login |

Project Runway: kezdett a 8. évad

2010. 08. 26. 23:39 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Alapjába véve egy a lényeg: az egykoron igazi nézettségi nagyágyú Project Runway a Lifetime-ra való költözése óta most először produkál elfogadhatóan nézettségben. Ez jó jel egy esetleges 9. évadra vonatkozóan. Hogy ennek a részenként plusz 18-20 perc volt-e a kulcsa, nem tudom, de az biztos, hogy történt valami az évadban. És nem, egyelőre még nem tartok ott, hogy a karakterekre játékosokra fogjam a divattervezős reality sikerét.

project runway s8

Ennyi rész még kevés ahhoz, hogy megismerjük őket alaposabban. Például azokat a plusz perceket, ha már nem a modellekre szánták (szipp, szipp, Models Of The Runway…), igazán pazarolhatták volna a “divattervezők + Tim Gunn” interakciókra, egymás véleményezésére, vagy a munkaközi interjúkra. De nem, továbbra is az elején, amikor még több mint egy tucat versenyző van, akad, aki egy mondatot kap (ld. 8×02 és Andy South vagy az pár arc, akiről nem is tudtam, hogy szerepelnek) meló közben, s csak 6-7-en vannak többet képernyőn, azok, akik az adott részben top vagy bottom helyezést csípnek el. Jó, persze, a reality rész kapott egy kis pluszt, az elindulás előtt, a megérkezés után is látunk karakterpillanatokat, plusz a smink előtt és a kifutózás után is többet kapunk, de sajnos a modelleket elintézik azzal, hogy felajánlják a kiesőt cserére.

Ettől függetlenül érdekesen kezdődött az évad, de ritka világosnak tetszett az, hogy kinek kell kiesnie, nem is tudom, hogy láttam-e olyan kutyaütő produkciót valaha, mint itt tőle. Ezzel ellentétben azt viszont egy cseppet sem látom előre, hogy ki fog kiemelkedni. A 6-7. évadban két személyt azonnal a top5-be vártam, itt viszont  az eddigi győztesekből simán kinézem azt, hogy kiesnek a legjobb 8-10 között.

Ha osztályoznom kéne, 6,5/10 volt az első két rész, még sokat kell tenni azért, hogy a szememben klasszikusnak számító első négy évadhoz felérjen a Project Runway. Bár ez még így is jó érdemjegy, mert a 8×01 baromságával nem tudtam mit kezdeni. Még, hogy “nem kezdődött el a verseny, ez a válogatás utolsó köre”! Ennek mi értelme volt? Épp olyan rész volt, mint a többi. Sőt.

3 hozzászólás Ne habozz!

minase - 2010. 08. 27. 01:13

a 4. rész már tényleg jó volt, jó feladattal. elnéznék még pár évadot, de ha neadjisten nem folytatódna, legalább bepótlom az első évadokat. nekem nincs semmilyen fogalmam top/bottom játékosokról. szinte bárkiből kinéznék egy nagy mélyrepülést vagy pont az ellentétét. de hogy heidi milyen otromba ezekkel a cipőkkel ezen a képen… brrr

nicolew - 2010. 08. 27. 09:13

Nekem nagyon tetszik ez az évad, igaz már az első évad óta függő lettem :D De szerintem az összes rész fantasztikus *.* Ja és tanulok is belőle, mivel divattervező leszek :DDD

Kate - 2010. 08. 29. 22:37

nagyon bejön az új évad (nem úgy mint heidi klum új haja, de ez most mellékes) a models of the runway meg eszméletlenül hiányzik, főleg amikor ‘néha’ látom a modelleket akkor jut eszembe h de jó lenne, ha lenne az a +20 perc, amiben őket is megismerhetnénk.
elég egyértelmű volt az elején, hogy gretchen nagy kedvenc lesz/lett. annak ellenére amilyen ellenszenvesnek próbálják beállítani nekem szimpatikus. de rajta kívül én sem igazán látom, ki az aki annyira kiemelkedő lenne.
az meg egyenesen vicc, hogy már a második olyan epizód ment le amiben az nyert aki előtte hosszú percekig panaszkodott, hogy ki fog esni, vagy épp otthagyja a versenyt mert ő neki ez nem megy.
(de hogy casanova mit keres még a versenyben azt kb az első rész óta nem értem. lehet az is közrejátszik, hogy mennyire irritál a személye. kieshetne már :D)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz