login |

Hírkedd

2010. 10. 12. 10:59 - Írta: winnie

40 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Hohhó. A rabokról és marsallokról szóló A&E-s Breakout Kings készítői a sorozatukba pakolnák T-Bag karakterét. A Fox stúdió már áldását adta a crossoverre, most már csak Robert Knepper-rel kell pacsizni.
 • Szerdán 100. Hell’s Kitchen-epizód lesz.
 • Matt Damon is benne lesz az élő 30 Rock-epizódban.
 • Jim Beaver (Bobby) elmondta, hogy a 4., a 6. és a 11. Supernatural-epizódban lesz benne. Meg persze elvileg később is.
 • Az új Castle-regény a hetedik helyen debütált a New York Times bestseller listáján. Az előző is 200 ezer példányban kelt el.
 • A FOX berendelt 6 részt a tervezett Napoleon Dynamite animációs sorozatból, és 7 részt az Allen Gregory-ból. Az előbbi a hasoncímű film alapján készülne (itthon: Nevetséges Napóleon), utóbbi pedig egy ünnepelt 7 éves gyerekről, aki átlagos iskolába kezd járni.
 • Jé, Stefani Germanotta, mai nevén Lady Gaga 15 évesen a The Sopranos – 3×09-ben. Videó.
 • Ken Jenkins lesz Courteney Cox apja a Cougar Town-ban.
 • J-Woww vendégszerepelni fog az eheti TNA Impact-ben.
 • Vendégszereplők: Harold Perrineau – The Whole Truth, Ryan Devlin – Brothers & Sisters, Jim Beaver – Love Bites
 • Az HBO Too Big To Fail címmel készít tévéfilmet a Wall Street-ről, a nagy pénzügyi összeomlásról. Főbb szerepekben: Paul Giamatti, William Hurt, Tony Shalhoub, Cynthia Nixon, Ed Asner, James Woods, Kathy Baker és Billy Crudup. Rendező: Curtis Hanson.
 • 2010-ben és 2011-ben az ABC le fog adni két Prep & Landing különkiadás filmet.
 • A TLC október 28-án pakolta adásba a Police Women of Dallas-t.
 • A TV2 átpakolta péntekre a Megasztárt, így 20.40-től kábé éjfélig lehet élvezni azt. Vicces, hogy pont azután tették, hogy a szombati X-Faktort rekordkevesen nézték és a Megasztár megverte azt, még a párhuzamos időszakban is olykor. Ergó: pá pénteki sorozatok és lehet, hogy pá Hawaii Five-0 premier is. A lépés gyáva, lehet, hogy logikus, de nem ez az út az RTL megveréséig. Lehet, hogy kényszer szülte persze, de ha ilyen lesz a jövő, akkor az szomorú. Kíváncsi leszek a nézettségre.
 • Interjú: Al Jean (A The Simpsons showunner-je) – többek között a Banksy-főcímről, ami durvább volt, de vágtak belőle.

40 hozzászólás Ne habozz!

vape - 2010. 10. 12. 11:02

A Megasztár átpakolása azért már elég rég körvonalazódott, nem hiszem, hogy gyáva lépés, inkább próbáltak a legjobban kijönni belőle. Nagy ötlet egyébként: pénteken az emberek kiszavazzák magukat, szombaton pedig csak végignézik az X-faktort. Lehet, hogy arra is játszottak, hogy az emberek pénteken megnézik a tehetség/termékkutatót, szombaton meg inkább valami filmet néznek.

Bár, most lett volna izgalmas: két tehetségkutató élőben. Lehet, hogy így már elverte volna a Megasztár az X-faktort…

yano - 2010. 10. 12. 11:07

winnie tudsz linkelni grafikonos nezettseget szombatrok ? (hun)

tenorx - 2010. 10. 12. 11:11

Hmm Tony Shalhoub, James Woods? Nem lesz rossz ez az HBOs film!

A Megasztár pakolás meg várható volt.

Flanker - 2010. 10. 12. 11:12

“Ken Jenkins lesz Courteney Cox apja a Cougar Town-ban”
Ez kemény lesz mint a vídia…:)
A Megasztáros lépés érthető (és gyáva), tény hogy sok mindent megpróbáltak. A kommunikálása/felvezetése a mai sajtónyilatkozattal az élen szánalmas és persze ismét hülyének nézik a saját nézőiket, amihez külön gratulálok..

Timi - 2010. 10. 12. 11:15

“Hohhó. A rabokról és marsallokról szóló A&E-s Breakout Kings készítői a sorozatukba pakolnák T-Bag karakterét. A Fox stúdió már áldását adta a crossoverre, most már csak Robert Knepper-rel kell pacsizni.”

Hmm ez igazán érdekes lesz. :D

Nikolka - 2010. 10. 12. 11:29

T-Bag.Ez de jól hangzik.Számomra a PB-ben voltak a legfantasztikusabb karakterek(és az őket alakító színészek),akikkel bármit elnéztem volna még pár évadig.
Így,hogy a Megat átrakták,és X vége után nem tudok odakapcsolni,külön tuti nem nézem,mert van más,amit nézzek.Szóval nekem Mega ennyi volt.

Pesszimista Pista - 2010. 10. 12. 11:39

A magyar “médiumok” ugyanarról a hírcsapról dolgoznak? Ez a Lady Gaga a Maffiózókban elég unalmas már…

Cadaver!! - 2010. 10. 12. 11:40

“Jé, Stefani Germanotta, mai nevén Lady Gaga 15 évesen a The Sopranos – 3×09-ben.”
Sajnálom szegény srácokat, brutálisan szétvághatta a lábukat az üveg. :( Vagy 2 másodperc alatt mindegyikük cipőt húzott, miután bezúzták a trófea gyűjtemény üvegét? :D

winnie - 2010. 10. 12. 11:48

“A magyar “médiumok” ugyanarról a hírcsapról dolgoznak? Ez a Lady Gaga a Maffiózókban elég unalmas már…”

ha van egy hír, akkor azt sokan átveszik, így nem kell ugyanarról dolgozni. elég egyről.

robi110 - 2010. 10. 12. 12:00

Már kezdtem megijedni, hogy mi lesz akkor a Hősökkel, hisz akkor megint pakolják az időpontot… Aztán elborzadtam, amint megláttam a hajnal 3 órás kezdés.. na jó. Viszont a többi sorit is sajnálom, főleg a férjem védelmében-t, ha csúszik.

Scardona - 2010. 10. 12. 12:11

Mega vs X: én örülök neki. Nekem csak az nem tetszik, h Friderikusz műkampányára, és a nézők akaratára hivatkoznak.
Kérem ez egy több milliós ktgvetésű produkció, nyilván nem akarják, h szombat este fele olyan nézettsége legyen, mint a másiknak (és azért az X élő adásával ez most tuti bekövetkezne). Ellenben péntekre pakolva, azért még jócskán lehet reklámbevételt realizálni. Nyilván a kereskedelmi célcsoportból kevesebben nézik majd, de valószínű ezt azért beleszámították.
És az is lehet, hogy idővel megcsömörlenek a nézők ettől a sok “tehetségtől”. Vacsoracsata és hal a tortán egymás után is sok volt még az elhivatott nézőknek is, akik mind2-t szerették.
A sorozatokért meg tényleg kár. Amúgy tényleg nem ez a módja a konkurencia megverésének, de a rugalmasság, és az, hogy megpróbálnak tanulni a hiábáikból vezethet erre az útra.
Mondjuk az a véleményem, hogy pénzt pénzzel lehet keresni, és ha a tv2 többet költene a műsoraira, hogy professzionálisabbak legyenek, akkor eladhatóbbá is válnának.

CyClotroniC - 2010. 10. 12. 12:17

Holnap International Suit-Up Day!

CyClotroniC - 2010. 10. 12. 12:24

vape: Szerintem nem verte volna, az egyetlen bukta annak köszönhető talán, hogy ez volt az első olyan X-Faktor, ami sokkal személyesebb, visszafogottabb volt, az első ahol nem színpadon kellett bizonyítani. Ez a fajta privátabb hangulat lehet, hogy nem jön úgy be itthon az átlagnézőnek, bár asszem a briteknél is ez a legkevésbé nézettebb, pedig fura, mert az egyik legjobb része a Mentorok Háza szerintem.

Illetve nem tudom, hogy mennyi forog vissza TV-adókhoz a sztárcsinálásból, gondolok itt azokra is, akiket a magyar popipar csak úgy felkap a live-mezőnyből, mert nyilván az sem mindegy nekik, hogy az X-Faktorból vagy a Megasztárból veti-e meg több ember a lábát a magyar zeneiparban. Mert ha eltolódik most nagyon az egyensúly a végére, hogy honnan visznek el több embert, akkor értelemszerűen később ez befolyásolja azt is, hogy melyikre jelentkeznek majd inkább az emberek, ha egyáltalán a gyengébbik adás megél még egy szezont.

laciszabi - 2010. 10. 12. 13:22

Várható volt az áttétel,de én vasárnapra tettem volna,hogy ne kavarja fel pénteki műsorrendet.

JimmyL - 2010. 10. 12. 13:34

By the way… miert nem ez az ut?
miert kell szembe menni hasonlo musorokkal?
vannak orszagok, ahol ezt egyenesen tiltja a felugyelet.

Nekem mondjuk mindegy. Eloben nem tvzek evek ota, mindkettot neten nezem kesobb. Tolem ott adjak, ahol akarjak…

winnie - 2010. 10. 12. 13:34

“A Megasztár átpakolása azért már elég rég körvonalazódott, nem hiszem, hogy gyáva lépés,”

ezzel annyit érnek el, hogy több évre eldöntik az x – mega verseny eredményét. elmenekülnek, és felkínálják az rtlnek a terepet. tipikus rövidtávú döntés, amit olyan húz meg, aki tudja, hogy 2 év múlva már nem lesz a csatornánál. most némi pozitív hatása lesz, de hosszú távon menthetetlenül negatív a hozama. sok más gáz is van az ilyen váltásban, persze. előny is.

Flanker - 2010. 10. 12. 13:36

@laciszabi: Az nem nyert, mert ott is fog menni X-Faktor, ahogy a múlt héten is.

winnie - 2010. 10. 12. 13:37

“miert kell szembe menni hasonlo musorokkal?
vannak orszagok, ahol ezt egyenesen tiltja a felugyelet.”

nem lenne túl izgalmas az amerikai sorozatkínálat, ha napi 3 sorozat lenne, mert nem lenne szabad egy időben adni kettőt.

adott egy nagy produkció (nevezzük megasztárnak), amit az rtl tavaly megpróübált legyőzni ezzel, azzal. nem sikerült. rájöttek, hogy a tv2 tavalyi egyetlen nagy sikerét csak egy módon győzhetik le. a saját verziójukkal. megcsinálták, nyertek, ismét ők vannak nyeregben.

ha valamit csak hasonlóval lehet legyőzni, hasonlót kell csinálni. és nem mellesleg, a mega legyőzése mellett, egy új brandet is befuttattak.

Flanker - 2010. 10. 12. 13:37

JimmyL: “vannak orszagok, ahol ezt egyenesen tiltja a felugyelet.”
Tudnál erre példát mondani?

winnie - 2010. 10. 12. 13:38

arra kíváncsi lennék, hogy a tv2, ha szombaton hagyné a műsort, mekkora nagyságrendet bukna. remélem többet, mint amennyit az rtl fizetett a licencért.

mindegy, jövőre várjuk a tv2-től a hungary’s got talent című tehetségkutatót.

FeGa - 2010. 10. 12. 13:43

“mindegy, jövőre várjuk a tv2-től a hungary’s got talent című tehetségkutatót.”
kérlek ne. inkább vegyék meg a táncos licenszet, vagy csinálják meg Csányival a celebes Apprentice-ot, csak a talent ne.

laciszabi - 2010. 10. 12. 13:58

ahogy winnie mondta,ez egy megoldás csak éppenséggel hosszútávon nem kifizetődő
én azért lehet h megvártam volna mit hoz az első x-faktor élő döntője

vape - 2010. 10. 12. 15:13

A tv2 azért egy valamit elért, nézőket állított maga mellé, és szerintem ebből a helyzetből a legjobbat hozták ki – mondom én, akinek mindig az RTL Klub volt közelebb a szívéhez -. Az előre már borítékolható döntésnek csinált egy kis médiacirkuszt.

Fridi élő adásban (spontán :D) mozgalmat hirdetett, amire kapott X levelet – mondjuk azért a nyilatkozatain látszott, hogy nem nagyon ért az egészhez, mert minek 3 rendszergazda vagy mennyit mondott az egyik riportban, meg hogy lefagyott a rendszere vagy mi… -.
Nyilvánvaló volt, hogy Bochkor nem véletlenül ült a zsűri mögött, a feldobott labdát Magyarország (egyik) leghallgatottabb/legnépszerűbb reggeli műsorában kivesézték, ahol Fridit telefonvonalban volt, és ahol – a műsor és az origo alapján – növelte a népszerűségét.

Ami engem nagyon meglepett az Kolosi Péternek a Bumerángban tanúsított pökhendisége. Viszont ettől a fajta magatartástól – nézettségi adat a fontos, a néző meg nem – felfordult a gyomrom. Nagyon biztosnak érzi magát a nyeregben, csak nehogy a fagyi visszanyaljon…

Desmond Wallace - 2010. 10. 12. 15:58

Ma, 18:05 Greek 1×09 – Innentől kezdve már új részek jönnek a Viasaton.

kotkot - 2010. 10. 12. 17:03

Remek, NCIS:LA valamikor lesz adva?

Norbi - 2010. 10. 12. 17:25

isteneem… azért rakta át a megát a tv2 mert alacsonyabb volt a nézettsége és hátha így több lesz… és ‘spontán’-ról meg a véleményem h miért pont az X-Faktor vége után 5-10perccel mondta ezt?… nekem ez a véleményem

winnie - 2010. 10. 12. 17:37

“azért rakta át a megát a tv2 mert alacsonyabb volt a nézettsége és hátha így több lesz… é”

nem ezért rakta át.

Norbi - 2010. 10. 12. 17:44

véleményem szerint meg igen… nem vallják be de szerintme igen :D

Réta - 2010. 10. 12. 18:10

Végre egy értelmes döntés a TV2 részéről. Személy szerint egyik tehetségkutatót se nézem, de ha érdekelne a műfaj, dühítene, ha egy időben adnák ezeket.

Pesszimista Pista - 2010. 10. 12. 18:29

“Végre egy értelmes döntés a TV2 részéről. Személy szerint egyik tehetségkutatót se nézem, de ha érdekelne a műfaj, dühítene, ha egy időben adnák ezeket.”

Imádom az ilyen kommenteket. Tuti, hogy még a Győzikét is nézted…

Samott - 2010. 10. 12. 18:33

“Ami engem nagyon meglepett az Kolosi Péternek a Bumerángban tanúsított pökhendisége. Viszont ettől a fajta magatartástól – nézettségi adat a fontos, a néző meg nem – felfordult a gyomrom.”

En szeretem a Bumerangot, de az a musorszam gusztustalanul megrendezett, alakerdezos volt. Kolosi se azt mondta, amit te a “szajaba adsz”… azt mondta: nekik a nezo a fontos, ennek a meresere egyetlen adat letezik ez a nezettseg, az alapjan meg csak azt mondhatja, hogy a nezok az X-faktort valasztottak. A Friderikusz hadovalt ossze vissza, hogy neha az erosebb is engedhetne, ezzel azt sugalta, hogy az X-nek kellene koltoznie (ami nonszensz). Senki nem javitotta ki, vagy tette helyre (pedig illet volna). Csak sirankoztak, hogy szegeny megasztar. Kolosi meg udvarias is volt mert azt kellett volna mondania hogy a tv2 belugye, hogy hova teszik a bukott musorat.

vape - 2010. 10. 12. 19:06

Samott: előfordulhat, hogy megrendezett volt a Bumerángos műsorszám.

A tv2 ott rontotta el, hogy belekeverte a buliba az RTL Klubot, el kellett volna intézni házon belül, és ezt kellett volna jól lekommunikálni a nézőkkel.

Dehogy adok én bármit is a programigazgató szájába, ez a Bumerángban hangzott el, mármint az egyik hallgató írta, hogy “szarba se veszi a nézőket”.

Mivel amúgy egyik kereskedelmi csatornát sem nézem huzamosabb ideig (így az sem zavar, ha fizetős lesz mindkettő, mivel akkor sem nézem majd őket), és én már tudom melyik tehetségtermékkutatót nézem, így nagyon nem érdekel ez az egész csörte.

A nézettségi listáknak/teszteknek pedig meg már régen nem hiszek.

Binky - 2010. 10. 12. 19:22

Na most már biztosra vehetjük, h Fridi vergődése előre megbeszélt, lezsírozott tevékenység volt. Mint átlagnézők szerintem üdvözölhetjük a hírt, mert így mind2 műsort, a Megasztárt és az X-faktort is meg tudjuk nézni.

Hajrá T-atyó avagy T-áska! :D ( aki feliratosan nézte a prison break-et tudja mire gondolok. :)

Samott - 2010. 10. 12. 19:43

“Dehogy adok én bármit is a programigazgató szájába, ez a Bumerángban hangzott el, mármint az egyik hallgató írta, hogy “szarba se veszi a nézőket”.” – akkor most a Kolosi mondta, vagy egy hallgato? Mert eredetileg ugy irtad, hogy a Kolosi viselkedett gyomorforgatoan, most meg azt irod, hogy csak egy hallgato velekedett igy. Nem mindegy. (meg ugye az se, hogy melyik sms-t olvassak fel)

Abban igazad van, es en se ertem, hogy miert kevertek bele ebbe az ugye az rtl-t.

vape - 2010. 10. 12. 20:04

Samott: a viselkedése az nagyon pökhendi volt, a hallgató csak szavakba foglalta ezt.

jaande - 2010. 10. 12. 20:05

Én szombaton – ha otthon voltam – a mega-t néztem. /ha épp nem, akkor felvettem/. Muszáj volt lépni a tv2-nek és tényleg ez volt a legjobb. Egyébként meg nem mondanám rá, hogy bukott műsor, mert pont épp most nőtt valamelyest a nézettsége, és a saját átlagukhoz képest sem volt rossz.

winnie - 2010. 10. 12. 20:27

“Na most már biztosra vehetjük, h Fridi vergődése előre megbeszélt, lezsírozott tevékenység volt. ”

ha valamit, akkor ezt biztosra veheted, hogy nem volt lebeszélt. mit kellene ilyesmin lebeszélni? és miért vehetnénk biztosra?

Ben - 2010. 10. 12. 20:36

Facebook-effect… Most pl. reflexből lájkoltam volna winnie összes kommentjét…XD Teljesen egyetértek vele. A TV2 ezzel a legutolsó még vmit is érő brand-jét hivatalosan is elpuskázta… Szerintem még legalább a most szombatot megvárhatták volna, hogy kiderüljön mire számíthattak volna az elkövetkező hetekben, mind nézettség, mind sms-szavazatok száma alapján és utána, ha még mindig szükséges, megléphették volna az átpakolást… Annyi különbséggel, hogy azt mondták volna, azért nem ezen a héten rakták át péntekre, mert egy ekkora stábbal dolgozó műsor átszervezése több időt vett igénybe… Ezt már régebben is megírtam, ha elpakolják akkor a Legendának az 5. szériával harangoztak…

Dr. Chopping Block - 2010. 10. 12. 20:48

“A csatorna a legutóbbi Megasztár adás befejezéséig beérkező minden egyes sms után, 50 forintot ajánlott fel a károk enyhítésére. A nézők szavazataiból 2.827.350 forint gyűlt össze, melyet a TV2 a Magyar Kármentő Alap számlaszámára utal át.”

magyarul összesen 60.000 sms sem érkezett lényegében (ha tényleg becsületesen “lejattolták” az 50ft-ot)
ha a 250ft-ot mind megkapná a tv2 sms-ként, az akkor is csak 15 milliós bevétel hetente, de ennek lehet csak 3/4-ede az övék
ami sztem aprópénz a költségekhez képest

viszont 12 versenyző kapott cirka 60000 voksot, így átlagosan csak 5000-et kap 1 versenyző, a jobbak többet, így van aki csak 1-2000-et talán

Samott - 2010. 10. 12. 21:14

vape: szerintem nem volt “pokhendi”, egyszeruen csak probalt kimert maradni egy ellenseges kornyezetben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz