login |

A Call Me Fitz eleje

2010. 11. 18. 22:42 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, kritika, pilot-mustra,

Tipikusan az a helyzet áll fenn a Call Me Fitz-nél, amikor rossz irányba haladnak a készítők. Ha ez csak sima pilotkritika lenne, akkor éltethetném a sorozatot, mivel a kezdőrész az egyik legjobb amit mostanában lehetett látni. Aztán folytatták.

fitz

Elegem van már abból, hogy mindig a jó irányba fejlődnek a karakterek. Itt is egy 10 perc alatt megkedvelhető gecit látunk, akinek feltűnik a lelkiismerete, hogy szép lassan jó útra terelje: leszoktassa a piálásról, az egyéjszakás kalandokról. Szinte tökéletes Californication pótlékként indul a Fitz, eleinte olyan beszólások vannak benne, hogy nem szabad kaja közben nézni, a második rész vége felé viszont csak nézel, hogy mi van.

A történet szerint egy használtautó kereskedő mindennapjait követhetjük. A nők imádják őt, ezért is megy neki a biznisz, de egy szép nap átlépi azt a határt, amit nem lett volna szabad, ezért megjelenik a lelkiismerete. Szó szerint. Aztán küzdenek. Főleg közöttük van a konfliktus, hiszen a csávó mindenhol igyekszik keresztbe tenni Fitz régi és bevált romboló szokásainak.

Ezek mellett tipikusan az a helyzet, hogy kivitelezésben valószínűleg kevesebb pénzből, de ez a kanadai sorozat sem marad le amerikai társaitól. Ehhez hozzá lehet venni, hogy a főszerepben Jason Priestley (Tru Calling, Love Monkey) konkrétan remekel.

A pilot 8/10 volt, a második rész 6/10 mondjuk. Adok a harmadik résznek még esélyt, nem azért, csak a listán lejjebb csúszott most picit a sorozat.

4 hozzászólás Ne habozz!

cyborgwings - 2010. 11. 18. 23:45

nah, priestley miatt ezt én is megnézem magamnak.

ekoz - 2010. 11. 19. 01:25

ez elég jól hangzik. plána ha Californication utód, akkor nézni kéne

MrBlowfish - 2010. 11. 19. 09:04

“Elegem van már abból, hogy mindig a jó irányba fejlődnek a karakterek.”

Dettó. Ha egy “csibész” karakter rossz irányba fejlődik, az két dolog miatt van. Gonosz karakter lesz belőle, és meghal, vagy rock bottom után jó lesz. Unalmas…

Klunks - 2010. 11. 19. 14:48

Nálam is ugyanez volt, az első két rész után még nem volt kedvem folytatni. Legalább kapott főcímet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz