login |

Pilot: Big Lake

2010. 08. 22. 13:43 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Azt hiszem, dühös leszek a Comedy Centralre, ha a Big Lake-ből berendelik a 2. évadot, míg a Secret Girlfriend elvérzett náluk (hivatalosan persze még nem, de…). Ne már, tényleg ne. Hogy pontosan miért is ne?

biglake

Merthogy ez egy sima multikamerás sitcom! Ha 1-2 meredekebb poént kivágnánk, akkor a CBS simán befogadhatná, de mit keres így kábelen? Minden stimmel: borzasztó díszletek, aláröhögés, gyenge poénok, pár közepes poén. Élne 3-4 részt országos adón, aztán gyorsan levennék a műsorról.

A sorozat alapfelállása annyi, hogy a 30 körüli csávó hazaköltözik, mivel 200 millió dollárt elvesztett. Ja igen, befektetési bankár volt. A nagy összeg az apja megtakarításait is tartalmazta, mégis kénytelen a családi fészekbe visszarepülni, hiszen másra nincs pénze. Természetesen ebből az következik, hogy az öreg nem túlzottan örül ennek. Oldani a helyzetet a srác megígéri, hogy visszafizeti neki az utolsó dollárt is. Az első 2 rész erre ment el, megpróbált pénzt keresni és merengett azon, hol rontotta el az életét.

Sajnos ezt még az is súlyosbítja, hogy a főszereplőt az első perc után pofán vágnád. Egyszerűen tenyérbemászó a viselkedése és az arca is. Láthatóan ez volt a cél, hogy bántalmazni akarjuk, de így hogy szeretjük meg egy maradásnyira a sorozatot? Sehogy? Pedig mellékszerepben Dr. Spaceman tűnik fel a 30 Rockból, ami a jobb castingra remek példa lenne, mert a kiégett töritanár figura is illik rá.

Az a helyzet, hogy volt két poén, amin elmosolyodtam (a Good Will Huntingos nagyon jó), de ez nem hív vissza. Méltatlan a sorozat a Comedy Central által feltett humorléchez. Azt hiszem 4/10-nél többet nem ér, nem is éri meg tovább tépni a klaviatúrám.

3 hozzászólás Ne habozz!

new-york-islanders - 2010. 08. 22. 16:35

Egyetértek. Borzasztóan lapos nyitány, engem baromira nem marasztal.
Az öcsike éjszakai portyái köré kellett volna sorozatot építeni, nem a pofánvágós manus karrier problémáival foglalkozni…

Gizurr - 2010. 08. 22. 17:58

A kritikaval egyet ertek en is. Ami lenyeg, hogy nincs semmi jo poen. Plusz, szerintem ki kellene emelni hogy a foszereplo rettentoen rossz szinesz, mintha egy magyar jatszana a szerepet. Asszem, nem sokaig lesz teven (legalabbis remelem). :I

dave - 2010. 08. 23. 07:49

Az első résznél sokkal jobb volt a második. A szitkomok fejlődnek. Adjunk neki esélyt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz