login |

Blue Bloods: minden, amit tudni kell a sorozatról

2010. 09. 24. 21:47 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: 2010/11, ajánló, kampány, video,

A The Sopranos két írója az év sokadik rendőrös sorozatára hajt? Lesz itt minden, járőr, nyomozó és ügyész, de a fő hangsúly a Családon van. Az ír rendőrcsaládon. Gondolom, a nyomozás mellett mélyebb drámai vizekre is eveznek majd, de arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a csavar. Mert csavar mindig van.

Eddigi posztok a sorozatról:

A sztárparádé miatt sajnálom, hogy nincs nagyon promókép elszabadulva a neten, így plakáttal kell beérnünk, plusz a tovább mögött pár előzetessel, interjúval és színfalak mögötti felvétellel. Valamint pár névvel, akik jönnek még idén a sorozatba, ha a pénteki halálzóna engedi. (A pilothoz képest is van szereplőváltozás.)

Blue Bloods-poster

10 hozzászólás Ne habozz!

Neoprimitiv - 2010. 09. 24. 22:17

Én biztosan be fogom próbálni. Kérdés persze, hogy mit fognak tudni kihozni belőle, de végül is a családon belüli törésvonalak elég jól láthatók, főleg, hogy mindezek mellett elvben és gyakorlatban is mindannyian ugyan azt az ügyet akarják szolgálni. Ez alapnak nekem érdekesebb, mint egy hagyományos “fekete bárány” felállás. Itt alapból mindenki a jó oldalon áll (most úgy látszik), mégis érdekes lesz látni, hogy kinek melyik megközelítés jön be.

A fiatal srácot nem ismerem, nem tudom, milyen lesz, pedig mivel ő lesz a “tégla”, neki elég komoly színészi feladata kell(ene) legyen. Wahlberg nem kérdés, még Carwood Lipton-ként megvett. Selleck-nek szerintem nagyon fog passzolni ez a capo di tutti capi kékben szerep. Bridget Moynahan – hát, majd meglátjuk. Eyecandy-nak príma, a Fegyvernepperben pl. tetszett, de eddig nem a gazdag színészi eszköztár jutott az eszembe róla.

Cyrax - 2010. 09. 24. 22:38

Az írók és Selleck között volt vmi balhé, asszem ki is lépett valaki, ez lehet, hogy nagyon vissza fog ütni a későbbiekben.

betonfelhő - 2010. 09. 25. 00:34

ú, ez jó lesz!

MAG_Norbert - 2010. 09. 25. 01:27

A “forradalmi pillantás 9 barát életére”-t nem véletlenül a My Generation trailer-ben mondják? :)

Neoprimitiv - 2010. 09. 25. 07:25

Cyrax: úgy emlékszem, hogy az előzetes koncepcióval szemben utólag, a szerződtetése után akarta az egyik író átírni az általa megformált karakter szerepét és inkább egy látványra, trükkökre építkező sorozatot akart csinálni, mint egy karakterközpontút. Ez nem meglepő, a CBS-nél ebben van rutin, ha lenne rá kereslet, akkor szerintem a CSI:Karakószörcsög spinoff-ot is elkészítenék.

A berendelésben viszont állítólag Selleck részvétele – nem okvetlenül a karaktere, hanem az, hogy elvállalta a szerepet és vele lehet hirdetni a show-t – volt a döntő, ez pedig őt tette az erősebb kutyává.

Thrasher - 2010. 09. 25. 08:47

Magnum, Moynahan, Sopranos írók?
akármennyire unom már ezt a témát, a nevek miatt simánjóhogy.

Leoben - 2010. 09. 25. 20:28

Tetszik ez a plakát, majd bepróbálom.

atillaahun - 2010. 09. 26. 02:00

Megnéztem így hajnalban nagyon álmosan, és a végére felébredtem. Szóval bőven jó, a sok idei újonc szemét mellett végre egy igényesen kivitelezett sorozat. Nekem nem hiányzik már annyira a sok látványos akció, főleg hogy ez a legtöbb esetben a sztori rovására megy. Inkább egy végiggondoltan megírt sorozatra vártam jó színészekkel. Eddig hozta az elvárásokat. 7,5/10

jersey - 2010. 09. 26. 02:18

Nem volt rossz, kicsit lassú folyású, de spoiler: kíváncsi leszek a Jamie szálra, gondolom majd talál ezt-azt a bátyjáról.

betonfelhő - 2010. 09. 26. 14:08

megnéztem. jó. és úgy tűnik nem lesz unalmas.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz