login |

Pilot: $#*! My Dad Says

2010. 09. 27. 15:15 - Írta: human

9 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

(Előzmény: winnie pilot-kritikája.) Az a helyzet, hogy hiába hitte winnie, én sem tudom jobban lehúzni. Egyszerűen nem volt benne poén, annak ellenére, hogy elvileg sitcomról beszélünk. A közönség pedig végig nevetett, de min? Biztos kaptak ingyen sült csirkét, a hobók. Ezt úgy mondom, hogy winnie-vel szemben én sokkal jobban kajálom a sitcomokat. Basszus, ezt is jobban vártam, sokkal.

shatnert

Az alapfelállással semmi gond nincs. Srác kénytelen az életre szigorral nevelő apjához visszaköltözni, miután kirúgták és elfogyott minden pénze. Van köztük egy kis súrlódás, de végül az öreg is szeretné, hogy ott maradjon, mivel egyedül érzi magát. Simán működhetne, tényleg, ha lenne poén, vagy közöttük minimálisan érezhető apa-fia kapcsolat. Ehelyett van Shatner, és a többiek közül senkire nem emlékszel.

Pedig ez a sorozat olyan szép sikertörténetnek indult. A Twitterfeedért való megkereséstől az elkészült pilot alapján a fél évados berendeléséig. Sajnos a beszólásokat nem sikerült sorozattá gyúrni, a próbálkozás közben pedig az egysorosok is kinyúltak. Na mindegy, olvassunk inkább oldwhitemant.

Durva, hogy mennyit számít a timeslot néha. Ha valahova magába teszik, akkor közel sem nyitott volna ilyen magas számokkal, és tippre gyorsan meg is halna. Kíváncsi leszek a jövő hétre, legalábbis nézettségileg. Még egyszer mondom: ezeket úgy írtam le, hogy a Two and a Half Men nevű kommersz, minden kritikus által lehúzott sitcomot imádom.

A végére csak Shatnert tudom idézni: “It’s shotgun time.” Irány az írók szobája aztán lehet rendet rakni. 2/10.

9 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2010. 09. 27. 15:36

Tévedés, a Two and a Half Men-t nem minden “kritikus” (az idézőjel nekem szól) húzza le, pl. én nem..:) igaz, még csak kapisgálom a dolgokat..:)

Dr. Atom - 2010. 09. 27. 16:19

Az egyetlen értékelhető poén a “shotgun time” volt, az viszont jó volt. :-)

Egyébként gyenge közepes.

yaze - 2010. 09. 27. 16:51

Annyira őszintén mondta pedig Shatner valami interjuban, hogy nincs neki erre szüksége, milyen sok dolga van, de annyira vicces a szkript, hogy elvállalta. Kár volt.

Kit-Kat - 2010. 09. 27. 17:05

Én a Two and a Half Men-t is utálom, de ez még azt is alulmúlta…:)

B@rt - 2010. 09. 27. 17:36

Nállam bukta és kasza. A srác tehetségtelen, Shatner jó, de kevés…

B@rt - 2010. 09. 27. 17:37

Egyetlen poén a Shatner féle, bármit képes prózává alakítani poén volt…

Neyodalka - 2010. 09. 27. 18:15

B@rt abszolut egyet értek mindenbe…..engem meg is lepett, h shatner volt a jó

Csigusz - 2010. 09. 27. 19:51

nemtudom mi van veletek, én hatalmas negatív ítéletekkel ültem le megnézni és mégis tetszett, és igenis van benne poén – mondjuk lehet az kell hozzá, hogy a saját faterünk is kicsit ilyen legyen és akkor jobban átéljük.

nem mondom, hogy hiányozna ha nem lenne, de ilyen “elmegy” darab.

khaal - 2010. 09. 29. 22:11

Shatner miatt adok neki még egy esélyt, hátha a második részre fogékonyabb leszek a poénokra, de ha az is csak pár gyenge somolygást tud kihozni belőlem akkor eggyel kevesebb lesz a heti néznivalóm.
Ez volt az első szitkom ahol néha kimondottan zavaró volt számomra a sok aláröhögés. Hozzáteszem én is el szoktam nézegetni a Two and a half mant, de ez most nagyon nem talált célba nálam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz