login |

Persons Unknown – 1×05: Az út felfele?

2010. 07. 07. 21:55 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: kritika, video, weblap,

Nem, nem, nem. Sajnálom, muszáj volt kaszálnom a Persons Unknown-t, és csak akkor jöttem rá, hogy milyen jól tettem, amikor megnéztem kedden két jó sorozatepizódot. De ettől még tájékozódhatok, főleg, hogy most is voltak és még lesznek is érdekes dolgok, felfedezések a sorozatban, szóval hátha van értelme a heti posztnak, melyben véleményezni lehet. Ja, és, ha már poszt, akkor három hasznos dolog is:

  • az 1×06 promója a tovább mögött
  • Ahogy az sejthető volt, Christopher McQuarrie csak a pilotot írta meg, utána kiszállt. A sorozat agya, showrunner-je Remi Aubuchon, aki a Caprica pilotban volt benne és most Stargate Universe-t fog írni. A pilot szkriptjét olvasta ő pitch-elt egy ötletet az NBC-nek a folytatásra, s ez alapján készült el a sorozat. Itt egy nagyon tartalmas interjú Remi Aubuchon-nal, ami spoilermentes. Kiderül az is, hogy 8 rész már megvolt írva, mikor leforgatták az 1. részt.
  • az NBC összedobott egy nyomkereső netes játékot a http://www.helpfindtori.com/ címen, ahol talán infókat lehet szerezni.

18 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2010. 07. 07. 19:27

egyelőre még mindig az van bennemm, hogy valami több szintű játék lesz, ahol joe már második szinten van, vagy nem tudom, meg első blikkre, mintha minden fogolynak lenne mentora, segítője.

ami fontos, hogy az interjúban is szó van róla, hogy nem random enberekről van szó, hanem tényleg van oka az elrablásuknak.

Pocok - 2010. 07. 07. 22:12

Szörnyű volt. Behoztak egy teljesen érdektelen új szereplőt és az egész rész róla szólt. Egyszer sem volt olyan, hogy felkapom a fejem, hogy ez milyen meglepő volt stb.

Már rég többet kéne tudnunk… mit akarnak? 8 részig nézzük ezt az elbaxott big brothert, azt csak a legvégén derül ki minden gyorsan.
Kaszáltam én is, de sajnos a kíváncsiságom erősebb, mint az akaraterőm.

Reg5 - 2010. 07. 07. 22:13

Szerintem az első 4 rész kb ugyanazon szinten van, ami legyen 6/10. Láttam már jobbat és kicsit másra is számítottam, de azért nem olyan vészes mint a postok sugalják.

Pocok - 2010. 07. 07. 22:16

Ja. És ami a legviccesebb volt az, hogy beöltöztették a csajt a másik ruhájába meg adtak rá parókát? Minek? A nézők látták, hogy elmegy, ha ott maradt volna, nem lett volna semmi értelme. Most azért megcsinálták, hogy a szereplők kb 15 másodpercig, amíg oda nem érnek, azt higgyék, hogy az a csaj, az ő csajuk? BULLSHIT.

Lnaughty - 2010. 07. 07. 22:53

Filmeknél szoktam ostorozni magam, hogy miért oldschool filmeket nézek meg milliószor újra, amikor annyi pótolni való új van..és erre mindig az a válaszom, hogy, mert a jól beváltat minek kockáztatni valami szarral. és akkor innen kanyarodunk, ehhez a sorozathoz (is).

azt hittem ennél több idegesítő karakter nem lehet már ebben a sorozatban. És most is akkorát tévedtem, mint azzal, hogy végignéztem a Happy Townt..

miért büntetnek minket? tényleg ennyire rossz kislány voltam:(

Hunshocker - 2010. 07. 07. 22:59

Őszintén a CIA volt igazgatója, aki hagyja hogy megöljék a lányát?

Igen én sem kaszáltam kíváncsiság okán…

A beöltöztetősdi meg szerintem csak azért volt, hogy a szervezők (staff)alaposságát bizonygassák.

A nyomozó riporteres szálat még mindig nem értem…
Normál esetben már rég “öngyilkos” lett volna…
Sose hittem,hogy a médiában sokáig élnek az oknyomozók.

De több nem is történt ebben a részben.

Reg5 - 2010. 07. 07. 23:20

Hunshocker: Ki tudja mivel zsarolták. Amellett a lánya célzott rá, hogy a kedves apuka nem volt éppen mintaszülő.

Yeto - 2010. 07. 08. 16:43

Tényleg. Megjelenik egy nő, aki nem hajlandó megszólalni, tele van tetkóval, azt se tudod hogy tud-e beszélni akár angolul, akár más nyelven, mindenkit összever, majd elmeséli hogy kivégezték, és most itt van. Halál unalom. Ez velem is megtörténik naponta kétszer, és az összes sorozatban is benne volt amit láttam.

Hunshocker - 2010. 07. 08. 22:59

Igazad van nincs benne minden sorozatban. S kiváncsi leszek mi volt a cél az új szereplővel.
Bár ezt a rész végén már megmondták.

S igen elég sok új infó volt egy-egy emberről ebben a részben. Viszont 3-4 kezdő szereplőről még mindig nem tudunk annyit mint Dee-ről.

Mintaszülő vagy sem… Akkor is ex-CIA igazgató hagyja. hogy meggyilkolják a lányát majd eljátssza, hogy nem halt meg. Nekem a kettő nem összeegyeztethető, illetve fennt tartja az érdeklődésem hogy mi lehet az a “meggyőző erő” ami rá tudja venni.

Nagyon remélem, hogy nem csapták össze az évad végét.
Én szerettem a Lost-ot de az sorozatzáró nekem semmilyen volt, többet vártam tőle. A PU legalább nem 6 évados :-)

Hunshocker - 2010. 07. 08. 23:01

Ja és ha a villában meg a nagy teso házában 4 hét alatt csak ennyi történt volna, akkor csődbe megy a 2 kereskedelmi csatorna. Alagút ásás ide, karatés csajok oda.

turbinyek - 2010. 07. 09. 11:56

azt nem ertem, h hogyan lehet ennyi szornyu szineszt osszevalogatni ehhez a szornyen unalmas es alapvetoen folosleges tortenethez.

payskin - 2010. 07. 09. 18:00

Ez egy ilyen megfigyelős piramisjáték lesz, ahol mindenki megfigyeli az alatta levő szinten levőket. A kínai csávó most szervezi be Joe-t maga alá újabb szintnek, Joe pedig nem tudom még mit szervez. A lényeg, hogy mindenki megfigyel… Feszinéting.

manor - 2010. 07. 09. 20:41

@Hunshocker
Nem 4 hét telt el, csak kettő. Az előző részben is elhangzik, amikor Moira és az McNair beszélgetnek az elején, illetve most is, a tv riportban említik, hogy 2 hete tűnt el Tori.
A nagykövet meg simán kurvát csinált a lányából a karrierje érdekében, ezek után nem nehéz elképzelni, hogy feláldozza, hogy mentse magát. Plusz a feleségét is megölte, ugye, szóval úgy tűnik, nem túl drága a családja élete.

Desmond Wallace - 2010. 07. 10. 10:20

Nálam továbbra is nézős marad a sorozat. Nem egy nagy szám, de azért egy Happy Town-nál bőven jobb annyira, hogy maradjak a folytatásra. Lesznek még itt szerintem érdekes fordulatok. Az utóbbi két részben meg azért a felállás is változott egy cseppet.

Hunshocker - 2010. 07. 10. 13:11

Több mint 2 hete tünt el a lány. A rész elején meg asszem azt irták ki hogy az elmúlt 4 héten történt. Amúgy mindegy.
EZ egyike lesz azoknak amiről majd a végén derül ki hogy megérte e nézni…

Steven Great - 2010. 07. 10. 18:14

Még a 4. rész után is azt gondoltam, hogy lassú ugyan a sztori, de valamennyire fenn tudja tartani az érdeklődésem. Viszont ez az 5. rész… leginkább szenvedés volt. Ha nem lesz jobb a 6. rész, kasza.

manor - 2010. 07. 10. 18:48

@Hunshocker
Igaz, az elején ott van a four weeks, meg McNair is 4-et említ a 4. részben, rosszul rémlett….

Rob - 2010. 07. 18. 13:26

Ez az ötödik rész borzalmas volt. Idehozták a Kongó vidékéről ezt a vadembert, aki összeveri a fél társulatot, majd a rész kb. felénél egy pillanat alatt lenyugszik, és normális, civilizált nő lesz, és Janettel elkezd a családról beszélgetni. A magyarázat erre, hogy felkelt és azt hitte, hogy a pokolban van, és ámokfutott ezért egy darabig.
WTF?????????????
A végére kíváncsi vagyok nagyon, csakis ezért nézem meg ezt a sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz