login |

Pilot: Hot in Cleveland

2010. 06. 22. 18:31 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Idősebb női nézős adóra szánt hagyományos sitcomról van szó. Itt rögtön arra is térnék, hogy a közönség nevetése nekem még azt a pár poént is kinyírta a részben, ami volt.

clevelandd

Komolyan, tisztában vagyok mindennel: élő felvételen sokkal viccesebbnek tűnik, az ottani közönség esetleg egy komikussal melegít be a felvétel előtt, de ez katasztrófa volt. Látjátok ezt az előző mondatot? Ha a Hot in Clevelandben hangzott volna el, akkor legalább 3 röhögés lenne alatta, pedig nem vicces. Miért, miért, miért? Minimum a felére kéne keverni és még akkor is sok lenne talán.

Pedig maga az alapkoncepció nem is annyira rossz. Három 40 fölötti Los Angeles-i csajszi (ha nézitek megértitek miért ezt a szót használtam) Párizsba tart, amikor valami gond támad a géppel és így kénytelenek Clevelandben leszállni. Ha már ott vannak, akkor elmennek iszogatni az egyik helyi bárba. Itt döbbennek rá Cleveland vonzerejére: igazi férfiak laknak arrafelé, akik előfordul, hogy korban hozzájuk hasonlókkal randiznak, nem pedig 20 éves színésznőcskéket akarnak. Konkrétan rádöbbennek a nők, hogy ők ott vonzónak számítanak.

Itt jön a fordulat, hogy akkor maradjanak ott egy ideig. Ebben egy pasi is közrejátszik, de mindent azért csak nem akarok elárulni, annyira fordulatos a pilot. (Nem.) Viszont mivel Betty White is játszik, így azt még elárulom, hogy a nők által Clevelandben bérelt házikó gondnokaként kerül a képbe. Szókimondó és rendbe szedi a nőciket is, ha kell.

Szóval az a helyzet, hogy tényleg volt 1-2 poén a részben, a sok klisés baromság mellett, de a sok felesleges kacaj egyszerűen tönkretette az egészet. És ezen a pár túlhúzott jelenet sem segített. Rendben, nem én vagyok a célcsoport, így nem is akarom nagyon lepontozni, de…

A Hot in Cleveland tényleg egy nagyon hagyományos sitcom, a 90-es évekből körülbelül, és ezt a megvalósításra is értsétek, erre számítsatok.

10 hozzászólás Ne habozz!

zoey - 2010. 06. 22. 19:54

Nagyon-nagyon szeretem Betty White-ot, de ez a pilot szörnyen rossz volt. És szerintem nem csak azért, mert én vagyok a célcsoport. Minimum másfél órásnak tűnt és nem hiszem, hogy kap még esélyt tőlem. 3/10.

zoey - 2010. 06. 22. 19:54

Mármint, hogy nemcsak azért, mert NEM én vagyok a célcsoport….eh.

Réta - 2010. 06. 22. 21:03

Én a célcsoport vagyok, nekem nagyon tetszik az alapszituáció. Hiába rossz a kritika, azért valószínűleg belenézek.

Frank Luck - 2010. 06. 22. 21:24

Most végeztem a pilottal, nem világmegváltó, de nyárra megfelel. Én maradok még egy darabig.

Aquarius - 2010. 06. 23. 18:56

De azon mit lehet nevetni, hogy lezuhan a gépem?

Binky - 2010. 07. 08. 23:19

Megnéztem az első 2 részt, annyira nem vészes. szerintem el lehet nézni ezt a 20 percet hetente, vannak jó jelentek, amiken jókat lehet kacagni. Az öreg mama a legtutibb benne. Én maradok, úgysincs sok nyári sorozat.

matt - 2010. 07. 22. 11:11

harmadik részen már szakadtam.

bogyesz - 2011. 08. 19. 16:23

Érdekes annak ellenére hogy le lett húzva, már a 3.évadot is berendelte a csatorna. Ezek szerint a célközönségnek mégiscsak tetszik. Például nekem is. Szerintem Elka karaktere nagyon jó benne, ő húzza a sorozatot előre.

Deny - 2011. 09. 10. 19:23

Jó sorozat ez nagyon is! Imádom, és nekem is Betty White benne a legjobb, de a többiek is nagyon jók.
Attól, hogy a ’90-es évek szitkomjára hasonlít, még lehet jó. Nekem sokkal jobban tetszik, mint mondjuk egy TAAHM, vagy akármi, pedig nem egy “mai” szitkomot próbáltam be.

Ez személytől függ. Attól, hogy régies, még lehet nagyon jó. Olyan ez szerintem, mint a zene. 17 vagyok, de a mai zene 95%-át hallgathatatlannak találom. Már-már annyira, hogy azt mondom, ez nem is a zene kategóriához tartozik. A régi, ’90-es, ’80-as évek slágerei viszont mindenki szerint a zene királyai.

Az viszont tény, hogy a sorozatot nagyon elcseszték a magyar szinkronnal, szóval, még véletlenül se próbáljátok be úgy.

Réta - 2017. 02. 21. 12:00

Most fejeztem be a hatodik évadot. Nem nagyon kedvelem a sitcom műfajt, de ez tényleg nagyon jó volt. A felállás is eredeti volt, hiszen bizonyos kor után a nők eltűnnek a képernyőről, itt viszont ők vitték a prímet. Nagyon sok okos poén volt benne, ami sajnos amerikai gyártású sorozatnál ritkaság. Annak ellenére, hogy a humor a lényeg, az elmúlt években jócskán voltak mélyebb érzelmek is. Minden szereplő nagyon szerethető és a vendégszereplők is igazi nagyágyúk. Szerencsére a sorozat kapott egy normális lezárást is, úgyhogy mindig mosollyal az arcomon gondolhatok a csajokra.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz