login |

Második blikk: Lone Star + My Generation

2010. 10. 16. 18:46 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: kritika, ,

Lone-Star-ban

Lone Star – 1×02: 7/10. (Pilot-kritika itt) Megvallom, hogy eleinte nem éreztem olyan erősnek a folytatást, de valahogy sikerült úgy kavarniuk, alakítaniuk az eseményeket, hogy teljesen elringattak és már néztem volna a folytatást is. Szolid szappan, átverős mommentumok, remek zene, jó színészek, mi kell még? Verdikt: Nézős. Lett volna, ha nem kaszálják. De, ha leadják valamikor a maradék pár részt, tuti ott leszek.

My Generation-ban

My Generation – 1×02: 3/10. (Pilot-kritika itt) Az 1×02 átgondoltabb volt, mint a pilot, elég érzelmes is, s szépen vezették fel a zárást is. De annyi mindent akartak mondani, mutatni, s már nem csak 2000 és 2010 között ugráltak, hanem a 90-es évekbe is, hogy az egésznek felsorolás jellege lett és a jeleneteknek semmi súlya nem volt. A karakterek érdektelensége miatt, meg az egész untatott, de ez a pilot hibája. Verdikt: Kasza. Nálam is.

1 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2010. 10. 16. 23:20

Lone Star pilot után szomorúan konstatáltam, ha nem kaszálta volna a Fox, mindig nézném.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz