login |

A maradék négy pilotról

2010. 10. 03. 13:44 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra, röpke-kritika, , , ,

Hogy teljes legyen a kép. A legtöbb pilotról már írtam kritikát (itt az összes), de párról, amiről human is írt, nem fogok hosszabbat. Vagy azért, mert elmondta a lényeget és csak ismételni tudnám, vagy mert nem voltak különösebb hatással rám. Hogy árnyalja a képet, nemsokára human is előlép az árnyékból és, ha kommentben még nem mondta el a véleményét, akkor majd leírja, hogy mit gondol azon sorozatokról, melyeknek a pilotkritikáját én írtam meg.

Hawaii Five o-ban

Hawaii Five-O – 1×01 – 5/10: (human pilotkritikája) Amilyen sokat vártam ettől a remake-pilottól, akkorát koppantam. Oké, akciódús, lőnek, mint a meszes (a 2. részben is), és Scott Caan jó arc, de nem tudja ellensúlyozni azt, hogy Alex O’Lauglin mennyire melléllövés a főszerepben, hiába kedvelem őt. A pilot sztorija abszolút semmilyen volt, pedig annyira szépek a képek és jók a helyszínek… Megyek, és lelövöm magam, mert Grace Park-nak ez a negyedik sorozata, állandó szerepe az elmúlt két évben és lehet, hogy ezt sem fogom nézni.

Defenders-ban

The Defenders – 1×01 – 5/10: (human pilotkritikája) Egy jogi dráma a sok közül, semmi más. Oké, Las Vegas, oké, a két ismert színész – ezek vonzanak, ráadásul a három női mellékszereplő is jó lett (sőt, jobbak, mint a főszereplők), és voltak benne érdekes, eredeti megoldások is, de egyszerűen én nem találtam meg a pilotban azt a pluszt, ami kellene a nézéshez. A felszín alatt ez mégis csak egy krimi, amelyet a CSI showrunner-je fog felügyelni.

Undercovers-ban

Undercovers – 1×01 – 6/10: (human pilotkritikája) Hiába utaztatták a főhősöket a világkörül, nem ajzott fel, ezt alá kell írnom, de kellemes romantikus akciókomédia látszatát kelti a sorozat, amiben a tét kábé nullával egyenlő. És ez az, amiért sajnálom, hogy nem egy második Alias lesz, nem az átívelő szál miatt. Egyelőre a főszereplőkkel sem volt gondom, a mellékfigurák jópofák és még az otthoni szál sem teljesen érdektelen számomra. De, ha nem pörgetik fel magukat a folytatásban, akkor nem csak az NBC, hanem én is kaszálni fogom.

Lone Star-ban

Lone Star – 1×01 – 7/10: (human pilotkritikája) Azt hiszem nem kell ragozni, tényleg az évad egyik legjobb és legérdekesebb sorozatának ígéretét adja el nekünk a Lone Star pilotja. Annyira nem voltam elszállva tőle, hogy a “legjobb” legyen, de tényleg nagyon jó, baromi érdekes karakterdinamikákkal és egy remek főszereplővel. Igaz, a női karakterek, furcsa mód hiányoztak. (A két feleség volt egy keveset, de más…?)

12 hozzászólás Ne habozz!

shawn15 - 2010. 10. 03. 14:30

Nem rosz az Undercovers, de a pilot kicsit unalmasra sikeredet… lehet azért hogy hosszú volt, de egyszeruen voltak helyek amikor már azt mondtam, hogy mikor lesz már vége?

Ambriel - 2010. 10. 03. 14:39

Az Undercovers sosem lesz az a sorozat, amit már hajnalban megnézek, de szombat/vasárnap délutáni kikapcsolódásra tökéletes.

cyborgwings - 2010. 10. 03. 14:43

a lone start bepótoltam valamelyik nap, és engem lepett meg a legjobban, hogy tényleg annyira jól volt összerakva a pilot, mint amennyire human áradozott róla. mondjuk ha nem lett volna kasza, azért több évadon át nem néztem volna, de ezt a pár részt már csak végigülöm. (nem emlékszem, mit írtatok, leadják az elkészült epizódokat végül?)

winnie - 2010. 10. 03. 15:10

még nem mondták, hogy leadják.

symor - 2010. 10. 03. 15:37

A Hawaii Five-O véleményemmel végre nem vagyok egyedül, viszont a pilot legalább pörgött, én a második részen koppantam.

Az Undercovers résszint egy más megfogalmazás kívánna szerintem, valahogy így: a “kellemest” tegyük nyugodtan zárójelbe, a kínost biggyesszük oda és egy “kínos romantikus akciókomédia látszatát kelti” véleményt kapunk, amely nálam jobban passzol a sorozatra. Hozzáteszem, vagyok olyan mazohista, hogy belepillantottam a második részbe is, melyben a kínos jelzőt lecserélhetnénk a tömény borzalomra.

Nem téríteni akarok persze, mindenki arra pazarolja az idejét, amire szeretné, csak nekem nem jöttek be és kész.

Csigusz - 2010. 10. 03. 16:14

nemtudom miért nagy szám a H5O…
a máz alatt csak egy sima krimi/nyomozós ezis, és Grace Park meg nem üti meg az eyecandy faktort ahhoz hogy miatta nézzem.
nemtudom miért a nagy hype, meg miért kattant rá mindenki…

JimmyL - 2010. 10. 03. 16:18

na ez az…. Alex O’Lauglinrol remisztoen leugrik a szerep… Caan meglepoen jo, pedig nem annyira kedvelem.

Csigusz, te nagyon szerencses ember vagy, ha Grace Park nem eleg candy… vagy nagyon szerencsetlen, nezopont kerdese :)

greg gavin - 2010. 10. 03. 16:40

Valahol mintha azt olvastam volna a Lone starol h szombatra átpakolták a maradék részeket, de lehet h hülyeséget mondok

symor - 2010. 10. 03. 16:48

Grace Parknak a teste még meglenne hozzá, de én sem hívnám eyecandy-nek, valahogy nincs elég kisugárzása a csajnak.

A BSG-ban, ahol legalább játszatták sem éreztem különösen kiemelkedő jelenségnek, egyszerűen nem jött át semmi szexus a képernyőn, ahol hozzá hasonlóan jó alkatú lányok megjelennek elegen. Színésznőként többre tartanám, és egyértelműen jól néz ki, csak kevés az a megmagyarázhatatlan gravitáció, ami felé vonzaná a figyelmemet benne.

Ha pusztán küllemre osztjuk az eyecandy jelzőt, akkor semmi kifogásom, korrekt, csak vonzó egyéniségként kevés, inkább semmilyen.

Krissal - 2010. 10. 03. 16:55

Winnie, most pont az ellenkezőjét éreztem, mint te a Hawaii Five-O-al kapcsolatban.
Alex O’Lauglin telitalálat és Grace Park is bejött, nekem nézős, remélem sokan vannak még így, mert akkor talán nem kaszálják…én nézegetném hétről-hétre a csihi-puhit és egymás szívatását :)

Skate - 2010. 10. 03. 23:46

Hawaii Five-0 és a Defendes kapcsán pozitívabb a véleményem. Míg a Undercovers és Lone Star ítéletében egyet értek.

hussanas - 2010. 10. 04. 02:59

defenders 2. resze kifejezetten jo volt sokkal jobb mint a pilot, ugyhogy meg lehet adni neki egy eselyt

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz