login |

Délelőtti videó 2.: The Situation @ Comedy Central Roast

2011. 03. 16. 11:44 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video, ,

A roast-okban (definíció itt) az a vicces, hogy szinte az alanyról esik a legkevesebb szó, mert az alázó mindig végigmegy előbb társain is, akiket aláz. Pár napja attól hangos a net, hogy The Situation, aki nem maradt a kaptafánál, nagyon beégett Donald Trump roast-ján. Azért ennél többet vártam, a tovább mögött a Jersey Shore-os srác fellépése.

4 hozzászólás Ne habozz!

wirth6 - 2011. 03. 16. 15:04

A roastokban szerintem az a vicces, hogy egyrészt egyáltalán nem viccesek, másrészt az elsütött poénok elég általánosak, és csak minimálisan szokták őket testre szabni. A legnagyobb sikert pedig azzal érheti el valaki, ha minél trágárabban süti el az ezer éves poénokat.
Vegyük mondjuk a szex témáját, ezzel bármilyen nőnél elő tudsz hozakodni. Két lehetőség van, vagy sokat űzi, vagy keveset.
Ha keveset, biztos elő lehet hozni valami száraz helyet, mondjuk sivatagban forgatott valaki, vagy csak alkoholelvonóról tért vissza valaki más, és már lehet is kötni, hogy Sose látott ilyen száraz helyet, kivéve talán XY …
Ha sokat, akkor még könnyebb, hiszen mindenki utazik valahogy egy ilyen roastra, mondjuk repülővel, vagy vonattal. Ekkor az állomás forgalmára lehet célozni, például: Micsoda forgalom van a repülőtéren, nem lenne rossz, ha minden látogató után tágulna, mint XY …, bár a LAX még úgy is eltörpulne mellette, szerintem az Antonov gépek csak nála kapnak leszállási engedélyt, és ez mehet így tovább, fémdetektoros kapukkal, meg minden hülyeséggel.
Szerintem elég nyilvánvaló, hogy ez baromira nem vicces. Igen ám, de ha ugyan ezt megtűzdelik 3-4 trágár kifejezéssel, akkor dől a közönség.

Réta - 2011. 03. 16. 17:29

Én is teljesen értetlenül állok ez előtt a műfaj előtt. Az még rendben van, hogy egy-egy poént elsütnek valakiről, de mi a jó abban, hogy “leégetik” és miért mennek bele a célpontok? Persze van az a pénz amiért korpásodik az ember haja, de Donald Trump esetén nem hinném, hogy erről van szó. The Situation meg sosem vicces, nem tudom, mit keres ott egyáltalán. Lehet, hogy ez a roast műfaj nemzetfüggő dolog?

res - 2011. 03. 17. 17:53

Megnézni a Bob Saget Roastot, és cáfolni minden fenti állítást.

wirth6 - 2011. 03. 18. 08:37

A Bob Saget roast egyedül az, ami kicsit érdekelne, mert azt olvastam, Norm nagyon jó volt (mikor nem az).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz