login |

Bleep/Shit My Dad Says: vége az 1. évadnak

2011. 02. 20. 21:38 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: 2010/11 finálék, kritika,

És vajon mi lesz a sorozat sorsa? A jövő héten sok minden eldől, mert jön csütörtökre a Rules of Engagement, én meg elkezdtem rettegni, mert ha berendelik a folytatást, akkor lehet, hogy el kell kezdenem nézni Riki Lindhome miatt, aki akár állandó karakter is lehet. (Tudjátok, a Glee-s videókipből a szőke csaj, aki nem Heather Morris. Persze neki készül az HBO-s sorozata, szóval.)

Shit My Dad Says - 1x18-a

Maga a rész kap egy szokásos 3/10-et, ami nem jelent semmit, hiszen engem nyilván híresen hidegen hagy a Shit My Dad Says és az 1×18 elején bemutatott “előző részekből” válogatás az ütősnek tartott poénokkal nem is bizonyította be azt, hogy helytelen döntés lett volna részemről a korai kasza. És a kezdés sem, ahol megint minden mondat után röhögött a közönség, ha kellett, ha nem. (A folytatásban pedig ismét csak jött az idegesítő túljátszottság és Shatner részéről a poénok teátrális előadása sokszor kiabálva.)

Kelsey Grammer volt felesége, Camille is vendégszerepelt. 02.10-én váltak el.

Kelsey Grammer volt felesége, Camille is vendégszerepelt. 02.10-én váltak el.

Ettől még el kell ismernem, hogy a finálé azért tartalmazott jobbféle poénokat (Twitter-re való egysorosokat), azonban az eddig látott kevés epizód mintha valami falat alakított volna ki köztem és a sorozat között (köszönhetően az irritáló karaktereknek?), még a mosolygás is elmaradt, nemhogy a térdem röhécselve történő csapkodása. Amit azonban mindenképp az SMDS-évadzáró javára kell írnom, az a sztori érdekes irányba történő kanyarítása, és a jókora cliffhanger-rel ellátott zárás. Jöhet a reboot.

Shit My Dad Says - 1x18-b

Addig is, míg nem dől el, hogy lesz-e folytatás (jelenleg az SMDS a CBS legkevésbé nézett szitkomja 18-49-ben), itt van az eredeti Shit My Dad Says Twitter, el lehet olvasni, hogy hány tweet került át a sorozatba. Azért havi egy megnyilvánulás is jelzi, hogy nem a mennyiség számít. (Összesen 137 tweet van és 2 milliónál is több követő.)

16 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2011. 02. 20. 22:00

Eszméletlenül szar volt. Ne terelj :D
Shatner volt még az, aki úgy ahogy. De a többi szörnyű. A fia szörnyű. A házaspár még annál is inkább szarabb. Az ő száluk a szarnál is szarabb volt. Még ez a szőke csaj sem volt egy igazi bombázó (legalább az lett volna :D). Ez a twitteres facebookos, megyek likeolos dolog… úúú… trendik vagyunk, 2011… szörnyű.
Én már vagy a 8. rész körül elkaszáltam, csak annyira unatkoztam, hogy belenéztem ebbe a részbe. Nem tudtam, hogy finálé.

1/10

kotkot - 2011. 02. 20. 22:33

Én öt részt adtam neki, de nem. És nem. És nem. Nulla minőség.
Amikor megláttam, hogy Tim Bagley (Monkban Harold Kranshow :D)szerepel, hirtelen csak miatta kedvet kaptam, hátha megszeretem a sorozatot, de ezt is elcseszték, mert meleget játszott.

Pocokkal egyetértek, a fiúnál csak a házaspár volt szarabb.
Remélem elkaszálják, mert a CBS-en nincs helye.

De hogy azért kapjon egy pozitív dolgot is, a Mike & Molly még ennél is szarabb. :D

Dohi - 2011. 02. 20. 22:46

tegnap kezdtem el, 3 reszem meg van. nem iteltetett nezhetetlennek, de kiemelkedo dolog vagy eppen tul sok poen sincs benne (asszem 3-at szamoltam 15 epizodban, meg par random jopofa megnyilvanulast). ami viszont meg fontosabb, hogy senki nem irritalo benne. (hello, tbbt, roe, esatobbi.)

ha nem lenne nicole sullivan, nyilvan nem eroltetnem, igy viszont akar a 2. evad is johet, de ha nem, nem (es szerencsere fo-mellekszereplokent van jelen, tehat nem minden 3. epizodban van 2 sora, hanem a ferjevel kapnak mindig b-szalat vagy hogy hivjak).

kotkot: homofob-e vagy? teny, hogy bagley karaktere sem jo, de nem azert, mert meleg, hanem mert ugyanazok felelosek erte, akik a tobbi karaktert kitalaltak.

Aldo - 2011. 02. 20. 22:47

Az idei évad legnagyobb csalódása volt számomra. Az első részt közepesre értékeltem. Volt egy két jobb pillanat, de semmi extra. A második rész után kíméletlenül elkaszáltam és nem bántam meg. Még egy ilyen sitcomnak csúfolt humortalan, gyenge szart nem láttam.

Vattacukor - 2011. 02. 20. 22:58

Lehet,hogy megdobáltok,de nekem bejött.Persze csakis TJ.Hooker miatt :-D
Részen emlékeztet nagyapámra, de amúgy is kész az öreg. Amikor elénekelte az I’m too sexy-t, majdnem leestem a székről.Vagy amikor altatót énekelt a kutyának…

CyClotroniC - 2011. 02. 20. 22:59

A sorozatot a pilot után kaszáltam, rém buta és kiszámítható volt, persze azóta lehet, hogy javult, nem is fikázni szeretném, de megakardt a szemem Riki Lindhome-on, aki már több vendégszereplésével bizonyította, hogy érett lenne egy jó szerepre, én marhára bírom. Remélem valami életképesebb projectet kap :)

Pocok - 2011. 02. 20. 23:37

Dohl te milyen sorozatot nézel? Nincs benne irritáló szereplő? lol

kotkot - 2011. 02. 21. 00:17

Dohi: Nem vagyok homofób, de ahogy bemutatkozott a sorozatban, abban a szituban rohadtul nem illett ahhoz, hogy meleg. Utána meg pláne nem.

Dohi - 2011. 02. 21. 00:20

igy van, annyira semmilyenek (ugy a szineszek – kiveve nicole-t, aki nagy kedvenc – mint a karakterek), hogy irritalasra sem jok. nem mintha baj lenne.

Paya - 2011. 02. 21. 01:31

Én becsülettel végignéztem az egész évadot, mert hát elégé multi sitcom sucker vagyok, de tényleg gyenge volt. Egy rész volt jó, amikor Shatner harcolt a szomszéddal. Egy ócska mellékszereplő lejátszott mindenkit. Mindenesetre, ha nem is jön vissza (nagyon úgy néz ki), nem fog hiányozni. Egyedül Shatner miatt néztem végig, de már bánom.

Paya - 2011. 02. 21. 01:31

Amúgy az évad 2/10.

artschi - 2011. 02. 21. 15:01

Vattacukor: nekem is tetszik, szóval engem is megdobálnak majd a többiek :)

winnie - 2011. 02. 21. 15:08

itt nincs dobálás, mert megdobáljuk, aki dobál:)

Jake24 - 2011. 02. 21. 16:14

artschi, Vattacukor: csatlakozom, dobáljanak meg, de én imádom ezt a sorozatot! :) Ízlések és pofonok…

Csigusz - 2011. 02. 21. 19:34

Az a baj tudjátok, hogy nektek nem ilyen az apátok :D
Az enyém még közelsincs 70, de kb megnyilvánulásaiban full ilyen az öreg, én ezért közel érzem magamhoz ha lehet így mondani.
És igen persze, a házaspár szála szar és nemis érdekel, a gyerek meg csak kell bele mint valami kötelező lúzer, az hogy valaki meg elviseli-e Shatner-t vagy nem az meg a maga dolga.
Ennek ellenére úgyérzem, hogy nagyon nagyon nyomja itt az ellenreklámot mindenki akárcsak az SGU-nál, dehát már nemis várok itt mást :)
egy kihagyható középszer, de folytassák!

clark - 2011. 02. 28. 12:57

nekem semmi gondom nem volt vele.jó az tény hogy nem a legjobb sitcom,de azért simán nézhető,voltak benne jobb poénok,de nem vitték túlzásba,pl az episodsnál sokkal poénosabb,néhol erőltetett,de ez sem zavart,a színészek se írritáltak ,bár a fiúk nem vmi profi színészek.6/10 az évadra szerintem elmegy,egy esti dara 18rész és vége is.ha lesz második évad akkor maradok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz