login |

Teljes Criss Angel Mindfreak-epizódok a YouTube-on

2010. 08. 04. 16:44 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: video,

Amerikában szerdán kezdődik a Criss Angel Mindfreak 6. szezonja, s talán ezen jeles alkalomból az A&E kicsit megnyomta az illuzionista remek sorozatát a YouTube-on és felpakolta majdnem teljesen az 5. évadot, mely elvileg számunkra is nézhető simán.

A tovább mögött az 5×01-ből hat perc és a teljes 5×02, 5×03, 5×04 és 5×05. Sorban a címek: White Death, Death Field, Mass Levitation, Terminal Velocity és Death Crash.

9 hozzászólás Ne habozz!

tekni - 2010. 08. 04. 18:30

E nem akarok senkit elkeseriteni.DE ezek megrendezdtt jelenetek a kozonseg sem igazi es kihasznaljak,hogy tv ben adjak oket 1 kamera nezetbol,vagy utolag ugyensen osszevagva.Copperfild is csinalt iet,csak mikor kezdett kiderulni akkor visszament a szinpadra,de igazan soha nem tudta abbahagyni,Pl a tuztornado musora is full megrendezett volt,nem volt ott “trukk”csak efektek es vagasok.Sorry de ez van.

winnie - 2010. 08. 04. 19:49

nem akarlak elkeseríteni, de mindenki tudja, hogy ezek trükkök, hogy nem fűrészeli ketté magát, vagy nem tűnik el. és éppen ezért szeretik annyian. mert, ha valami trükk, akkor valahogy meg kell csinálni. ez egy szórakoztató műsor, nem hiszem, hogy valakit is érdekelne a “hogyan”.

copperfield azért más pálya, ő csinált évente egy műsort (nem kezdett kiderülni semmi, mindig is színpadon volt copperfield. még a műsoraiban is). criss angel eddig 89-et, mindegyik sok kis és egy nagy trükkel, ami rengeteg, gondolom te is láttad az összes epizódot. és még mindig csinálja. plusz ugye napi 1-2-3 fellépés. de ott sem varázsol, ott is trükközik.

szinte mindig elmondja, hogy mikor nincs kameratrükk (nem tudom, hány részt láttál,ahol egy kamera van), hogy mikor nem ismert senkit a közönségben, mikor dolgozik idegenekkel. amikor nem mondja, akkor lehet, hogy ez a trükk. ha zavar a beépített ember, akkor nézd a street magices trükkjeit vagy a mikromágiás kunsztjait. ott nincs beépített. (ha azért szereted nézni, hogy trükköket fejts meg, akkor ez sokat segíthet.)

egy trükkben nem az a lényeg, hogy kitaláld a nyitját, hanem az, hogy megtervezd az előadását. (nem nagyon hiszem el, hogy te komolyan arra gondoltál, hogy trükk nélkül eltűntethető a szabadság szobor:O

rtama - 2010. 08. 04. 21:11

Én nagy rajongója voltam Chris Angel-nek. Sokat néztem a műsorait és jónak tartottam. Aztán februárban volt szerencsém élőben megnézni Las Vegasban a Believe c. műsorát, és nyugodtan mondhatom: sosem csalódtam ekkorát!
Minden trükk gyenge volt, átlátszó és idejétmúlt. Egyedül a Cirque De Soleil bohócai voltak jók, a fickó egy közepesen tehetséges bűvész, semmi több. Legfeljebb marketing tehetség.
Ezek után a műsorai is komolytalanok, minden résztvevő statiszta, nagy csalódás…

Orionk - 2010. 08. 04. 22:24

Hello !

Én rtama -val értek egyet.

Igaz, hogy az emberek tudják, hogy ezek csak trükkök.

***SPOILER***(a fenti videok miatt)

Ugyis tudja mindenki, hogy sikerülni fog a trükk. PL. ugyis tudja mindenki, hogy túléli. Én az utolsó videót néztem most meg. Eddig egyetlen egy epizódját láttam annó egyszer ennek a műsornak. Nem emlékszem már, hogy melyiket.

PL. ebben az utolsó videóban volt a dobókockás és kártyás trükk. Ez a trükk nem sikerült volna, ha valaki megkeveri a trükk előtt a kártyát.
Én 2 éve hobbiból tanulgattam kártyatrükköket. CSak azért, hogy haverokat szórakoztassam. Megtanultam kb. 20 különböző trükköt 1 hónap alatt, aztán ráhagytam, mert már hülyeségnek tartottam, meg ugymond ráuntam.

Ott is az volt a baj, hogy haver azt mondta, hogy ok ok , tudom, hogy trükk, de akkor hadd keverjem meg előtte a pakli kártyát, és utánna csináld meg a trükköt.

Ekkor már persze a trükkök nagy része nem ment, mert előre elkészített pakli volt.

Az utolsó koporsós,hummeres trükknél, meg úgyis tudta mindenki, hogy túléli. Bárisz szerintem minden épeszű ember tudta. Engem idegesítenek az ilyen trükkös műsorok, hogy annyira átláthatóak, és nem mutatja be a megoldást.
Akkor lenne értelme a műsornak, ha megoldást mutatna.

Trükkmesterek vannak, és ők találják ki ezeket a szemfényvesztéseket.

A volt mentalista műsor is mekkora szamárság volt. Ott mutattak be olyan trükköt is, amit a neten is meg lehetett volna vásárolni.

Na mind1, ilyen dolgokból is meg kell élnie valakinek.

***SPOILER-vége***

tekni - 2010. 08. 04. 22:29

Nezd winne!
http://www.runet.hu/portal/article163.html

Ez neked kimardt,de van tobb is.Es ez csak ez az oldal.

winnie - 2010. 08. 04. 22:34

hmm, miért maradt volna ki? ez az oldal már akkor is megvolt, amikor még csak modemes internetem volt:) anno nagy szenzációnak számított, igaz később elég sok tévedésére fény derült, de viszonylag korrekt dolgok vannak rajta.

de ha érdekel a téma, nézd meg ennek a sorozatnak a 4+13 részét, rengeteg criss angel ihlette megoldást találsz benne: http://www.sorozatjunkie.hu/2009/03/25/magics-biggest-secrets-finally-revealed/

nyilván mindenki másképp áll hozzá a bűvészethez. van, aki csodálkozni akar az előaómávész produkcióján, ms pedig le akarja leplezni a csalót.

winnie - 2010. 08. 04. 22:43

“de akkor hadd keverjem meg előtte a pakli kártyát, és utánna csináld meg a trükköt. ”

na, ennek mi értelme? ilyet se gyakran hallani. ha valami trükköt akar látni, akkor annak szórakozásra, csodálkozásra kell felkészülni. ha az a célja, hogy ne legyen trükk, akkor eleve nem is kell kérnie, hogy mutasd meg. de ennek így nincs sok értelme. kiszúrni a másikkal?

“Engem idegesítenek az ilyen trükkös műsorok, hogy annyira átláthatóak, és nem mutatja be a megoldást.”

csak azért, mert van, amit átlátsz, hidd el, rengeteg mindent nem látsz át. de ebből látszik, hogy a műfaj nem neked való. ha megfejteni akarsz, menj az internetre, google is nosza. azzal sincs semmi baj.

“A volt mentalista műsor is mekkora szamárság volt. Ott mutattak be olyan trükköt is, amit a neten is meg lehetett volna vásárolni.”

??? ezt viszont nem értem. a legtöbb bűvésztrükköt meg lehet, illetve meg kell venni. ez alapvetés. a ronggyá omló bűvészbottól kezdve az egymásba fonódó karikákig. itthon is van bűvészbolt, zseniális trükköket lehet venni. csak maszekban nagyon nehéz elindulni a pályán.

a mentalistában is voltak remek trükkök, nem egy olyan, amivel nem lehetett biztosra menni. (egy ronda beégés is akadt)

“Akkor lenne értelme a műsornak, ha megoldást mutatna.”

ld. a linket feletted. ott a megoldásokat mutatják. de én még életemben nem láttam olyan bűvészműsort, ahol azt akartam volna, hogy mutassák meg a megoldásokat. annak mi értelme? mintha a kedvenc filmed végén meg akarnád nézni a színészeket utcai ruhában, ahogy felveszik a fizetésüket, vagy a stáblista helyett azt látnád egy háborús filmben, ahogy feltápászkodnak a halottak, vagy moziban normál sebességgel látnád az autós üldözéseket, vagy a kaszkadőrökön a zsinórokat.

de ha megoldás kell, neked is van egy linkem: http://www.sorozatjunkie.hu/2008/04/06/reggeli-video-penn-teller/

ott linkben említem ráadásul a csatornafedős trükköt, ami az egyik legjobb. pedig nagyon egyszerű. és mégis.

(de volt szó korábban a megint más műfajt űző david blaine-ről és derrell brownról is, róluk is érdemes olvasni. nekik is van/volt sorozatuk.)

bricsi - 2010. 08. 05. 19:59

hello, én is hallottam mar tobb embertol (buvesztol is), hogy aranytalanul sok a kameratrukk a Criss Angel reszekben, ezzel szamomra elveszti a varazsat a dolog. Értem én, hogy TV, de akkor is…
Nem tudom, mit higyjek el (mármint, hogy hatalmas nagy trukk), és nem tudom, mi az ami sima kameratrukk. (hiaba minden szoveg, hogy “nem talalkoztunk még”, meg kezeben a kis kamera)… Ettol fuggetlenul az elso 3 evad itt figyel a polcomon, csak már mashogy nezem a reszeket, mint pár éve.

dzsordzso - 2010. 08. 13. 14:23

6×01 nagy csalódás volt.
A főszál valami katasztrófa volt, a skorpiós is elég gyenge (bár utcaiak a kedvenceim továbbra is).
A dobozos trükk tetszett meg a kapun átmenés, de az is volt már sokszor. Úgyhogy sajnálom, de ez nem hozta az átlagot sem.
Talán majd a többi rész.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz