login |

Leverage: kezdett a 3. évad

2010. 06. 27. 17:00 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Hát, úgy tűnik, hogy a Leverage már csak guilty pleasure marad, bár a fura 2. évad után még pislákolt a remény, hogy a 3. évad megint a (nagyon) régi szép időket fogja visszaidézni. Persze guilty pleasure-nek is jó a sorozat, de azért valljuk meg, többre, jobbra számítottunk anno. Nem azt mondom, hogy kifogytak  a sztorikból (pedig a rablós/átverős témában kevés dolgot lehet elsütni önismétlés nélkül), de az biztos, hogy engem már csak a fura, mégis kedvelhető, hebegő-habogó karakterek  tartanak a nézőtáborban, annak ellenére, hogy a karakterizálás csak minimális, továbbra is csak egydimenziósak a figurák.

Leverage-cast-kis

Na jó, a karakterek mellett a folytonos flashbackek, a trükkök leleplezése is jó kampó, a 3×01-ben pedig még meg is leptek a készítők. Más kérdés, hogy a 2. percben majdnem kikapcsoltam az egészet, mert nem hittem el, hogy komolyan gondolják a startot. Szerencsére nem gondolták, viszont a 3×02 végét igen, de rá se rántok, mert a maga esetlensége ellenére is jól szórakoztam az epizódon, ettől függetlenül egyik sem ért többet 4-5/10-nél. (Esküszöm, mintha a készítők is tudnák, hogy amit csinálnak az béna. Nem rossz, hanem… béna.)

Ráadásul ezúttal kaptunk egy átívelő szálat is, amire kíváncsi leszek, hogy mennyire beetetés, és mennyire valós. Megvallom, nem lenne rossz egy jó hosszú con, melyben nem csak a Big Bad kerül rács mögé, hanem esetleg a Big Bad elkapásával megbízó illető is. (Felsejlik előttem a The Brothers Bloom – Szélhámos fivérek című mozifilm. Valaki?)

Leverage_Beth Riesgraf-kis

Szóval elindult a Levarage, most már tényleg csak a kellemes, idióta szórakozást jelenti, azt az egy sorozatot, melyet az ember minden hibája ellenére SZERET nézni. Egyébként most vasárnap is dupla rész lesz, cserébe 07.04-én nem lesz új epizód, utána már megszokott lesz a sugárzási rend, és 15 részt lehet várni az évadban.

6 hozzászólás Ne habozz!

barb - 2010. 06. 27. 18:17

Egyetértek, de a béna azért szerintem erős, inkább bugyuta.
De továbbra is jól szórakozom, hiába az esetlenség és a néha kínosan gyenge színészi teljesítmény.
A 2. évad startjához képest mindenképpen jobb volt, én azért adnék neki egy 6-ost, talán 6 és felet, ha hozzáadom Kane két szép kék szemét.

Erre az átívelő szálra meg kíváncsi leszek, hogyan alakul…

bikkbakk - 2010. 06. 27. 20:27

Nálatok sok sorozat kap 5-8 közt, amikre én négyest sem adnék(100 Questions pl.), a Leverage meg nálam egyszer sem volt hat alatt, hát istenem, mások vagyunk:)

payskin - 2010. 06. 27. 23:45

winnie, kösz, hogy mégis adtál neki egy posztot. :)

Azóta (mióta megírtam valamelyik napi hírekben, hogy katasztrófaként értékelem az első két részt) kicsit átértékeltem a dolgot: a második talán nem volt annyira rossz, leszámítva a Badger85-ot.

bkc - 2010. 06. 28. 00:13

Végre itt van újra, de vártam már.

payskin - 2010. 06. 28. 18:34

Hoppá, azt elfelejtettem mondani, hogy az új opening title sokkal jobb, mint a régi volt, és a 3. rész elején, amikor a vendég befordult a kamerába, kiesett a kezemből a kaja. Nem lövöm le!

winnie - 2010. 06. 28. 18:35

hát, igen. úgy az igazi, de nálam sajnos a bloggal jár, hogy tudom előre:) még azt is, hogy a rossz néni dead devlin producer felesége volt, akire végre sikerült szerepet osztani:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz