login |

A rajongók még nem adták fel

2010. 09. 28. 19:15 - Írta: Desmond Wallace

14 hozzászólás | kategória: magyar jelenlét, video,

Van itt nekünk egy 99%-ban kaszált sorozatunk, a Legend of the Seeker (A hős legendája). Azzal most ne foglalkozzunk, hogy a stúdió még mindig nem erősítette meg a kasza hírét. Meg azzal se törődjünk, hogy Bridget Regan valamikor nyáron még azt csiripelte a Twitterén, hogy a szerződése még mindig él. A 3. évadra persze gyakorlatilag már semmi esély sincs, de nem az a lényeg. A lényeg az, hogy a rajongók egy része még mindig kitartóan kampányol a sorozat megmentéséért. Ennek érdekében már az ötödik nemzetközi Save Our Seeker videót is elkészítették, amelyben – a harmadik után – ismét van magyar jelenlét.

Ez az egyik videó, amit mutatni szeretnék, a másik pedig a 2. évad DVD-n található extra, amelynek középpontjában a nagy kedvenc, Cara Úrnő áll. Bevallom őszintén, hogy a két videó hatására már nekem is hiányzik a Seeker. Volt abban valami jó, hogy vasárnap reggelenként nézhettük az új részeket. Mondom ezt úgy, hogy a 2. évad nagy része nekem csalódás volt. A videókat megnézhetitek a tovább után.

14 hozzászólás Ne habozz!

symor - 2010. 09. 28. 20:42

Nem hittem volna, hogy utólag mennyire fog hiányozni a kínálatból a sorozat. A pöpec kosztümök, a festői környezet és a profi filmtechnika elegyeként jelenleg nincs hasonló fantasy műsoron (a Merlinnel most ne sipákoljon senki, mert végképp nem ugyanaz).

Bridget Regan felfedezését benne, csak Yvonne Strahovskiéhoz mérhetem például.

Kár érte!

Lalee - 2010. 09. 28. 20:45

Na, így most nekem is lenne kedvem a folytatást elnézegetni…

LoGi - 2010. 09. 28. 20:49

sose érdekelt a sorozat, de már az első ilyen vidi posztnál is emeltem a kalapon a rajongók előtt :D azért összejöhetne nekik mint eddig a chucknak párszor és még talán fog is, de ritka itt a csoda :D max a negatív :D

bounty - 2010. 09. 28. 22:12

Tabrett elvonási tüneteim vannak :(

Ruann - 2010. 09. 28. 23:01

Tabrett Bethell :P Én néztem mind a két évadot, még akkor is ha egy-egy momentum, vagy rész bugyuta volt. Mert minden szereplő óriási! More Tabrett!! :)

ui: a kampány is tetszik, a csontvázruhás kiscsaj aranyos, a cicánál jót röhögtem (jó, a cica is aranyos :D ).

Hunnenkoenig - 2010. 09. 28. 23:28

Ebben mi olyan jo ebben a sorozatban?

Xena es Hercules kategoriaju Z-Movie fantasy-kat sosem birtam valahogy, igy ennek se volt soha energiam nekilatni.

Nem tudom elkepzelni mi az amiert valakinek ezt a sorozatot neznie kellene. Pedig eleg nagy fantasy rajongo vagyok…

aci01 - 2010. 09. 29. 03:48

@Hunnenkoenig de azért láttál belőle egy részt is?

Desmond Wallace - 2010. 09. 29. 06:08

Hunnenkoenig: Ha elég nagy fantasy rajongó vagy, akkor elég fura, hogy még nem próbáltad be a sorozatot. Ez nem Xena vagy Herkules.

DeadMan - 2010. 09. 29. 07:50

A 2 évad során előbukkant rengeteg tipikus hiba, ami a xéna-herkules kategóriája felé vitte, de első ránézésre tényleg nem lehet ezt mondani rá. (meg másodikra sem, hál’ istennek ennél azért magasabb a színvonal végig).

Egyébként nehéz lenne eldönteni, hogy a Seeker most akkor kapufa volt, vagy csak nem volt szerencséje. Szerintem egy kicsit mindkettő.

És igen, ez után a vidi után szerintem mindenki, aki nézte, újra kedvet kapna hozzá:)

Hojzi - 2010. 09. 29. 09:26

Mistress Denna! Valamiért piszok jó ez a latex mord-sith cucc

Hunnenkoenig - 2010. 09. 29. 18:04

Hat nem tudom… mondom trailert meg mindent lattam, de megis olyan olcso cuccnak nezett ki es idöhiany miatt nem volt kedvem beprobalni.

Mondjuk a kosztümök eleg jol neznek ki a csajokon, de valahogy megis idegenkedem töle.

Na talan majd valamikor.

Talan azert nincs kedvem mar az ilyesmihez, mert minden ilyen filmben ugyanugy nez ki minden. Mivel mar rohadt sok ilyen törtenelmi/kosztümös film forgatasan resztvettem, gondolom en mar csak az olcso kosztümöket es a gipszfalakat latom az ilyesmiben.

A gyürük ura designja nalam eleg magasra rakta a mercet. Azutan minden mas mar csak B-movie…

Nánási János - 2012. 02. 06. 20:43

Én most néztem meg zsinórban mind a 2 évadot csodálatos sorozat volt kár hogy nincs 3. évad nagyon sajnálom, nem tudom összehasonlítási más sorozattal.

Én - 2012. 06. 19. 11:20

Nekem mindig is tetszett a sorozat, most néztem meg másodszor és tényleg hiányzik a 3 évad de sajna nem sok esély van rá hogy bármikor is legyen folytatása.Hunnekoeningnek meg üzenem
sose irj kritikát olyasmiről amit nem láttál másodszor meg ha legalább 1 forgatáson részt vetél volna ahogy álitod tudnád hogy semi köze xenahoz stb messze magasabb szinvonal minden téren.Szerintem simán csak anyi fantasy cucot olvastál hogy kiestél a valoságból de ne izgulj még tudnak segiteni rajtad csak ne félj segitséget kérni :D

winnie - 2012. 06. 19. 11:24

“tudnád hogy semi köze xenahoz ”

mivel a xéna készítői készítették, a xéna forgatási helyszínén forgatták, a xénából is ismert szereplők játszottak benne, a xéna stílusában készültek a szkriptek és még a forgalmazása is a xénára hajazott (nem egy csatornán ment, hanem szindikátusi sugárzásban), ezért teljesen egyértelmű, hogy leginkább a xénára hasonlított a sorozat. a különbség annyi, hogy míg a xéna sikeres lett, majd pedig kultfavorit, a seeker nem érte meg a 3. szezonját sem.

mondjuk azt nem értem, hogy miért baj, hogy egy igazi klasszikushoz hasonlítják.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz