login |

Fantomkibeszélő: Army Wives 4. évad

2010. 08. 01. 13:12 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: kritika,

Pedig meg mertem volna esküdni arra, hogy anno írtunk pilotkritikát az Army Wives-ról – vagy csak én nem találom? Igazából nem is értem, hogy miért hanyagoljuk azokat a sorozatokat, melyek nézettségi csúcsot hoztak csatornájuknál, s kvázi megihlették a tévéket az újabb sorozatok gyártására. Hisz a Lifetime azért csinál egyre több sorozatot, mert az Army Wives ekkorát kaszált, de ugyanez a helyzet az ABC Family és a The Secret Life of The American Teenager, vagy a TNT és a The Closer esetében. Mindhárom sorozat zászlóshajó, hosszú évekre bebetonozta magát – mégsem találtuk őket nézősnek. És ti?

Army Wives S3-cast

Az Army Wives a’la The Unit, katonafeleségekről szól, csak akció nincs benne (annyi). És minden írásomban megjegyzem, hogy Catherine Bell (meg Kim Delaney) is szerepel benne, ergó illendő lenne csekkolni. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy az 1. évadhoz képest a 4. szezon hol áll, hogy a sorozat egyre jobb lesz-e, meg tud-e újulni, vagy inkább csak szappanozódik?

118192_0166

Mindenesetre nemsokára jön a nyomozós spinoff Brigid Brannagh karakterével, Pamela Moran-nel, melyben Gabrielle Union lesz a társa, ami biztos, hogy bepróbálós lesz. Bár fogalmam sincs, hogy mennyire “jó” a karakter, s arról sem, hogy fog-e hiányozni az eredeti sorozatból.

10 hozzászólás Ne habozz!

Lui - 2010. 08. 01. 13:22

ÉN anno talán 2-3 részt láttam a legelejéből. És pont ez volt a gáz h olyan mint a The Unit, csak még olyanabb.
A The Unit is épphogy nézős volt, többször került nálam kaszaközeli állapotba, így ezt a sorit mindenképp passzolni kellett :)

Catherine Bell ? Inkább nézek JAG-et :P

Mr.Blowfish - 2010. 08. 01. 13:40

Én bepróbáltam anno. A Unitban (amit nagyon szerettem, mert bukom a katonás cuccokra) nagyon negatívan álltam anno ahhoz, hogy két gyilok közt egy kis családi drámát kell majd néznem, de pozitívan csalódtam, és abszolút élveztem az otthoni drámát is.
Ellenben az Army Wives-tól a falat kapartam pár rész után. Olyan mintha valaki a Unit kivágott családi drámáit összerakta volna egy sorozattá. Csak minek, meg kinek?

Kitti - 2010. 08. 01. 14:04

Imádom Drew Fuller-t, mégsem kezdtem el nézni annak idején, de van egy olyan érzésem, hogy úgy jártam volna vele, mint Holly Marie Combs-szal és a Pretty Little Liars-szel. (Hatalmas Charmed fan voltam/vagyok)

Tyberius - 2010. 08. 01. 14:29

még tavaly a 3×03-nál kaszáltam, túl egysíkú lett, pedig egyes karakterek végre kezdtek igazán érdekessé válni, de maga történet ugyanazokat az ezerszer látott köröket futotta. azóta fogalmam sincs mi a helyzet a sorozattal…

Réta - 2010. 08. 01. 14:42

Érdekesnek tűnik. Szinkronosan is lement már?

Seeley Booth - 2010. 08. 01. 18:53

mennyivel gyengébb mint a The Unit?

mert az nagyon hiányzik..és ha nem annyira gáz akkor lehet pótléknak megtenné…

winnie - 2010. 08. 01. 19:19

kevesebb akció, több az érzelem, gondolom. ez siker volt, a unit nem. kérdés, hogy ki mit keres egy sorozatban.

Mr.Blowfish - 2010. 08. 02. 00:10

winnie: Siker=/=jó ;)
Ez “eladható” a Unit nem volt. Egyébként kb igaz amit írtál. Kevesebb akció több érzelem.
Pont ezért inkább azoknak fekszik akik szeretik a “szappant” és megtűrik az akciót, míg a Unitnál ez fordítva volt.

winnie - 2010. 08. 02. 07:47

arra célzok, hogy ami sikeres, az a célközönség több tagját kapja el és, ha nagyobb a célközönség hányada, akinek bejön, akkor egy adott ember nagyobb eséllyel esik bele, így nagyobb eséllyel jöhet be neki, nagyobb eséllyel tarthatja jónak,

Seeley Booth - 2010. 08. 02. 09:48

hát én pont az akciókat szerettem Unitban..háát, a pilotot bepróbálom és hátha…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz