login |

Ennyi volt a Two and a Half Men? (frissítve)

2011. 02. 25. 03:12 - Írta: winnie

59 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

A gyors hír: miután Charlie Sheen újabb kirohanást intézett Chuck Lorre, a Two and a Half Men készítője ellen, a CBS és a sorozatot gyártó Warner stúdió közös közleményben jelentette be, hogy a Two and a Half Men produkciója erre az évadra véget ért.

Based on the totality of Charlie Sheen’s statements, conduct and condition, CBS and Warner Bros. Television have decided to discontinue production of Two and a Half Men for the remainder of the season.

Részletesen pedig: Mint tegnap írtuk, Charlie Sheen a Bahamákra utazott volt feleségével, egy modellel és egy pornószínésznővel, s onnan adott interjút egy rádiónak – leiratot még nem látok (pár idézet itt), de mp3-ban itt lehet meghallgatni – nem semmi. Nagyrészt a készítő, Chuck Lorre ellen rohan ki, őt anyázza, hordja le a sárga földig (őt nevezi Chaim Levine-nek):

I embarrassed him in front of his children and the world by healing at a pace that this un-evolved mind cannot process. I’ve spent, I think, close to the last decade, I don’t know, effortlessly and magically converting your tin can into pure gold. And the gratitude I get is this charlatan chose not to do his job, which is to write.

Majd pár nőjét senkiházizza le:

If I bring up these turds, these… losers, there’s no reason to then bring them back into the fold because I have real fame, they have nothing. They have zero. They have that night. And I will forget about them as the last image of them exits my beautiful home. And they will get out there and they will sell me and they will lose. Bring me a frickin’ challenge. It just ain’t there.

Végül a függőségéről beszél, hogy fejben gyógyította meg sajátmagát:

I have a disease? Bullshit. I cured it… with my mind… it’s all good guys. Quit panicking. No panic, no judgment… You can kill me but you do not have the right to judge me… I can’t use the word sober because that’s a term from those people, and I have cleansed myself. I have closed my eyes and in a nanosecond I cured myself from this ridiculous… It’s just the work of sissies. The only thing I’m addicted to right now is winning. You know? This bootleg cult arrogantly referred to as AA now supports a 5 percent success rate. My success rate is 100 percent. Do the math!

Ezután a TMZ-nek is nyilatkozott:

I violently hate Chaim Levine (Chuck Lorre).  He’s a stupid, stupid little man and a pussy punk that I’d never want to be like. That’s me being polite. (…) That piece of shit took money out of my pocket, my family’s pocket, and, most importantly, my second family — my crew’s pocket. You can tell him one thing.  I own him.

UPDATE: A produkció leállításának hírére, Sheen nyílt levelet írt:

What does this say about Haim Levine [Chuck Lorre] after he tried to use his words to judge and attempt to degrade me. I gracefully ignored this folly for 177 shows … I fire back once and this contaminated little maggot can’t handle my power and can’t handle the truth. I wish him nothing but pain in his silly travels especially if they wind up in my octagon. Clearly I have defeated this earthworm with my words — imagine what I would have done with my fire breathing fists. I urge all my beautiful and loyal fans who embraced this show for almost a decade to walk with me side-by-side as we march up the steps of justice to right this unconscionable wrong.

Remember these are my people … not yours…we will continue on together…

Majd azt nyilatkozta, hogy az HBO-val szerződést kötött egy sorozatra (Sheen’s Corner), melyért 5 millió dollárt kap epizódonként, s 10 rész garantált belőle:

It will be epic, all types of guests and we will focus on the truth and the absurd!

59 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 02. 25. 03:14

a fordítást szokás szerint passzolom, kommentben biztos lesz segítő lélek, én már alig állok a lábamon és hétkor irány az ovi:)

Conquistador - 2011. 02. 25. 03:46

hát gratulálok charlie.. értelmezhetetlen amit művel. ilyen jó megélhetést soha az életben nem fog találni magának, de erre nem gondol.
tuti részeg, be volt lőve vagy tudom is én milyen állapotban volt éppen mikor ezt az interjút adta, de pont lorrenak nem kellett volna beszólnia, neki köszönhet egy csomó mindent. és ezzel az egésszel nem a készítővel cseszik ki, hanem saját magával (meg persze a stábbal). lorrenak ugyebár ott van a már befutott tbbt is.
a cbs meg okos volt h levette, ennek így nincs sok értelme,ebben az évadban egyértelműen. szerintem egy utolsó utáni esélyt adnak a sorozatnak és sheen-nek, h ősszel még vissza térjen, mert azért a nézettsége az kiváló. a csatorna helyében adnék egy ultimátumot, hogy a köv. balhénál viszlát. ezt jól tudná kommunikálni a közönség felé is.
amúgy imádom a showt, egyik kedvencem, ezért is dühít ennyire ez az emberi hülyeség, és ezért is a hosszú komment.

Paa - 2011. 02. 25. 03:48

Betárazom a popcornt, amíg érkezik az ezt feldolgozó South Park rész.:)

Pocok - 2011. 02. 25. 04:14

Tényleg túl jó dolga volt…
Mellesleg érthetetlen számomra, hogy volt ennyire nézett. Ráadásul Charlie volt a legkevésbé viccces… na most lehet ő a húzó név, de akkor is szar.
Remélem vége lesz.

FeGa - 2011. 02. 25. 05:29

azért para ez az egész, mert a nézettségnek kifejzetten jót tett. plusz ennél tökéletesebb szindikátusi sugárzásban adható sorozat nincs, szóval mostantól már tényleg rengeteg pénzt csinált volna minden évaad és akkor így ér véget? én érzem, hogy mennyire durva amiket mondott, de basszus a pénz nem nagyobb úr Hollywoodban? Nem?

sorozatfan92 - 2011. 02. 25. 05:40

Én nagyon sajnálnám ha vége lenne, nekem a kedvenc sitcomon és ezen tudok a legtöbbet röhögni, azok közül amiket nézek.

Bruzsy - 2011. 02. 25. 06:24

szerintem Sheen megbánta a szerződéshosszabbítást, és fogadott saját magával, h mennyi balhé után fogják kib*szni a fenébe. szerintem már őt kell sajnálni, h ennyi ideig próbálkozott, de nagyon nem jött össze, így kénytelen volt ehhez folyamodni.

kb ezt tudom felhozni egyedül észérvként.

Pocok - 2011. 02. 25. 06:42

Egy kokósnál ne keress észérveket. :D

vape - 2011. 02. 25. 07:06

Egyébként láthatóan “leharcolt” volt Charlie a sorozatban, ahogy voltak a balhéi úgy látszott is a színészen. Az utolsó részben már egy trottyos öregember szerepelt…

Nem tudom mire jó neki ez az önpusztítás. De ha ennyire jó, hát csinálja.

Egy-két részt még el lehetett volna készíteni, Charlie bácsi a rehabon, nélküle is ki lehetett volna húzni pár részt…

CyClotroniC - 2011. 02. 25. 07:23

Ha van eszük beleírják, hogy Charlie bácsi fasz volt és elpatkolt idő előtt, még talán az mp3 egyes részeit is behúzhatják valami utolsó üzenetnek. Nem illene a sorozat profiljába, de nem csak, hogy egy jó lezárásuk lenne, hanem egy jó epizód is. A sorozatnak amúgy volt egy jó félévada, míg April Bowlby (Kandi) vendégszerepelt, na azért talán megérte :P

De hééé, nézzétek a dolog jó oldalát, így felszabadul egy 40 perces slot is, mert a The Big Bang Theory mehet vissza szerdára, a Shit My Dad Says a kukába, ahová való, és csütörtökön pöröghet valami 40 perces cucc 20:00-tól a CSI/Mentalist előtt.

harmundo - 2011. 02. 25. 07:25

Hehe, nagyon el van szállva magától, valakinek jól popón kellene billentenie, hogy magához térjen.

“That piece of shit took money out of my pocket, my family’s pocket…” – ezen azért felnevettem, mintha nem keresne annyit egy részen, ami másnak egy életre elég lenne, ha ügyesen befektetné… múltkor volt erről egy cikk, hogy a csóka valami egy millió dollárt, vagy még többet kap részenként, ha valaki mondjuk keres amcsiban éves szinten 60 ezer dollárt, ami nagyon nem rossz, sőt, elég jó, annak csak úgy bő 15 évig kellene melóznia azért, hogy megkeresse ugyanazt a pénzt… Ilyenkor kellene azt mondania a csatornának, meg a Warner-nek, hogy elmész te a jó büdös p***ába, te kis drogos barom…

Az ilyennel nem tárgyalni kellene, hanem totálisan száműzni valahogy a filmes szakmából, kirekeszteni az iparból.

CyClotroniC - 2011. 02. 25. 07:33

@harmundo: Az ilyen magát száműzi, mert nincs ember, aki építene rá bármit is, mert nem lehet tudni, hogy mikor viszi el a mentő vagy a rendőr, meg kiről mit fog nyilatkozni. Sheen pedig akkora király a saját kis buksijában, hogy valami szar kirakatszereppel nem fogja beérni.

Ilyenkor örülhetnek az Oscar-nál, hogy nem egy Ricky Gervaist kértek fel hostnak, mert már égnének a telefonok, hogy “Ricky, Sheen tabu, jól jegyezd meg…” / “Yeah, sure, sure…” :D Trey Parkerék viszont már tényleg a sztoriboardot szkeccselgetik jövőhéten :D

Timi - 2011. 02. 25. 07:48

“Betárazom a popcornt, amíg érkezik az ezt feldolgozó South Park rész.:)”

Várjuk szeretettel! :-)

winnie - 2011. 02. 25. 07:53

frissítve a poszt azzal a kommenttel, melyet az alvásom alatt produkált sheen.

vape - 2011. 02. 25. 07:56

Hát nem tudom. Én ilyen produkció után nem alkalmaznám Charlie bácsit. A következő gyógyszergurulás után meg majd az új gazdája kezébe harap?

CyClotroniC - 2011. 02. 25. 08:32

@winnie: Amikor Jack Bauer szögre akasztotta a digitális óráját, nem gondolta volna, hogy idén már februárra meglesz a két legnagyobb badass sorozat közeli arc, de össze is kéne hozni a szerepet és a színészt.

Special Agent Phillip Sheppard (played by Charlie Sheen) – EPIC lenne :D

tenorx - 2011. 02. 25. 08:52

Gyah… Nem semmi a csávó, tényleg építi lefele magát szépen. Szerintem is akkor ennyi volt a Two and a Half Men, sajnálom, hogy nem lesz rendes lezárása.

Thrasher - 2011. 02. 25. 09:04

zseniális
10/10

Maniac84 - 2011. 02. 25. 09:08

Lol. Teljesen kész van az ürge, ezzel a beképzelt egoista viselkedéssel remélem rövid úton el is tűnik a süllyesztőben. Nézettség ide vagy oda valószínűleg vége is a sorinak, a CBS és a gyártó túl veszélyes precedenst teremtene ha ezután továbbra is alkalmazná ezt a barmot. Csak idő kérdése lenne, hogy valamelyik másik sori húzónevében is felmerüljön, hogy ő is balhézhat hasonló formában és büntetlenül. Egyedül a sorozat rajongóit sajnálom, na meg a stábból azokat akiknek a megélhetését ezzel veszélybe sodorta.

muhaddib - 2011. 02. 25. 09:11

Wow…Nos, lehet, hogy Charlie 2 milkát kapott epizódonként – évi 40 nem rossz summa – de valószínűleg szép összeget fog az elkövetkező pár évben kártérítésekre kifizetni. Pocskondiázni nyilvánosan a csatornát, a producert, a showt, a nézőket… gratulálok. Elgurult a tabi biztos. Nem sokára találnak valami indokot, hogy pszichiátriai tesztre küldjék, kijelentsék dilisnek, és gumiszobába dugják. Bár ennyi pénzzel lehet, hogy még azt is meg tudja venni. A sorozat nem érdekelt egyáltalán, még az elején talán poénosnak tartottam, de miután a kis srác felnőtt, azóta már nem találtam érdekesnek.

Meghalt a király, éljen a király! Már ha az volt…

dave - 2011. 02. 25. 09:15

Úgy van, az utolsó részben amikor a kanapén beszélget Allennel borzalmasan nézett ki. Hatalmas toka, táskás szemek stb. Idióta barom. SOuth park tényleg várós

vicvega - 2011. 02. 25. 09:20

örülhet, ha Lorre becsületsértésért nem perli be. maggot, earthworme, stupid, pussy punk…nagyon durva. teljesen kész a fickó. és miután azt gondolod élete legjobb szerződését dobja el, köt egy még jobbat a HBO-val. persze, hogy azt gondolja, neki mindent szabad…

dave - 2011. 02. 25. 09:25

Vagy! Ez is egy marha jól a háttérben megszervezett műbalhé sorozat. Csak kifinomultabb mint amit itthon csinálnak a feltűnés érdekében a celebek :)

bikkbakk - 2011. 02. 25. 09:31

vicvega,

és a legdurvábbat kihagytad.

cat - 2011. 02. 25. 09:42

Mit gondol ez magáról? Egy csomó színész kôkeményenn gürizik azért, hogy legyen munkája, hogy a szakmában maradhasson. Remélem, ez a HBO szerzdôdés kamu, vagy ha nem, akkor visszamondják, és soha többé semmilyen vásznon nem látjuk ezt az öntelt majmot. Nézegesse magát a homemade videókon…

junkie - 2011. 02. 25. 09:44

Ez a Charlie gyerek totál elitta/elszívta az agyát :(

Az HBO-s 5 milla/epizódtól meg az eszem megáll, ez már brutális pénz. :O

wryvery - 2011. 02. 25. 09:46

Egyszerűen elege lett az egészből, s mivel kötötte a szerződése – így dolgoznia kellet – tett arról,h felbontsák.
Mivel a “balhézom magamban” tárház nem jött be, hát neki esett mindenkinek akinek valaha köze volt a sorozathoz. Így egy nap alatt elérte amit akart, ami nem sikerült neki hónapokon keresztül.
Ezután egész nap szívhatja a porcukrot és húzhatja a strigulát hány nővel bújt ágyba. Az HBO pedig ha jól tudom még nem tett hivatalos bejelentést a fent említett szerződésről. Egyébként a sorozatból csak pár részt láttam, de nem fogott meg.

winnie - 2011. 02. 25. 09:51

“Az HBO pedig ha jól tudom még nem tett hivatalos bejelentést a fent említett szerződésről. ”

nem, természetesen nem, ezt csak ő mondja. ki tudja, mennyire lehet hinni, de ha az hbo sheenel akar rontani az imidzsén, megtapsolom őket.

CyClotroniC - 2011. 02. 25. 09:51

@dave: Nem hiszem, hogy ez amcsi vérmérséklettel nézőtoborzó funkciót töltene be egy ilyen kommersz-sitcomnál :P

Gwen - 2011. 02. 25. 10:31

Egy újabb majom, aki egyre mélyebbre csúszik… szánalmas… :P

Bala - 2011. 02. 25. 10:39

Szerintem béna a sorozat, nem fog hiányozni.

toro - 2011. 02. 25. 11:13

CBS cares /\

Waldi - 2011. 02. 25. 11:23

Honnan jon ez a Chaim Levine-ozas? Valami antiszemita kiszolas?

Biohazard - 2011. 02. 25. 11:26

Ezek a nyilatkozatok Tom Cruise hasonlo monologjaira emlekeztetnek. Osszefuggestelenul magyarazza a nagy semmit :)

http://www.youtube.com/watch?v=UFBZ_uAbxS0

A vicc kedveert itt tekintheto meg a fenti video remake-je, ami maris sokkal viccesebb :D

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/01/24/reggeli-video-jerry-oconnell-kifigurazza-tom-cruise-t/

winnie - 2011. 02. 25. 11:28

waldi: persze, az. levine az eredeti neve lorre-nak.

Aldo - 2011. 02. 25. 12:03

Kíváncsi leszek, ha egyszer végleg véget ér a sorozat, akkor miben fog szerepelni a bulvárhíreken kívül.

horka - 2011. 02. 25. 12:19

Akkor nem csak szétszívott agyú paraszt, de antiszemita is? Grats. Ennél valószínűleg már csak egy-két pedofil nemi erőszakkal lehetne mélyebbre süllyedni…

Waldi - 2011. 02. 25. 12:34

Egy Californication szeru reality show? Vagy a masik nepszeru antiszemita nyoman a Jezus horror utan johetne kokainozo Jezus?

Bruzsy - 2011. 02. 25. 12:39

muhaha, most néztem meg a tegnapi TBBT-t, azért az a vanity card a végén elég rendes időzítésre vall. :D

Waldi - 2011. 02. 25. 13:29

Censored?

Malachi - 2011. 02. 25. 13:45

nem nézem a sorozatot, Charlie-t utoljára talán a Hot Shots-ban láttam, de a szavai alapján (ha nem csak a show miatt nyilatkozott) akkor klinikai eset. főleg az a rész tetszett, mikor az Anonim Alkoholistákat gyalázza és azt állítja, hogy egy pillanat alatt lélekben meggyógyította saját magát. :D csak az apját sajnálom, meg a családját, ennek az embernek reszeltek. már ha tényleg nem csak a bulvár miatt beszél ekkora sületlenségeket. de ő volt a legjobban kereső sorozatszínész – talán színész is, évente összesen mennyit kaszált a 24 epizódért? szóval nem értem mi szüksége lett volna erre a felhajtásra.

Maala - 2011. 02. 25. 13:45

“Betárazom a popcornt, amíg érkezik az ezt feldolgozó South Park rész.”

Meg is van a hét idézete, Paa. :-D

Somhow - 2011. 02. 25. 14:06

Amúgy sem volt valami jó sorozat…

reggaesember - 2011. 02. 25. 14:57

Amennyire le volt épülve az évad során, sejthető, hogy közel a vég.
HBO-tól pedig egyértelmű húzás volt addig ütni a vasat, amíg meleg:
“Walt…Charlie, I have an offer. 5 million dollars for 5 months of your time.”

nagyonnagyon - 2011. 02. 25. 15:31

Én nem nézem a sorozatot de ha Robert Downey Jr-nak sikerült a visszatérés akkor akár neki is bejöhet, mondjuk szerintem még a klozetba lefelé tart…nem is szimpi, de hát sokfélék vagyunk.

gromit - 2011. 02. 25. 16:15

@nagyonnagyon azért RDJr nem süllyedt ennyire mindenkinek balhésan beszólósan mélyre, vagy ha igen, akkor csak én maradtam le róla :) (és nem bánom)

new-york-islanders - 2011. 02. 25. 18:53

“ha az hbo sheenel akar rontani az imidzsén, megtapsolom őket”

Márpedig ők ugye a network tévékkel ellentétben nem tartoznak a hirdetőik felé a sztárjaik feddhetetlen imidzsével, szóval ha valahol van értelme a Charlie Sheen Show-nak, akkor pont ők azok.
Kötve hiszem hogy egy esetleges szerződés hírére tömegesen mondanák le egyesek az HBO előfizetésüket, sőt…
A korábbi dolgaikat nézve bőven benne van ebben a sztoriban egy finom doku-reality sorozat valahol.

nagyonnagyon - 2011. 02. 25. 19:52

@gromit inkább a pia, drog vonalra gondoltam. Kár lenne érte.

Hunnenkoenig - 2011. 02. 25. 20:02

Ez normalis?

Nekem nagyon ugy tünik, hogy összevissza hadoval. Nem egy tisztan gondolkodo lenyre utalnak a szövegei.

En egy faszkalap vagyok, tudom, de igy meg en sem viselkednek, föleg nem ha olyan hires vagyok, mint ö.

Az ö poziciojaban ilyet egyszerüen nem lehet mondani.

Amugy meg összefüggestelen baromsag az egesz.

Az ilyen “meggyogyitottam magam egy nanoszekundum alatt” szövegek meg egyenesen valami gyengeelmejü, skizofren pszichopatara utalnak.

Hunnenkoenig - 2011. 02. 25. 20:22

“a Bahamákra utazott volt feleségével, egy modellel és egy pornószínésznővel”

Most akkor 2 csajjal vagy 3-mal ment?

A volt felesege a modell, vagy a volt felesege, egy masik csaj aki modell es egy pornoszinesznö?

adamboy - 2011. 02. 25. 20:27

Lehet amikor iszik a sorozatba az valodi pia.
De annak ellenére hogy balhék vannak legalább a szöveget tudja és jól játsza a szerepet.

Ugyhogy lehet direkt a balhé, bár akkor nem lenne vége a sorinak, ha csak a népszerüségért csinálnák.

De az fura hogy neki(k) az se jó ha sok pénzt kapnak, nekem nyugodtan adhat belöle.

winnie - 2011. 02. 25. 21:08

An HBO spokesman confirms to E! News that the network does not have a project in the works with Sheen. Indeed, it would be highly unusual for Home Box Office, which shares a corporate parent with Warner Bros. Television, the studio that produces Two and a Half Men, to be in secret talks with the star of a corporate cousin’s golden syndication goose.

hbo - 2011. 02. 25. 21:41

Én azt nem értem, hogy egy táska kokainnal találták múltkor is, mikor kórházba kellett vinni. Akkor ezért nem jár semmi? Mert mi minősül kábítószer-birtoklásnak, ha ez nem? Azt meg, Amerikában elég szigorúan büntetik, nem?

M76 - 2011. 02. 25. 21:52

Most már komolyan kezdek félni, hogy ez az ember még szabadlábon van.

winnie - 2011. 02. 25. 22:11

sheen egyébként azt nyilatkozta ma, miközben megint párszor anyázta lorre-t, hogy tiszta volt, amikor ezeket mondta és, hogy kedden meg fog jelenni a munkakezdéskor.

Menyet - 2011. 02. 25. 22:55

Chuck Lorre mindig ir jegyzeteket a musorai utan, mai Big Bang utan csak annyi volt nagy betukkel, hogy: Censored!

winnie - 2011. 02. 25. 23:03

a honlapján a cenzúrázott vanity cardokat is el lehet olvasni.

http://www.chucklorre.com/index.php?p=333c

reggaesember - 2011. 02. 26. 02:39

Jéé, köszi a linket! (:

A két héttel ezelőtti TBBT(?) után hangosan felröhögtem, mikor ezt olvastam:

“CHUCK LORRE PRODUCTIONS, #329

I exercise regularly. I eat moderate amounts of healthy food. I make sure to get plenty of rest. I see my doctor once a year and my dentist twice a year. I floss every night. I’ve had chest x–rays, cardio stress tests, EKG’s and colonoscopies. I see a psychologist and have a variety of hobbies to reduce stress. I don’t drink. I don’t smoke. I don’t do drugs. I don’t have crazy, reckless sex with strangers.

If Charlie Sheen outlives me, I’m gonna be really pissed.”

Ray Person - 2011. 02. 26. 12:20

Nem nézem a sorozatot, de ezen a beszólásán jót röhögtem:
“You can kill me but you do not have the right to judge me… ” – martin sheen most biztos büszke rá, hogy az Apokalipszis most-ból idézett:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz