login |

Rules of Engagement: megártott a jóból?

2010. 12. 17. 16:51 - Írta: human

15 hozzászólás | kategória: kritika,

Minden sorozat minősége hullámzik, vannak mélypontok, de az azért elég durva, hogy amint 22 részre növelték 13-ról a Rules of Engagement berendelését, azonnal esett a poénmennyiség.

rulesoffff

Vagy csak én vagyok úgy vele, hogy már nem ez a legjobb komédia hétfőről? Mondjuk maga a nap is gyengébb mostanában, bár még mindig messze van egy Shit My Dad Says piloti mélységtől a Rules, de közel sem nevetek rajta annyit mostanában. Tényleg megártott a 22 részes berendelés, beleszürkült a sorozat?

Úgy próbálták meg viccesebbé tenni idén a sorozatot, hogy Russellt leküldték szép lassan Adam szintjére, most már két szellemi fogyatékos van a sorozatban. Mindezt azért, hogy a friss asszisztens karakterét megerősítsék, még nagyobb legyen a szakadék a feltörekvő okos és a vezető pozicíóba tolt anyukakicsifia között. És zavar. Pedig még el is akarták venni Russell pénzét.

Russellben az is zavar, hogy látszólag mindenki utálja, de mégis rengeteget vannak vele. Ha jól emlékszem Adam miatt van a társaságban, de pont vele nem írják közös, baráti jelenetbe. Sokkal inkább a “vadidegen” Jeffékkel, ha épp nem a saját 4 perces sztorivonalával foglalkozik, mert annyira szét van széledve a baráti társaság.

Egyszerűen gyengült az általános minőség, úgy tűnik a 13 résznyi poént széthúzták 22-re, így a heti adagokba kevesebb jut. Eddig egy emlékezetes rész volt az évadban, a próbabábus foci. A természetfilmes vonallal szinte zseniális lett. Biztos azt gyúrták a komédia Emmy-re, mintha lenne esélyük.

15 hozzászólás Ne habozz!

gobi - 2010. 12. 17. 17:12

engem nagyon zavar hogy Adamet tényleg egy idióta szintjére húzták le, pedig nem így indult a sorozatban – ha valaki ennyire hülye, akkor nincs olyan barátnője mint amilyet a sorozatban kapott – nincs.

egyébként meg go Winterburn!!!

CyClotroniC - 2010. 12. 17. 17:20

Egyetértek, a mennyiséget tényleg nagyon kevés sorozat bírja el, és többnyire a 6/13 epizódos évadokban (ha már megszerettem a sorozatot), nagyon nehéz csalódni, ellenben a 22-eseknél mindig vannak olyan szakaszok, amikor eléggé húzom a számat.

Gyike - 2010. 12. 17. 17:20

sajnos egyet kell értenem,nekem darában ment le az első 4 évad,most hetiben nézem az ötödiket és tényleg úgy tűnik,hogy ez a 22 rész kifogott rajtuk..egyébként meg szerintem ettől függetlenül is a legjobb még hétfőn,mert hogy nem a HIMYM a legjobb,az is biztos..

egyébként lehet tudni,h a Jennifert alakító színésznő miért hiányzik mostanában néha-néha,vagy egyáltalán szerepel kevesebbet?

Zsu - 2010. 12. 17. 17:46

személy szerint, még mindig szívesen ülök le a sorozathoz, és élvezem, sokszor hangosan nevetek rajta,de tény, h nem olyan, mint régen. Sajnos sok mindenben egyet kell értenem. :(
ezt a totális lebutítását Adamnek meg nem értem.. Olyan néha a menyasszonya vele, mint valami anyuka. és a karakater meg mindig olyan idegesítő.
és valóban Russel is egyre butább (üvegcsörömpölés)

Hor1 - 2010. 12. 17. 18:32

Szerintem is gyengébb, de így is a legjobb hétfőről, simán.

Eddy21 - 2010. 12. 17. 19:15

Gyengébb gyengébb de azért még nézhető, ellentétben a Communityvel, ami tavaly a kedvencem volt, most pedig elkaszáltam. Ott nem az egyik karakteren hajtottak végre lobotómiát, hanem a sorozat teljes írói gárdáján.

Tacsi - 2010. 12. 17. 19:17

Kinda’ Did! De azért így is szeretem.

Cyrax - 2010. 12. 17. 20:35

Gyike: ezt én is szeretném tudni, hogy miért hiányzik ennyit, 12-ből asszem 3 részben nem szerepelt és az utóbbi kettőben is alig volt. Talán csak az az oka, hogy teljes évadra nem tudnak neki kitalálni minden részre valamit?

Egyébként én is egyetértek a kritikával, ráadásul nekem a 4. lett hétfőnként, mert a Mike & Molly is jobban bejön már.

szendroib - 2010. 12. 18. 04:18

Jelenleg csak becsületből nézem a sorozatot, ez az egész évad nagyon langyos volt eddig, Adam már az előző évadokban is túl idióta volt nekem (ezt hangoztattam is többször:) ), de most már sokszor a csajozós törpe is idióta szintre csökken (amikor egyedül maradt az irodában, és az egészet hazavágta??), az indiai srácnak nem értettem minek kellett szerelmi szálat adni, vagy miért kell minden részben próbálkoznia keménykedni a bárban? Szóval jelenleg csak abban bízok, hogy valami csoda történik, de mivel az első 2 évad annyira tetszett, még mindig nem akarom elkaszálni a sorozatot. Jah amúgy Jeff és Audrey azért még hozzák a színvonalat nálam, ha ők nem lennének, már rég nem nézném.

MicaHiro - 2010. 12. 18. 09:12

Legyen ellenvélemény is: úgy látom egyedül vagyok vele, de szerintem jobb lett, mint régen, persze nem ugyanolyan (valóban hülyébb Russel és Adam), de ez nem baj. Timmy karaktere megfelelően felfrissítette a sorozatot, nekem bejön a színész játéka és a karakter is, valamint úgy látom, a készítók észrevették hogy az Adam-féle párkapcsolati szál nemnagyon működik, és vissza is vettek belőle helyesen. Szóval én azt mondom pozitív irányba változott, örülök, hogy meglépték ezeket, 7/10 minimum, a próbabábus rész pedig valóban zseniális.

GTSylar - 2010. 12. 18. 16:55

Szvsz egyértelműen javuló tendenciát mutat a sorozat kb. a 3. évadtól egyfolytában.

kiwagyok - 2010. 12. 18. 17:24

Én is ellenvéleményezek. Bár bevallom levagyok maradva néhány résszel. de szerintem még mindig jó ez a sorozat. Én ont azt találom viccesnek, hogy egy öregedő idióta törpe, hogy tud ennyi nőt felszedni.:-) Viszont Jeff és Audrey továbbra is a legjobb a sorozatban.
És bár nem teljesen tartozik ide, de azok közül a sorozatok közül, amiket én nézek, ehhez készül a legjobb magyar felirat. Ughogy aki nem teljesen perfekt angolból (hozzám hasonlóan) annak is ajánlom bátran.

Zirowe - 2010. 12. 19. 03:23

Én csak örülni tudok annak, hogy Adam és Jen egyre kevesebbet szerepel és inkább Jeffék kerülnek az előtérbe.
Jeff minden idők legnagyobb arca, és az ő karaktere egyáltalán nem gyengült, hanem inkább erősödött, akár az egész sorozatot is el tudnák Audreval vinni.

Adam lesüllyesztése tényleg nem jó, de legalább aig van a képernyőn..

Szerintem azért elég jó maradt a sorozat, eddig ez az évad bejött nagyon:)

Bellagio - 2010. 12. 20. 09:17

Amikor Jeff elveszi Audrey kajajat az epizod elejen a dinerben, az hatalmas :)

Daneee - 2011. 01. 05. 16:07

Nem tudom hova írjam… Anno volt egy RoE szinkronos bejegyzés, hát azóta se let jobb…

s04.e10, egyik kedvenc részem, ezért kíváncsiságból megnéztem szinkronnal.

Fank free = Ingyen fánk (WTF!?)
A 6 hours 6 hónapnak fordították…

Meg volt egy csomó hiba még… Ha elkezdeném nézni az elejétől, szerintem részeznként lenne 5 nagy hiba. Nem tudom ki a fordító, de mintha szótárral dolgozna… S nem tudná kezelni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz