login |

American Idol S10: A legjobb 13

2011. 03. 04. 22:30 - Írta: winnie

176 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

After Monday and Tuesday, Even a Week Says WTF.

Muszáj megint feltennem a kérdést, hogy tényleg ennyivel erősebb lenne a 10. évad a 9. évadnál? Ilyesmi ráfogható lenne a “showrunner”-cserére, vagy a zsűri rebootolására? Valahogy nem hiszem. Kíváncsi lennék, hogy tavalyról Lee DeWyze bekerült volna-e a legjobbak közé, de az tuti, hogy sokan nem, mert a top24 egy-két kivételtől eltekintve rettentő erős volt, anélkül, hogy lett volna egy fix esélyes. Oké, vannak nagyon kiemelkedő hangok, de ők is vagy féltucatnyian.

American-Idol-S10-top24

Persze a majom a vízbe az első élő fellépéssel ugrott, lehetett előre tudni, hogy nem mindenki hozza azt, amit elvártunk volna tőle, s a 3 wild card-dal megtörtént a legjobbak kiválasztása is. A fellépések előtt azon filóztam, hogy vajon mennyire kiszámítható a szavazó közönség, tippre ugyanis jó pár nevet fel tudtunk volna sorolni (a fiúknál például Casey, Brett, James, Scotty, Jacob – már csak karakterileg is), akikre tuti, hogy voksolnának pár eddig nem túlságosan nyomott versenyző ellenében. Dettó kíváncsi voltam, hogy a két, nem túl pozitív színben feltüntetett versenyző (Clint Jun Gamboa és Jordan Dorsey) kap-e esélyt a nézőktől. A válasz kiderült – nem 100%-os a kiszámíthatóság.

American Idol S10 - Casey

A rosta egyébként változás is volt, hiszen tavaly például hétről-hétre estek ki 2*2-en, míg top10 vagy 12 nem maradt – akkor az volt a lényeg, hogy kik kapják a legkevesebb szavazatot, most viszont az, hogy melyik 5 kapja a legtöbbet. És ilyenkor a túlságosan rajongói szavazatok túl sokat nyomhattak volna a latba, de első blikkre nem nagyon volt tuti tinilány-kedvenc, így nem hiszem, hogy nagyon torzult volna a kép. (Sőt, még a VoteForTheWorst sem ért el sokat – igaz 5-be juttatni nehezebb, mint utolsó helyről eltüntetni.)

Megvan a top13, a producerek kedvencei szigorúan a fellépők sorrendjéből következtetve Casey és Pia – ők naná, hogy jók, bár megvallom, hogy utóbbi esetében a Stand By Me fogadtatása nem kicsit meglepett. Mármint a szuperlatívuszok. Jó volt, no de ennyire? Lehet. Ők legalább értenek hozzá. (Nálam akkor is a Judas Priest-dal előadása nyert by James.)

Annak meg még utána kellene számolnom, hogy a selejtezők során a “sztorijuk” miatt kiemeltek közül hányan jutottak el a top40-ig, 24-ig, vagy ide, a 13-ba.

176 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 03. 04. 22:33

julie zorilla és clint jun zsűritől esély nem kapása azért meglepett.

MrSpock - 2011. 03. 04. 23:08

Végülis elég jó kis mezőny,bár én azért 3-4 embert tuti cseréltem volna. Már az alapból bejutottak közül is,hangilag szerintem nem voltak nekem bejövősek. Julie-t azért sajnáltam,és szöszi Kendra-t(kép bal szélén)akinek fantasztikus hangja van,nekem nagyon tetszett. Érdekes a zsűri is dícsérte de mégsem őt választották. Pia szupi volt ,és nekem is bejött a Judas nóta..tud a srác. Mindig kedvelem mikor rockosra fogják. De az abszolúte nyertes..szerintem egyből adhatna ki lemezt is, Scotty! Tényleg született countrys hangja van..már nem igen kell rajta csiszolni. Haley aki szimpi olyan aranyos.és jól is énekelt. Ashton-nak meg elég kerek popsija volt ahogy elnéztem..uhh..kategória:) haja meg atomnagy:D De persze itt nem ez a fő szempont csak azért megakadt a szemem rajta:)

ropi21 - 2011. 03. 04. 23:35

Haley és Casey idén mint kiválasztott “nekik drukkolok” szereplők, örültem is a hétnek.. wildcard-ból 2-t simán betippeltem (koppantam már hasonló szituációban nagyokat)
Scotty-nak meg csak azért szurkoltam, mert ha bent marad, van esélye elénekelni egy zenét, amivel rickroll’d-olná a hetet :)

várjuk a meglepetéseket, bár tartom, hogy ebből ki kellene adni egy olyan verziót, ahol lehet ugrálni az előadások között, mert a mostani 2 nagy részt is képes voltam 15-15perc alatt áttekerni

jut eszembe mr tyler amennyire nem volt szimpatikus az elején – leszámítva a sikítozásait – egész jól belecsiszolódott a szerepbe

sQr` - 2011. 03. 05. 02:43

Minden évben elmondják, de talán sosem volt még – ennyire – igaz: ilyen erős mezőnyt nagyon régen láttam. Egy fél tucat kedvencem legalább van, de a top 13-ból is maximum 3-mért nem ejtenék könnyeket. Izgalmas idény lesz, az már biztos.

qp - 2011. 03. 05. 08:26

Nagyon tetszett a Judas Priest dal, remélem lesz még ilyen! http://www.youtube.com/watch?v=8R8NCV_OM6s

Peti - 2011. 03. 05. 09:51

Azért egy Brett-et is tovább engedhettek volna…

zehy - 2011. 03. 05. 11:26

Casey!!!
Tetszenek ezek az összefoglalók, köszi winnie.

Kendra - 2011. 03. 05. 17:34

Julie engem is meglepett, hogy nem adtak neki esélyt, hisz eddig nagy kedvence volt a zsűrinek!

Én Tylert nagyon bírom a kedvenc zsűritagom pedig amikor megtudtam, hogy ő lesz nagyon nem örültem a hírnek, de szerencsére kellemesen csalódtam!

Szerintem is erős mezőny sok kedvencem van de főként Pia, James és Scotty :)

suzy q - 2011. 03. 05. 20:42

amikor ashton elénekelte a jennifer hudson dalt, akkor már elég egyértelmű volt, hogy ő lesz az egyik wild card. “and i,m telling you. i’m not going” elég meggyőző volt, hogy tényleg nem megy sehova:)

naimának pedig muszáj volt bejutnia, mert gyönyörű, és a hangja is, és egyéniség, ami nem mondható el mindenkiről a 13-ból. najó 10-ről igen. a másik kedvenc pedig karen. volt a másik latina is, julie zorilla, hát ő nem fogta meg annyira a latin szavazókat. mellesleg karen már a first audition alatt is megtetszett. és ugye lassan többen lesznek a latinok amerikában, és jött a cuki karen, az első háromban tuti bent lesz, csak énekeljen még sokat spanyolul.

úgyhogy nálam az első naima, második karen, hamadik paul, a többiek még annyira nem fogtak meg. thia megia meg nem tudom mit keres ott. tényleg. mit.

KékSarok - 2011. 03. 05. 21:36

James Durbin az kész volt…azt a Judas Priest dalt úgy adta elő, ahogy kellett…maximálisan egyetértettem Randy-vel…ugyanúgy kimutogattam volna a többiekre, hogy “Nah igen, így kellene ezt csinálnia mindenkinek!”…nálam alap befutó…erősen emlékeztet amúgy Adam Lambert-re, akinek a karaktere, meg a hangja is hasonló kaliber volt szerintem, bár stílusilag van különbség, ez igaz…az viszont a mai napig érthetetlen számomra és szerintem Kris Allen (asszem ő nyerte a 8-ast) számára is…
Ami még szép volt az a Beatles-ös héten a Blackbird, amit a rekedt hangú Paul, meg Mrs. Nemtomki adott elő…az is nagy volt, de ez a Judas Priest vitte az estét…
Mindenesetre, a mezőny tényleg jó…változatos és kíváncsian várom, mi lesz majd ebből…

vikusz - 2011. 03. 05. 22:54

Fú, nagyon reméltem, hogy lesz írás, köszönjük! :)
Pár emberért vérzik a szívem…Kendra, Julie és Brett…Például én Julie Zorillát biztosra vettem, hogy bent tartja a közönség. Na mindegy, remélem jövőre is próbálkozik. Nálam az abszolút fav Casey és Paul, főleg az utóbbi. A Kendrával nyomott Blackbird pedig az eddgi kedvenc produkcióm, de féltem, hogy kiesik, mert nem annyira mainstream…
Amúgy reggel néztem a hivatalos facebook profiljukat, és míg sokan kb. 600, max 1500 like-ot kaptak, addig Scotty már bőven 6000 felett járt! Nem semmi…

isti - 2011. 03. 06. 11:53

Én most nézem először az idolt és nagyon tetszik,jók az énekesek!!!!!nem is lehet összehasonlítani a magyar tehetség kutatokkal………..és hajrá mindenki,mindegyiket bírom

MrSpock - 2011. 03. 06. 13:25

Scotty nagy favoritom,amúgy is bírom a countryt is! Hihetetlen jó a hangorgánuma ehhez a stílushoz.
Pia,és Haley egyértelműen nálam a csajok közül,csinik is és hangjuk szupi.
isti: igen itt azért van különbség,na de az ország méretéből,és jelentkezők számából is adódik:) Brutális mennyiségő “tehetség”részt vesz a válogatókon.
És ugye etnikai összetételt nézed..itt is feketék,latinok,pár ázsiai,és esetleg néhány helyi megtalálható:) Nagya merítési terület,és persze ez nagyon jó a verseny és anézők szempontjából. Az idei szerintem még vegyesebb és jobb hangok vannak mint az elmúlt években.

Thomas - 2011. 03. 08. 13:17

Tényleg ennyivel erősebb a 10. évad:) Legalább féltucatnyi hihetetlen hang (Scotty, Casey, James, Jacob, Pia, Lauren, Karen…), az általam látott mindenféle tehetségkutató évadok között ilyen még biztos nem volt:) Hogy ennek mihez van köze, azt nem tudom, de biztos nem a zsűrihez és a producerekhez, nem hinném, hogy eddig kiejtették volna a legjobbak egy részét, hogy maradjon legközelebbre is:)
Én nem éreztem túlzónak a szuperlatívuszokat Pianal, ennyire gyönyörű és tehetséges lány nem sok van:) Scotty a másik kedvenc, mivel amúgy is country rajongó vagyok. De Jamesben is nagyon sok van, mintha Adam Lambertet összegyúrták volna Axl Rose-al:)
Julie sajnos nagyon elszúrta, de szerintem is kaphatott volna még egy esélyt, hisz ezért volt a Wildcard Round, nem? Addig kedvelte a zsűri. Az is meglepett, hogy Clint nem kapott, ráadásul neki nem is sikerült rosszul az elődöntős produkció. Helyettük Jovany és Naima, ez komoly?
De így is hihetetlen erős a Top 13, még az a kettő, akinek szerintem nem lenne ott helye (Paul és Naima), az is messze van azoktól, akik olyan gyengék szoktak lenni, hogy már idegesítenek:)

suzy q - 2011. 03. 08. 19:40

hát jovanyt én sem értettem…

vikusz - 2011. 03. 09. 00:09

Akkor szolgálok nektek egy jó hírrel, Jovanny nem jutott be a top 13-ba :) Feltételezem @Thomas Stefano-ra gondolt, bár a következő kommentes megerősítés kicsit meglepett.

Én Naima-t nagyon szeretem, nála érződik a legjobban, hogy a hang mögött szív is van…biztos voltam benne, hogy kap egy esélyt..
Hát Paul meg…Casey mellett a legnagyobb kedvenc, – ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyunk egyformák :) Amúgy facebook-ot, és egyéb AI-vel foglalkozó oldalakat nézegetve Scotty tűnik egyértelműen a legnépszerűbbnek, illetve lányok közül Lauren…és még talán Paul és James..

mkfad - 2011. 03. 11. 19:01

Számítottam rá nagyjából hogy kik lesznek az 16. rész után kiesésre esélyesek, de azért hogy Haley Reinhart egy ilyen dallal kerüljön az utolsó 3 közé, hát az …
http://www.youtube.com/watch?v=OYdIcmbhcoc

Addig kritizálja Randy Jackson amíg ki nem fúrja a női mezőny egyik legzseniálisabb énekesét.

kendra - 2011. 03. 11. 22:33

Én is nagyjából rájuk tippeltem volna.Ashtont sajnálom tehetséges csajszi!Én Tiát küldtem volna haza!

Nekem továbbra is Pia,James,Jason és Scotty a kedvencem!:)

suzy - 2011. 03. 13. 10:41

jó karennek tényleg nem ez volt a legjobb előadása, de hogy az utolsó háromba kerüljön, azért egy kicsit erős. haley is jó volt, stefano meg thia sokkal bénábbak voltak, nem értem thia mit keres még ott. úgy énekel, mintha bármelyik percben elaludna… naimától meg az elején megijedtem, hogy most tényleg umbrellát énekel? de a reggae meggyőzött, hogy ott a helye az első háromban.

barbamama - 2011. 03. 17. 16:12

nem tudom, lehet egyedül vagyok vele, de nekem ez a result show nagyon nem jött be. Eddig még nem néztem egy AI-t sem, csak x-factort, és lehet, hogy azért vártam egy kicsivel több “drámát” abban ahogy kihirdetik a továbbjutókat. Az volt a furcsa, hogy a 13 emberből, csak hatnak kellett a színpadra menni, és abból már meg is mondták, hogy ki a bottom 3. Egyébként ezt sem értettem, minek 3 embert oda kiültetni a székre, aztán 5 perc múlva meg megmondani 2-nek, hogy ja, ti továbbjutottatok… Szóval nekem olyan összecsapottnak tűnt.
Nem volt benne semmi izgulni való:) Ennél még a magyar tehetségkutatók is jobban szokták megcsinálni az eredményhirdetést. Na mindegy, ez csak egy vélemény.

Azt valaki meg tudja mondani, hogy miért kellett a végén Ashtonnak még egyet énekelnie? Annyit értettem, hogy megmentheti a zsűri. De minek? Akkor ha most megmentették volna, akkor nem esett volna ki senki? Vagy mire jó ez a megmentés?
Szóval szerintem még az is “izgalmasabb” eredményhirdetés, amit a megasztárban csináltak, hogy bottom kettőből választ a zsűri egy továbbjutót.

Amúgy a műsor nagyon tetszik, a versenyzők közül nekem James a kedvencem, meg persze Scotty. Kettejük közül fog kikerülni a nyertes szvsz.

winnie - 2011. 03. 17. 16:19

van benne valami:)

a result show-ban általában random szólítgatják az embereket (nem random persze), aztán idővel kiderül, hogy kik az alsó 3. van, hogy hamar derül ki, mert meg akarták játszani, hogy “te vagy az alsó 3-ban. és te is.”

éneklés a végén mindig volt, afféle búcsúdal. a megmentés 1-2 évadja van, annyi, hogy a zsűri egyszer, de csak egyszer az évad során megmenthet valakit, de a köv. héten ketten esnek ki. eddig sem ért sokat, nem vagyok rajongója.

kendra - 2011. 03. 17. 16:36

Erős a mezőny az tény!Most legjobban Stefano tetszett(meg is lepődtem rajta)Pia, James, Jacob és Scotty hozta a kötelezőt!
Én Thiát, Haleyt vagy Naimát küldeném el a tegnapi alapján!

MrSpock - 2011. 03. 18. 22:04

Scotty az abszolút favorit nálam,és James is jó. Csajok közül..nem tudom..talán Pia. De elég erős most a mezőny,és dalválasztástól sokminden függ.

kendra - 2011. 03. 26. 00:12

Caseyt küldte volna a nép haza?!Na ez tényleg nagyon megdöbbentő volt számomra nem gondoltam volna.
Haley viszont meglepett hogy nem volt az utolsó 3ban én őt küldtem volna el.Na viszont így jövő héten meg ketten is elmennek:(

sQr` - 2011. 03. 26. 00:13

Azt a kegyetlen kutya mindenit, mekkora showt csináltak a 20-21. epizódban. Az sem érdekel ha végig megrendezett volt. Szerda éjjel szétkapták a házat a minőségi fellépésekkel, csütörtökön pedig kevertek és kavartak egy akkorát hogy én üvöltöttem, felugráltam, könnyeztem… ez igen. Ennél rosszabb ne legyen soha. :’D

rivera - 2011. 03. 28. 12:58

Casey ténylég nagy meglepetés volt az egyik kedvencem. Viszont nagyon tetszett hogy a zsűri nem hagyta énekelni se. Az utóbbi hetekben kétszer is kórházban volt, ha jól értem valamilyen bélgyulladása van, remélem sokáig marad még versenyben.

winnie - 2011. 03. 28. 13:01

a felvétel után állítólag megint összesett, plusz előtte reggel megint volt vérátömlesztése… ehh, kár lenne.

sQr` - 2011. 03. 29. 12:35

[ Már azt hittem senki nincs itt a kibeszélőben. : ) ]

iTunesról érdemes a dalokat tölteni néha – vagy egyéb forrásból, szíved joga – mert a stúdiófelvételek igencsak ütnek néhol – máshol pedig a plusz időt nem tudja kihasználni az énekes és egy jó előadásból elnyújtott, unalmas, önismétlő track lesz.

Casey mellett azért James és Jacob is igencsak durva dolgokat tud letenni az asztalra, valamint Scooty is egészen egyedi figura. : ] Azon kívül? Szinte mindenkitől tudnék emlékezetes fellépést mondani, talán Haley és Naima nálam a leggyengébb láncszem. Hmmm. Fene tudja. Magas a mérce idén, bár kétség kívül volt pár visszaesés – többek között valljuk be, a válogatóban Casey is jobb volt egy paraszthajszálnyival. : ]

naughtyL - 2011. 03. 29. 15:26

most pótoltam csak az eredményhirdetést és mikor jön Steve Wonder, annyira emberi, ahogy Steven Tyler reagál meg a szám közben J.Lo is folyamatosan énekelget. én eddig is szerettem őket, de az ilyeneket azért jó látni:)
én sem gondoltam volna, hogy ilyen jók lesznek.
Marc Anthony meg micsoda laza arc:D

naughtyL - 2011. 03. 29. 15:51

örültem, hogy megmentették. és reméljük hamar jobban lesz Casey!

James meg az a bírkózós dolog meg naagyon állat volt. nekem talán ő a kedvencem, eddig nagyon bejöttek a számok, amiket válsztott, hello judas priest:)
megg persze Jacob a másik, imádom azt a vonalat is, amit ő képvisel.

de tényleg elég erős a mostani mezőny.

szeretem figyelni a műsorvezetőket is, mert volt már szerencsém ilyet látni és tanulni is, és mindig ledöbbenek, mennyire természetes tud lenni Seacrest a versenyzőkkel. nem mondom, hogy annyira szimpatikus figura, de amit csinál az szerintem elég jó.

meg ezek a tök ismeretlen gyerekek/emberek is olyan természetesek tudnak lenni kamera előtt, mintha ez a vérükben lenne:)

winnie - 2011. 03. 29. 21:07

“Marc Anthony meg micsoda laza arc:D”

marc anthony-t tavaly láttam a hawthorne s2 két részében és az első jó karaktert hozta a sorozatban. a 3. évadra állandó lesz:)

naughtyL - 2011. 03. 30. 19:23

láttam, hogy írtad hírekben, de valahogy ahhoz még nem jött meg a kedvem. már egyszer majdnem elkezdtem darálni, de aztán másra esett a választásom. de lehet, hogy most miatta kíváncsibb lettem..

mkfad - 2011. 03. 31. 14:27

Haley Reinhart – Bennie and the jets (eheti számának stúdiófelvétele):
http://www.youtube.com/watch?v=-R4cDSlPqvc

Amíg majdnem ki nem esett szinte észre sem vettem hogy ott van, de miután először került a legutolsó 3 közé előlépett elsőszámú kedvenccé. :)
Nem akarom többet az utolsó 3 között látni! Legalábbis amíg egy Janis Joplint elő nem ránt a kalapból.

naughtyL - 2011. 03. 31. 17:22

aztaaaK.. ez nem volt semmi, megint!

nagyon röültem, hogy Haley össze tudta szedni magát, mert gyalázat volt, hogy olyan hanggal, mint az övé vergődjön.
nem szokásom irigykedni, de tényleg, de fú őt most nagyon tudtam irigyelni azért a hangért.. wáów.
Lauren meg ő a lényok közül, aki nekem mindig tetszik a többek nagyon nem az én asztalom.

james meg egy állat, szórakoztató mindig kicsit olyan, mint Adam Lambert volt, ezekkel a szórakoztató előadásokkal.

amúgy a mostani zsűri valahogy sokkal kézenfoghatóbban tálalja a kritkákat azt, hogy ők mit várnak. ez nekem felettébb szimpatiikus.

el sem tudom képzelni ki lesz az a kettő, akit kiszavaznak.

naughtyL - 2011. 03. 31. 17:23

@mkfad: ezt meg köszi, elképesztően jó, végre!!

mkfad - 2011. 03. 31. 18:08

Ahogy nézegettem netes szavazásokat, Naima, Paul és Stefano állnak leghátul úgy általában. Naimában szinte biztos vagyok, és szerintem Stefano-val együtt fognak menni mert Paul-t támogatja a vote for the worst :D

naughtyL - 2011. 03. 31. 18:40

na ők nem érintenek. de azért kíváncsi vagyok a drámára.
Stefano nekem amúgy is olyan kis semmilyen.

sQr` - 2011. 03. 31. 21:04

Stefanonak egy kiugrása volt, mikor a wild cardért kűzdött. Az egy nagyszerű dal volt, nagyszerűen előadva. Megvolt a hang, a kapcsolat. Minden. Aztán eltűnt.

Naima mint mondtam úgy érzem rövidesen kiesik. Gyengébb a többiekhez képest, az eheti előadása pedig nem működött egyszerűen. Pedig – ohh lord – szeretem a reggaet.

Különös, hogy ennyire szeretitek Haleyt. Számomra ő a másik gyenge láncszem. Nem is igazán a hangja, hanem az előadásmódja és a karaktere miatt. Számomra nem egy szimpatikus személy.

Paul nem kimondottan rossz, inkább nagyon… a különleges szót nem merném rá használni, inkább csak “más”. De egy karakteres hang és személy, így egy ideig még vihetik magukkal szerintem.

Thia volt a meglepő most számomra, őt bár a külsőségek miatt – mit tegyek, megőrülök az ázsiai lányokért – eddig is szerettem, most egy elég erős dalt is maga mögött tudhatott.

Casey, Jacob, James, Scotty… számomra ők a leginkább érdekesek. Ilyesmi sorrendben is talán.

mkfad - 2011. 03. 31. 22:30

Stefano-t én már ott leírtam mikor besült a “Just the way you are”-val. Eszembe jutott akkor Matt Cardle is és hogy mennyire ég és föld a két énekes :)

Paul-nak tényleg kellemes hangja van csak az a baj vele, hogy nincs elég erő a hangjában és a refrénekre kifogy belőle a katarzis. Olyan mint egy Rod Stewart vagy mint egy Sting a négyzetgyökön. Meg néha úgy nyögdécsel mint ez a srác:
http://www.youtube.com/watch?v=TzyznEewpio
Persze csak néha, de akkor mindig eszembe jut, és nekem ez épp eléggé kellemetlen asszociáció hogy utána ne tudjam komolyan venni :D

Thiát jó volt hallgatni eleinte, érett hangja van a korához képest, de nekem egy kicsit unalmasak már a számválasztásai.

Személy szerint azt szerettem meg Haleyben így az élesben kiesős során, hogy olyan mint egy eltévedt, megszeppent kislány, de amikor meg elkezd énekelni, kibújik belőle a szexi bestia. Olyankor átváltozik egy haragos istennővé aki épp eltörölni készül mindent csak mert bal lábbal kelt fel. :) Olyan mint egy szép Janis Joplin :D Azt viszon aláírom hogy eléggé megosztó személyiség.

Casey-t, James-t, és Scotty-t én is bírom. Jacobot még nem döntöttem el. Elég jó kis mezőnyz szedtek idén össze. Csak a válogatásokat terveztem, hogy megnézem, aztán végül én is itt ragadtam.

kendra - 2011. 04. 02. 00:16

Naima és Thia távozásának örültem, egyiket sem tartottam kifejezetten jónak, számomra a legkedvezőbb ez a kettős távozása volt.Reméltem, hogy a Casey fanok erre a hétre összekapják magukat és rájön elszólásából ítélve meg is tették.
Jameset imádom a tehetsége mellett remek showman is.Mellette még Scotty, Pia, Jacob és Casey áll számomra.

sQr` - 2011. 04. 03. 02:42

Azért Thiának acapellába gyönyörű hangja volt. Az más kérdés, hogy ritmushoz nem tudott igazán alkalmazkodni, lassabb számoknál persze ez nem látszott. Én azért szerettem – de mint mondtam, lehet hogy csak kivételeztem vele, elfogadom.

vikusz - 2011. 04. 04. 00:55

Érdekes, hogy valakiknek Paul a vote for the worst kategóriába esik :) Nekem meg az egyik legnagyobb kedvencem…Biztos azért, mert bejön ez a kicsit alternatívabb vonulat, amit képvisel…de a hangját is imádom. A személyiségével együtt pedig tuti kombináció. A Blackbird még mindig kedvencem ebben az évadban..még a válogatós időkből.

Thia kiesésének nagyon örültem, nálam ő volt a leggyengébb láncszem..Hangra erős, de semmi mást nem tudott felmutatni, kifejezetten unalmas volt. Haley-t én is most kezdtem megkedvelni, meglátjuk, mennyire lesz elég. Jövő héten szerintem ő, vagy Stefano esik ki, aki amúgy az én szememben egyre kevésbé érdekes…sőt. Naima-nak nem igazán voltak jók a dalválasztásai, őt inkább csak a személyiségéért kedveltem.

Én amúgy Lauren-el vagyok úgy, hogy valahogy nagyon nem tudtam vele azonosulni, mára meg már ő talán a kedvencem a lányok közül :) Pia sajnos nem nagyon mutat újat.

Casey, Paul, Scotty, James viszont úúúúristen…úristen :) Jacob-ot még nem tudom hova tenni..

kendra - 2011. 04. 04. 13:44

Én is Stephanot vagy Haleyt tippelem a következő kiesőnek!Bár ha Haley így jön fel akkor még biztos marad pár fordulóig.
Lauren nekem a semleges kategória teljesen.
Pia nekem nagyon tetszik, de remélem most már tényleg újít valamit!

suzy q - 2011. 04. 04. 21:41

naima akkora csalódás volt. az abszolút kedvencem volt, amióta megláttam, de egyszerűen gyenge. a személyisége, a külseje, mindene lenyűgöző, mégsem jön át. valami hiányzik belőle. sejtettem, hogy hamar kiesik.

thia olyan, mintha ott se lenne, stefanot nem értem miért van még ott. nekem mondjuk karen is nagyon tetszett, de ő sem tudott újat mutatni, bénák voltak a dalválasztásai.
haley-t én sem vettem észre, egészen a blue-ig. azóta az az egyik kedvenc számom. iszonyatosan jó hangja van.

igazából ahogy néztem a fiúk előadását, stefanon kívül mindegyiknek oaadnám az első helyet. most. nem tudok a fiúk közül választani, mert mindegyikük nagyon nagyon jó, és mind másban. szerintem közülük fogja valamelyikük megnyerni.

paul meg annyira jó, hogy ilyen más, nagyon kell már egy ilyen karakter végre.
az adam lambert hasonlat meg tényleg jó:)

naughtyL - 2011. 04. 08. 09:54

Steven Tyler egyszerűen imádnivaló:)

Jacob-nál sajnáltam, hogy nem Marvin Gaye-t énekelt, imádom, de ez a Jacko szám is elképesztő volt. talán ő az egyik aki stílusban legközelebb áll hozzám.

Haley meg remélem rajta tud maradni a helyes úton. Lányok közül nekem ő a legjobb.

Lauren meg jobb volt így szerintem, mint country lányként. az is nagyon ő és jól cinálja, de ez az Aretha szám most nagyon ott volt.

James meg most végképp Lambert-es volt nekem, azzal, hogy pont akkor okozott meglepetést, mikor mindenki azt várta volna, hogy zúzni fog. csak így tovább.

Scotty meg kész:D nekem ez tetszett tőle eddig a legjobban.

Stefano meg WTF? eddig alig bírtam hallgatni amiket énekel, most meg gondoltam ezt a számot nem hagyhatom ki.. wáów, ez igen, így már értem miért van ott.

Will.I.Am vagy, hogy írja ,szintén pozitív meglepetés volt nekem. tényleg próbált apró tanácsokat adogatni mindenkinek. régen nagyon bírtam a BEP-et, de az utóbbi években felvett stílus naagyon távol áll tőlem..

naughtyL - 2011. 04. 08. 09:58

Pff..Megint egy hölgyemény..

még csak a honlapon néztem, hogy ki esett ki, azt sem tudom kik voltak még az alján, de nem lepődtem meg, mert nekem nagyon nem tetszett, pedig imádom Tina-t. Pia nekem alapból nem igazán tetszett soha, de az biztos, hogy van hangja.

MrSpock - 2011. 04. 08. 10:16

Ez azért dúrva volt! Nem hinném,hogy ő volt a leggyengébb ezen a héten sem.:( naughtyL: Nem értelek,hisz azt írod van hangja akkor mi a gond? Hangilag simán top 3as ebben a mezőnyben,de még külsőleg sem volt csúnya. Még adalválasztás sem volt rossz tőle,látszott mindenkin hogy meglepődött,és ekkora fújolást még nem igazán hallottam az idolban. Még akik benntmaradtak sem értették mi van. JLo-ék is kikészültek pillanatok alatt. Nem gondoltam volna,hogy ynerhet de azért ennyire hamar kiesni,több mint meglepő volt nekem is. Elnéztem,hallgattam volna egy darabig. Scotty fogja nyerni én úgy érzem,megérdemelten. James lesz még ott,és talán Lauren,ez a top 3asom.

naughtyL - 2011. 04. 08. 10:21

MrSpock: ez ám a nick;)

nekem csak simán nem tetszett ahogy most énekelt. Jah azért nem lepődtem meg, mert lány..

meg szerintem innentől mindenkinél sokk lesz, ha kiesik, mert mind tényleg nagyon jó!

az eredményhirdetést még nem tudtam megnézni, de gondolom, hogy kiakadt mindenki.

MrSpock - 2011. 04. 08. 12:08

naughtyL: Köszi;) Amióta netezem általában ez.

Igen,lányoknak nehezebb eljutni a csúcsra..(ez furán hangzott most),de mégis ha odáig menetelnek akkor szinte verhetetlenek.
Mégis most itt nem őt éreztem a leggyengébbnek,de ha majd megnézed látod a többiek arcán is. Jó persze ez nem jótékonykodás,de azért furcsa lehet úgy menni tovább,hogy érzem basszus egy nálam jobb esett ki. Ezt érezték ott néhányan az tuti! A közönség is azért tudja a szitukat,ekkora fújolás nem biztos,hogy lesz még. De majd meglátjuk:)

sQr` - 2011. 04. 08. 13:14

Hayley, Stefano még mit keresnek ott például? Tudom, Ti szeretitek Hayley-t, de közelében sincs Piának. Most is olyan álszentül vigyorgott, hogy ha nem sajnáltam volna a TV-t…
Mindegy. Picit felzaklatott ez most, nem számoltam rá, hogy pont ő esik ki.
Igazából tudtam, hogy rossz lesz innentől ha valaki kiesik, de még pár embert ki tudtam volna kukázni a teljes kétségbeeséshez. Hamarabb ütött mint számítottam.

sQr` - 2011. 04. 08. 13:35

…most hogy kezdek nyugodni, hozzá kell tennem, hogy Hayley most tetszett. Sőt. Az előző adásban sem volt rossz. Szóval legyünk objektívek, innen még Stefano kívánkozik ki, aki egyszerűen képtelen még mindig felépíteni egy dalt, folyton kiugrik, végig “üvölti a dalt”, nincs íve…

Innentől nehéz lesz…

mkfad - 2011. 04. 08. 14:45

Jó nagy wtf volt, de én örültem Pia kiesésének. :) Mindig áttekertem. Unom az ilyen énekeseket (minden évben van egy kettő). Semmi különleges nincs bennük, csak egy jó énektanár meg x év gyakorlás a hátuk mögött. Arról hogy ki a jobb felesleges vitatkozni, de azért megnézném Pia hogy énekelt volna el egy blues számot (sehogy). Haley-nél ott vannak a morgások, a fél hangos hajlítások, a hangszínek közötti váltogatások és megannyi trükk, Pia meg a hatásvadász utat választotta a kitartott és remegtetett magas hangokkal és ennyi. Boooring

Túl lett mindig dícsérve és most koppant a kieséssel. Lesz még pár ilyen ebben az évadban, annyira agyon ajnároznak mindenkit.

A másik wtf hogy Paul már bele se került a bottom 3-ba. Kezdek én is vftw fan lenni, mert ez így poén :)

sQr` - 2011. 04. 08. 15:34

Akárkit azért az énektanár sem fog megtanítani így előadni. : ] Nekem mint karakter volt sokkal szimpatikusabb, mint Hayley.

Paul nekem is érdekes. Kicsit most én szégyelltem már magam miatta, mennyire… maradjunk annyiban furcsa volt ez a Johnny Cash dal.

mkfad - 2011. 04. 08. 16:15

Egyébként jogosnak éreztem most eléggé a bottom 3-at attól függetlenül hogy ki mennyire tud énekelni, mert ahhoz képest hogy Rock and Roll night volt, Jacob Stefano és Pia még csak alulról sem igazán súrolta a lécet, és ez a fajta képzavar nálam hatalmas feketepont.

Ha nem énektudás alapján nézzük, hanem az alapján hogy mennyire érzik a rocknroll-t, szerintem megérdemelt bottom 3 volt ez.

Csak összehasonlításképp:
Pia előadása:
http://www.youtube.com/watch?v=Cw8wkwqJDGc
Tina Turner:
http://www.youtube.com/watch?v=oPOFNyvN2Y0&feature=related

Jacob:
http://www.youtube.com/watch?v=kXJ4JUYt6oQ
Jacko ahogy éppen tolja neki:
http://www.youtube.com/watch?v=2G35tHG6hG0

Stefano:
http://www.youtube.com/watch?v=sRV0kvVjHHQ
Percy Sledge és Michael Bolton közös fellépése:
http://www.youtube.com/watch?v=0sgTkpTWFAw

Rocknroll életérzésből mindhárman megbuktak a szememben.

sQr` - 2011. 04. 08. 16:42

Na látod ebben viszont igazat adok. A fele mezőny – vagy több – megbukott itt. Én is csak néztem, hogy van bármi köze ezeknek a számoknak a rock’n’rollhoz vagy csak körítés?

kendra - 2011. 04. 08. 19:47

Pia kiesése legalább annyira sokkolt mint amikor majdnem Caseyt küldték haza!Nagyon sajnáltam én nagyon szerettem a hangját meg nekem bejönnek azok a számok amiket énekelt.
Nem csodálom, hogy a zsűri is így kiakadt sokkal gyengébbek vannak nála.Nekem Haley most sem volt a kedvencem jaj de idegesít, hogy ő még bent van.
Jamesnek és Scottynak szurkolok most!

vikusz - 2011. 04. 09. 01:28

Meglepett a végeredmény..Nem azért, mert annyira szerettem Pia-t, ugyanis sose jöttek be az ilyen jellegű énekesek..Szimpatikus lány, csodaszép hanggal, de érzelmeket abszolút nem közvetített a dalokkal…Na de nem lepett meg, ugyanis a zsűri annyiszor hangoztatta, hogy potenciális nyertes, hogy a nézők elhitték, és szavaztak inkább másra, akinek úgy gondolták szüksége lehet a szavazatokra. Amúgy meg tuti, hogy hallunk még Pia-ról, már a lelki szemeim előtt lebeg az első klippje..Hajrá Paul, James és Scotty! Jövő héten menjen Stefano..már bőven eljött az ő ideje..és ez rajta is látszott.

vikusz - 2011. 04. 09. 01:29

Amúgy meg jövő héten nem mehet haza lány….lehhhetetlen

suzy q - 2011. 04. 09. 20:28

eddig nem tetszett pia, nem bírom az unalmas díváskodást, ez volt az egyetlen száma ami bejött, erre pont most esik ki hayley viszont naima kiesése óta a kedvenc, de ez most meg annyira nem tetszett. végig kiabálta meg hörögte a számot, hát nem tudom.. scottyhoz a berohanó csajok meg cukik voltak. valamiért az az érzésem, hoyg vagy james, vagy scotty fog nyerni. már csak a tinilány faktor miatt is.

kendra - 2011. 04. 10. 00:17

Hát ezek után én már nagyon remélem, hogy James vagy Scotty nyeri meg!
Ők az eleje óta nagy kedvenceim másrészt nagyon szeretném látni, ahogy james Mr Tylerrel énekel!:D

naughtyL - 2011. 04. 10. 09:38

@kendra: azt szerintem sokan szeretnék látni;)

kendra - 2011. 04. 10. 17:50

Nézegettem a twittereket sok sztárt is meglepett Pia kiesése többek közt Ashton Kutcher és Alyssa Milano is írt róla!
Viszont ha minden igaz Piának így is sikerül majd valami!

http://celebrity-gossip.net/pia-toscano/report-pia-toscano-inks-deal-interscope-records-496125

Igen sokan szeretnék remélem látni így szavaznak Jamesre bőven!

kendra - 2011. 04. 14. 16:50

Na a film zenék akkor menjünk sorba!

Pault alapból csípem, de a mai dala annyira nem tetszett ezért meg is lepődtem, hogy a zsűri így Istenítette!
Lauren azért nem tetszett mert eleve ki nem állhatom Miley Cyrust és a dalait ezért nem tetszett ma Lauren sem különösen.Ettől függetlenül szerintem a népnek tetszett és pláne a sok tini szereti Mileyt is úgyhogy nem hiszem, hogy ma veszélybe lenne.
Stefanot már teljesen leírtam, de meglepően jó volt most és a zsűri is nagyon dicsérte, hogy a legjobb előadás.Mondjuk szerintem az utolsó 3ba mindenképpen esélyes aztán majd meglátjuk, hogy most is megússza-e!
Scottyt imádom, mindegy hogy mit csinál jól csinálja, ezen a héten is jó volt szerintem!
Casey, Casey wow, nagyon tetszett!Az elején én sem néztem ki hogy ebből kisül valami jó, de nagyon tetszett megérdemelte a standing ovationt!
Haley nem tetszett(na jó nagyon nem szeretem a csajt, de ez most attól függetlenül is a legrosszabb volt).Negatívumot is csak nála mondott a zsűri ráadásul mindenki egyhangúan.Remélem végre hazamegy!
Jacob szokásosan jó volt, nekem bejön az amit ő csinál nem kiemelkedő vagy a legjobb az este,de tetszett remélem marad!
James a másik nagy kedvencem Scotty mellett.Nagyon tetszett minden jól sül el akármit csinál.A gitáros meg aztán tényleg szenzációs volt!Remélem ő sem lesz veszélyben!

Nekem az utolsó 3 tippem:Paul, Haley és Stefano!Remélem Haley megy haza!

naughtyL - 2011. 04. 14. 20:24

Paul nekem annyira soha nem tetszett, de szerintem most egész jó volt, bár a végére kicsit untam és OMG ezek a ruhák, könyörgöm neeeeeee!

Lauren-t én nagyon bírom az eleje óta, most is nagyon tetszett. és nekem még Cyrus-al sincs bajom:)

Stefano szerintem is egész kis jó volt most is, de ő az egyik leggyengébb így is.

Scotty-t kicsit most untam. de amúgy tényleg jó a hangja, hú.

Casey is jól nyomatta, de nem standing ovation-nyire, nekem.

Haley-nek pedig annyira jó hangja van.. de ez most így sajna nem.és akkor megint egy lány?

Jacob elképesztő, nagyon imádom a hangját és a dalokat, amiket választ.

James a kedvencem, pedig nem vagyok ilyen kedvencezős:D Metál:D:D Priceless. végre nem valami gagyi poprock-os szarr. Wáóww!! remélem amerikának is tetszett, nem tudom ,hogy állnak a metal-noz.

@kendra: kb szerintem is. én sajnálnám Haley-t, mert Stefano-nál azért sokkal erősebb.

kendra - 2011. 04. 14. 23:46

Nekem is James már az eleje óta mindegy mit csinál azt imádom tőle!Na meg Scotty is nagyon közel áll a szívemhez!

Stefanot én nem mondanám gyengébbnek Haleynél sőt összteljesítmény alapján pláne nem, de ez az én véleményem persze!

Na már csak 2 óra és kiderül!Nem tudom megéri-e fent maradni múltkor fent maradtam és erre az egyik kedvencem Pia kiesett!Lehet jó lesz csak holnap visszanézni!:D

kendra - 2011. 04. 15. 02:42

Na bejött a bottom 3 tippem!Remélem a végén is igazam lesz!

kendra - 2011. 04. 15. 03:01

A fene miért nem Haley?
Jamesnek már szokás lesz mindig Stefanot vigasztalni a végén!

kitz - 2011. 04. 16. 02:10

Stefano menjen már haza! Semmi egyéniség nincs abban a srácban. Hailey szintúgy! A kis pufók kislány (nem is jut eszembe most a neve) egyre inkább unalmasabb, ilyen tipikus amerikai girl next door. Benne lesz a top3-ban.

James, Casey és Scotty jók. Casey a legtehetségesebb mindközül és remélem, ő nyer.

Bár James-szel az a bajom, hogy annyira erőlteti ezt az “arena rock” stílust…

Voltak nála 100000%-kal jobbak, akik rock számokat adtak elő korábban. (Adam Lambert Led Zeppelin Whole Lotta Love c. számát pl. meg sem közelíti)

Scotty hangja meg tipikus country-s sajnos. :(

Jaboctól meg kiver a víz úgy affektál még éneklés közben is. jáj!

Ha valakit kihagytam volna, az azért van, mert említést sem érdemel.

MrSpock - 2011. 04. 16. 12:18

Nem értek egyet az előttem szólóval. De ugyebár nem vagyunk egyformák,és ezért színesebb a dolog.
Először is apufók kislánynak nagyon is jó hangja van ,és nem kell elfeledni amerikában vagyunk ezért nyert anno Kelly Clarkson is(elég pufók most ő is),Carrie Underwood. Ezért fog most is top 3as Scotty,James,Lauren lenni. Mivel ott hagyománya van a rock,illetve country stílusnak. Akik sikeresek lettek azért ebben mozognak.
Nekem Casey aki abszolúte nem jön át a nagy tehetsége. Mondjuk a nagybőgővel úgy vagyok,hogy azt tökmindegy hogy pengeted meg valami elénekelgetsz mellé,és már kész a hatalmas zenemű. Mivel elég ritmustalan egy hangszer számomra,pedig alapból semmi bajom akár a jazzel sem,hisz teljes zenekar nagyon is jól hangzik.
Scotty tipikus hangjáról annyit,hogy ennyire fiatalon ilyenjól még nemigen hallottam,főleg férfi countrys hangot.
Az hogy James mainstream rockot nyomatja,de ha ez a stílus fekszik neki,és elég jól csinálja. Adam Lambert is nagyon ott volt,de ő azért más hangkarakterrel rendelkezett,és színpadiasabb,és talán populárisabb volt. De számomra ő,és Carrie Underwood volt eddig az Idol! Az összes szériát figyelembevéve,bár ugye nem nyert.
Jacobbal egyetértek,bár téynleg jó hang,de valahogy nem ide való.Templomban eltudnám képzelni,vagy egy sima bárban.
Haley jó lenen csak ne rikácsolna erőlködne,sokkal színesebb ahangja annál,de nekem így nem jön be,pedig bírnám.Nem használja ki ugyanúgy mint előző szériák egyikében Siobhan Magnus. Többet kellene játszania a hangszínével. Stefano téynleg kilóg azért,szerintem még 1 körig marad ha csoda nem történik,vagy valami gyenge dalt választ. Kicsit hosszú lettem,de kb ennyiben tudtam így reagálni a látottakra,olvasottakra.

kendra - 2011. 04. 16. 13:45

Lauren nekem totál átlagos, középszerű!Kétségtelenül sokan szavaznak rá úgyhogy akár a top 3ba én is eltudnám képzelni!
Adam nekem is óriási kedvencem volt a műsor alatt és a mai napig is az!Egyetértek abban, hogy James azért másabb, nekem nagyon bejön az is amit ő csinál!
Haley vagy Stefano megy haza szerintem jövő héten!Jacob is becsúszhat az utolsó 3ba véleményem szerint!

suzy q - 2011. 04. 16. 16:43

ste-fa-no még mit keres ott????és hihetetlen, hogy mindenki előbb esik ki nála.

vikusz - 2011. 04. 17. 00:18

Neeee, miért nem Stefano?:( mindig csak épp hogy bent marad, most már biztos voltam benne, hogy ő megy…Na meg az is hihetetlen, hogy Jacob még nem volt a bottom 3-ba..Őket most már szívesen versenyen kívül látnám.

Lauren amúgy tényleg totál Kelly Clarkson, én biztos vagyok benne, hogy ott lesz a top 3-ban, ahogy Scotty is. A harmadik talán James…De ha rajtam múlna, az egészet Casey nyerné.

naughtyL - 2011. 04. 18. 16:52

@kendra: érdekes nekem meg inkább Pia volt az a tipikus.. jó a hangja, de nekem semmi extra.. Lauren nekem valahogy az elejétől kezdve nagyon szimpi és bejön, ahogy énekel.

Adam nagyon üde színfolt volt. én csak azért hasonlítottam hozzá James-t, mert ő az, aki úgy gondolkodik, mint Adam ezekkel a nagy meglepetés okozásokkal, és nem hagyja magát.

Én nem sajnáltam Paul-t sem, de Stefano nekem most már kezd nagyon nagy kérdőjel lenni. ennyire a kislányok döntenének? omg..

naughtyL - 2011. 04. 22. 21:53

nah egy kis késéssel, de itt.

Scotty az Scotty jó az amit csinál, de már mondtam, nekem kezd kicsit uncsí lenni.

James és Muse.. OMG eddig tényleg mindig nagy kedvenceimet választja James.. fú nekem nagyon tetszik, amit csinál, és az, hogy ilyen kreatív mindig csak dob a dolgain.

Haley sajna most sem volt az igazi, pedig azt hittem, hogy a bennie and the jets-el magára talált, de valami megint hiányzott nekem.. szegénynek nem adok sok időt, 1-2 hét és szeláví.. viszont imádtam a pöttyös ruháját:D

Jacob nekem megint tetszett. annyira jó hallgatni. kellemes mindig. de félek, hogy ő sem fog túl sokáig maradni, mert ő aztán tényleg nagyon réteg énekes. sajnálnám, mert mindig jó őt hallgatni.

Casey megint nyomatott egy jó kis számot, de nekem valahogy ő annyira nem. de jó hallgatni meg tetszik, amiket csinál. simán el tudom képzelni őt a végén az utolsók között valahol. a J.Lo-s puszi meg annyira édes volt:) és milyen büszke volt, hogy Steven Tyler káromkodott:D

Stefano most olyan hamis volt, hogy néhol fájt a fülem.. eddig is őt tartottam a leggyengébbnek és olyan kis semmilyen..

naughtyL - 2011. 04. 22. 22:04

nah ennek most már tényleg itt volt az ideje!! Ez is meglepő volt, hogy Stefano eddig ott bírt maradni sajnálom, hogy megint Jacob meg Haley volt az alján vele, már nem először.. kíváncsi vagyok ki fog kiesni legközelebb közülük először.

Lauren lemaradt, hupsz. jaj ez nagyon aranyos volt. érezhetően jól érzi magát és ezt lehet érezni. ez mindig jó. meglátjuk menyire fogadja meg a tanácsokat következő hétre.

vikusz - 2011. 04. 23. 01:04

Scotty – Uncsi volt, de azért csípem, és szerintem az egyik legesélyesebb a végső győzelemre.

James – WOW.

Haley – Nagyon, nagyon tetszett. Valószínűleg azért, mert imádom azt az Adele számot, és őt is megkedveltem az elmúlt hetekben.

Jacob – Nem szeretem, ahogy énekel, nem szeretem ezt a túl teátrális stílust. Amúgy szerintem ő annyira nem réteg énekes, ez a gospel dolog nagyon menő kint. Ahogy a country is.

Casey – Bármit csinál, imádom. Bár most tényleg nem dobbantott nagyot.

Lauren – Most uncsi volt, kiszámítható. Az elején irritált, most már őt is megkedveltem.

Stefano – végre.

Nekem amúgy az egyik kedvenc hetem volt, de most már tényleg kiszámíthatatlan az egész…Valószínűleg Haley-nek és Jacob-nak már nincs sok hátra, ami a versenyt illeti, de utána?!

kitz - 2011. 04. 23. 16:41

Stefanot egyszer sem tudtam végighallgatni a verseny során, és most végre kiesett! Jeee!!!

kendra - 2011. 04. 25. 19:47

Sikerült nekem is bepótolnom a lemaradásomat a tavaszi szünet miatt!

Scotty:Imádom a srácot és nagyon tehetségesnek is tartom, de ez volt a legrosszabb produkciója!Untam egyszerűen nem volt benne semmi különleges számomra.Igaza volt a zsűrinek, hogy ez egy biztonságos éneklés volt!

James:Na ő az aki sosem okoz csalódást!Ez a Muse szám nagyon ott volt minden téren!Kár, hogy nem most volt ott Matt Bellamy!Hétről-hétre jobban szeretem, remélem ő nyeri meg!

Haley:Igazából ez a produkciója elment, de továbbra is a legalján van a listámon!

Jacob:Amennyire szerettem az elején annyira kezdem megunni.Mint ember nagyon szimpatikus de most már egyre inkább erőltetettnek érzem a produkcióit!Kicsit túldrámázza.Mindenesetre nagyon tehetségesnek tartom, de nem ide való szerintem!

Casey:Jó volt mint mindig!Nem a legerősebb produkció tőle de ez is ott volt az élmezőnyben az este!

Stefano:Nem volt rossz de semmi extra igazából!

Lauren:Sara Evans nagy kedvencem, de valahogy ez Laurentől nem tetszett annyira!Nekem ő is olyan semleges!

Stefano kiesése nem lepett meg és tulajdonképpen jogosnak is érzem!Na nem mintha könnyeket hullattam volna, ha helyette Haleyt rakják ki de talán majd legközelebb!
James nagyon aranyos volt ahogy felkapta a végén!:)

kendra - 2011. 04. 28. 12:14

Na akkor a Carole King hét

Jacob:Jobb volt mint az elmúlt pár hétben, de szerintem az utolsó 3ból ez sem menti meg.

Lauren:Nekem nem tetszett a dal választás, unalmas volt.Hangilag sem volt a legerősebb tőle pláne annál a nagy bakinál a vége felé.

Scotty:Tetszett ez a teljesen más stílus, tetszik, hogy változtatott.Nekem bejött!

James:Hétről-hétre zseniális.Nagyon tetszett ez is akármit csinál az tökéletes lesz.Remélem a zsűri jóslata bejön és megnyeri!

Casey:Tipikus Casey dal, jó volt, de nekem kicsit unalmas volt.

Haley:Menjen már haza könyörgöm!Nekem ez sem tetszett a vége felé már elment, de a jótól messze volt!

Utolsó 3 tipp:Haley, Jacob és talán Casey
Remélhetőleg Haley megy haza!

naughtyL - 2011. 04. 28. 20:06

Casey & Haley: tök jól passzolt a hangjuk. jól állt mind a kettőnek a dal és jól működtek együtt is.

James & Jacob: örültem, hogy pont ők kerültek össze. olyan kis aranyoska volt a szám és azok a hangok a végén, amik kijöttek a torkukból.. nem semmi! amúgy nem ez volt a legjobb egyiktől sem.

Lauren & Scotty: nem először énekeltek együtt és mindig nagyon passzolnak, talán ők voltak a legjobbaka párok közül.

De mégis valahogy ezek most elég uncsira sikeredtek, nekem.

Casey: ez nekem most valahogy nagyon nem, de azért sajnálnám, ha neki kellene távozni, bár kétlem.

Haley: wáów a Benny and the Jets után ez megint nagyon erős volt, nekem nagyon tetszett. imádom a hangját, csak sajnálom, hogy valahogy nem sikerül mindig így neki az énekelgetés. Én remélem, hogy nem ő fog kiesni:)

Jacob: Imádtam. nagyon jó volt megint. én egész nap el tudnám hallgatni. nekem kifejezetten illik hozzá a stílusa!

James: OMG!! Ha nem az lennék, aki vagyok, és James nem velem egyidős lenne, simán sikongattam volna a szám alatt. Megint mekkorát húzott már a szám elején, hogy a capellába nyomatta!! Tényleg ilyennek kell lennie egy előadónak. Szórakoztatónak Mindig.. Randy szavaira meg Ámen!

Lauren: először is. lelőném azt a bizonyost, aki kitalálta, hogy ekkora szikla nagyságú fülbevalókat hordajanak a nők.. OMG mi volt az a fülében.. jájj de utálom az ilyet. Nem volt ez rossz, de nem ez volt a legjobb előadás tőle. a hangját továbbra is szeretem!

Scotty: nagyon tetszett, nekem ez jött be tőle eddig a leginkább. wáów. nem tudom min változtatott, de ez így most teljesen tökéletes volt!! és el is feldkeztem arról, hogy előző héten picit kezdtem unni.

Én most már egyre inkább Scotty ft. James finálét szeretnék, ha kérhetném, mert ők tényleg mindig a legjobbat hozzák nekünk hétről-hétre. Jacob stílusa sokkal közelebb áll hozzám, mint Scotty-é, de nem hiszem, hogy ő bejuthatna a fináléba.

kendra - 2011. 04. 28. 20:41

@naughtyL: Legyen igazad én is Scotty& James finálét szeretnék, de nagyon!:D

Kit tippelsz az utolsó 3ba?

naughtyL - 2011. 04. 28. 20:46

;) remélem most sem fogok tévedni:D

sajna megint egyet kell értsek veled, szerintem is Haley, Jacob és Casey. nem tudom én most erősebbnek éreztem Haley-t meg Jacob-ot előző héthez képest, de nem tudom, hogy ez mennyire számít. hogy Casey mennyire kedvenc hozzájuk képest? mert nekem most ő volt a leggyengébb.
De innentől már mindet nagyon sajnálnám, ha kiesne..

épp James-t hallgatom, annyira tetszik, jajjjjj:D

naughtyL - 2011. 04. 28. 20:51

jah és a végén totális James győzelmet szeretnék!!

viszont Scotty annyira felkeltette a figyelmemet, hogy elkezdtem kicsit mélyebben kutakodni ebben a country dologban, mert bevallom elég hiányosak az ismereteim.

kendra - 2011. 04. 28. 21:08

Én is Jameset szeretném a végén győztesnek!!

Na nem sokára elválik, hogy igazunk volt-e!Nem tudom megvárom-e az elő adást!

naughtyL - 2011. 04. 28. 21:15

én nem szoktam, öreg vagyok már ahhoz:D
meg a hivatalos oldalon reggel meg lehet kukkantani gyorsan.
kváncsi vagyok ki távozik..

kendra - 2011. 04. 28. 21:26

Én sem mindig csak ha nagyon nem bírom kivárni a reggelt!:D
Én nem nézem meg előre a kiesőt ha nem is élőben de akkor is végig nézem letöltve!:D

Olvasgattam Usa fórumokat ott is egyet értenek velünk az utolsó 3at illetően egy-két helyen még Laurent emlegetik!

naughtyL - 2011. 04. 28. 22:09

sajna nekem nem mindig fér bele még az eredményhirdetősdi is. nincs annyi idő a világon:D de én is szeretem látni végig, ha van lehetőségem. viszont nem vagyok spoilerfób, így nem zava, ha tudom előre, hogy ki esik ki..

american idol honlapján nézegetted ezeket??

amúgy pont akartam írni, hogy Lauren most volt talán nekem a legrosszabb, csak én azon gondolkodtam, hogy vajon a country faktor nála mekkora hátszelet bitosít..

kendra - 2011. 04. 28. 22:13

Ó tudom!Én is annyi mindent nézek hogy az előadások felét végig alszom!De én mindig mindent megnézek ami érdekel!

Nem csak a hivatalos honlapon egyéb fórumokon meg facebookon is szoktam olvasgatni!

Lauren nekem is most volt a leggyengébb ez a szám eleve ismerős a szívek szállodája főcíméből és már csak lehet azért sem tetszett!Kíváncsi leszek abban majdnem biztos vagyok hogy haza nem megy de a bottom 3 elképzelhető!

Régóta nézed az American idolt?

naughtyL - 2011. 04. 28. 22:30

én is próbálok mindent megnézni, ami érdekel csak ez nem mindig megy könnyen:)

végülis mi is azt halljuk, amit ők a tengerentúlon, szóval nem meglepő, hogy ugyanazok a vélemények.

OMG..ha most nem mondod, hogy Gilmore Girls eszembe sem jut, téényleg.
Igen az nekem is túl meglepő lenne, ha ő menne haza, de most nekem Haley és Jacob is sokkal erősebb volt nála.

Én az Adam Lambert-es Idolt néztem végig először. de már régóta tudom mi ez az egész, meg ismerősök is amiból mindig mondták, hogy nézzem, de cak pár éve kezdtem el:)
Te?

Érdekes, hogy ilyen fatális hibát milyen gyakran követnek el. egy rossz dal és szelávi, ennyi volt. hmm..

kendra - 2011. 04. 28. 22:43

Hát nem volt könnyű felismerni a refrénnél ugrott be hogy hoppá ez a Gilmore Girls zenéje!Nagy kedvencem volt a sorozat így beugrott!

Én Jordin Sparksos évadot kezdtem el először nézni de akkor még nem ilyen elvetemülten, mint most!Nekem a tavalyi évad nem tetszett így nagy pozitívum ez az évad!Na meg Steven Tylert imádom!Egyáltalán nem hiányolom Simont!

Igazából a dalválasztás sem volt jó Laurennél meg a vége felé nagyon nem jött ki neki az a hang, de azt el is mondta a végén a backstage interjún!

naughtyL - 2011. 04. 28. 23:05

most néztem meg az előző heti eredményhirdetést és tényleg űbercuki volt James, ahogy felkapta Stefano-t:) aww és sírt is.

igen ez a baj, ha uncsí a szám nem is figyel az ember igazán.. kalapom emelem, hogy felsimerted:D

akkor te nem ma kezted:) tavalyi évad borzasztó volt.. meg amúgy én azért sem kezdtem bele hamarabb, mert Paula Abdul-al a világból ki lehet űzni és nem értettem, mit keres a zsűriben, tudom sokat.. de botrány az a nő.. én kifejezetten örültem, hogy ő akkor lépett, mikor én elkezdtem nézni.
Simon meg nekem szélsőséges volt. nem mindig kedveltem, de meglepő mód nekem sem hiányzik.
Steven Tyler munkásságának nagy tisztelője vagyok, szóval én nagyon örültem mikor kiderült, hogy jön az idolba.
én J.Lo-t is tökre bírom, de ő is nagy pozitív csalódás volt. igazán emberséges és valóban kedves mindegyik.
de nem gondoltam volna, hogy ilyen jók lesznek!

és el sem tudom képzelni milyen lenne James meg Tyler együtt..:D

kendra - 2011. 04. 28. 23:31

Jaj igen sírt is olyan jó haverok voltak!Meg mindig ő vigasztalta Stefanot!

Tyler nekem is nagy kedvencem ráadásul a keresztapámra emlékeztet minden mozdulata akit imádok szintén!A munkásságának is nagy rajongója vagyok!

Paula nekem is az agyamra ment és állítólag X-factot zsűri tag lesz na remek!
J.Lo nekem is pozitív, nagyon aranyos és kedves.A férje is nagyon jó fej volt akárhányszor feltűnt!

Én nagyon remélem megtudhatjuk, hogy milyen James és Steven együtt!:)

naughtyL - 2011. 04. 29. 08:30

Jó Reggelt @kendra:)
naaa most rendesen meg lettem lepve.. Casey, igen mondtam, hogy ő mag Lauren voltak a leggenygébbek, de akkor sem gondoltam volna. a bottom 3-at még nem tudom, mert csak a honlapon kuksiztam meg.

na igen Marc Anthony volt még nekem nagy meglepetés, mert bár sokat hallottam róla, nem láttam még milyen ember lehet és valóban kellemes volt látni.

én lehet be sem próbálom x-t, ha ő lesz az egyik zsűri, ezt már akkor eldöntöttem, mikor már nagyon az elején csak pletykálták még..

viszont követkzeő héttől én már el sem tudom ki fog kiesni, ha jacob meg haley is hozza a jó formáját.. nekem most máár így ők tényleg nagyon bejönnek, mint énekesek.

naughtyL - 2011. 04. 29. 09:44

hmm.. Casey meg Scotty.. lehet, hogy most, hogy nem volt olyan rendhagyós countrys Scotty már nem is ment rá annyi szavazat? pedig nekem most tetszett a legjobban.

mkfad - 2011. 04. 29. 10:31

Nem volt most bottom 3 úgyhogy csak azt lehetett tudni, hogy ki kapta a legkevesebbet. Ha jövőhéten nem Jacob megy, akkor bunda (nem tetszik nála ez a “ha nem szavazol rám akkor homofób és rasszista vagy” mentalitás) :). James és Scotty mellett harmadikként vagy Lauren vagy Haley lesz a harmadik szerintem, és mivel Casey szavazói valószínű hogy Haleyhez pártolnak, nem lefutott játszma ez még. Ha már James és Scotty között kéne választanom, hogy ki nyerje meg, akkor inkább James. Egy-két szám erejéig szoktam hallgatni én is countryt de ha többet kell meghallgatnom egymás után, általában elkezdem unni. Scotty meg pontosan azt juttatja eszembe, hogy mennyire unalmas tud lenni néha a country. Countryt élvezetesebb játszani mint hallgatni :)

naughtyL - 2011. 04. 29. 10:58

igen aztán én is rájöttem, hogy nincs bottom 3:) hupsz.

igen én is így voltam Scotty-val, de a mostani száma pont olyan volt, hogy azt egész nap hallgatnám.

kendra - 2011. 04. 29. 12:38

@naughtyL: na csak nem bírtam ki így most néztem meg!Én is meglepődtem pláne már akkor felhúztam magam amikor Haley legelsőként megtudta, hogy biztonságban van.
Ryan az elején mondta, hogy csak fan csalódott lesz így én Laurenre gondoltam.Aztán amikor már csak Scotty meg Casey maradt mondom mi a fene elküldik Scottyt? Kettőjük közül örültem, hogy Casey ment mert Scotty közelebb áll hozzám!

Jacobnak örülök, hogy megmenekült aztán innentől kezdve majd meglátjuk hogy alakul!:)

naughtyL - 2011. 04. 29. 18:16

@kendra: látom neked nagyon szúrja a szemed Haley:D
igen én is örültem Scotty-nak. és innentől neked már mind hiányozni fog..

úgy látszik tényleg nagyobb részben a heti teljesítményen múlik.. szóval, aki a leggyengébb lesz a következő héten, az jobb, ha felkészül..
Jacob-nak én is nagyon örültem, mert most tényeg nagyon jó volt.
J.Lo is megjegyezte James-nél, hogy ő volt az egyetlen eddig, aki minden héten csúcsformát mutatott.
már most kíváncsi vagyok mit fog kitalálni legközelebb:)

nem is néztem miket fognak énekelni majd.

naughtyL - 2011. 04. 29. 18:17

*mármint nekem fog hiányozni:D

mkfad - 2011. 04. 30. 20:02
kitz - 2011. 04. 30. 23:12

Lehet csak bennem vetődött fel ez, de még az elején mondta James, hogy Asperger szindrómás, tehát autista. Akkor hogy képes annyi idegen ember elé kiállni minden héten, fotózásokra járnia, hagynia, hogy idegen emberek megérintsék?

kendra - 2011. 05. 01. 00:17

Ezen a kérdésen már sokat vitatkoztak az Amerikai fórumozók!Én is olvastam már mindenféle változatot a félrediagnosztizálástól-a feltűnési viszketegségig.
A műsor elején James azt mondta, hogy Asperger-szindrómás és Tourette-szindrómás.

Igazából mit számít, hogy van-e neki vagy nincsen, hiszen zseniális énekes!:)

kendra - 2011. 05. 01. 00:22

@naughtyL: Igen nem tudom leplezni mennyire irritál Haley!:D
Tulajdonképpen őt leszámítva nekem is hiányozni fog innen már mindenki!

A jövő héten 2 dallal jönnek egy maival és egy 60as évekbelivel!Kíváncsi leszek!Hajrá James!:)

A result showban meg J.Lo és Pitbull fog énekelni valamint a Lady Antebellum!

naughtyL - 2011. 05. 01. 10:24

@makfad: úgy bírom az ilyeneket:)

@kendra: Micsoda? én nem is olvastam vagy hallottam ilyet James-ről, csak az a szembetűnő, hogy elég furi tud lenni a feje. hmm.. végülis tényleg lényegtelen, mert amit a színpadon művel az zseniális. és ugye az a lényeg.

:) elég sanszos szerintem, hogy most már rajta a sor.. sokszor hibázik a rossz dallal.

jaj az olyan jó, mikor többet énekelnek. Imádom a 60-as évek zenéit, fú, most nagyon kíváncsivá tettél:)
amúgy nem lehet valahol megnézni előre, hogy mit választanak az énekesek? vagy ez ilyen Top Secret?

uh a J.Lo meg pitbull számtól már kifolyik a fülem..

kendra - 2011. 05. 01. 13:05

@naughtyL :Lehet valahol meglehet nézni, hogy mit énekelnek, de én egyenlőre csak a témákat találtam meg!

Ha beírod a googlebe James mellé, hogy asperger rengeteg oldalt kidob majd ahol boncolgatják és vitatják!

Igen a dalválasztáson múlik minden úgyhogy remélem James most sem hibázik, Jimmy is azt mondta, ha jó dalokat választ akkor nincs kétsége afelől, hogy megtudja nyerni!Legyen igaza!:D

naughtyL - 2011. 05. 01. 15:02

@kendra: mert én sem találtam ilyen infókat csak azért kérdeztem meg tőled, mert te olyan jól informált kis embernek tűnsz, aki mindent tud:D

Igen, köszi, miután írtátok rögtön rákerestem, mert mire jó a net, ha nem a gyors infó szerzére:)

Nem is fordult meg a fejemben, hogy James mellényúlna. és főleg most, hogy 2 számot kell választani, nagy lesz az esély arra, hogy lesz aki hibázni fog.. vagyis az eddigiek alapján, azért nem voltak mindig annyira biztosak magukban, James-en kívül.
jaja legyen igaza Jimmy-nek!

kendra - 2011. 05. 01. 19:22

@naughtyL : Igyekszem informálódni, de erről egyenlőre semmi több infóm nincsen!De ha lesz megírom!

Én sem félek James dalválasztásától a többiek alatt jobban rezeg a léc szerintem!

Ma is nagyon ráértem és olvasgattam fórumokat és 80%ban Jamest akar a nép!Amin meglepődtem, hogy sokakat kezd idegesíteni Scotty és sokan őt akarják hazaküldeni!

naughtyL - 2011. 05. 02. 21:00

@kendra: én is keresgélek, szóval ha hamarabb találok infót én is megosztom:)

szép kis sorozat lenne, ha egyszer sem nyúlna mellé, az aztán biztos.

Én örülök, mert nem gondoltam volna, hogy valaki, aki ennyire az igazi rock gyermeke, ilyen nagy kedvenc tud lenni.
Na azon azért nagyon mgelepődnék, ha Scotty esne ki legközelebb. de persze már bármi megeshet. azért az beszédes, hogy ő most próbált meg valami mást előadni először és az nem nyerte el a nézők tetszését..

sQr` - 2011. 05. 04. 11:59

Casey utolsó pár perce mindent vitt. Várom a lemezét.

kendra - 2011. 05. 04. 14:53

na a számokról még mindig semmi hírem, de egy ilyenre bukkantam, hogy a múltheti szavazati lista százaléka Casey már nincsen benne!

1. James Durbin – 46% (up from 34% previous week)
2. Scotty McCreery – 22% (up from 19% previous week)
3. Haley Reinhart – 11% (down from 12% previous week)
4. Lauren Alaina – 7% (down from 9% previous week)
5. Jacob Lusk – 4% (no change from previous week)

James amúgy az előző héthez szerzett + 12%ot!:)

naughtyL - 2011. 05. 04. 15:20

hát ez nagyon érdekes. én tökre azt hittem, hogy Lauren népszerűbb Haley-nél..
érdekes számok amúgy. most már egyre kíváncsibb vagyok ki fog nyerni.
Meg mint láthatjuk azért a heti produkció számít igazán. bár ez Casey távozása után volt, lehet, hogy az ő szavazatainak a nagy része James-nek ment..

1-2 helyen azt olvastam, hogy azt nem mondják meg előre mit fognak énekelni a héten.. szóval lehet, hogy nem véletlen az, hogy nem találtunk erről semmi infót.

amúgy köszi ezt tök érdekes így látni számokban is:)

winnie - 2011. 05. 04. 15:32

a félreértések elkerülése miatt, ez nem az idol-szavazatok százaléka, ez csak egy oldal saját szavazása. az idol százalékokat nem adják ki elvileg, nem szoktak megjelenni.

ott van a grafikon, pl. ezen felmérés alapján pia második volt az oldal szavazói szerint, amikor kiesett, még james-t is megelőzte: http://americanidolnet.com/american-idol-2011-top-5-week-rankings/

naughtyL - 2011. 05. 04. 21:45

én nem is gondoltam, hogy ezek idol számok.

@kendra: fogod élőben nézni?

kendra - 2011. 05. 04. 23:01

ja igen elfelejtettem odaírni, hogy ezek nem hivatalos számok, de akkor is valami!

@naughtyL: hű egyenlőre nem döntöttem el majd meglátom mennyire leszek fáradt!:)

kendra - 2011. 05. 05. 22:28

Top 5

James:Imádom, imádom és imádom!Jared Leto bandáját is nagyon csípem így nagyon örültem, hogy James tőlük énekelt!Nekem nagyon tetszett meg az ahogy a közönséget megmozgatta!A második számán meg bőgtem olyan szép volt!Oké igazuk volt nem a legjobb éneklése volt kicsit hamis néha, de érzelmileg zseniális volt!Már a kis film alapján is valami ilyesmire számítottam!

Jacob:Az első szám határozottam zavart, hogy egy duettet énekelt el egyedül nem tudom, nekem egyáltalán nem jött be annak ellenére, hogy imádom a hangját.A második nekem is jobban tetszett csak úgy, mint a zsűrinek.Bámulatos milyen hangokat képes kiénekelni.Ami nem tetszett benne az, hogy a Love Hurtsot nagyon átvitte gospelbe!

Lauren:Az első szám tetszett dinamikus volt és jól elénekelte.Az Unchained Melody már annyira nem tetszett nekem unalmas volt meg többre számítottam!

Scotty:Nekem tetszett nagyon az első szám igazán illet hozzá!Az Elvis szám is tetszett mondjuk nekem ez is túl biztonságosnak tűnt!Remélem ő azért marad még versenyben!

Haley:Jaj utáljatok érte, de én olyan kárörvendő műsort levágtam az első száma után, hogy igen végre hazamegy.Aztán még nagyobbat ünnepeltem, hogy a zsűri meg is erősített benne.Na de jött a második amit akárhogy próbáltam tagadni sajnos jó volt…sajnos nagyon!Na de standing ovationt nem nála szerettem volna látni!

Szerintem botton 3 most sem lesz, szerintem Jacob megy haza.Mást sajnos nem tudok elképzelni!
Végülis már addig eljutottam, hogy nem érdekel ki megy haza ha James megnyeri az egészet!:D

naughtyL - 2011. 05. 06. 00:14

Top 5

James: úúú én is imádom Jared Leto-t:D nem minden számukért vagyok oda, de ezt szeretem a legjobban. a No no no-t én is énekeltem James-el:D fúú nagyon jó volt, kedvem lett volna ugrálni meg minden.
Nagyon szeretem a Mariah féle feldolgozást. És valóban a kisfilmtől kezdve igen megható volt az előadás. És az tetszik benne, hogy bevállalta, hogy csinál valami teljesen mást és nincs őrült sikoltozás meg égő zongora.. és ugyanolyan jól működik minden:) wáów.

Jacob: No air-je valamiért nagyon nem jött most be nekem sem. pedig tényleg szeretem a hangját.
Jaj nagyon szurkoltam neki, hogy jobb legyen a második száma, és szerencsére tényleg jó volt, olyan kellemes tud lenni a hangja. viszont ez sem volt a legjobb tőle szerintem. ez a szám nekem marad a nazareth féle:)

Lauren:jól állt neki a szám, de ez a stílus nekem nem igazán jön be. viszoont a hangja az itt nagyon kijött, annak örültem.
Fú ez nagyon szép volt. nem is tudok mit mondani róla.

Scotty: érezhető volt, hogy mennyire élvezi a számot és ettől még jobb lett.
jó volt jó volt, de azért kicsit untam.

Haley: nem értem ilyen hanggal, hogy bír így mellé nyúlni ilyen sokszor.. nagyon nem volt rendben:( úgy sajnáltam. Amúgy gonosz vagy ne kárörvendj:D
Igen! Igen! Igen! Igen! Igen! magasságos ha ilyet is tud.. aztaaa, nekem nagyon bejött. iszonyat jó hangja van, imádom hallgatni. ez így még jöhetne sokat! ha ilyet tudna mindig én nagyon szívesen látnám őt a fináléban James mellett!!

összességében nem ez lesz a kedvenc estém, de nem panaszkodom.
szerintem is Jacob, de nekem Scotty sem volt ma az igazi valahogy.

kendra - 2011. 05. 06. 00:48

@naughtyL: Kérlek szépen ne fesd az ördögöt a falra a James-Haley fináléval!Én James-Scottyt szeretnék!:D

Mondtam, hogy utáljatok érte, de én a falra mászok a csajtól meg a hangjától is!

Na már csak 1 óra és kiderül mi lesz csak bírjam ki!:D

naughtyL - 2011. 05. 06. 09:50

@kendra: jól van jól van naa:D csak egy kószácska gondolatocska volt. Tudod, hogy én nagyon bírom a hangját:)

Scotty meg húzza fel a nacit, mert most engem nem kápráztatott el.

Na nem tudom ki volt az utolsó kettő, de sejtettem, hogy Jacob fog menni. nagyon sajnálom, és remélem, hogy hamarosan hallhatjuk újra:)
ha te meg tudtad nézni az egészet oszd meg velem ki volt az uccsó kettő:D kösszíí.

mkfad - 2011. 05. 06. 12:11

Micsoda kis underdog történet kerekedett ki Haleyből itt a végére. Állandóan bottom3 és mindig igazságtalan zsűri. Erre benne van már a top3ban :). Még a végén a döntőbe is bejut :D
Most is mi volt már eh. Kb ő volt az egyetlen aki egyszer sem volt hamis az este folyamán erre ő kapja a legnagyobb fejmosást amiatt, hogy nem egy ezerszer járatott, tehetségkutatókban agyonhasznált dallal jelentkezett, hanem bevállalt egy teljesen új és kiadatlan dalt (és még valamennyire élveztem is, pedig engem lédigagával ki lehetne kergetni a világból).

Kendra mérges lesz azt hiszem :)

naughtyL - 2011. 05. 06. 12:52

@mkfad: de annak ellenére, hogy eszméletlen hangja van, úgy félre tud menni az előadása.. Pedig én az ő hangját szeretem a legjobban és mégis van, hogy mondom magamban, hogy ollállá ez így nem jó..
azt mondjuk nekem is fura volt, hogy J.Lo mondta, hogy ez így nem jó, pedig szerintem ebben pont az a jó, hogy nem tudják kihez hasonlítani..

amúgy ki volt az alján Jacob-al?

@kendra nem lesz mérges..nagyon:D

mkfad - 2011. 05. 06. 13:09

Lauren volt az alján Jacob mellett és van egy olyan érzésem, hogy ezen a ponton már nem tud akkorát durrantani hogy beelőzze népszerűségben Haleyt, szóval minden bizonnyal ő fog jövőhéten hazamenni, hacsak Haley valamit nagyon el nem ront.

Valamennyire sajnálom érte, mert amikor a meghallgatáson meg az egyik hollywoodi héten Aerosmith-t énekelt (http://www.youtube.com/watch?v=WccinH3F8G8), az nagyon jól állt neki reméltem ilyen irányba indul el, aztán jöttek az idol producerei hogy teljesen megerőszakolják a zenei ízlését révén hogy fiatal és könyen befolyásolható, és olyasvalakivé változtatták, aki nagyon tud engem untatni.

naughtyL - 2011. 05. 06. 13:24

jaj köszi:) nem lepődtem meg sajna ezen..

Teljesen egyetértek veled Lauren-el kapcsolatban. mikor hallottam tőle az aerosmith számot a szám tátva maradt, de azóta talán csak 1-2 ilyen volt tőle. sajnálnám, mert ő is borzasztóan jó és ha jól jön ki minden, akkor olyan egész nap lehetne hallgatni.. de sajna én is volt, hogy untam őt..

ez az a valami, ami miatt James olyan jó szerintem. mert bár nem mindig tökéletes mégis annak érzed, mert ezt hiteti el veled a magabiztos előadásával.

kendra - 2011. 05. 06. 13:46

Igen nem kicsit vagyok mérges, de számítottam Jacobra, hogy ő megy haza!Aztán jövőhéten én is Laurent gondolom,de jó lenne természetesen ha Haley menne!A döntőbe nagyon remélem nem kerül be!

Nekem Lauren sokkal szimpatikusabb mint Haley!A hangját is sokkal jobban szeretem!:)

Lady Antebellum nagyon tetszett!A grammyn is nagyon taroltak, de megérdemelték!Jlotól nem voltam elájulva, de a pasitól a klipjében igen!Na ez nem ide tartozik, de a pasi miatt minden nap nézek egy Mexikói telenovellát eredeti nyelven!:D Sőt miatta megnéztem az összes eddigi sorozatát pedig nem is szeretem a telenovellákat!:D

kendra - 2011. 05. 06. 13:48

@mkfad :Laurennek nagyon jól áll szerintem is az Aerosmith már akkor tetszett amikor a válogatón Stevevel énekelte!:D
Na persze közre játszik az is mennyire imádom Stevent!:D

kendra - 2011. 05. 08. 22:56

Jövőhéten
Jerry Leiber és Mike Stoller számokat adnak elő!
Kíváncsi leszek erre is!

A mentor Lady Gaga lesz a héten!Steven videó premierje(it Feels So Good) és Jordin Spark fog énekelni!

Randy felfedte, hogy Jamesnek(helyes) szurkol, Adam Lambert pedig twitteren írta, hogy ő Haleynek(grr)!

mkfad - 2011. 05. 09. 11:01

A megmaradtak közül James/Haley finálét néznék meg a legszívesebben, de tudom hogy Scottynak VIP helye van a döntőbe (meg meg is fogja nyerni bah aztán ha elmúlik a kései mutálása és ugyanolyan átlagos hangja lesz mint mindenkinek akkor meg eltűnik a középszer süllyesztőjében). James és Haley közül jobban örülnék ha Haley jutna be már csak azért is, mert Randy végig igazságtalanul fúrta őt, így szívesen megnézném Randy arcát ahogy a kedvencét kifúrja még a finálé előtt :) (meg mert tetszik ez a “B+ mindenki mostmár csakazértis végigcsinálom” hozzáállása :D)

mkfad - 2011. 05. 09. 11:14
naughtyL - 2011. 05. 09. 13:51

uh így elsőre nem tudtam kik ők, de miután megnéztem, szégyelltem magam.
sok jó szám közül lehet megint választani:)

Gaga-ra nagyon kíváncsi leszek, mint mentor.
azt én is olvastam, hogy Steven szám, már alig várom:)

Randy-től ez nem volt túl nagy meglepetés:)
Néztem mit írt Lambert Haley-ről és tök igaza van. nem csoda, hogy szerinte ő a legjobb.

nem vagyok benne biztos, hogy Scotty-nak biztos helye lenne, mert ha Haley képes erős produkciót nyújtani szerintem igenis van esélye. Én most Lauren-t érzem a leggyengébbnek közülük. ezt beszéltük mmúltkor, hogy azért, mert kezd uncsi lenni, sajnos.
Én is James/Haley-t néznék most már szívesebben, bocs @kendra:D
azon én is nagyon meglpeődnék, ha James ki lenne túrva a fináléból.

kendra - 2011. 05. 09. 18:07

Én menten rosszul lennék, ha Haley döntőbe jutna!Értékelném ha a héten kitennék!:D

Scotty is kezd sok embernek unalmassá válni, de a tinilány-faktor miatt szerintem ő lesz a másik döntős!

mkfad - 2011. 05. 10. 21:28

Találtam némi csemegéznivalót:

James:
http://www.youtube.com/watch?v=l0_s-L1lmcI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZYhy44r0EZI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2LLqQeu3lKE&feature=related (kissrác nagyon jól nyomja :D)
http://www.youtube.com/watch?v=j58-xcbV0uc

A rosseb bele hogy ilyen jól megy neki a led zeppelin az ac/dc meg a hard rock úgy nagy általánosságban, erre ilyen emos meg szerelmes dalokkal operál állandóan. Ha ilyen számokkal jött volna folyamatosan, nem lenne kérdés hogy ki lenne az első számú kedvencem. Remélem eltol még azért egy stairway to heavent mielőtt vége az évadnak.

Haley:
http://www.youtube.com/watch?v=GM9fNbzvr58&feature=player_embedded#at=27
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V2aLr8_DBqs#at=165
http://www.youtube.com/watch?v=lJXRQw7GyNA&feature=related
(Led Zeppelin megint. Nem tudtam pontosan miért kettejükkel szimpatizálok elsősorban, de mostmár tudom :P)
http://www.youtube.com/watch?v=SpKKDevgZMU&feature=related

Akkor már néhány Scottys videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=D0uKX2jrIFA&feature=player_embedded#at=233
http://www.youtube.com/watch?v=1J_NwovHiWU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NeLSu-l-NSs (a harvest festival-okról ezentúl mindig a pónik meg az indián átkok fognak eszembe jutni lol kösz pyrex :D)

Laurentől semmit nem találtam, de nem is nagyon kerestem.

Meg egy kis Casey (többiekre már nem is emlékszem, el is felejtettem őket…):
http://www.youtube.com/watch?v=yZk0BmUU9lo
http://www.youtube.com/watch?v=pnPeXnnWWRk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8hlT0Bl8yIs&feature=related (háháh ez hatalmas :D)

(előző hozzászólásom törölhetitek kicsit túlcsordult benne a copypaste)

kendra - 2011. 05. 10. 22:19

James James már nem is tudom mit tudnék még rá mondani!:) Isteni!

Caseyt is nagyon csíptem és zseni az tény!

mkfad - 2011. 05. 10. 22:28

Lol Casey Jack Blackkel fog énekelni a fináléban :D

kendra - 2011. 05. 10. 23:10

@mkfad:Igen??Ezt hol olvastad?

mkfad - 2011. 05. 11. 00:28
naughtyL - 2011. 05. 11. 15:15

@mkfad: köszi, köszi, köszi:)

tényleg nagyon jók!!

@kendra: egyetértek James-ben:)

kendra - 2011. 05. 11. 15:52

de jó lesz Casey Jack Blackkel:D

A ma estét nagyon várom már!

naughtyL - 2011. 05. 11. 15:58

én azért Jack Black-nek annyira nem örülök..

én is nagyon kíváncsi vagyok már rájuk!!:)

kendra - 2011. 05. 11. 17:10

@naughtyL :ó én igen nagyon csípem a fazont!Kíváncsi leszek arra mit hoznak ki ketten!

Semmit nem találtam megint előre, hogy ki mivel készül, csak ajánlatokat olvastam, hogy kinek mit kellene….

mkfad - 2011. 05. 11. 17:25

James állítólagos kiszivárgott információk szerint (szóval csak helyén kezelni az infót) “Don’t stop believin'”-t fog énekelni. Elvileg csinált egy saját verziót, amitől mindenki eldobta az agyát aki hallotta. Ha ez igaz akkor sanszos, hogy az eheti téma csak az egyik számra érvényes, a másik meg szabadon választott. Vagy így lesz, vagy nem.

Azt viszont remélem hogy Haley “I who have nothing”-t fog énekelni. A Tom Jones verzióval két lábbal rugná ki Lauren-t a versenyből.

naughtyL - 2011. 05. 11. 18:03

@mkfad: ha ez igaz akkor már tényleg alig várom!!
igen, ha Haley nem hibázik akkor szerintem is könnyen továbbjuthat! fú az tényleg jó szám.

@kendra: készítsd fel magad minden eshetőségre, nehogy megálljon a kis szíved az eredmény láttán:D

kendra - 2011. 05. 11. 20:31

@mkfad:Hűűű de jó lenne!Alig várom na ebből élőben nézés lesz azthiszem :D

@naughtyL:Igyekszem felkészülni, de bízom benne, hogy örülni fogok az eredménynek :D

kendra - 2011. 05. 11. 20:39
mkfad - 2011. 05. 11. 22:53

A másik téma “songs of inspiration” lesz. Hogy ez mit takar pontosan, azt nem tudom. Nincs most jobb dolgom, úgyhogy megnézem én is élőben. Nem tudtok valami live streamet?

kendra - 2011. 05. 11. 23:37

@mkfad: sajna túl sok opció nincsen!
Én itt nézem mostanában csak ez jön be
http://www.seeon.tv/view/12898/

mkfad - 2011. 05. 12. 02:04

köszi jó lesz ez na lássuk kit akarnak ma kivégezni a producerek :)

kendra - 2011. 05. 13. 01:25

Sikerült végre megnéznem a top 4et!
Ma nem követem el azt a hibát, hogy elalszok azthiszem!:D
Top 4:

James:Tudjátok, hogy szerelmes vagyok abba amit csinál úgyhogy nem igen tudok mást mondani rá!:D Az első szám a glee miatt nagyon fel van kapva, én azért a változatért nem rajongok, de ez nagyon tetszett!A második talán mégjobban hihetetlen milyen showt nem képes csinálni!Tényleg mindent eltud énekelni az ég világon!crossing my fingers for him :)

Haley:Remélem az első előadásával megváltotta a jegyet hazafelé meg ahogy visszabeszélt Randynek és amilyen pofákat levágott közbe!Grr…kellett neki a második számmal visszajönni…Na majd meglátjuk már csak fél óra!

Scotty:Nagyon szeretem továbbra is amit csinál, nekem az első dal most jobban bejött, mint a második, de vitathatatlanul remek Country zenész lesz belőle!Itt még ő sem fog kiesni!:)

Lauren:Az első szám kifejezetten tetszett, szeretem Martinát is és ezt a számot is!Tetszett ahogy elénekelte.A második már kevésbé én untam is meg szerintem nem volt egy nagy szám!

Na már csak fél óra és kiderül!:)

mkfad - 2011. 05. 13. 02:01

Scotty nekem ugyan olyan volt mint eddig (zzzzzz). Lauren első száma elmegy de a másodikat elég nehéz komolyan venni.

Haley első számával én nem tudom mi volt a gond. Egy kissé unalmas Jacko számot teljesen hihetően előadott. Hogy üvöltözött? Ugyan… Akkor már ezzel az erővel James Brown is monnyon le. Az a fura hogy mindenhol azt mondják soha nem is hallották még ezt a számot meg JLo és azt írta a számlájára hogy ismeretlen. Mi?! Messze nem volt az olyan rossz mint ahogy Randyék azt előadták. Egyértelműen arról szólt a fáma hogy ki akarják túrni őt a versenyből. Nyilvánvalóbb nem is lehetne. Ha Steven Tyler nem állítja le Randy-t szerintem addig cukkolták volna Haley-t amíg asztalostúl be nem borítja őket a közönség közé :D

Amit meg Randy csinált a reklámblokk előtt az meg már egyenesen gusztustalan volt. Ott már Laurennek is betelt a pohár, és kiállt Haley mellett (csak hát azt már nem vágták bele a műsorba ugye).

James meg nekem nagyon gyenge volt. Első számot utálom. Második számot betudom a témaválasztás áldozatának. Na de mik ezek a tingli-tangli számok tőle? Hard rock-ot akarok hallani tőle!

Ha azt vesszük hogy a múlt heti 60 millió szavazathoz képest ezen a héten 70 milla volt, és valószínű hogy ez a +10 a Lauren szavazók meg a feldühített Haley rajongók között fog főképp eloszlani, akkor James a mostani teljesítményével nagyon nincs biztonságban.

mkfad - 2011. 05. 13. 02:51

lóóól mondom én :D

mkfad - 2011. 05. 13. 05:40

Na ha már ilyen jól bejönnek a jóslataim jósolok még a hátralevő 2 hétre is. Következő héten 3 számot énekel mindenki.

Egyet a producerek választanak, Egyet a bírák, egyet meg saját maguk. Mivel a producerek örülnének női idolnak hogy enyhítsék a sztereotípiát miszerint csak “fehér srác gitárral” nyerhet, ezért nem hiszem hogy ki akarnának babrálni Laurennel vagy Haleyvel ( vmi népszerű pop számot adnak mindkettőjüknek <- nem ez lesz a kedvencem abban biztos vagyok).

A bírák tuti vmi bluesos/rockos számot keresnek Haleynek, mindig azt hangoztatták hogy ebben erős, és szerintem működni fog a dolog. Ha a saját választása pedig nem működik, és erősen elkezdik megint kritizálni, az is csak rásegít az underdog pozíciójára szállítva ezzel a szimpátia-szavazókat.

Lauren nyilván megint csupa szépen énekelhető (de nekem unalmas) számmal jön majd. Scotty meg ből 2 countryval az is biztos.

Mivel Haleynek van a legnagyobb hangterjedelme a megmaradtak közül és több stílussal fog jönni, valószínűleg övé lesz az est legjobb produkciója is zsinórban harmadszorra. Ha ehhez hozzávesszük a countryt nem kedvelő szavazókat meg a vftw támogatását, meg hogy a country kedvelők szavazatai megoszulnak majd Lauren és Scotty között, szerintem biztos helye van mostmár így a fináléban.

Lauren meg Scotty közül Scottyt juttatja tovább a tinilány faktor. Lauren meg nem fogja beelőzni Haleyt pont a coutry szavazók megosztottsága miatt. Scotty meg akkor is bejutna ha elmenne szabadságra, és a fellépései helyett 2 percig egy fényképet mutatnának róla :D

A finálét papírforma szerint Scotty nyerné egy péniszhosszal, de ha azt nézzük hogy bevezették az online szavazást, és rekord mennyiségű szavazatokat szállítottak az utolsó 2 hétben, plusz a producerek érdeke hogy női nyertes legyen, én már abban sem vagyok biztos nem-e nyeri meg Haley az egészet úgy ahogy van.

Kendra villámokat szórna azt hiszem, de szerintem nagyon nagy lenne :D

(Imádtam Randy arcát ma :D. Persze James-t sajnálom, de a saját kardjába dőlt)

mkfad - 2011. 05. 13. 06:13
naughtyL - 2011. 05. 13. 14:55

jaaaaaj ne:( James?? @mkfad: tényleg olyan rossz volt? én nem akarom..
mondjuk én is hiányoltam a rock-ot tőle..

Innentől akkor Haley:)

mkfad - 2011. 05. 13. 17:26

A Don’t stop believint nem szeretem azt reméltem csinál belőle vmi ütős kis változatot de nem nagyon nyúlt hozzá, úgyhogy nekem itt csak a számmal volt bajom. A második szám egy hangulatos kis rocknroll szám de rockosítani próbálta csak közben kiveszett belőle az eredeti hangulata szóval az is kicsit semmilyen lett.

Rossznak nem volt rossz, de ahhoz épp elég volt, hogy Lauren és Haley felkösse a gatyáját és egy-egy jobban sikerült számmal beelőzze őt.

Scottynál szvsz jobb volt, de az meg úgysem számít. Bár nem túlzottan kedvezett neki az eheti téma, de szerintem kissé kiégett, és lett egy rossz hete, csak pont a legrosszabbkor, amikor a Lauren és Haley rajongók turbóüzemmódba kapcsoltak voksoláskor.

naughtyL - 2011. 05. 13. 18:47

@mkfad: baaaszuss:( köszi, hogy kifejtetted, csak nem nagyon lesz időm most megnézni és nagyon érdekelt..

meglepő, de tényleg a kemény rockos James-t szerették. lehet neki is azt kellett volna csinálnia, mint Scotty-nak és ugyanazt az egy jól bevált bejáratott utat járni végig..

meg ha Haley csak egy jót is énekel, az eszeveszett jó..
Lauren-nél meg ott van a Country faktor..

rohadtul sajnálom őt, de szerintem innen neki nyert ügye van. mármint biztos lesz neki így is zenei karrierje:)

mkfad - 2011. 05. 13. 21:56

Rainbow in the darkot énekelt volna James a top 3ban. Jó lett volna. Kár hogy megkésett vele.

naughtyL - 2011. 05. 15. 14:39

James: nekem a szüleim mutattak Journey-t még mikor kicsi gyermek voltam:) én örültem, hogy ezt énekelte és mindig nagyon élvezem az előadásait. nekem nagyon bejött, mert nem fogta magát vissza teljesen.
Rohadt jó volt. kaptunk tőle mindent, amit eddig felmutatott nekünk. nagyon érzi mikor mit kell és tényleg tud mindent. szerintem nem neki kellett volna távoznia.. nagyon sajnálom őt. főleg azért, mert tényleg mindig erős produkciókat kaptunk tőle, most is..

Haley: MJ a pop királya. imádom. Amúgy van olyan száma Michael Jackson-nak, ami nem Hit song..? Nem ez volt Haley legjobbja, de nem volt ez olyan rossz.
Nem vágtam le én sem J.Lo.-t meg Randy-t.. Amikor J.Lo. azzal jött, hogy a szám, őőőő, itt Jacko-ról van szó, nem tudom, hogy lehetne-e ismertebb számokat találni az ő számainál?
Annyira tudtam, hogy Randy meg J.Lo. fel fog állni..
én Stevn-el értek egyet “Classic moment with classic Haley” valahol érthető miért ekézik Haley-t gyakran, csak nem jól kommunikálják ezt.
Szerintem ezzel a felesleges drámázással Haley körül, ejtették ki James-t..

Scotty: ez most nekem annyira nem jött be. Viszont tényleg jóó az amit csinál.
ennyire jól talán még nem is szórakoztam egy Scotty számon sem! nekem nagyon bejött. És amit gagával műveltek, az tényleg Priceless volt:D az a kereszt puszi..:D

Lauren: tényleg nagyon szép volt, de nem hallgatnám meg újra. valahogy nálam ő sem találja meg mindig azt a pillanatot, amivel anno berobbant.
nekem ez sem váltotta meg a világot. hallottam már tőle sokkal jobbat! de rossznak ezt sem mondanám.

naughtyL - 2011. 05. 15. 15:27

James mondta is, de lehetett rajta látni, hogy érzi mi fog következni. Nekem az volt nagyon feltűnő, mikor mutatták őket Steven klip premiere után és James szinte nem is figyelt..

Innentől akkor Haley:)

Amúgy nagyon menő lett Steven klipje, csak nem vágtam scherzinger miért van benne..

Gaga is jó volt, tényleg figyelt rájuk és adott használható tanácsokat..

azt sajnáltam, hogy most azt nem mutatják, hogy megy oda a zsűri a kiesetthez.

mkfad - 2011. 05. 18. 13:38

Eddig kiszivárgott számok, amiket énekelni fognak:

Lauren
zsűri választása: Lee Ann Womack – I Hope You Dance
http://www.youtube.com/watch?v=RV-Z1YwaOiw
Szépen énekelhető de unalmas szám <- pipa

Scotty
zsűri választása: Kenny Rogers – She Believes In Me
http://www.youtube.com/watch?v=pSPvv2EUdCA
Úgy látszik, esélyt sem akarnak adni, hogy megkedveljem Scottyt. Ideális szám hogy halálra unjam magam alatta.
Nem pont country, de unalmas szóval <- pipa

Haley
zsűri választása: Alanis Morissette – You Oughta Know
http://www.youtube.com/watch?v=dR6mEu5-egA
Iovinetól vártam vmi hasonló választást, míg Iovine választását a zsűritől, de a lényegen nem változtat. Ezen még megcsúszhat, mert nagyon nem az ő hangjához való szám. Meglátjuk hogy sikerül. Poprock <- pipa

Iovine választása: Fleetwood Mac – Rhiannon
Rafinált mókus ez az Iovine. Látszik hogy Haleyt akarja a fináléba. Sokan gyártották a teóriákat, hogy Haley azért fog bejutni a fináléba, mert a country rajongók megoszlanak majd Scotty és Lauren között. Erre jön Iovine és beválaszt Haleynek egy olyan számot erős country beütéssel, ami még unalmasnak sem mondható. Ezután a szám után már nem csak Lauren és Scotty között oszalanak meg a country rajogók, hanem Haley is le fog csippenteni egy tekintélyes darabot ezzel biztosítva a saját továbbjutását. Amúgy nem hallottam még erről a bandáról, de most hogy belehallgattam pár számukba, nagyon megtetszett. Már csak ezért is érdemes volt végignéznem ezt az évadot :)
Blues (kis countrys beütéssel) <- pipa

Saját választása: Led Zeppelin – What is and what should never be
http://www.youtube.com/watch?v=xTQF89JiEJc
Ez az a szám amit ez egyik korábban linkelt videón is énekel. Imádom ezt a számot, mi is rengeteget játszottuk/játszuk. YEEEAHHH!!! És ezzel bezsebelte a James fanok jelentős hányadát is.

Az eddig kiszivárgott számlista meg a hatalmas netes rajongótábor alapján mostmár kétségem sincs afelől hogy Haley továbbjut. Már csak az a kérdés, hogy Lauren be tudja-e előzni Scottyt. Kétlem, de jobban örülnék, ha Lauren jutna tovább. Bírom Scottyt, de rendelkezik azzal a vele született tehetséggel, hogy képes az óceán túlsó oldaláról elaltatni a tejet a hűtőmben.

mkfad - 2011. 05. 18. 14:11

Hoppá mibe botlottam bele épp. A house of the rising sun-on felbuzdulva a zeppelin felkereste Haley-t, és ők kérték, hogy énekelje ezt a számot (Haley szülei nyilatkozták). Az én szememben ezerszer nagyobb dolog kivívni a Led Zeppelin ilyesfajta elismerését, mint akár 50 idolt megnyerni egyhuzamban.

mkfad - 2011. 05. 18. 14:24

Itt a videó is ha valakit érdekel.
http://www.wheelingil.gov/ReferenceDesk/AgendasMinutes/webcasts/VB/2011/May_16_2011/Default.html

Várostanács gyűlése vagy valami hasonló. 8. percnél jelennek meg Haley szülei, és a 22. percnél beszélnek arról, hogy Jimmy Page és Robert Plant felkereste őket.
/irigy :D

mkfad - 2011. 05. 22. 01:30

Nna Haley végül kiesett :) Nem csodálom. Az utolsó száma nagyon félresikerült (persze még így is köröket vert a másik kettőre de ez csak magánvélemény). Sebaj legalább nem lesz okom hogy meg akarjam nézni a finálét. Fú de untam már az eheti részt is. Szóval a finálét passzolom (ha netán mégis történne valami érdekes, akkor szóljatok). Majd visszatérek az eredményhirdetésre, de oda is csak a sztárvendégek meg a korábban kiesettek miatt.

mkfad - 2011. 05. 23. 01:27

http://www.tvline.com/2011/05/idoloonies-james-durbin-american-idol-season-10-interview/

Egy elég jól sikerült interjú James Durbinnel. Nem egészen értettem én sem, hogy mit keres egy ilyen fazon az idol sztárgyárában “give metal a chance” szlogennel. Az interjú felvilágosított nagyjából hogy mihez is akart kezdeni ezzel az egésszel (már persze azon kívül hogy meglovagolni a hírnevet). Tudtommal már egy banda alakításán fáradozik. Majd meglátjuk mit sikerül kikanyarítania belőle.

Haley meg már jön is egy “saját” számmal a fináléra, amit Iovine kerített neki. Ha ennyi idő alatt kaparták össze, akkor gondolom jó sz*r lesz. Remélem nem nagyon hagyja majd hogy beleszóljanak abba hogy mit csinál. Azt nyilatkozta első albumnak vmi bluesos/rockos vonalon akar elindulni némi jazzes kitekintéssel. És persze hogy maga akarja írni a számait. Remélem lesz olyan kreatív számírásnál is, mint amilyen a műsorban volt (->bennie and the jets), mert ez így látatlanban jól hangzik.

Bono meg tárgyal az idollal mert fel akar lépni hogy promózzon vmi spiderman musicalt. :)

Van még egyáltalán aki követi az idolt rajtam kívül? Vagy már mindenki beleunt a középszer tinicountryba? :)

naughtyL - 2011. 05. 23. 09:54

@mkfad: nem vagy egyedül:D csak túl sok a vizsga és túl kevés az idő:)

Én nem is tudom elképzelni, hogy bírnak mindig ilyen unalmas emberkékre szavazniaz amerikaiak.. annyi jó arc volt ebben az évadban is és pont ők mennek döntőzni..

nem hallottam miket énekeltek még, de nem lepődtem meg, hogy Haley megint képes volt rontani, így tényleg nem megy..
de majd pótolom és azért a finálét is át fogom pörgetni:)

és köszi az infókat:)

suzy q - 2011. 05. 23. 09:59

nem hiszem el, hogy megint fehér fiú nyer gitárral. scottyból az az igazság, hogy kettő db. számot láttam. mindig továbbtekerem, mert hihetetlenül idgesít a beszédhangja, az énekhangja, az arckifejezései, és az egész bamba gyerek, szerintem kettőig nem tud számolni. csak és kizárólag azért van még bent, mert a tinilányok rá szavaznak. meg laurenre, mert vele tudbak azonosulni, hiszen még csak 15 éves. különben james, és haley még mindig bent lennének. haley iszonyat jó volt, minden száma, főleg a led zeppelin, hát le a kalappal. meg mondjuk nekem az alanis morrisette is tetszett, mert a kedvenc számomoat énekelte tőle. ha nem lenne a sok hülye tinilány, még bent lennének.

a finálét meg nem is nézem, egyrészt mert egyértelmű, hogy scotty nyer, másrészt lauren annyira nem jön be, hogy egy órán keresztül őt hallgassam, voltak nála százszor tehetségesebbek is. paul pl. neki is ott lenne most a helye.

winnie - 2011. 05. 23. 10:30

“csak és kizárólag azért van még bent, mert a tinilányok rá szavaznak”

na, ilyet még nem is olvastam:) ha valaki, akkor scotty biztos, hogy nem tinilány alapanyag – egyszerűen csak a könnyű utat választja az, aki csak azért, mert nem jön be neki, megpróbálja tagadni a tényt, hogy jó. én speciel elfgoadom, hogy sokaknak nem jön be, de túl egyszerű mindig minden kiesést és győztest a tinilányokra fogni. más kérdés, hogy előre lehetett tudni, hogy ő az egyik legnagyobb esélyes a döntőre.

(mint ahogy ez az “azonosulni vele” dolog is keményen sántít.)

mkfad - 2011. 05. 23. 13:46

A “vote for the worst” oldala igazi aranybánya:
http://i1080.photobucket.com/albums/j339/rtarded/laurenscottynakedcowboy.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j339/rtarded/hillbillyfinal.jpg

Nagyon beteg, de poénos photoshopolt képek százai vannak fent :)

Ezt is ők szúrták ki:
http://img840.imageshack.us/img840/9885/cousinr.png
“Lauren, I love my cousin too!” :D:D

Minél rosszabb az idol, annál jobban szórakoznak rajta :D

mkfad - 2011. 05. 24. 21:51

Tom Hanks Haleyre szavazott hehe :D
(életében először szavazott) :D

Amúgy terjengett egy pletyka hogy Rebecka Black fellép a fináléban. De kár hogy csak kacsa volt :(
Milyen jó lett volna már :D

winnie - 2011. 05. 24. 22:14

a nigel lythgoe interjú tanulságos: http://www.tvline.com/2011/05/idoloonies-nigel-lythgoe-haley-reinhart-american-idol-sytycd/

beszél arról, hogy mi mindent tettek azért, hogy megálljon az idol mélyrepülése (mindig estek a nézőszámok, de idén nőni kezdtek), meg még sok mindenről, többek között arról, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem engedélyezik, hogy felhasználják a dalaikat, ld. idén beyoncé.

MrSpock - 2011. 05. 26. 12:29

Szerintem jó volt a finálé,talán az eddigi legjobb. A fellépők,párosítások. Én amikor első részt megnéztem ,mondtam Scotty a döntős és nyerhet is. Amerikában vagyunk igazi Countrys hang. A nép szereti,és talán nem is volt még férfi döntős aki ebebn utazott. Carrie Underwood volt az egyetlen aki erősítette ezt a műfajt! Gratula Scottynak!:) Steven Tyler azért még mindig elég jó:D

barbamama - 2011. 05. 26. 21:27

Azért ezek az amerikaiak tudnak show-műsort csinálni. Ez a finálé nem volt semmi!! Nekem nagyon tetszett..
Bár én is Haley-nek drukkoltam, de ha már ő nem került be a fináléba, akkor már jobb, hogy Scotty nyert, mint Lauren.

showbag - 2011. 05. 27. 22:33

hihetetlen hogyan tudtak 2 ilyen baromi unalmas hangot döntőbe juttatni
lehet Haley nem énekelt mindig tökéletesen, de 100x izgalmasabb és jobb hallgatni, mint a másik kettőt az 1000%
egyébként már a legelejétől a shownak napnál is világosabb volt, hogy ezt a countrykido fogja nyerni

winnie - 2011. 05. 27. 22:36

“egyébként már a legelejétől a shownak napnál is világosabb volt, hogy ezt a countrykido fogja nyerni”

utólag egyszerű ilyet írni, utólag mindenki okos – bárki nyer, utólag leírták volna, hogy egyértelmű, hogy ő nyer, mert… persze ugyanezt leírták még vagy 2-3-4 versenyzővel. csak ők kiestek.

én speciel scotty-t és james-t vártam döntőbe, bár casey-t is nagy favoritnak hittem. igaz, hogy scotty nagyon egyedi volt, de a country-val csak ritkán lehet biztosra menni, legtöbbször 5-6 között kiszórják a country-s embert, hiszen sok fiatal már túllépett a country-n

showbag - 2011. 05. 27. 23:07

oké, csak most írtam ide le
azt nyilván nem tudom bizonyítani, hogy itthon mit mondtam az asszonynak :)
james? a stílusával nagyon messze volt ő a döntőtől, szerintem

nehezen emésztem azért, mert a 2 döntős az életbe nem fog ehhez felérni:
http://www.youtube.com/watch?v=UURTLsneDgE

sQr` - 2011. 05. 27. 23:25

Én egy James, Casey döntőt néztem volna meg. Amit a fináléban műveltek az hatalmas volt. Százszor jobban élveztem mint Scottyt és Laurent, pedig egyikkel sincs bajom.

winnie - 2011. 05. 28. 00:11

“Százszor jobban élveztem mint Scottyt és Laurent, pedig egyikkel sincs bajom.”

igen. ez a kulcsszó. az “élvezet”. abban egyébként én is egyetértek, hogy sokkal érdekesebb előadók is voltak, de scotty melett nem lehet elmenni:)

MrSpock - 2011. 05. 28. 10:52

Igen Scotty abszúlúte megérdemelte,de ez az én véleményem. Mondjuk én bírom a countryt is úgy néztem az egész szezont.
Tessék csak elolvasni itt a 2.hozzászólás az enyém mikor kialakult amezőny.Ott mit írtam Scottyról,tehát nem utólag mondtam meg én speciel.(“De az abszolúte nyertes..szerintem egyből adhatna ki lemezt is, Scotty! Tényleg született countrys hangja van..már nem igen kell rajta csiszolni.”)
Első hely jogos volt,jobban mint elmúlt évben Kris Allen,akiről azóta sem nagyon hallottam. Adam Lamebertet meg tudjunk milyen sikeres lett. De adva van bármely versenyzőnek,hogy befusson,majd kiderül ki meddig viszi.

mkfad - 2011. 05. 28. 15:12

Nna csak rávettem magam hogy megnézzem a döntőt. Kétszer olyan unalmas lett mint vártam. :P Számomra a döntő volt az évad mélypontja ami azért elég ciki (meg ahogy a 16%os nézettségzuhanást tekintjük, ezzel nem vagyok egyedül).

A finálé viszont nagyon profi volt. Méltó befejezése az évadnak. Külön pozitív hogy saját maguk kiparodizálásával reagáltak is az összes komolyabb kritikára, ami az évadot érte. Remélem nem csak röhögnek rajta egyet, hanem jövőre tesznek is valamit ezeknek az elkerülése érdekében. A “kinek a kiszavazása volt a legsokkolóbb” videó nagyon jópofa volt. Meg szegény Jack Black :) annyira tipikus volt tőle :)

Egyébként így az évad vége fele az összeesküvés-elméleteket, pletykákat, fanháborúkat szinte sokkal jobban élveztem mint magát a műsort. Hihetetlen mennyire komolyan veszik odakint a műsort a népek…

Kedvenc összeesküvés-elméletem a Kristy Lee Cook-átok :)
Kristy Lee Cook a 7. évadban egy country énekes volt aki a top 7ben kiesett. Ez volt az az évad ahol kezdetét vette a “white guy with guitar” éra. Figyeljétek a nyertesek nevét:
David COOK
KRIS Allen
LEE Dewyze

Már csak a “ty” kellett hogy teljesen kirajzolódjon a neve a nyertesekből, erre jött ScotTY McCreery (akinek a középső neve egyébként Cooke), hogy aztán teljesen country-fináléban beteljesítse az átkot, ahol a második befutónak, azaz Laurennek az ő egyik megbukott albumáról csórták az “eredeti” debütáló kislemezére szánt számot (Like my mother does). Találjátok ki mi Lauren anyjának a keresztneve :)

Reméljük a Kristy Lee Cook átok beteljesülésével véget ér végre a “white guy with guitar” fejezet az idol történetében és jövőre végre jön majd vmi női nyertes aki képes lesz felülemelkedni az eddigi pocsék és közepes lemezeladásokon.

Ami Laurent illeti, sajnálom szegény kölyköt, de nem azért, mert nem nyert, hanem mert az irányításmániás anyja túlságosan erőlteti ezzel a “valósítsd meg álmod minél hamarabb” maszlaggal hogy a tehetségét kihasználva minél előbb kitörjön a nyomorból azt sem érdekelve, ha esetleg Laurent bekapja a gépszíj. Egy rahedli helyi tehetségkutatóba benevezte őt. Még az americas’ got talentben is volt kétszer meghallgatáson, de mindkétszer elküldték gondolom arra alapozva hogy túl fiatal. Emlékszem, a meghallgatásra egy mosolygós hippigöncös lány csoszogott be aki Aerosmith-t énekelt, erre a műsor végére csináltak belőle egy báliruhás Tailor Swift 2.0-át. A hideg kiráz az ilyen szülőktől. Remélem nincs igazam, mert ha igen, akkor csúnya évek várnak Laurenre.

Ami James-et illeti, azt hiszem rájöttem, miért nem tudják a hardrockerek becélozni sosem a döntőt. A kottahuszár stúdiózenészek teljesen kiölik a rockból mindazt, ami energikussá teszi. Főleg Haley LedZeppelinjénél éreztem ezt, és James tette fel a pontot az “i”-re a fináléban, ahol a veterán rockereknek köszönhetően mennyivel másnak hangzott az egész, mint akár az egész évad során bármikor.

Scotty száma meg mennyire brutálisan csapnivaló lett te jó ég. Hihetetlen hogy #1 az itunes aktuális eladási toplistáján. Remélem tud magának jó számokat írni, mert az igazán jó dalszerzők maguknak írják a számokat, vagy exkluzíven csak bizonyos előadóknak, akikhez barátság fűzi, és az ilyen lemezkiadók által szerződtetett másodhegedűs dalszerzők képtelenek igazán jó számokat készíteni. Ha ilyenek fogják írni neki a számait, azzal hosszútávon teljesen meg fogják torpedózni a karrierjét, hogy aztán a többi idol-nyertes sorsára jusson.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz