login |

The Defenders: vége az 1. évadnak

2011. 03. 13. 20:51 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: 2010/11 finálék, kritika,

Yeah baby, The Defenders!

Bár még nem tudni a The Defenders sorsát, de ha jól veszem ki, akkor jelenleg ellene érné meg fogadni, mivel nem áll jól a szénája. Az a helyzet, hogy nem sokan sajnálnák a távozását, de azért én mégis azt tenném. Remélem, vagyunk páran.

thedefendersbaby

Rengeteg hibája van a sorozatnak, be lehetne tolatni a kamionnyi klisével és elkezdeni sorolni, mert a The Defenders-ben meglepetésből nem sok van, mégis nézhető, sőt, a legszórakoztatóbb jogi sorozat manapság. Na, persze ez csak a többieket minősíti. Mondom, szórakoztatóbb, mielőtt felveszitek, hogy “Hát, de az xy…!”, mert van nála jobb, csak azokon nem lehet vigyorogni.

Ami miatt eljutottam a sorozat végéig az a főszereplő duó: James Belushi és Jerry O’Connell az a páros, amit nem kéne szétrobbantani. Komolyan. Pont olyan szinten ugratják és szeretik egymást, hogy azt öröm nézni. A Boston Legal szelleme kísért, csak gyengébb írással, de kevesebb pátosszal is egyben. És közben még az ügyészek oldalára is sikerült szórakoztató arcokat szerezniük.

Az egyetlen tényleges fájdalmam az, hogy Las Vegas, mint helyszín nem volt eléggé kihasználva. Rengeteg olyan eset volt, ami bárhol lehetett volna Amerikában. Nyilván nem könnyű csak különlegességekkel megtölteni 18 részt, nem is ezt vártam, csak egy icipicit többet belőle, mint amit kaptunk. Kicsit többet abból, ami a fináléban volt, gondolom lenyelve a költségvetés nagyját persze.

Egyáltalán nem kiemelkedő a sorozat, de a két főszereplő a 6/10-es átlag ellenére is visszahívott hétről hétre. Nem fog annyira fájni az esetleges kasza, mint mondjuk a Veronika Mars-é, de azért…

11 hozzászólás Ne habozz!

darkimmortal - 2011. 03. 13. 20:55

Én reménykedem a túlélésében…

winnie - 2011. 03. 13. 20:57

cliff volt? az utolsó rész címe megfogott, hogy lehet, hogy meg kéne néznem. nyert az egyikük, vagy volt más megoldás, amivel mindkettő boldog lett? (akkor most csak egy eset volt?)

xname - 2011. 03. 13. 21:01

Szep lezaras volt akar sorozatzaro is lehetne. Mindkettö boldog volt egy kis “szakitas” utan es rajöttek hogy tenyleg jo együtt dolgozniuk…

cat - 2011. 03. 13. 21:17

Sajnos még mindig le vagyok vele maradva, de most már valamikor tényleg felhozom magam :) Igen, szórakoztató és hangulatos, szerintem is ez a lényeg, ezért szerethető. Mondjuk én kicsit csodálkozom rajta, hogy két ekkora kaliberű színész, akik ráadásul nagyon jól működnek is együtt a vásznon, miért nem tudnak elvinni a hátukon egy erős közepes sorozatot? Mindkét karakter remek, és teljesen jól hozza a két főszereplő. Komolyan sajnálnám, ha kaszát kapna.

kaito - 2011. 03. 13. 21:26

én is szurkolok a defenders-nek. a finálétől kicsit többet vártam, elég átlagosnak tűnt, mondjuk elég fáradtan néztem meg. a telefonos jeleneten jót kacagtam, már azért is megéri csekkolni a záró részt.
jön majd magyarországra a főszereplő duó egyik tagja, várom az interjút.

human - 2011. 03. 13. 23:03

nincs cliff

Draco - 2011. 03. 13. 23:10

“James Belushi és Jerry O’Connell az a páros, amit nem kéne szétrobbantani.”

Pontosan! Belushi-t eddig is bírtam, de Jerry O’Connell-t a Defenders-ben kedveltem meg. Mindketten ‘lubickolnak’ a szerepükben, nagyon jók. A sorozat történetei önmagukban – mivel én nagyon nem vagyok ilyen ügyvédessorozat rajongó (az utolsó amit néztem a Petrocelli volt – amikor először adták, durva mi?) – számomra nem túl érdekesek, de a szereplők azzá teszik. Ha elkaszálnák annyira nem fájna mint a Good Guys kaszája, de én néznék még belőle szívesen.

SpockCooper - 2011. 03. 13. 23:29

Előbb nézzétek meg a The Practice 8. évadját és 5 évad Boston Legalt, aztán az elvonási tüneteket enyhítendő lessétek meg ezt is. Ebből a posztból a Boston Legalos mondat nekem szólt. Ránézek a 2. részre.

symor - 2011. 03. 14. 01:41

Nekem is bejön ez az ügyvédpáros, persze összehasonlíthatatlan a sorozat a Boston Legallal minőség szempontjából, mert amit Spader és Shatner ott az első három évadban művelt az egyszerűen vitte a prímet.

A hasonlítgatás kényszere nélkül viszont a Defenders egész kellemes évadot kreált ezekkel a szereplőkkel. Sajnálnám, ha nem lenne második évad.

Hozzáteszem kellően rám hozta a frászt, mikor még arról érkeztek hírek, hogy vagy a Defenders, vagy a The Good Wife marad következő évadra is. Bevallom a “vagy-vagy” szituáció kényszeréből adódóan eléggé Belushiék ellen voltam akkor. Most azonban, amikor már csak a fennmaradás vagy sem a kérdés, azt mondom bőven megérdemelnek még egy évadot. Természetesen még mindig nem a Good Wife kárára, hisz bár mindkettő ügyvédes sorozat egyáltalán nem ugyanaz a kategória. A Defenders jóleső kocasorozat a Good Wife az utóbbi idők legjobb produkciója a műfajában, szóval nem kérdés melyik nagyobb élmény, legalábbis nekem.

Ezzel együtt drukkolok a folytatásért!

Pistapapa - 2011. 05. 15. 07:15

Nekem nagyon tetszik, ugyan semmi meglepő nincs a részekben talan egyben volt az eroszakolo sracos esetben mikor meglepodtem :). De viszont valóban jó párost alkotnak a színészek kedvencem a csaladi kedvezmennyel szamoltam-os resz :). Szívesen néznék még belőle remélem lesz még, nemizgat a történet de lehet rötyögni rajta, könnyed és laza :).

clark - 2011. 06. 15. 12:35

nem volt rossz ,olyan jó kikapcsolodás volt nézni.pihentető kis humorral fűszerezve.eddig is kedveltem mindkét színészt főleg jim-et de így együtt mégjobban megkedveltem őket.
annyira nem kár a soriért ,de azért fog kicsit hiányozni.
kicsit emlákeztetett a sharkra az nagy kedvenc!nekem annyira nem jönnek be az ügyvédes sorik csak ez ,a shark és a the good wife .a többi damages és tsi nem igazán jönnek be.

az összes szereplő jó volt,teljesen megfeleltek a karakterüknek ,jó vendégszínészek dan aykroyd és tsi.
szerintem olyan 7/10 simán mehet az évadra!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz