login |

Hung: a második évadról

2010. 09. 18. 21:41 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Sajnos ismét azt lehet csak elmondani, hogy ilyen erősségű drámának a 20 perc bizony kevés, de nagyon. Mire beszippantana a rész hangulata, már vége is van, többnyire valami jó zenével, mert abba azért belehúztak rendesen.

hung-masodik-evad

Az a helyzet, hogy idén még jobban a főszereplő magánéletére mentek rá a készítők, nem pedig a különböző ügyfeleire. Persze azok is akadtak, de 10 részből körülbelül 4-ben. Bár az belefért így is, hogy a rendben tartott bozót mellett kiálljon a vöröshajú főszereplőnő. És hát, az a helyzet, hogy itt most bevallhatom, mivel olyan intim a hangulat, hajolj közelebb: az Anne Heche-szál halálunalmas. Semmit nem érezni abból, hogy Ray miért akar újra összejönni vele. Ahogy a “pimp” csaj bénázása is idegesítő, de az legalább érhető.

It was time to get lucky again.

A finálét nézve amúgy kicsit olyan érzésem volt, mintha valami reboot-szerű lebegne a szemük előtt. Talán jövőre jobban feelgood lesz? Vagy még ennél drámaibb? Amúgy az Entourage ugye elmegy mellőle, mekkora lenne, ha fognák magukat és 40 percessé tennék a sorozatot? Jaj már megint ez a téma. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy egy korszak végét láttuk Ray életében és így hiába nem volt olyan igazi cliffhanger, én bizony kíváncsibb lettem a folytatásra. Most akkor az jön, hogy várunk egy évet.

Az évadra 6/10-et adnék, de valahol mégis jó volt nézni, csak hát a lehúzós oldalra esik már. Amit még mindenképp el kell ismerni itt, hogy Lennie James (Jericho) behozása remek volt, még ha csak ennyi részre is.

8 hozzászólás Ne habozz!

JoHn - 2010. 09. 18. 22:04

Ó nekem nagyon tetszett továbbra is az egyik kedvenc nyári tennivalóm ezt nézegetni, és hát én pont azon gondolkodtam, hogy lehet ez így a maga enyhébb 20 percével nyer meg engem magának, mert 40-et vagy elunnék vagy túlságosan lehúzna, és nem lenne kedvem jövőhéten kattintani ? Ami nekem baromira bejön benne az ilyen kis apró rezdülések mint a fiú költői próbálkozása vagy a lány büszke dagadt protezsálása, meg a torta.

A pimp szál nagyon érdektelen, az egy nagy negatívum teljesen üres.

7/10, nézzük jövőre is.

new-york-islanders - 2010. 09. 18. 22:06

Én kaszálom, mert unalmasnak tartom.
Nem csak az Anne Heche-szálat, hanem úgy ahogy van az egészet.
Szerintem egy remek alapötletet bénáztak el a készítők, nem tudom, hogy ez az általad is emlegetett hossz problémára vezethető főleg vissza, vagy csak szimplán nem volt bennük annyi spiritusz, hogy ügyesebben sáfárkodjanak a történettel és a karakterekkel, de ez a sorozat nem igazán tart A pontból B-be, nem látom benne a megszokott HBO színvonalat.

LoGi - 2010. 09. 18. 22:42

én nekem pedig ez az 1 hbo sorozat van amit nézek (többi kimaradt, pont olyanok amiket nem fogok valami miatt bepróbálni):D amúgy csak úgy elnézegetem épphogy, korrekt a 6/10

Qmy - 2010. 09. 19. 07:52

Kasza. Ami ebben az évadban történt azt kb. 3 mondattal le lehet írni. Rohadt unalmas az egész. Ez tényleg nem HBO színvonal. Komolyan szégyellem magam, hogy néztem ezt a rakás szart.

Dream - 2010. 09. 19. 10:29

Szerintem egy jó kis feelgood dráma. Semmi több. Ezt szeretem nyáron nézni. No meg persze egy LOST-re-dara:)

minase - 2010. 09. 19. 11:29

a sorozatra már nagyon sok réteg rárakódott,ami alapvetően jó, de a 20-30 perces részeknek jobban állna, ha a bizniszre koncentrálnának.

underdog - 2010. 09. 19. 12:22

Amikor az első szezon előtt elolvastam, hogy miről is fog szólni ez a sorozat, azt gondoltam, hogy majd ilyen bohókás-bénázás lesz benne, meg néhány hatalmas – helyzetkomikumból adódó – poén.

Szerencsére nem ilyen lett. Középszerű vicces sorozattal tele van a padlás. De másik ilyen melankolikus, kicsit vicces kicsit romantikus sorozatot viszont nem tudnék mondani. Ez első szezon nem tetszett annyira, de másodikat kifejezetten jónak találtam. A zenék meg tényleg nagyon jók. 7/10

“Semmit nem érezni abból, hogy Ray miért akar újra összejönni vele.” – szerelmes és a gyermekei anyja, ez nem elég? :)

Lényeg a lényeg várom a harmadik szezont, de remélem nem húzzák el nagyon a sorozatot. Igazából 10 résszel le is lehetne zárni a dolgokat.

Réta - 2010. 12. 10. 17:14

Én az ikreket szeretem a legjobban a sorozatban. A költő csaj bénázása egyre kevésbé jön be. Az ex-feleség szál is kezd untatni. Több érdekes ügyfél kellene és az, hogy beinduljon végre az üzlet. Remélem, a házat nem szögenként építi fel, mint anno Petrocelli. Mike-nál kezdtem reménykedni, hogy fejlesztik az üzletet, mert egy prostira két strici tényleg sok, de nem így lett. A lopott kutya pedig nekem nagyon ismerős a Men in Blackből.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz