login |

Az új So You Think You Can Dance

2010. 06. 22. 16:22 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Persze becsapós a cím, hiszen egyelőre még nem tudom, hogy milyen lesz az új szabályokkal felvértezett So You Think You Can Dance, hiszen a legjobb 11 kiválasztását követően még csak egy forduló ment le az all starokkal, így a verdiktet későbbre hagynám. (Majd a kibeszélőben megírom.) Inkább csak azon morfondíroznék el, hogy milyen gáz lehet a legjobb 24-nek, hogy a régi évadokban bekerültek volna a legjobbak közé, most viszont a zömüknek nem volt esélye.

So You Thin You Can Dance - top 11

A nagy kérdés, hogy mi lesz később, ha mindegyik visszatér majd, ugyanis a zsűri folyamatosan mantrázza, hogy “majd jövőre, majd jövőre”, és idén is volt pár régebbről ismerős jelentkező, akik közül ketten anno még a top20-ba is bejutottak (Billy Bell, Alex Wong), csak ilyen-olyan okok miatt nem folytathatták. Mindegy, legalább nem fogynak el a tehetségek, ez is egy nézőpont.

So You Thin You Can Dance - all stars

De előbb pár szó a válogatókról és a Las Vegas-i hétről, ahol ismét csak elbúcsúzhattunk pár előzetes favorittól, hogy aztán szinte meglepetés nélkül nézhessük végig, hogy kik jutottak tovább. Meglepetés nélkül, hiszen a legtöbb top24-es távozót alig ismerhettük, így számítani lehetett arra, hogy nem kerülnek tovább – kapták is a telefont. Jut eszembe, hogy jópofa volt ez a “személyesen közöljük a hírt”-újítás, de épp ezért gáz, hogy olykor a telefont vetették be, hiszen, a már lúd, legyen kövér. (Arról nem is beszélve, hogy Nigel Lythgoe épp a napokban kritizálta az American Idol-t, hogy szinte csak a zsűriről szól, erre itt éppen ő róla szólt az epizód, amint szitkomba illően botladozik a vidéki versenyzőhöz.)

So You Thin You Can Dance - judges

Szóval, szokás szerint nem sikerült mindenkit teljesítményéhez méltóan bemutatni és szokás szerint nem a legjobbak kerültek a döntőbe, hiszen ismét előjött a “túl sok a kortárs táncos, ezért juttassunk tovább egy brékest/szteppest/balettest“-megoldás. Ezen húzások korábban egyébként jól beváltak, de a kieső kortárs táncosokat nem hiszem, hogy vigasztalná. Amiből viszont ideje lenne visszavenni, az a viccesnek szánt félrevezető ítélet, a “Nagyon sajnálom…, de továbbjutottál”-féle kaptafa, ami 1-2szer még hatásos, de ha az esetek 3/4-ében így közlik a jó hírt, akkor elvész az értelme.

ui: Amennyire nem tetszett a 7×01 egyik vendégzsűrije, annyira taps a többi vendégzsűris választásnak, nagyszerűek voltak.

6 hozzászólás Ne habozz!

Melkor - 2010. 06. 22. 17:01

Cat Deeley (L)

emptyhands - 2010. 06. 22. 17:51

hát nálam best reality :)

Auto Loans Today - 2010. 06. 22. 19:16

hát nálam best reality :)
+1

Caroline - 2010. 06. 23. 10:45

nálam is.Alex Wong FTW!

N!ka - 2010. 07. 08. 22:46

Wow, Cat ismét bebizonyította, hogy nagyszerű műsorvezető, és megérdemelne legalább egy Emmy – jelölést, nagyon tetszett ahogy szembeszállt a zsűrivel.
És Alex-et pedig nagyon sajnálom, nagyon nagy veszteség lesz, ha tényleg súlyosan megsérült:(

winnie - 2010. 07. 08. 23:21

bármennyire is szeretem heidi klumot, de mint műsorvezető, semmi keresnivalója az emmy-n. mint zsűri jöhet (hahh, akkor jönne simon cowell is:), de műsorvezetőként csak lepasszolja a bandát tim gunnak. őt lehetne jelölni. meg catet is. de klum?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz