login |

Második blikk: The Whole Truth + Detroit 1-8-7

2010. 10. 04. 18:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kritika, ,

The Whole Truth-ban

The Whole Truth – 1×02: 6/10. (Pilot-kritika itt) Közel sem volt annyira sodró és pergő, mint a pilot, de semmi gond nem volt vele, bár nem tudtam arra gondolni, hogy az eset nem különösen izgalmas. Szokatlan volt ugyan, de most fura volt arra koncentrálnom, hogy nem az kell, hogy érdekeljen, hogy bűnös-e szerintem a lány vagy sem, hanem az, hogy melyik oldal érvel jobban. Ezzel viszont csak az a gond, hogy az írók természetesen mindkét oldal érvelését korrektre, nagyjából fifiti-fifitire írják meg – így senki nem érvel jobban.

Verdikt: Simán nézős, míg nem kaszálják. Egyelőre, ha újonc jogi sorozatok, akkor The Whole Truth, még akkor is, ha az ügyészi stábban a fekete ügyvéd (aki anno a Justice-ban jó arc volt) teljesen érdektelen.

Detroit 187-ban

Detroit 1-8-7 – 1×02: 6,5/10. (Pilot-kritika itt) Mekkora javulás! A szememben legalábbis. Ismét apró szokatlanságokra gyúrtak rá a készítők, de valahogy az 1×02 sokkal dinamikusabb lett, mint a pilot. Szinte még élvezetes is. Pedig a felállás ugyanaz, két ügy, abszolút különállóak, tehát olyan, mintha két miniepizódot látnánk – ez sajnos a mai nyomozós sorozatok átka. Mi lesz, ha mindhárom nyomozóduó teljes lesz? Verdikt: Kíváncsian várom a 3. részt, talán még lehet a sorozatból valami.

3 hozzászólás Ne habozz!

Lui - 2010. 10. 04. 22:07

Amúgy volt már pilot/epizód ami csont nélkül bejött winnie ?

9 újoncot csekkoltam eddig, de egyiket sem tudnám lehúzni a fenébe (max a Nikitát de már az is javult egy icipicit).
Itt most vagy az én ízlésem túl igénytelen, vagy mákom van és amiket bepróbáltam, be is jöttek.
Vagy tényleg ennyire gány az idei szezon? :D
Vagy Te a hozzá(bb)értő szemmel nézed és a hibákat keresed, a melléhúzásokat, a béna cgi-ket, a rossz színészi játékokat – ezáltal nem tudsz kikapcsolni és “agyatlanul” szórakozni?

Nem mondom h mind a 9 simán van 9 vagy 10/10, de azért nem is ennyire rosszak mint amit itt lehet 90%-ukról olvasni.

“Detroit 1-8-7 : Mekkora javulás” a pilothoz képest? Akkor én egyenesen imádni fogom, mert a 3ik legjobb pilot _szerintem_ eddig idén. :)

Jó tudom, ahány ember annyi ízlés, de akkoris :D fura

sorry 4 off

winnie - 2010. 10. 04. 22:15

sosem keresem a hibákat, de ha írnom kell róla, akkor visszagondolok, hogy mi volt a hiba és leírom. az agyatlan szórakozás ígérete nekem mindig megvan, aztán kérdés, hogy mi lesz belőle.

és az, hogy rosszek lennének? az idei pilot pontszámok: 5, 6, 7, 6, 7, 3, 6, 2.5, 8, 4, 7, 3, 4.5, 6, 7, 4.5, 4, 6, 3, 6.5 – azért nem szörnyű ez, tuti jobb az átlag a közepesnél:)

(a pilotmustrákra keresve visszakeresheted a csont nélkül bejött pilotokat. arra emlékszem, hogy a pushing daisies 9.25/10 lett, nem kapta meg ugyan a 10-et, de ez nem meglepő, mármint a magas pont, hiszen azt human is 9/10-re hozta.)

Skate - 2010. 10. 05. 00:25

Whole Truth-nál nálam már a pilotba kiütközöttek a fent írtak, Detroit 187-et meg nem volt időm még bepróbálni, de egyre nagyobb kedvet adsz hozzá winnie.:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz