login |

Pilot: Perfect Couples

2011. 01. 22. 17:31 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Végre(?) leadták. Az NBC imád kavarni, már most összezavartak mindenkit. Pár hete leadtak egy random részt a sorozatból, erről írt winnie, most pedig a tényleges pilotot, erről írok én. Párkapcsolati vígjáték a besorolás és Olivia Munn elfoglalja az egész ágyat benne. Igen, főbb szerepet kapott egy sorozatban a G4-ról érkező geek csaj.

pcpc

A sorozat alapfelállása, hogy van három pár. Mind másfajta kapcsolat dinamikában leledzik, ebből adódik a poénok nagyobb része. Ami biztos, hogy nem lesz keresztbe kavarás, eléggé betonba vésett kapcsolatok ezek. Eltűnni sem fog senki, hiszen életre szóló barátság és családi kapcsolat gyúrja hatossá a háromszor kettőt.

Marad poénforrásnak a közöttük levő különbségek sokasága. Ezt rögtön az első 3 percben érzékeltetik is. Az egyik “mindent megbeszél, de nem változtatnak semmin” helyen van, a másik az “utállak-imádlak, középút egy percre sincs” csikicsukit tolja, a harmadik talán a legközelebb van a normálishoz, bár kommunikációban ők nem az igaziak. Így természetesen amikor ezeket összeeresztik, abból mindig káosz születik.

Minden közös jelenetük remek volt, komolyan. Nem azt mondom, hogy zseniálisan, de elég korrekten volt megírva a közös veszekedések adok-kapokja, ahogy mindenki keresztbe beszél. Sajnos amint külön váltak, eltűntek a poénok és jött a lelkizés.

Ami hihetetlen, hogy mennyire a Better With You-ra hajaz az egész. Elég csak megnézni bármelyik rész cold openjét, főcím előtti részét. Mind a Betterben, mind pedig a Perfectben azzal kezdenek, hogy van egy tipikus élethelyzet, és bemutatják, hogy a 3-3 pár mennyire másképp reagál erre. Mert ez poén. Szinte centire ugyanaz, kisérteties. Pedig egyszerre lettek berendelve anno.

Tipikusan annak a sorozatnak tűnik, ami Angliában, évi 6 részre gyúrva remek lenne. Mivel midseason, így idén még ha véletlen siker lenne, sem fogják kiégetni, majd ősztől. A pilot 5/10 volt. Kibírnám nélküle, de még kap pár esélyt, mert annyira nem volt tipikus mint a Retired, azonan valami még hiányzik. Egyelőre a főszereplők miatt maradok, hiszen az itteni országos jóbarátok eddig minden sitcomjukban jók voltak, na meg a Munn lányka színésztehetsége érdekesen karótnyelt egyelőre, a Daily Show-ban jobban virított, látni kell, hova viszi.

3 hozzászólás Ne habozz!

ldavid - 2011. 01. 22. 18:27

a decemberi rész nekem valahogy jobban bejött mint ez.
pár részig még maradok, Munn érdekel engem is :)

Shawn - 2011. 01. 22. 20:44

Ki vette észre hogy “Grandview”-ban forgatnak? :)

avada - 2011. 01. 22. 23:30

Csak én érzem úgy hogy a lecserélt fickó sokkal jobb volt mint amelyiket behozták helyette. Engem valahogy igencsak irritál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz