login |

Pilot-mustra: The Hard Times of RJ Berger – 1×01

2010. 06. 12. 13:23 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: pilot-mustra,

Any time, any place, any orifice.

(human pilotkritikája) Az MTV új “első” élőszereplős sorozatát, a The Hard Times of RJ Berger-nek leginkább a Blue Mountain State rajongói fognak örülni, hiszen ez is a klasszikus, szexközpontú tinikomédiák nyomvonalán készült el – mínusz drog. Egyelőre. Szereplők: a lúzer, a lúzer lúzer haverja, a lúzer lúzer lány barátja (aki eszeveszetten hajt a lúzerre), a népszerű lány és a népszerű lány sportoló barátja. A felállás klasszikus. Mondhatnám, hogy a poénok is.

THE HARD TIMES OF RJ BERGER – 1×01 – 6,5/10

Hard Times of RJ Berger - cast 1

A felállást és a műfajt azért muszáj jeleznem, mert osztályzat ide vagy oda, az RJ Berger eleve sokakat hidegen fog hagyni. Akik viszont hiányolják a moziból a 2000-es reneszánszuk után ismét elhalt tini szexkomédiákat, azok újabb heti 20 perces adaghoz juthatnak az RJ Berger révén. Igen, a srácnak rettentő nagy a hímtagja, igen, ezt megtudja az iskola, igen, van benne maszturbálás és igen, Jim apja, RJ anyja épp akkor lép be a szobába és igen. egy félrészeg lány valóban lehány valakit, hogy aztán valaki instant csókolózásba fogjon vele.

The Hard Times of RJ Berger - Amber

Most mondjam azt, hogy ilyen is kell? Mert azt nem fogom mondani, hogy amiben tinik és szex van (még akkor is, ha 30 éves a színészek fele), az alantas műfajnak számít. A The Hard Times of RJ Berger pedig pláne nem, mert annak ellenére, hogy túl rajzfilmesek a karakterek, egyelőre még hiányzik belőle valami, ami végleg berántana, remekül működik a klasszikus és kötelező kliséken kívül is, ld. animációs betétek és a szvinger szülők gusztustalanságai szegény RJ kárára.

Bőven van még hova fejlődnie az RJ Berger-nek, a 6,5/10-zel hagytam is neki mozgásteret, s mindenképpen nézős marad. Azt viszont bevallom, hogy sajnálom, hogy nem 40 perces. Így csak elkezdődik a rész és azonnal véget is ér – ha hosszabb lenne, több kínosság és álomjelenet férne bele.

3 hozzászólás Ne habozz!

i'm_rick_james - 2010. 06. 12. 14:32

“(még akkor is, ha 30 éves a színészek fele)”

ja, ez érdekes az ilyenekben. amerikai pitékben, meg ilyen filmekben hány olyat látni, hogy a “15 éves” gyereknek sűrűbb szakálla, vagy pajesza van, mint sok 20 évesnek.

Hojzi - 2010. 06. 12. 14:54

A pontszám reális, én is ennyit adtam volna rá, meglátjuk a 2. részt hova jut aztán lehet ez is simán beszippant és agyatlan röhögésbe csap át mint a bms vagy a szolidabb secret girlfriend

szendroib - 2010. 06. 12. 17:07

Nekem egész bejött a sorozat, biztos folytatni fogom. Való igaz, hogy pár szereplő jóval idősebb mint kellene:) A rész végén a mi lesz a seasonben részt a felénél le kellett lőnöm, mert mintha az egész seasont végigmutatták volna:D Kicsit hosszúra sikeredett, remélem nem lőtték el mindenüket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz