login |

Hírszombat

2010. 05. 08. 09:42 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • Premier: Friday Night Lights S4 (az NBC-n!)
 • Celebspotting-rovat a Junkie-n? Forgalmas nap volt a tegnapi. Kommentben először is volt Selena Gomez észlelés, majd JJ (Skins) észlelés és egy röpke jelzés a The Borgias hazai forgatásáról, valamint a tavaly forgatott katedrálisról. Már csak az ilyenek miatt is érdemes feliratkozni a komment RSS-ünkre.
 • Az NBC a J.J. Abrams-féle Undercovers (és vélhetően a Law & Order: Los Angeles) után újabb három sorozatot rendelt be. Ezek a The Event (showrunner a 24-es Evan Katz), az Outsourced és a Love Bites. Az első egy high concept összeesküvős sorozat, a második amerikai cég indiai call centerének szitkomja, a harmadik pedig egy fura romantikus antológia (a legérdekesebb ötlet a pilotszezonban), melyben három külön sztori fut. Bővebben majd mindegyikről írunk két hét múlva.
 • Jimmy Kimmel Lost-záró talkshow-jában előre felvetten Damon Lindelof és Carlton Cuse is fog nyilatkozni, a vendégek között pedig ott lesz élőben Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Alan Dale, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Matthew Fox, Daniel Dae Kim, Terry O’Quinn és Harold Perrineau. Plusz tudjátok, a három alternatív befejezés. Hogy komolyak lesznek-e, nem tudni. Matt Damon!
 • Az Androméda törzs sikerén felbuzdulva az A&E csatorna a Robin Cook-féle Kómából (Coma) is kért egy minisorozatot Ridley és Tiny Scott producercégétől.
 • Joan Rivers elbitch-ezte magát egy reggeli beszélgetős műsorban. Videó. Állítólag reggel ilyet nem szabad mondani. Este viszont nem tiltott.
 • A Psych július 21-én tér vissza, olyan vendégszereplőkkel, mint Jean Smart és John Michael Higgins.
 • Emanuelle Vaugier visszatérő szereplő lesz a Covert Affairs-ben.
 • John Simm, Philip Glenister, Max Beesley, Marc Warren lesz a főszereplője a Sky1 négy részes drámájának, a Mad Dogs-nak. A sztori volt iskolai barátokról szól, akik összejönnek egyikőjük mallorca-i nyaralójában. Ekkor kezdődnek a hazugságok, félrevezetések és gyilkosságok. Premier: jövőre.
 • A G4 berendelte az Attack of The Show spinoffját, az Effin’ Science-t. A műsor az eredetiből nőtte ki magát és benne őrült kísérleteket fognak elvégezni. Műsorvezetők: Angie Greenup és Marc Horowitz. Start június 15-én.
 • Az OWN, vagyis az Oprah Winfrey Network Inside Rehab címmel 8 részes dokusorozatot kért, melyben táplálkozási zavarokkal küzdő betegek kezelését követik végig. Hasonló sorozat indul ősszel az E!-n What’s Eating You címmel.
 • Liz Astrof író a Fox stúdióhoz írt alá 2 évre.
 • Egy rakás új reality-t indít az A&E, melyek jó részéről írtunk, de még egyszer: Tony Danza (Teach: Tony Danza, 7 rész), David Hasselhoff (cím nélkül, 10 rész), Bob Saget (Strange Days With Bob Saget, 6 rész)  és Dee Snider (Growing Up Twisted, 7 rész) is főszereplője lesz egynek.
 • Ugyancsak A&E: jön az Intervention spinoffja, az Intervention in Depth: One Man Rehab, melyben egy hónappal az intervention után mutatják meg a szereplőket, érkezik az I’m Heavy, mely túlsúlyos emberek hat hónapos kezeléséről szól 10 részben, szokás szerint 2 sztorival egy epizódban, lesz The Squad: Prison Police (10 rész), melyben egy ügynökcsapat munkáját ismerhetjük meg, akik börtönben elkövetett bűneseteket nyomoznak ki, és jön a The Peacemaker (5 rész), amiben egy erőszakmegelőző tanácsadó mindennapjait láthatjuk.
 • 4 sima sorozat is tervezés alatt van: a Criminology-ban egy pszichológus professzor segít a nyomozásokban, a Big Mike-ban egy kövér zsaru nyomoz, az American Crime két FBI-ügynökről szól, míg a Hazel Rhodes egy déli gyilkossági nyomozóról. Ezek szkriptfázisban vannak.

9 hozzászólás Ne habozz!

Sefi - 2010. 05. 08. 10:08

Attack of the Show ftw :) Lehet nézni a g4tv.com-on szerintem simán megéri, vannak beteg elég beteg skeccsek. Meg Olivia Munn comic-con kösztümben^^

Risi92 - 2010. 05. 08. 10:26

azt lehet tudni előreláthatóan hogy az ABC mikor jelenti be hogy mely pilotokat rendelte be?^^

winnie - 2010. 05. 08. 10:48

május 19-20.

andras123 - 2010. 05. 08. 10:59

Most komolyan David Hasselhoff-nak saját műsor.
Mi lesz a címe: Detox Inside

Gaines - 2010. 05. 08. 11:18

Hihi, Life on Mars reunion. :) Plusz még Marc Warren is a State of Playből, máris tetszik.

C9H13NO3 - 2010. 05. 08. 13:01

Mai hír az is, hogy Shawn Ryan otthagyja a Lie to Me-t. Hm… :-(

Dohi - 2010. 05. 08. 13:19

kanadai premier: living in your car s1.

Ghostika - 2010. 05. 08. 13:32

Hmm újabb sorozatok az NBC-nél, szegény Chuck, reménykedni még szabad?!

Marcipán - 2010. 05. 27. 13:23

Ha már szó esett a Katedrálisról, aki még nem látta egy kis előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=GSa6AhEWebA

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz