login |

Raising Hope: minden, amit tudni kell a sorozatról

2010. 09. 21. 19:55 - Írta: Bruzsy

1 hozzászólás | kategória: 2010/11, ajánló, kampány, video,

A tapló sitcomok elsősorban kábelen élik aranykorukat, de nem szabad elfeledkeznünk arról a négy boldog évről, amit Greg Garcia, a My Name Is Earl kormánya mögött adott nekünk. Most visszatért, a stílus hasonlónak tűnik, és ez nagyon jó előjel.

01kis02kis03kis

Eddigi posztok a sorozatról:

04kis05kis06kis

A témában rengeteg potenciált lehet találni, ha elkerülik a kliséket. De mit ér a jó írás, ha nem találnak jó színészeket? Úgy tűnik ez sikerült, és bár nem épp a sitcom a törzsműfajuk, mégis erős a bizodalom bennük. Az biztos, hogy nem szabad a pilot után leírni, hiszen akármikor kinőheti magát.

07kis

Azt se szabad azonban elfelejteni, hogy a csatornának az Arrested Development és a Kitchen Confidential óta nem sikerült semmi maradandót letennie a műfajban, és azért öt év nagyon hosszú idő a televíziózásban. A Glee felvezetés (bár nem feltétlenül egyezik a célközönség) ezért ajándéknak tűnik a FOX új sitcomestjének, egy komolyabb nézőmegtartás pedig a jövőt jelenthetné mindkettőnek.

Raising-Hope-Fox-cast

A tovább mögé rejtve még két rövidebb promó és pár karaktervideó foglal helyet, ez alapján mindenki eldöntheti, hogy mire számítson.

1 hozzászólás Ne habozz!

Klunks - 2010. 09. 21. 20:46

Garret Dillahunt azért nagyon furcsa szitkomszerepben. Bár a Gary Unmarriedben volt egy vicces vendégszerepe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz