login |

Pilot: Hellcats

2010. 09. 10. 00:07 - Írta: human

39 hozzászólás | kategória: 2010/11, kritika, pilot-mustra,

This gym is a no negativity zone.

Nos,emberek, úgy néz ki, elkezdődött az évad. Idén a CW próbálkozik azzal, hogy még a többiek, vetélytársak nélkül ad esélyt a sorozatainak. Az majd kiderül hogy ezzel mit értek, de a Hellcats minőségét megtudhattuk közben.

hellcats1

– That’s a joke.
– We should come up with a signal for that to avoid confusion.

Ne tévesszen meg senkit, ha esetleg elmosolyodott az idézetek bármelyikén, ez egy gyenge sorozat. Vagyis inkább úgy mondom, hogy olyan, mint a többi CW-anyag, de centire. Akinek bejött a többi tinisorozatuk, az szerintem itt sem fog unatkozni, a többieknek pedig nem érdemes bepróbálni sem, kivéve ha 20-25 közötti lányokat akarnak látni amint szurkolnak (6 perc) és el tudják viselni az üres és tét nélküli tini drámát közben (34 perc). Az biztos, hogy a sorozatokért felelősök szépen beleszóltak a készítésbe, hiszen pont az az erőltetettség érződik rajta, mint az eddigi adagjaikon.

A vicc, hogy közben valami olyasmi rebeghetett az orruk előtt, hogy “Glee Glee Glee”. Ezt úgy is ki lehet jelenteni, hogy nyilván a tinik közötti hátbaszúrkálás meg a pom-pon alapvetések is alapul szolgálnak, de a versenyre gyúrás fordulói és közben a naivitásba helyezett szellemesebb párbeszédekből egy Glee-másolat is felsejlik.

– Democracy’s a bitch.
– Apparently so are you.

hellcats2

Hopp, a történetről még nem volt szó? Elmondjam, miért? Mert ha elolvasod, akkor az első 10 részt kitalálod. Szó szerint a főbb fordulatokat. Van ez a lány, a haverjával csúfolja a pom-pon lányokat, az egyikkel össze is szólalkozik. Egészen addig nincs is baj, amíg nem kénytelen jelentkezni közéjük, mivel más ösztöndíjat nem tud szerezni a suliban. Itt gond lesz a beilleszkedéssel nyilván, meg ráhajt egy olyan pasi aki tetszik annak a lánynak, akit pont ő vált a csapatban. A felnőttek között is akad egy szerelmi háromszög természetesen, hiszen ennyi nem lenne elég. Tetézni a dolgot pedig jöhet a főhősnőnk anyja, akivel nem túl jó a viszonya, úgyhogy tipikus súrlódások lesznek közöttük. (Ásít.)

A leghülyébb húzás, ahol érezni a csatorna kezét, hogy végig üvölt a zene. Ezt úgy kell érteni, hogy az első 5 perc alatt 4 zeneszám is váltja egymást. Mire a rész végére érünk már annyi dal hangzik el, mint a Sírhant művekben 2 év alatt. És hát végig rágógumi popzene, abból is az, ami fél év múlva sem lesz már emlékezetes, szóval inkább fehér zaj-hatás. És ezt úgy mondom, hogy a jobb popzenével egyáltalán nincs bajom.

Felesleges lenne tagadnom, vigyorogtam a sorozaton, de többnyire nem ott, ahol tervezték. Például mikor a főszereplő arról beszél, hogy borzasztóan le vannak égve, muszáj bicajoznia mindenhova, mert kocsit semmiképp sem engedhetnének meg, na meg ugye ösztöndíj nélkül sem maradhatna a suliba. Eztán szépen hazamegy egy akkora lakásba, amekkorában itthon 4 egyetemista élhet közösen. Onnan lehet tudni, hogy csóró a lakás, hogy régi a tévéje, CRT, úristen. Ez attól vicces, hogy tényleg, csaj belső monológol, 2 perc múlva pedig mutatják ezt. Hogy az ideges arccal bicajozást ne is említsem, hiszen amikor azt is sokadszorra látjuk, akkor már csak vigyorogni tudunk rajta.

Most jöhetne az, hogy alakítások így meg úgy, de ezt inkább hanyagolnám. Közepes színészből is alig akad itt, nem hogy jobból. Néznivaló van, vigyorognivaló is, amikor megpróbálnak játszani, de inkább hagyjuk az egészet.

Sajnos a 3 jobb beszólásért nem éri meg 40 perceket megnézni, így én valszeg lemaradok a magam 4/10-ével. Vannak benne szép csajok, szóval könnyen elhiszem, hogy pár embernél becsusszan a guilty pleasure kategóriába. Máshova nem fér, mivel a minőség tinisorozat titulusról mindenképp lemaradt az egyenátlagossága miatt.

– Hey Bill, how about you give us the room.
– Brad, It’s my office.
– Maybe.

39 hozzászólás Ne habozz!

Katey - 2010. 09. 09. 12:18

Sztem jó ez a sorozat. nem tudom miért mondod hogy bugyuta. Végre nem egy sorozat amiben ölik az emebereket légy módjára. Remélem nem kaszálják el.
Imádom DB Woodsid-ot is, az Edző pasi is bejövőőss és Gale haroldot máralig várom. Úgyhogy 1,2,3 Hajrá Hellcats!!! XD

gareet - 2010. 09. 09. 12:27

Na, túl vagyok a piloton, szerintem jó lett elég pörgős, végig feelgood, szerethető szereplők + egy kötelező bitch. Aly Michalka miatt előre eldöntöttem, hogy nézni fogom, de még jó is lett, kiváncsian várom a folytatást.

neoprimitiv - 2010. 09. 09. 12:53

Elsőre ügyes, hogy nem a szokásos “trónodra török” felállást hozták elő, a két másodhegedűs vetélkedése hosszabb szálat hozhat. Meg persze benne van a ki-kit-támad-hátba játék is, fog még ez a hármas átrendeződni.

Nekem kicsit sok volt a bicikli, a szaladgálás, oké, hogy dinamikusak vagyunk, de lehet ezt máshogy is. Ezzel együtt nem az én sorozatom lesz, de könnyen el tudom képzelni, hogy akiknek a Glee-ben túl sok a zene, a Gossip Girl-ben pedig túl sokk a pucc, azoknak be fog jönni. Eyecandy-ben minden esetre veri azokat. :-)

Maya - 2010. 09. 09. 13:31

Nah, megvolt az első pilot erre a szezonra. Röviden a főszereplő csajszi (Aly) nagyon unszimpatikus, borzasztó rossz választás, a karaktere (Marti) is csak közepes – valamiért nagyon Flashdance utánérzésem van, már csak a hegesztőpisztoly hiányzik a kezéből :). A többiek nagyjából rendben vannak, persze ez édeskevés lesz a heti nézéshez… Eddig a legjobb karakter Savannah (pedig nem csípem Ashley Tisdale-t, de itt bejön, lehet, mert a többiek annyira gyengék???)
Amiben viszont nagyon ott lesz a sorozat az a zene, bár ezt a CW-s sorozatoknál megszokhattuk :D Kérdés, hogy elég lesz-e a berendeléshez. Ha nem javul, akkor kétlem, bár ki tudja mennyire jön be az átlagamerikainézőnek :) Tőlem még kap 2-3 részt, bár lehet, hogy nem érdemli meg.

moonlightgirl - 2010. 09. 09. 13:36

Annak ellenére, hogy eredetileg nem akartam bepróbálni, megnéztem és hát… mit ne mondjak, kellemeset csalódtam :) Szerintem Aly Michalka rendben van, mint főszereplő, Marti, a karaktere hamar megkedvelteti magát a nézővel.
A pilot pörgős, de emellett feelgood és kellemes kikapcsolódást nyújt, nekem jobban tetszett, mint a No Ordinary Family pilotja (hogy egy másik újonccal hasonlítsam össze).
Szóval, ha a többi betervezett újonc kevésbé fog tetszeni, akkor maradok :)

Scardona - 2010. 09. 09. 17:19

Megnéztem én is az első pilotot idén :DD
Kezdjük a pozitívumokkal: nekem egyértelműen a zene volt. sok-sok populáris zene (Taylor Swift, Train etc…) volt, valakinek lehet, hogy túl sok is.

Hatalmas negatívum a “dráma”, vagyis a rész végén a bárban anyucinak beáruljuk, hogy mikor lesz a selejtező, vagy mi, és ha anyuci eljön, akkor főszereplő Mártinak eszébe jut, hogy mikor atléta volt, és vm nagy verseny volt, anyu ordenárén (értsd: spiccesen) viselkedett, Mártika meg popóra esett, és innentől ő már nem is sportolt, mert nem tudta elfelejteni. Most komoly?!?! Ez a bonyodalom? ja meg,hogy a csaj próbálja kiutálni a csapatból. de azért ez nagyon semmi történet…

Viszont Lewis karaktere és játéka nekem tetszett, olyan pimaszul jópofa, meg a szőke srác is lehet, hogy érdekes lesz. A barna “rossz fiú” meg a tedd el a tollad, és legyél “bad girl” jeleneten konkrétan felröhögtem, és nem értem, hogy hogy lehet ilyen párbeszédet kitalálni.

Sztori vonalon kéne nagyon erősíteni, mert a karakterekbe van potenciál, a zene, meg a cheering is feelgood, csak szóljon legalább egy picit valamiről.

lostgab - 2010. 09. 09. 20:23

A sztori alapján nem igazán jött be, de még nem érkeztek meg a heti nézős sorozataim, bepróbáltam, és nem is volt rossz. Gázosabb dologra számítottam, a karakterek egészen elviselhetőek, bár a főszereplő kicsit egysíkú lett, Ashley Tisdale karaktere meg tisztára, mint Rachel a Glee-ben. Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni belőle, érdekes lesz a megsérült lány vs. Marti harc, de akár a néger srác és Marti régi jó haverja közti féltékenységből is lehet valami (gondolom kell egy szerelmi szál is a sztoriba). Nem igazán hetinézős, nem is lesz szerintem (már a nézettség szempontjából sem) egy hatalmas sorozat, viszont azt elérték, hogy elkezdett egy kicsit érdekelni, valószínűleg összegyűjtöm a részeket, aztán majd valamikor dara :)

ooo - 2010. 09. 10. 00:25

“Mire a rész végére érünk már annyi dal hangzik el, mint a Sírhant művekben 2 év alatt.” :DDD

Egyetértek a poszttal, mondjuk nálam egy ponttal többet ér.

De kb. ilyenre számítottam, még 1-2 részt megnézek, hátha meg tudom szeretni a szereplőket, mert eddig nem valami meggyőzőek a karakterek. Aztán majd meglátjuk…

Paya - 2010. 09. 10. 00:27

Már írtam a nézettségnél, hogy nekem valamiért bejött. Passz, lehet unatkoztam. 4/10 meg minden, amit Human írt áll nagyon is, tényleg van Glee-feeling annak a humora, nah meg Jane Lynch nélkül. És itt vérzik el a sorozat.
Komolyan, aki megmaradt, a pozitive energy girl (Ashley Tisdale), akiből lehetne jót kihozni, de már előre látszik, hogy nem fognak.
Mert lenne az egészben valami, de azt annyira klisésen csinálják meg, amennyire a Glee kikerüli.

Rá fognak menni egyébként a táncra, ez már előre érződik, kérdés, hogy meddig lehet ezt a sorozatot elvinni,

Haragszik valaki a SPOILER miatt? Nem baj, jelzem.

mert most ugye van egy nagy verseny stb, ami kábé az évad vége lesz, és ami mindennél fontosabb, mert szinte csak egy szívműtét nem múlik rajta már most is. Szóval, ha jön a többi sorozat vissza, akkor lehet nem lesz időm meg kedvem, de ez annyira együgyű -De a Gleevel ellentétben szépek a lányok!- hogy kikapcsolni az agyat még jó is lehet.

ememese - 2010. 09. 10. 00:49

Nekem elsőre bejött. Mondjuk én sztem az a kategória vagyok amit human is említett: “Akinek bejött a többi tinisorozatuk” :) Meglátjuk milyen lesz a folytatás.

Ui.: Amúgy a csajnak DVD lejátszója van nem videó magnója. ;)

human - 2010. 09. 10. 00:53

jogos, újranéztem azt a részt

Shana - 2010. 09. 10. 01:38

Huuuuhhh hát ez nagyon uncsi volt. Már a második reklám után nem is volt kedvem visszarakni a hangot a tévére…
Engem a csajok nagyon idegesítenek, lehet hogy mert csaj vagyok, de legszívesebben kikapartam volna a szemüket :D pedig még nem is csináltak semmit. De ahogy beszélnek BLÁH.
A zenék miatt még nézek pár részt, de sztem ez nem fog menni nekem.

JimmyL - 2010. 09. 10. 06:43

ez nagyjabol igy van, de annyira guilty, hgoy siman nezni fogom egy darabig :)

bpgal - 2010. 09. 10. 09:40

Én is adtam neki egy lehetőséget, és szerintem ezzel vége is. A szőke lány engem kifejezettem irritál, nagyon nem szimpatikus. Tényleg jobban el tudnám képzelni ‘bitch’-nek.

És amikor meglátja, hogy bevették a csapatba, és szaltózgat, csak nekem tűnt úgy, hogy a dublörének majdnem leesett a parókája? Párszor visszanéztem, de mindig így láttam… :)

kacsababa - 2010. 09. 10. 12:45

Megnéztem, mert még nem nagyon van más.
Jövő hetit még bepróbálom valószinüleg, mert halványan(!) benne van a guilty pleasure lehetősége. Másfél hét és tömegben jönnek a premierek, azok mellett már kétlem, hogy marad.

bognarandras - 2010. 09. 10. 15:25

Na ezt se fogom nézni.

montanosz - 2010. 09. 10. 17:24

nekem csak az jött le a pilotból hogy megértem azokat akik 300-400 év börtönt beválalnak amikor néha megerőszakolnak egy két tündi-bündi popom csajszit amerikában…
de ettől még unalmasnak találtam(((

montanosz - 2010. 09. 10. 17:25

..inkább melissa & joey))

vicvega - 2010. 09. 10. 19:57

“Megnéztem, mert még nem nagyon van más.”
szinte irigyellek azért a mondatért. az én Nagy Végtelen Daralistám (by Bruzsi)…szóval végtelen

Soma - 2010. 09. 10. 22:45

Hát ez egy gyenge volt, pedig én odáig vagyok olyan sorozatokért, mint Gossip Girl, Glee… de ez annyira semmilyen nem volt.

Pozítivum: Ashley Tisdale, akit én a pilot megnézése előtt a gyenge láncszemnek hittem.

Negatívum: Aly. Szánalmas színészi teljesítmény. Nem is tudom, h mi alapján castingolták be őt főszereplőnek???? Annyira irritált végig. Meg az az arckifejezés, amikor biciklit nyomtam ezerrel… jah, igen, 1x, 2x és még 3x-ra is elment, de amikor mégegyszer bevágták, ahogy cangázik a csajsz, ne már, ez tényleg kell.

A zene nem tűnt fel, mert anno nyáron a PLL is
sok zenével indított.

Verdikt: Instant kasza, nem kérdés. 3/10, melyből 5p Ashley és -2p Aly teljesítménye

Tyberius - 2010. 09. 10. 23:46

“Hogy az ideges arccal bicajozást ne is említsem, hiszen amikor azt is sokadszorra látjuk, akkor már csak vigyorogni tudunk rajta.”

Ettől már elsőre a falat kapartam nemhogy harmadjára, akkor már majdnem ki is kapcsoltam. Egyelőre parkolópálya (tavaly egy rész után a House s06 kapott parkolót tőlem, és aztán kasza is lett további nézés nélkül), nem is valószínű a visszatérés. Még kíváncsi leszek a LUX kezdésre, ha az se nyűgöz le (évadzáró arre következtet, hogy nem fog), akkor az is kasza és akkor előveszem a The OC-t 1×09-től, ahol abbahagytam legutóbb fél éve…

Shalafi - 2010. 09. 10. 23:51

Hát ugy voltam vele h birom a CW s sorozatokat mondom bepróba a pilotot, szerintem a szereplőkben van potenciál akár habár a beárulom anyunak eléggé hogy is mondjam klisés volt. Meg jobban ráálhatnának arra h a csaj muszájbol pompomlánykodik.
spec nekem egyik fő ok h rávettem magam Robbie Jones volt. OTH ban is imádtam a figurát amit játszott és szerintem itt is frankó lesz habár ahogy elnéztem kb eléggé hasonló.
Kicsit ráfexenek a storyra az évad második felére szerintem kaphatunk 1 jo kis sorozatot, vagy legalábbis annyit h 40 percre kis kikapcs.
Ja és reménykedem h itt sem sütik el h a csaj főszereplőbe belezúg a pasi haverja.
Mindent összevetve nekem annyi jött le, hogy erősen OTH utódszagu (ami nálam jó mert szeretem azt a sorozatot)és hogy eyecandy az van rendesen :)

Katey - 2010. 09. 11. 01:08

nem biztos hogy a hellcats pilot kritikáját neked kellett volna megírni human…

Moat nem azért,de minden tinisorozatban tipikusak a történet szálak ha már itt tartunk. az elején minden sorozat ilyen, mert valahogy be kell indítani. Van akit jobban érdekelnek ezek a témájú sorozatok, mint a sok vámpíros tucatsztorik mint a vampire diaries vagy a semmi valóság alapja össze-vissza kuszaságok lásd. lost – vagy a kiszámítható orvosos sztorik, vagy a gyilkoljuk az emebrket halomszámra agyszibbasztások.

Félre ne értsetek egyikkel sincs bajom. Ízlések és pofonok. én is sokféle sorozatot nézek.

De ezt speciel lehetne kicsit reálisabban értékelni, nem ennyir eleszólósan…

Mellesleg sztem jó kis délutáni progi lesz belőle. Szimpatikusak a szereplők, bejönnek a zenék.Sztem majd beindul. Ha hagyják neki…

Qmy - 2010. 09. 11. 18:36

Én bírom a jobb Bring it on filmeket (1. és 5. Christina Milian nyamm), tehát bepróbáltam. Hozza, amit kell, elemezni felesleges. Esetleg a zenék lehetnének picit jobbak. Nézni fogom. A sok halálkomoly szarság után kell néha ilyen is. Pleasure, guilty nélkül. És most keresek Hellcats háttérképet.

Steven Great - 2010. 09. 12. 15:42

Hmmm… ez így egynek elment most, míg nincs itt a dömping. Szóval 1-2 részt talán megnézek – elsősorban az eyecandy felhozatal miatt. Egyébként 5/10.

Mhaelt - 2010. 09. 13. 16:50

Ezt a TWoP osszeallitast lattatok? :)

HELLCATS: THE MOST RIDICULOUS THINGS ABOUT THE SHOW

moonlightgirl - 2010. 09. 16. 08:46

Megnéztem a 2. részt is, de amennyire bejött a pilot, annyira bugyutának és gyerekesnek éreztem a 2. részt, úgyhogy én itt kiszállok.

Nikki - 2010. 09. 17. 13:29

Lebeg felette a kasza…de még várok, hátha a 3ik rész hoz valami pluszt…

Paya - 2010. 09. 19. 13:54

Spoiler
1×02

Tényleg gáz volt a verseny halasztgatás, Tisdale családja természetesen bigott katolikus kellett h legyen, véletlenül se lehet “normális” meg a sok-sok már alakuló románc és a tánc a bárban a végén, mind negatívumok voltak.

Viszont a sorozatban néhol már annyira üvölt a popzene, h nem hallani a szereplőket, ugyhogy könnyebb odafigyelni arra, hogy néznek ki. A gyakorlatuk ebben a részben kifejezetten jobb lett, elhagyták ezt a freestyle-rángatózást.
Ugyanaz, mint a Nikita, 5. részig várok, meglátom mi sül ki belőle.

lostgab - 2010. 09. 19. 14:52

Nem nagyon számítottam bármiféle extra dologra a bemutatók után, és a pilot azt hozta, amit vártam az nagyjából 4/10 volt. Ez a második rész… Unalmas volt, semmi sem történt azon kívül, hogy (Twilight szindróma) kaptunk sztorikat egy anyukáról/anyukától, aki egyértelműen nem képes bármit is egyedül elintézni. Ja és részegen (bár ez nem biztos, annyira nem figyeltem) összecseszi a főbérlő autóját. Könyörgöm, mégiscsak itt van ez az egyetemista lány, akit valaki felnevelt. Az a nő aki ilyeneket csinál nem képes ilyesmire. Persze lehet, hogy ez csak az én meglátásom. Komolyan el sem tudom képzelni, hogy miről fognak szólni a következő részek. Mindenesetre még egy max 2 részt bepróbálok, de jön a dömping szóval 80%, hogy kasza lesz.
(Ja, és a végtelenül konzervatív, keresztény, de működésképtelen család meg egyszerűen béna húzás volt.)

MrSpock - 2010. 09. 22. 00:50

Sajnos én ezt pillanatnyilag elkaszáltam!
Első még tetszett,bár a szereplő csajok,nem tudom..de ez a 2.rész!:-(
Alapból bírom a cheerleaderes filmeket,a zenéket,de ez itt kevés.
Ez az anyuci szál nem jön be. Meg semmi említésre méltó nem történik. Bár lehet,hogy majd összevárok pár részt és ledarálom,de most annyi sorozat folytatódik,újak is,hogy max.uborkaszezonban lesz rá mód.

Maya - 2010. 09. 30. 19:25

Hát nem fogok sírni ha évad végén kaszát kap, már most se tenném… Szerintem ezt a részt nagyon ütősre akarták venni, de nekem nagyon nem jött be. Vajon van ennél lejjebb is?

lencsilány - 2010. 10. 03. 17:41

Jól érzem, hogy nagyon meg akarják menteni ezt a sorozatot, ezért behozták nekünk Dr. Szöszit is?

clark - 2010. 10. 14. 12:27

nem rossz sori egy rész / hét belefér,ettől sokkal rosszabbak is vannak.nekem amúgy is bejönnek a cws sorik úgy általába!

Balika88 - 2010. 10. 30. 01:25

most daráltam le 4 részt egymás után. és azt kell mondjam hogy egyáltalán nem rossz ez!:-) a zenék miatt is megéri, van benne 1-2 jófajta pörgős szám! :-) szal nálam nézős marad! :-)

Jassmin - 2010. 11. 04. 17:45

Tényleg bugyuta. Basszus, mi lett a jó tini sorikkal? Tudod,amiben éppen elég érzelgősség volt,és dráma. A mostaniak csak fárasztóak….pff…

Jassmin - 2010. 11. 04. 17:46

Amugyis csak a szöszi srácért fogom végig szenvedni.
Tyűűű, nagyon ott van…..:)

Shalafi - 2010. 11. 16. 01:21

Hát én nagyon reméltem h nem hozzák össze MArtit Dannel….sikerült elbaszniuk ezzel nekem az egész dolgot…sztem esetleg adok neki 1-2 részt de ez miatt kasza lesz…az az autós jelenet meg szörnyen klisés volt a 01×09 ben…:S

winnie - 2010. 11. 16. 01:46

de hát egyértelműnek tűnt a pilot alapján, hogy ők egymásnak vannak… gondolom egy idő után összejönnek, majd nagy szakítás, haragszomrád és a 3. évadban majd mefint.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz