login |

Pilotmaradék – part 1

2010. 10. 07. 14:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: pilot-mustra, röpke-kritika, , , , , ,

Hogy majdnem teljes legyen a kép még én is írok röviden azokról a pilotokról, melyeknél külön posztig már nem jutottam el, és winnie írt róluk.

Mike and Molly – 5/10 (winnie pilotkritikája): ez a tipikusan közepes sitcom, legalábbis a pilot alapján. Nem tud a guilty kategóriába esni, de az igazán jók közé sem képes felküzdeni magát.

The Whole Truth – 5/10 (winnie pilotkritikája): hopp, valakinek nagyon tetszett a Justice koncepciója, hogy az ügy döntése után meg is mutatják a döntés helyességét. Helyesen döntöttek az esküdtek? Nyilván lesz olyan, ahol nem fognak. Előtte pedig nem annyira tipikus jogi sorozat, hiszen mind a vád mind a védelem folyamatát látjuk, amint küzdenek, hogy számukra fontos dolgok figyelembe legyenek véve a tárgyalások, a rosszak pedig kimaradjanak. Méghozzá egyik oldal sem hülye. Valahol pont itt vérzik el, senkiért nem lehet izgulni. Nem érdekel minket az áldozat, a bizonyítékok és tanúk alapján pedig mindig valahol 50% körül álltak az esélyek.

Detroit 1-8-7 – értékelhetetlen (winnie pilotkritikája) : Úgy a 20. percnél adtam fel. A Southland után kicsit sem tűnt érdekesnek, még ha most nem sima zsaruk, hanem nyomozók mellett ülünk. Bár igazából ott is követtünk nyomozókat. A 20 perc alatt végig azt éreztem, hogy ez nekem nem kell, van bőven más. Kicsit csömöröm van a stílustól most, szóval lehet télen vagy jövő nyáron kap még esélyt.

Chase – 4/10 (winnie pilotkritikája): Bár az első részt végignéztem, de a másodikra már semmiképp sem maradok. Számomra egy hatalmas írói baromság volt benne (kommentekben említettem itt), ami ha a pilotban benne maradt, akkor mit várhatunk később? Főleg, hogy erős hangulat vagy nyerő karakter nem akadt, aki visszahúzzon mégis.

Amiket nem néztem meg:
Law & Order: Los Angeles, mert LO nem érdekel. My Generation, mert winnie nagyon rosszakat írt róla és már cancel is, ez kimarad azt hiszem örökre.

2 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2010. 10. 07. 15:09

“Kicsit csömöröm van a stílustól most, szóval lehet télen vagy jövő nyáron kap még esélyt, hiszen… ” lemaradt valami,nem lett befejezve a mondat :)

Nekem meg épp azért jött be the whole truth, mert mindkét fél egész jó és egálban vannak, mert szerintem az sem jó ha az egyik félsík hülye.

Boston Legal-ban legtöbbször eltaláltam, hogy ki fog nyerni éppen azért mert a másik nagyon gyengén érvelt, legalábbis szerintem.

Chase-t én is dobtam a pilotután, my generation a sok negatív vélemény miatt shift-delete áldozat lett :D

human - 2010. 10. 07. 15:46

de nem az a baj, hogy agyban egál és mindkettő jól érvel (írtam h nem hülyék), hanem hogy bizonyítékban és tanúkban, tehát mindenben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz