick jó volt, de sokkal viccesebbnek hiszi magát, mint amennyire az, és zsűriben ez elég hamar unalmassá válhatna.

Gugu - 2010. 05. 08. 16:39

kezike: lyan amit ez a bowersox hölgyemény csinál… :D nemtudom definiálni, taszít és ennyi. pont mint Casey…

Gia: thx a linket… :)

Thomas - 2010. 05. 10. 12:58

Didi volt a legérdekesebb, legtehetségesebb, legszebb a Top 12-ben, mióta nincs bent, már engem sem nagyon érdekel. Azért természetesen Lee-nek szurkolok, a többiek nem érdemelnék meg a győzelmet…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz