login |

Models of the Runway: vége a 2. évadnak

2010. 05. 29. 13:34 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2009/10 finálék, kritika, reality, ,

A Models of the Runway a legjobb dolog, ami történhetett a Project Runway-jel, de hogy miért, azt nem tudom. Valamiért nagyon bejön ez a heti 20 perces kitekintés a modellekre, illetve a modellválasztásra. Egy dolog, hogy szeretek a színfalak mögött látni, a másik, hogy sok sorozat ezt netes tartalommal elérhetővé is teszi. Azokat mégsem nézem olyan lelkesen, ellenben a MotR-jel.

models of the runway season 2

Ami többek között azért meglepő, mert a modelleket eredetileg nem úgy castingolták, hogy nekik is főszerepet kell “játszaniuk” egy reality-ben, és mégis működő karakterek, jó arcok jöttek össze most is, akárcsak az előző szezonban. Persze idő kellett hozzájuk, hiszen amikor megláttam először az új brancsot, azonnal visszasírtam az első évados lányokat. De az első blikkre jellegtelennek és nem annyira szépnek tartott lánycsapatot pár rész alatt megszoktam és máris elfeledtem a régieket.

models of the runway season 2-cast 2

A bitchy Alexis is simán bejött, hát még az idősebb bagázs (Brandise, Kristina és Cerri), azért meg külön elismerés, hogy ennyi akcentust sikerült összehozni. Ismét kaptunk ír lányt, de volt osztrák, tajvani albán és horvát születésű is. Az orosz Valeria-ról nem is beszélve, akivel nem rossz kis dráma kerekedett az egyébként is drámai Project Runway-epizódban, amiről ennyi részletet biztos nem lehetett volna megtudni a Models of the Runway nélkül.

models of the runway season 2-cast 3

Reality-ként persze semmi extra a Models of The Runway, azonban insidersége miatt akkora guilty pleasure lett belőle, mint a ház, de osztályozni nem merem, mert egy nagyon magas érdemjeggyel saját hitelemet vonnám kétségbe. (Igen, minimum 8/10-et adnék.) Az pedig külön poén, hogy a megismert modelleket most már külön is lehet követni, mindig érdekes látni, hogy kinek miképp alakul a karrierje, kiből lesz valami. (Tényleg, volt olyan, hogy valaki máshol összefutott a mostaniakkal vagy a régiekkel?)

3 hozzászólás Ne habozz!

Kate - 2010. 05. 29. 17:45

én örültem volna ha valeria bent marad seth aaronnal, dehát azért nyilván a DKNY-al sem járt rosszul :)
örülök neki, hogy tavaly elkezdtek a models of the runwayt, már előbb is igazán kitalálhatták volna. a kettő együtt sokkal jobb, mint csak a project runway egymagában :)

Zsümi - 2010. 05. 30. 01:25

utólag mennyire érdemes megnézni?
mert a kritika miatt kedvet kaptam hozzá, de valószínű ez úgy lett volna az igazi, ha a kettőt egybe nézem. szóval most tanácstalan vagyok, hogy hagyjam az egészet, vagy fussak neki utólag? :))
help!köszi.

Kate - 2010. 05. 30. 09:53

hát tényleg együtt az igazi, mert eléggé kapcsolódnak egymáshoz.
de ha még emlékszel, hogy mik történtek project runwayben akkor sztem nézd meg, nem érdemes kihagyni :) max egy-két dolognál belenézhetsz PR-be, hogy hogy is volt

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz