login |

Websorozatok az AXN Playeren

2010. 07. 28. 14:44 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: websorozat, , , , , ,

Jé, erről sem nagyon szólt senki. Vagy csak csukva volt a szemem? Anno ment az AXN-en az animált posztapokaliptikus sorozat, az Afterworld, melyről írtunk is anno, most pedig újabb hét, általában webes szériát lehet megnézni, köztük két igazán ismertet, a Gemini Division-t (szinkronnal!) és a Riese-t (magyar felirattal). A kép alatt folytatom.

riese-photo3

A websorozatokat a lejátszó ablak alatt lehet cím alapján kiválasztani, a címes linkeken az első részek találhatóak. A választék (nem tudom, meddig) alant – valaki végignézte valamelyiket?:

  • Gemini divízió (Gemini Division): anno írtunk a premierjéről (jövőben játszódó nyomozós, háborús scifi, benne Rosario Dawson, Justin Hartley, Allison Scagliotti), most mind az 50 rész csekkolható ékes magyarsággal.
  • Riese: Steam punkos történet egy vándorlányról és farkasáról. 10 rész, magyar felirattal. Jön a 2. évad.
  • A kilencedik lány (Girl Number 9): Fűrészre hajazó thriller, 6 rész, magyar felirattal.
  • Szingli apucik (Single Dads): A cím minden elmond, három perces komikus szkeccsekről van szó, melyeknek főszereplője két szingli apa. 2*15 rész, magyar felirattal
  • Életjelek (Signs of Life): 8 rész, magyar felirattal.
  • Private: 6 rész magyar szinkronnal Kate Brian azonos című regénye alapján. A sorozat az első 4 könyvet dolgozza fel és afféle rejtélyes tiniszériáról van szó.
  • Bud House: Az első része nem elérhető, felirat sincs, egyébként pedig több tucat epizódról van szó, melyben dokureality-ként követték az idei focivébé csapatainak egy-egy együttlakó szurkolójának életét.

gemini-division-3

11 hozzászólás Ne habozz!

zs93 - 2010. 07. 28. 16:36

én végignéztem a Private.ot, jó volt, csak ennél sokkal több része van, így sokat nem érünk vele

valamint az Életjeleket is néztem, de elég unalmas volt úgyhogy abbahagytam

A 9. lányt pedig terveztem, de akkor még nem volt fent ezek szerint

Kazanhaz - 2010. 07. 28. 17:04

Aha, szoval ez webes, en lattam a Geminit gondoltam elis kezdem nezni. Most a doki 3. evad 1&2 elmaradt nekem, mar nem volt kint, en magyarul nezem, mert tetszik a szinkronja.

moonlightgirl - 2010. 07. 28. 19:00

Riese: Megnéztem. Tetszett. Jöhet a 2. fejezet.
Girl Number 9: Ez sem volt rossz. Boylan, a rosszfiú karaktere egy manipulatív pszichopata :P

Katja - 2010. 07. 28. 20:00

A Girl Number 9 eszméletlen jó! Most fogok nekiállni feliratosan, mert anno még a honlapján láttam (azóta kiadták dvd-n is xD). Eszméletlen, hogy mi mindent kilehet hozni 6×5 percből. Le a kalappal!

dregnarr1 - 2010. 07. 28. 20:42

A Riese tévében szinkronosan is ment?

winnie - 2010. 07. 28. 20:55

ment a tévében?

genzo - 2010. 07. 28. 22:15

SPOILER!!!

Megnéztem a Girl Number 9-t. Az ötlet nem volt rossz, a kivitelezés se, de aki ezt a történetet megírta az nemhogy írni nem tud, de egyenesen egy idióta barom. “Öld meg magad és akkor kiszabadul a lány!” Mégis mi a túrót tud egy tökig lebilincselt ember csinálni egy teljesen zárt cellában amivel ki tudjna szabadítani a lányt? Teljesen nyilvánvaló volt a vége és ez elrontotta az egész hangulatát. Pedig akár még jó is lehetett volna.

SPOILER OFF!

Belenéztem a Gemini Divízióba is. Nos a 6. részig bírtam aztám leállítottam. Egy szóval tudnám jellemezni: Gagyi! Minden tekintetben.
A Szingli apucikból kb. egy tucat részt néztem meg. Nagyjából egy genge sitcom-nak felel meg. Azért nem vészes, néha lehet rajta röhögni.
A Riese első részét is megnéztem. Nem volt rossz, de ne várjon senki egy Tin Man szintű látványvilágot (a két produkció költségvetése köszönő viszonyban sincs egymással). Mindenesetre az eddig látottak közül szerintem ez volt a legjobb.

Hunshocker - 2010. 07. 29. 06:22

Gemini-t végignéztem.
Gagyinak nevezthető ugyan ha sorozat szemmel nézzük, de egy low budget webso esetén meg kell tudni bocsájtani sok mindent.
A Sanctuary-t én a websorozat részekkel kezdetem, lehet ezért vagyok elnézőbb.

Daphne - 2010. 07. 31. 00:26

A 9. lányt, az Életjeleket és a Privatet megnéztem. Nem voltak rosszak, Privateből több is érdekelne, mert ez így nem igazán zárult le. A 9.lányban nagyon jól játszott a gyilkos. Az Életjelek kiszámítható volt, de elment egynek :)
Gemini Devízióból 2 rész volt meg egyelőre.

blade78 - 2010. 08. 02. 00:20

Kár hogy a Guild nem lett annyira felfuttatva.

Smile:) - 2012. 11. 02. 14:10

a private sorozatot hol tudom megnézni??

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz