login |

Chase: Minden, amit tudni kell a sorozatról

2010. 09. 20. 23:02 - Írta: Bruzsy

5 hozzászólás | kategória: 2010/11, ajánló, kampány, video,

Jerry Bruckheimernek sürgősen feledtetnie kell a tavalyi Forgotten támogatását – nem tudom, hogy volt-e rosszabb pilot a felhozatalból. Így hát jön a szintén procedural-gyanús Chase, a téma a szövetségi rendőrbírók, akik szökött fegyenceket üldöznek.

chase01_kischase02_kis

Eddigi posztok a sorozatról:

chase03chase04_kis

A pilotot nem más rendezte, mint David “Tizenhatból tizenhat” Nutter, így tuti van benne legalább egy résznyi potenciál, a többi pedig az írókon múlik. A gárda nem épp a legbivalyosabb, a főhősnő a tavalyi hamar kasza Past Life-ból ugrott át ide, de láttunk már karón varjút, így ez nem jelent semmit.

chase05

A hétfő az elmúlt években minden volt az NBC-nek, csak sikeres nem, így nem kell túl nagy cipőt betöltenie. Ha sikerül elérnie és megtartania egy 3.0 feletti 18-49 ratinget, akkor valószínűleg kapaszkodni fognak belé, ameddig csak tudnak. De hogy ez sikerülhet-e? Az nagyon jó kérdés.

A poszter alá, a tovább mögé megint a videók kerültek, az NBC amilyen fukar volt promóképekkel, annyira ellátott bennünket néznivalóval. A promók és szereplőbemutatók között pedig egy Bruckheimer interjú is megbújt.

Chase-poster nbc

5 hozzászólás Ne habozz!

avada - 2010. 09. 20. 23:58

A rendőrbíró az tulajdonképpen minek a béna magyarítása?

Dohi - 2010. 09. 21. 00:08

marshal?

winnie - 2010. 09. 21. 00:16

“A rendőrbíró az tulajdonképpen minek a béna magyarítása?”

attól, hogy nem sokan ismerik, még nem béna, sőt. jól hangzik, szép. de ld. fent, egyszerű kitalálni. ha láttad a viharszigetet, abban leonardo dicaprio karaktere volt rendőrbíró. de azért ezt viszonylag réégóta használják.

(egyébként ezért linkeljük az adatlapot, ott human leírta, hogy szerinte me.)

atillaahun - 2010. 09. 21. 20:38

Rose Rollins miatt bepróbálom. Nem mintha annyira jó színész lenne, de baromi jól néz ki. Legalábbis az L Word-be visszatekertem egy párszor a jeleneteit :) Bár lehet itt több ruha lesz rajta :|

atillaahun - 2010. 09. 22. 12:43

Nah megnéztem. Nem kellett volna. Ez malter a texaszi szopó 5 fős kivitelben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz