login |

Hírszombat

2010. 11. 20. 11:01 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Való Világ 4
 • A Cartoon Network elkaszálta az Unnatural History-t. Azt hiszem, ideje lenne írnom a csatorna első élőszereplős sorozatáról.
 • A FOX nagy műsorpakolászását mindenki olvashatta éjszaka, a szerdai és csütörtöki sorozatok kemény vetélytársat kapnak, a Fringe pedig ment péntekre.
 • A FOX megerősítette, hogy nem rendelik be a Running Wilde első évad maradék 9 részét. Kaszáról azonban korai lenne beszélni.
 • A FOX hivatalosan is berendelte a Breaking In című szitkomot 7 részre, április kezdéssel. Főszereplők: Christian Slater, Odette Yustman, Bret Harrison, Trevor Moore, Alphonso McAuley. Munkahelyi komédia lesz egy biztonsági cégről, fura fazonokkal.
 • A Glee szereplőgárdája nyáron európi koncerteket is fog adni. 06.22 Manchester, 06.25-26 London, 07.02-03 Dublin. Manapság, a pár ezres repülőjegyek világában ezek mindenkinek elérhetőek. (Persze ma még inkább 20 ezer egy nyári jegy Angliába, de lesz olcsóbb is.) Jegyeket itt lehet venni 11.26-tól, aki AmEx-tulajdonos az már 11.22-től is vehet.
 • Első kép a gyurmaanimált Community-epizódból.
 • Ahogy nézem a The Big Bang Theory-ben kicsit alázták a David Letterman-féle top10-et. Erre Letterman is reagált. Vagy nem. Videó a TBBT-részlettel.
 • Az ABC-féle Charlie’s Angels remake pilotja Miami-ban forogna jövő év elején és a sorozat is ott készülne, ha berendelik. HA berendelik?
 • A Syfy 3 reality-je folytatását, következő évadját rendelte be: Hollywood Treasure, Fact or Faked: Paranormal Files, Ghost Hunters International.
 • A Weezer fel fog tűnni a Hard Times of RJ Berger 2. szezonjában.
 • Vendégszereplők: James Van Der Beek – Franklin & Bash, Claudia Black – 90210 (több részben)
 • A Dancing With The Stars készítői a Bristol Palin-jelenség miatt lehet, hogy átalakítják a kiszavazás rendszerét, kicsit nagyobb hatalmat adva a zsűritagoknak.
 • A Food Network elkaszálta az Ace of Cakes-t, az utolsó évad januárban kezdődik.
 • Interjú: Tanner Foust (az amerikai Top Gear egyik műsorvezetője), Jennifer Morrison (Zoey – How I Met Your Mother)

25 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2010. 11. 20. 11:12

Sheldon-nak igaza van Letterman-nal kapcsolatban.

shawn15 - 2010. 11. 20. 11:14

“Ahogy nézem a The Big Bang Theory-ben kicsit alázták a David Letterman-féle top10-et. Erre Letterman is reagált.”

Az a jelenet nem volt a srozatban, kulon Lettermannek volt leforgatva…

winnie - 2010. 11. 20. 11:34

“Az a jelenet nem volt a srozatban, kulon Lettermannek volt leforgatva…”

??? nem is lehetett a sorozatba, hiszen letterman nem élőben megy, hogy reagálni tudjon arra, ami 20.00-tól volt.

ancsie18 - 2010. 11. 20. 11:42

Januártól Londonba költözök, úgyhogy alap, hogy nyáron ott leszek! :D

blade78 - 2010. 11. 20. 11:56

“Hard Times of RJ Berger” Számomra érthetetlen hogy miért nem törölték még a sorit… Nem egy nagy “Was ist Das”.
Mai magyar premier: Való Világ 4
Ez minősítése hogy (szerintem) manipulálják a nézettségi adatokat hogy egy ilyen műsort fenntartsanak.

Miranda - 2010. 11. 20. 12:03

jéézusom o.O ma lesz a Való Világ 4… pff kíváncsi leszek a nézettségre -.-

winnie - 2010. 11. 20. 12:04

“Ez minősítése hogy (szerintem) manipulálják a nézettségi adatokat hogy egy ilyen műsort fenntartsanak.”

??? kvázi ez az egy műsor van, amiről még jóval nagyobb nézettséget is el lehetne simán képzelni, mint ami anno volt. nagyon kevés műsorformátum van, amivel biztosra lehet menni itthon, de ezzel igen. más kérdés, hogy még így sem biztosított a siker, de elméletben simán levezethető. (ennél biztosabb siker csak a celebes együttlakás lenne)

jaku - 2010. 11. 20. 12:18

Eleg baj az, hogy egy ilyen minosegu musorral, mint a vv, biztosra lehet menni… remelem elbukik, bar ha a monika show eletkepes volt evekig, akkor sajnos ez is az lehet..

winnie - 2010. 11. 20. 12:33

“Eleg baj az, hogy egy ilyen minosegu musorral, mint a vv, biztosra lehet ”

?? még nem is láttad, hogy milyen lesz a minősége. nyilván lehet jó napi reality-t készíteni, meg rosszat – mint jó sorozatot és rosszat, jó déluténi talkshow-t és rosszat. az előző évad ennyire rossz minőségű lett volna, csalódást okozott?

(teljesen felesleges fennakadni műsorokon, vagy azon, hogy más mit néz. igazából csak annak a szomorúságát tudom megérteni, aki mindenképpen akarja nézni az rtl klubot este hétkor minden hétköznap és nem szereti a vv-t. akinek nem vágya az rtl-nézés, az örülhet is, hogy nem kell 7 és 8 között a tévé előtt ülnie. egyébként nem hiszem, hogy a épp nekünk kéne a társadalom pulzusán tartanunk a kezünket. mármint nekünk, az egyes embernek.)

F.Schleck - 2010. 11. 20. 12:41

A Communitynél csak én érzek cápát ezzel a résszel kapcsolatban?

blade78 - 2010. 11. 20. 12:46

winnie mi jót akarunk az embereknek… csak nem figyelnek rám :D

jaku - 2010. 11. 20. 13:10

winnie: sajnos az elmult evek magyar musorai bebizonyitottak, hogy itthon nincs szukseg minosegi musorkeszitesre, mert a minosegtelen is sikeres (pl gyozike). Akkor miert csinalnanak minosegi musort tobb penzert?
Sajnos nekem ezeket pedig latnom, vagy hallanom kell, akaratom ellenere, mert lakotarsam vagy ismerosok amikor itt vannak nezik.
En spec tevet nem neztem 6 eve (ez alatt azt ertem, hogy nem ultem le megnezni egy musort se), nem is tervezem, de mivel a nappaliban van, ezert behallatszik. Sajnos elszomorito, az amit hallok vagy amit neha latok (reszleteket).

cyborgwings - 2010. 11. 20. 14:13

“egyébként nem hiszem, hogy a épp nekünk kéne a társadalom pulzusán tartanunk a kezünket. mármint nekünk, az egyes embernek.”

ne haragudj, de akkor mégis kinek kellene?

shawn15 - 2010. 11. 20. 14:16

“nem is lehetett a sorozatba, hiszen letterman nem élőben megy, hogy reagálni tudjon arra, ami 20.00-tól volt.”

Nem is úgy értettem, de te úgy írtad, mint ha azt hinnéd, hogy az egy komoly sorozatbeli jelenet volt (min1 mikori epizód) és Letterman reagált rá…

winnie - 2010. 11. 20. 14:27

“ne haragudj, de akkor mégis kinek kellene?

annak, aki messiáskomplexusban szenved. vagy arra célzol hogy én lennék az az ember, akinek biztosítania kellene a magyar emberek lelki üdvét? azt fel sem tételezem, hogy magadra gondolsz, hogy neked kéne:) vagy egy harmadik kommentelő lenne az alkalmas a feladatra?

nekem spec. bőven elég a saját kis mikrokörnyezetem, azok, akiket ismerek. juli néni ceglédről, vagy a vecsési horváth-család nem az én asztalom. illetve nem érzem az én asztalomnak. (nem tudom, de ilyenkor sok emberből előtör az, hogy a saját preferenciáit rá akarja kényszeríteni másokra, hogy valamit, ami szerinte nem jó, az más szerint se legyen jó. pedig rengeteg olyan dolog van más területen (könyv, zene, étel, hobbi, bármi), amiket más tartana nem jónak. és gondolom ekkor az előbb a tévéműsorral kapcsolatosan saját akaratot másokra kényszerítőt sem érintené jól, ha egy random idegen beszólna neki, mondjuk azért, mert “sorozatokat néz, ami alantas műfaj, meg egyébként is”.

winnie - 2010. 11. 20. 14:29

“Nem is úgy értettem, de te úgy írtad, mint ha azt hinnéd, hogy az egy komoly sorozatbeli jelenet volt (min1 mikori epizód) és Letterman reagált rá…”

persze, mert letterman is ezt mondja. nem szabad mindent szó szerint értelmezni.

cyborgwings - 2010. 11. 20. 16:14

de igen, magamra gondolok meg rád. meg minden egyes emberre. mert azért az gondolom, nyilvánvaló, hogy az *egyes emberek* tudnak összefogni egy-egy ügy érdekében, legyen az pl. a győzike show megszüntetése, a vörösiszappal kapcsolatos segítség, vagy tök mindegy, akármi. ki lehet vonni magunkat alóla, hogy hát úgysem rajtam múlik, mit számít az, de az a büdös nagy helyzet, hogy igenis az egyes embereken múlik. de valahogy furcsállnám, ha ezt neked kellene magyarázni.
én meg aztán baromira nem akarok rákényszeríteni senkire semmit, nem tudom, láttál-e tőlem itt valaha ilyet (és máshol sem csinálom). ha valakinek az a jó, hogy napi szinten mossák az agyát, engem nem zavar, de el is kerülöm messzire az illetőt, ha egy mód van rá.

winnie - 2010. 11. 20. 16:27

“de igen, magamra gondolok meg rád. meg minden egyes emberre. ”

én direkt az egyes embert írom. abból sosem származik semmi jó, ha egy kisebb vagy nagyobb csoport összefog és másokra próbálja erőltetni akaratát, el akarja érni, hogy “mások” azt tegyék, amit ők mondanak, ne pedig azt, amit ők akarnak. erre van is egy csúnyább szó.

Miranda - 2010. 11. 20. 16:28

én már csak abban reménykedek, hogy lesz a Való Világban valami olyan amiért az ORTT majd felfüggeszti egy darabig… mást nem nagyon lehet remélni, na meg hogy kevesen nézik… de az utolsó feltételezés már megbukott… ki vannak éhezve az emberek már erre is…

Savanah - 2010. 11. 20. 17:31

Már ez mennyire európai koncertek, ha GB-ben maradnaak?? Inkább GB koncertek, úgyis elég különcök :)

Bambusznád - 2010. 11. 20. 18:25

Savanah – én is pont erre gondoltam :D

De azért jó lenne elmenni, mégis csak elérhetőbb, mint az amerikai helyszínek.

Yummy - 2010. 11. 20. 19:18

Oké, hogy csak Angliába meg Írországba mennek, de nem hiszem hogy nehezebb lenne oda eljutni, mint bármelyik európai országba. (jó persze kocsival is lehet menni, de repülővel szerintem nem nagyon számít) Magyarország meg alapból az esélytelenek nyugalmával indult mikor eldöntötték hol is lesz koncert, szóval kb. mindegy:D
Egyébként most 9-10ezer forint körül már lehet repcsijegyet venni, ami elég korrekt.
Glee jegyár pedig £45 és £55 között fog mozogni.

cyborgwings - 2010. 11. 20. 20:15

hát nem tudom, winnie, szerintem attól, hogy összefognak páran (vagy sokan) még nem feltétlenül ráerőltetésről van szó. nem véletlenül hoztam föl egy katasztrófával kapcsolatos segítséget a győzike mellé példának.
értem én, hogy vannak, akik szeretik a való világot meg a mónika show-t stb., és isten ments, hogy elvegyem a szórakozásukat, csak hát nekem bizony vannak igen naiv és rendkívül utópisztikus elképzeléseim a világról meg a kultúráról és a közszórakoztatás (van ilyen szó?) milyenségéről. persze te is a minőségről írsz, szóval vágom, hogy nem feltétlenül beszélünk homlokegyenest ellentétes dolgokról, csak ugyebár mindenki másként látja a világot, és nekem bizony nem kifejezetten fér bele a minőség kategóriába sehogysem a reality műfaja, főleg (vagy inkább elsősorban) nem a mai magyar kercsatornák kínálatában.
egyébként a big brothert pl. néztem annak idején, és mondjuk afféle guilty pleasure-ként elmegy az én szememben is az ilyesmi, csak véleményem szerint nem árt egy olyan hozzáállás a témához, ami – és sajnos most gusztustalan módon ítélkezni fogok – a célközönség nagy részének nem a sajátja. tudod, az agymosás… de ennél jobban már tényleg nem akarok belemenni, csak egy kicsit szerettem volna megvilágítani a nézőpontomat a témában. elfogadom a te álláspontodat is, nincs ezzel gond szerintem. csak azért nem véletlen, hogy cirka két éve egyedül a formaegyre kapcsolom be a tévét, s eljutottam odáig, hogy már a showder klubot sem “élőben” nézem. és ahogy körülnézek erre-arra, neten, környezetemben, egyre többen vannak így ezzel.

na mindegy. oldalakon át lehetne erről vitát folytatni (a szó nemes értelmében, natürlich), de reményeim szerint értjük egymást. :)

ancsie18 - 2010. 11. 20. 20:24

Én tuti megyek, ha gondoljátok majd tudosítok! :)

winnie - 2010. 11. 20. 23:57

“hát nem tudom, winnie, szerintem attól, hogy összefognak páran (vagy sokan) még nem feltétlenül ráerőltetésről van szó. nem véletlenül hoztam föl egy katasztrófával kapcsolatos segítséget a győzike mellé példának.”

értem, mire gondolsz, de más a két dolog. amint valami szubjektív keröl a középpontban, mint az ízlés, olyasmi, amit nem lehet mérni, akkor onnantól kezdve el van veszve az ügy szerintem. ld. az ízlésrendőrég gumibottal megy téríteni,

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz