login |

Dancing With The Stars: kezdett a 11. évad – írta new-york-islanders

2010. 09. 27. 20:06 - Írta: vendegblogger

5 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Tizenegyedik évadjának kezdett neki a munkanélküli, unatkozó vagy egyszerűen csak karriergyilkos amerikai hírességek táncos vetélkedője és az ABC első pillantásra ígéretesnek tűnő castinggal próbált gondoskodni arról, hogy a nézettséget illetően a műsor továbbra is bezavarjon hétfői versenytársainak a kora esti műsorsávban.

David-Hasselhoff-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kisKyle-Warner-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kis

Semmi konkrét változás nem volt fedezhető az előző évadhoz képest a díszletekben (így az a vélhetően Elton John-rajongó dekoratőr, aki – többek között – a borzalmas magenta háttérvilágításért is felel, még mindig itt dolgozik), a műsorstruktúrába viszont beillesztettek egy akusztikus ill. egy kvázi rögtönző hetet. Míg előbbi sokkal meghittebb hangulatra ad majd lehetőséget, utóbbinál zene nélkül kell begyakorolni a táncrutinjukat a versenyzőknek és csak közvetlenül az adás előtt 20 perccel lesz lehetőségük összepróbálni azt egy számukra kisorsolt dallal. A tovább mögött kiderül, milyen hírességek jöttek el idén, s hogy mit produkáltak az évadnyitóban.

Elsőként a The Hills-ből megismert, sem személyiséggel, sem pedig tehetséggel nem rendelkező Audrina Patridge szállt parkettre, hogy lassú és bizonytalan mozgással vétesse észre magát Los Angeles hímjeinek azon részével, akik szeretik “szponzorálni” a hozzá hasonló nagy ígéreteket. Utána következett az NFL quarterback pályafutását idén befejező Kurt Warner, aki nem biztos, hogy itt is olyan sokra viszi, mint a profi amerikai-futballisták között, mert produkciója feleannyira sem volt impozáns, mint irányítójátéka St. Louis-ban vagy Arizonában. Harmadikként a Disney Channel ex-sztárja, a jóllakott napközisnek öltözött Kyle Massey táncolt és cáfolt rá alaposan megjelenésére, lévén az este egyik legcoolabb produkciójával rukkolt elő, még azt is megkockáztatnám, hogy instant favorittá vált, de nem tudom, hogy mérsékelt ismertsége mennyire messzire viheti egy ilyen műsorban.

Audrina-Patridge-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kisKyle-Massey-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kis

Az egykori kosárlabdázó (jelenleg önjelölt filmszínész) Rick Fox azt hozta, amit egy ilyen magasságú embertől várni lehet, a mozdulatai darabosak voltak és még a zene tempójához képest is lassúak, azonban így sem hibázott akkorát, mint az utána következő Margaret Cho. Az ázsiai felmenőkkel rendelkező komikus/színésznő (akinek egy asztalterítő ornamentikai kifinomultságát idéző tetoválásai megérdemelnének egy külön bekezdést) szeretett volna egy kis játékosságot belevinni produkciójába, csak hát az arany színű köpenyéből formázott szárnyai forgás közben rátapadtak a fejére, ő pedig pörgött tovább, mint egy szerencsekerék – így varázsolva egy egyszerű ruházati malőrjéből tánckoreográfiai katasztrófát. Utána az ex-szitkom sztár és rnb énekesnő Brandy volt soron, aki nagyon ígéretesen mozgott, persze fekete előadóművészként ez neki a vérében van.

Margaret-Cho-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kisBrandy-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kis

Sarah Palin – John McCain kampánystábja által a 2008-as amerikai elnökválasztásra megteremtett Frankeinstein szörny – gyermeke, Bristol volt az est következő fellépője, akinek ittléte nagy valószínűséggel édesanyja elképesztően ízléstelen hírnév- és pénzhajhászásának újabb eredménye. Szegényen érezhető volt, hogy bár kifelé nem ezt kommunikálja, de valószínűleg a háta közepére kívánja a műsort anyuci elnöki álmaival együtt. Nem úgy az idén 76 éves “színészlegenda” Florence Henderson, aki nemcsak a kora miatt fog sok szavazatot kapni a floridai nyugdíjas otthonokból, lelkesedéséből és vitalitásából más is tanulhatott volna. Például az a Michael Bolton, aki – az egy négyzetméterre eső színpadra felhajított nedves bugyik számában Tom Jones-szal éllovas énekesként – semmi különöset nem csinált azon kívül, hogy minden érzelem, ritmus és manír nélkül unta magát. A bugyik és a színpad visszavárják.

Bristol-Palin-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kisMichael-Bolton-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kis

A Jersey Shore-ból iderángatott Mike “The Situation” Sorrentinót nyilván nem az eszéért szeretik a családjában, táncbemutatójából mindössze annyi derült ki, hogy a felkészülési idő kényszerű lerövidülése nem tesz jót a mozgáskoordinációjának. Utána jött az a Jennifer Grey, akit a Dirty Dancing c. film óta senki sem tesz a sarokba (ahogy elnéztem a plasztikai sebészek biztosan nem), nagyon ügyesen mozgott, kérdés ebben mennyi volt az ő tánctudása és mennyi a partnere tehetsége. Az estét az a David Hasselhoff zárta, aki minden évtizedben új életet lehel hanyatló karrierjébe, annak ellenére, hogy néhányan a mai napig állítják neki karrierje nem volt, csak szerencséje. Nos, a Hoff, aki egy-egy németországi koncertjével szárnyakat képes adni a germán piacgazdaságnak itt szimplán csak borzalmasan táncolt.

Jennifer-Grey-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kisRick-Fox-Dancing-With-The-Stars-11-PHOTOS-kis

Audrina Patridge & Tony Dovolani  –  19 pont (6/7/6) Cha-Cha-Cha

Kurt Warner & Anna Trebunskaya  –  19 pont (7/5/7) Bécsi keringő

Kyle Massey & Lacey Schwimmer  –  23 pont (8/7/8) Cha-Cha-Cha

Rick Fox & Cheryl Burke  –  22 pont (8/7/7) Bécsi keringő

Margaret Cho & Louis van Amstel  –  15 pont (5/5/5) Bécsi keringő

Brandy & Maksim Chmerkovskiy  –  23 pont (7/8/8) Bécsi keringő

Bristol Palin & Mark Ballas  –  18 pont (6/6/6) Cha-Cha-Cha

Florence Henderson & Corky Ballas  –  18 pont (6/6/6) Cha-Cha-Cha

Michael Bolton & Chelsie Hightower  –  16 pont (6/5/5) Bécsi keringő

Mike Sorrentino & Karina Smirnoff  –  15 pont (5/5/5) Cha-Cha-Cha

Jennifer Grey &  Derek Hough  –  24 pont (8/8/8) Bécsi keringő

David Hasselhoff & Kym Johnson  –  15 pont (5/5/5) Cha-Cha-Cha

Ezek összességükben egy gyengén közepes premiert eredményeztek, a feszes műsoridőt a külső szemlélő számára általában a legjobb pillanatokat produkáló próbatermi jelenetek erőteljes megvágásával érték el a készítők, és egy-két produkción kívül sajnos el lehet mondani, hogy idén a táncok (celebek?) sem vitték el hátukon az évadnyitót.

A keddi kiszavazás során két unalmas Santana gitározás között David Hasselhoff teljesen megérdemelten búcsúzott elsőként a műsortól.

5 hozzászólás Ne habozz!

Noora - 2010. 09. 27. 21:52

Hoff nem kellett a Americas got Talentbe ide meg nem is volt képessége?elég gázosak ezek a sztárok számomra..

analist - 2010. 09. 27. 22:09

Bolton ügyben csak egy klasszikust idéznék: “Most legalább tudjuk, hogy olyasvalaki lopta el a Dodge-ot, aki hülye, és rémes a zenei ízlése! Várjunk csak, hol lehetett Michael Bolton ma reggel? Mindegy! Ha nem tartóztatják le amiatt, ahogy énekel, emiatt sem fogják!”

menka - 2010. 09. 27. 23:47

Soha nem láttam még egyben egy részt sem, úgyhogy nem tudom mennyire volt gyenge, de én egészen élveztem. Kurt Warnert szeretem, mondjuk táncolni tényleg nem tud.
Kyle Masseyt nem ismerem, viszont szerintem ő volt a legügyesebb.
Ami még érdekes volt, az Jennifer Grey “kiborulása”, ami nekem műbalhénak tűnt, de lehet, hogy csak én vagyok lelketlen. De nagyon jó volt ő is. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy hányszor fogják elővenni a Dirty Dancing kártyát.
A többiek tök érdektelenek voltak számomra. Azon meglepődtem, hogy Hasselhoffot kiszavazták. Ő legalább vicces volt. Simán mehetett volna Margaret Cho, vagy Sorrentino is.

Thomas - 2010. 09. 28. 10:49

Ez egy érdekes évad lesz, most nem érzem úgy az első adás után, hogy megvannak a favoritok, itt még biztos van 6-8 páros, akik simán döntősök lehetnek:))) És nem azért, mert mindenki jó volt, hanem mert nem voltak nagyon kimagasló produkciók…:)

beniko - 2010. 09. 29. 21:50

Szerintem abszolút megérdemelten esett ki elsőként Hasselhoff és SPOILER *másodikként Michael Bolton*SPOILER.

Nekem már azelőtt Jennifer Gray volt a kedvenc, hogy elkezdődött volna az első rész és igen, éppen a Dirty Dancing miatt, mert az az egyik nagy kedvencem, a Grease mellett. :))) És ugyan az első részben igen, volt kiborulás, meg Dirty Dancing emlegetése, de a hétfői második részben senki meg sem említette és ahogy kinézett és ahogyan táncolt, egy teljesen más karakterré vált, mint az első bécsi keringős, érzelmes táncban. Szóval szerintem ők végig bent lesznek. :) Legalábbis remélem.

A kis dagi Kyle pedig valóban nagy közönség kedvenc, mert jófej a gyerek és azért egészen jó a mozgása is a testsúlya ellenére. :)

Az idős hölgy előtt le a kalappal, hogy 76 évesen is így néz ki és így mozog, de kb. 1-2 hétig maradhat bent.

Margareth Cho.. hát, neki sincs nagy jövője szerintem, ahogyan Mike The Situation-nek sem. A többiek majd már az évad második felére szerintem elég sokat fognak javulni és nagyszerű táncokat fogunk látni! :)))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz