login |

Második blikk: Blue Bloods + The Defenders

2010. 10. 04. 20:34 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika, ,

Blue Bloods-ban

Blue Bloods – 1×02: 6,5/10. (Pilot-kritika itt) Újabb erős rész, érdekes bűneset, még az ügyészséget is bevonták valahogyan, s a végeredmény egy valóban érdekfeszítő rendőrdráma családi szállal, amely nem a krimis csavarra van építve. A lelkesedésemet csak az veti vissza, hogy ezt még a kirúgott showrunner írta. No meg, az, hogy Tom Selleck-nek továbbra is van jelenléte, de a karaktere szakmai téren felesleges, a magánéleti szála pedig iszonyatosan érdektelen. (Utóbbit gondolom azért írták, hogy legyen értelme a karakternek.)

Verdikt: Egyelőre a nézős kategória felé tendál, majd a 4-5. rész körül döntök. De sokat segítene az, ha Selleck nem vágná amolyan semleges mosolyba a száját, hogy gödröcskék képződjenek a szélén, mert sokadjára baromi idegesítő és modoros – bár lehet, hogy mindig ezt csinálja (itt a videó: 1:41 meg 3:32). És hiába van jelenléte, ha színészileg ezt kompenzálja. (Az egész már-már Katie Holmes Dawson-ban megismert és mindenhol alkalmazott félmosolyára hasonlít.)

The Defenders-ban

The Defenders – 1×02: 5,5/10. (Pilot-kritika itt) Oké, talán egy fokkal jobb volt, mint a pilot, de ez akkor is csak egy sima ügyvédes jogi dráma, amely ugyan jópofa olykor, de egyébként a legsablonosabb fajtából való, amit a két fő karakternek kell elvinnie. Ha szereted őket, akkor nem lesz gond a jogi résszel. Ha semlegesek, akkor ásítasz.Vicces, de megint le kell írnom: mindhárom főbb női karakter (az ügyvédalkalmazott, a recepciós és a vendégszereplő ügyészcsaj) érdekesebb, mint a főszereplők – Belushi és O’Connell figurája egy-, maximum kétpoénos, ezért hiába élvezetes a két színész játéka.

Verdikt: Kap egy 3. részt, de kötve hiszem, hogy lecövekelnék mellette. Akkor már inkább a The Good Wife. Ugyanolyan. Főleg, hogy az 1×02-ben egyik esetnek sem volt köze Vegas-hoz. (Most komolyan? Egy vétlen vagy vétkes gázolás és egy megbánt lopás?)

5 hozzászólás Ne habozz!

Cyrax - 2010. 10. 04. 21:40

Teljesen azt hittem, a 2. részt már az új showrunner írta és ezért volt benne a magánéleti szál. Ezek szerint akkor ennél sokkal több lesz? Nem kéne… :-( Selleck ennyire nem bírta elviselni, hogy nem ő a főszereplő? Remélem nem fogja kinyírni a show-t…

Skate - 2010. 10. 05. 00:28

Blue Boobs bepróbálásra vár, írtak alapján megkapja a 3 rész esélyt.
Defenders erősen nézős nálam, közbe nyáron megnéztem a Good Wife-t is, de a kibontott szál nem tetszett, az még lóg a levegőben, hogy vele mi lesz.

zehy - 2010. 10. 05. 00:42

Többek közt pont Vegas miatt nézném, de a két főszereplő sem rossz és az ügyvédes téma is bejön, de valóban, akkor már inkább a GW, az nagyon jó. Meglátjuk, pár részre még biztos maradok.

giornalista - 2010. 10. 05. 08:17

Good Wife nálam nézős, zseniális a női főszereplő benne, és tetszenek az ügyek is.

ddubsoldier - 2010. 10. 15. 15:45

A Blue Bloods 3. része is beváltotta a hozzá fűzött reményeket! Donnie Wahlberg most is – mint mindig :) – nagyon jól játszik… És holnap reggel már itt is a 4. rész!!!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz